Onko minun aika pyytää jo anteeksi?

Kirjoitin blogissani 9. marraskuuta, paria päivää sen jälkeen kun Joe Biden julistettiin valtamediassa vaalien voittajaksi: ”Olen tehnyt myös lupauksen, että tulisin pyytämään lukijoiltani julkisesti anteeksi, jos Joe Biden valitaan lopulta presidentiksi.” Tämän jälkeen on tapahtunut jo vaikka mitä. Veljeni kuolema oli sen verran iso shokki, että sen jälkeen kaikki muu, myös USA:n vaalitilanne, menetti aika lailla merkitystään. Tieto veljeni kuolemasta tuli samana päivänä, kun valitsijamiehet ratifioivat äänensä Joe Bidenille. Hyvä ystäväni ja tutkimusteni pitkäaikainen tukija Jorma Ensio Nieminen kommentoi minulle Facebookissa tänään seuraavaa: ”Minusta sinulla Samuel ei ole mitään anteeksipyydeltävää, koska sinä et ole esittänyt omia profetioitasi Jumalan sanana. Sinä olet järkevänä tyyppinä ainoastaan ennustanut asioita loogisen ajattelun mukaan, kuten minäkin. Tällainen vaalien ryöstäminen ei tullut aluksi mieleenkään, mutta onhan se nyt iskenyt tajuntaan. Kirjoitin aiemmin tänään jossakin sivulla, että odotan näiltä vääriä profetioita tuoneilta tahoilta anteeksipyyntöä enkä selittelyä, että miksi nyt eivät osuneetkaan ’Herran profetiat’ kohdalleen, niin en kyllä tarkoittanut sinua Samuel tässä yhteydessä. Lähinnä he ovat meren takana ja jotkut Suomessa olevat heidän profetioidensa levittäjät.”

Alla vastaukseni Jormalle ja rehelliset tuntoni ja arvioni tämän hetkiseen tilanteeseen:

Nimenomaan. En itse ole profeetta enkä sellaista koskaan väittänytkään olevani. Punnitsen ja arvioin vain erilaisten profetioiden uskottavuutta. Osa niistä ei ole uskottavia (kuten tuon yllä mainitun eukon, joka puhui 50 miljardista enkelistä) ja osa taas on uskottavia (kuten Kim Clementin profetiat). Olen käyttänyt kriteerinä erilaisiin profetioihin uskomista yleensä 5. Moos. 18:21-22:tta:

Ja jos sinä ajattelet sydämessäsi: ’Mistä me tiedämme, mikä sana ei ole Herran puhetta?’ niin huomaa: kun profeetta puhuu Herran nimessä, ja kun se, mitä hän on puhunut, ei tapahdu eikä käy toteen, niin sitä sanaa Herra ei ole puhunut; julkeuttaan se profeetta on niin puhunut; älä pelkää häntä.”

Clementin profetiat Trumpin toisesta kaudesta olivat (ja ovat edelleen) uskottavia juuri siitä syystä, että hän ennusti jo vuosia edellä hänen ensimmäisen kautensa ja joukon muita Trumpin kohdalla jo toteutuneita asioita, kuten hänen virkarikosoikeudenkäyntinsä. Clementin profetetia oli päällimmäinen syy miksi ennustin Trumpin voittoa. Toinen syy oli myös raamattukoodi, josta löytyy heprealaisen vuoden 5780 (2020) läheisyydestä sanat ”korona”, ”presidentti Trump”, ”tullaan vallitsemaan” ja ”toinen kerta”. Lisäksi monet myöhemmät näyt ovat vahvistaneet uskoani siihen, että Trump valittaisiin toisella kaudelle. Näiden ohelle mm. Veronica Westin näky Bidenin näennäisestä alkuvoitosta pokeripöydällä.

Ja Trump myös voittikin vaalit. Todisteita vaalipetoksesta on tullut jo niin paljon, ettei minulla ole siitä mitään epäilystä. Washingtonin ”suo” ja vallitsevan byrokratian korruptio ja toimimattomuus, hitaus tai suoranainen pelkuruus, on vain niin suurta, että Joe Biden halutaan presidentiksi vaikka sitten valheen turvin. Myönnän, että uskoni alkaa tässä vaiheessa jo murentua Trumpin voittoa ennustaneisiin profetioihin, mutta toisaalta esim. Cris Reeedin elokuussa saamassa näyssä George Washington kertoi Trumpille, että hän tulisi johtamaan ”Amerikan toista vallankumousta… julistaakseen itsenäisyyden sosialismin, radikaalin ideologian ja antikristusagendan kasvavasta vaikutusvallasta, jotta maa palaisi jälleen sen perustuksilleen pitämään Amerikan todellisesti suurena.” Juuri tätä kaikkea radikaali vasemmisto ja Joe Biden nyt edustaa. Hän tukee mm. Prinssi Charlesin The Great Reset agendaa.

Ehkä tapahtumat saattaa siis johtaa vielä johonkin vallankumouksen kaltaiseen tilanteeseen, joka huipentuu Philadelphian kaupunkiin, kuten Reed näki näyssään. Enkä syytä tai odota anteeksipyyntyö edes näiltä näkijöiltä. He toimivat vain uskonsa mukaisesti kuten Aabraham ja toivat esille sen minkä uskoivat tulleen Herralta. Eikö Raamattu sano, että juuri uskomme kautta meidät vanhurskautetaan? Ja että ”usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy”?

Esim. tuo Las Vegasin seurakunnan nainen, joka sanoi heränneen Herran puheeseen siitä, että Trump voittaisi vaalit ja kertoi tämän sanoman julkisesti Trumpin edessä, toimi vain uskonsa mukaisesti. Ei hän epäröinyt, vaikka tiesi varmasti joutuvan naurunalaiseksi koko maailman edessä (Trump julkaisi hänen profetiansa YouTube kanavallaan), jos hänen näkynsä ei tulisi toteen. Samoin minä olen toiminut vain uskoni mukaisesti ja samoin monet muut, jotka ovat uskoneet näihin profetioihin ja julistaneet niitä julkisesti.

Minua ei häiritse vähääkään se, että joudun ehkä itse naurunalaiseksi. Olen ollut ihmisten pilkan kohteena jo 11 -vuotiaasta lähtien, kun puin koulussani krusifiksin kaulaani ja uskalsin puolustaa ristiinnaulittua Herraani ja Kuningastani. Olen huolissani enemmän Herramme omasta kunniasta, koska Hänhän tässä joutuu suurimman naurunalaisuuden kohteeksi. Voimme ehkä vetää vastuun Häneltä sanomalla, että nämä olivat vääriä profeettoja. Mutta tosiasiaksi jää, että kymmenet kristityt väittivät nähneen unia ja näkyjä Trumpin voitosta. He tekivät näin Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tosiasiaksi jää myös se, että miljoonat kristityt rukoilivat ja vetosivat julkisesti Kaikkein Korkeimman nimeen Trumpin voiton puolesta. Katsoin itse näitä kokoontumisia ja julkisia rukoiluja Washingtonissa ja ympäri maailmaa. Eli vaalien suurin häviäjä ei ole Trump vaan Jumala itse jos profetiat hänen toisesta kaudestaan ei toteudu. Toki Jumala on yhä Jumala, ja Hän valitsee valtaan kenet tahtoo, mutta se ei osoita vain profetioiden valheellisuutta vaan myös rukousten tehottomuutta.

Jos olet elänyt tynnyrissä, niin tässä viitataan siis eilisen päivän tapahtumiin missä sadat tuhannet tai ehkä miljoonat Trumpin tukijat protestoivat Washingtonissa Bidenin valintaa ja vaalivilppiä vastaan. Vaikka suurin osa protestoi rauhanomaisesti ja presidentti itse kehotti heitä kunnioittmaan lakia ja järjestystä, niin osa heistä menetti malttinsa Amerikan demokratian toimimattomuuteen, kun varapresidentti Mike Pence hylkäsi 13 senaattorin ja yli 100 edustajainhuoneen jäsenen valitukset Joe Bidenin voiton laillisuudesta, ja tunkeutui Capitol rakennukseen, jossa USA:n kongressi kokoontuu. Yhteenotossa Capitolin vartijat ampuivat ilmavoimien veteraanin, 35 -vuotiaan Ashli Babbittin. Videokuvista selviää, että hänen surmansa oli täysin turha ja tarpeeton. Nämä tunkeutujat ovat nyt esitetty mediassa terroristeina ja Trump diktaattorina, joka yrittää vallankaappausta. Samalla media valehtelee toistuvasti, ettei todisteita vaalipetoksesta ole. Ilmassa on jos jonkinlaista vallankumouksen henkeä ja kansan mitta on tullut täyteen eliitin valheista, kaksinaamaisuudesta ja kaksinaismoralismista. Moni amerikkalaisista kokee, että tasavalta on kuollut eikä heidän äänillään olisi mitään merkitystä enää myöhemmissäkään vaaleissa. Vallankumouksia on saanut alkunsa juuri tällaisista tilanteista missä eliitti sivuuttaa täysin kansan valitukset. Tällä Brandon Strakan jakamalla videolla näkyy hyvin Trumpin kannattajien turhautuminen ja kasvava kyynisyys. Viimeinen mies sanoo:

En edes syntynyt täällä. Synnyin Saksassa. Meidän maamme on viety meiltä ja jos se tapahtuu täällä… Se on jo tapahtunut Saksassa. Kaikki tietävät sen, eikö vain? Me olemme viimeinen linnake ja jos luovutamme, se kaikki on meidän osaltamme ohitse. Jokainen futuristinen elokuva jonka he näyttävät meille, jokin dystopia, on tulossa todeksi jos sallimme tämän tapahtua.”

Mies puhuu teknokraattisesta The Great Reset -dystopiasta, jota Joe Biden tukee (ks. Joe Bidenin kampanjaslogan Build Back Better viittaa Prinssi Charlesin ja Maailman talousfoorumin johtamaan radikaaliin suunnitelmaan, joka tähtää kapitalistisen talousjärjestelmän hävittämiseen.). Protestoijat rukoilivat Isä meidän rukousta ja pystyttivät valtavan ristin Capitol rakennuksen eteen. Capitoliin sisään murtautunut mies kertoo katolisen LifeSiteNewsin videolla, että kun hän ja hänen kaverinsa valtasivat senaatin, he ottivat megafoninsa esiin ja alkoivat rukoilla Jeesusta ja vedota taivaan puoleen petoksen paljastumiseksi ja oikeuden toteutumiseksi. Tämä ei siis ollut mikään äärivasemmiston Antifa-rynnäkkö, vaikka joidenkin väitteiden mukaan Antifa olisi soluttautunut ja naamioitunut Trumpin kannattajiksi, saadakseen heidät huonoon valoon. Tämä oli kristillisen vallankumouksen alkua, jossa nuori nainen ja sotaveteraani Ashli Babbitt sai surmansa. Onko hän sitten Amerikan toisen vallankumouksen ensimmäinen marttyyri vai ei, jää kokonaan nähtäväksi.

Katso myös tämä suomeksi tekstitetty ja Donald Trumpin jakama video vaalivilpistä, jonka YouTube sensuroi alustaltaan. YouTuben politiikkana on ollut sensuroida kaikki vaalivilppiväitettä edistävät videot. Ihmettelin, että oma videoni Krakenista on vielä siellä. Rumble onkin tullut konservatiivien suosituksi vaihtoehdoksi Googlen omistamalle YouTubelle: https://rumble.com/vcd75m-sinulta-piilotettu-totuus.html?fbclid=IwAR1TRvACc8nlFZhciCcm8bOokDQWrNVlz5beswDXnTLJHEM-Lm-bYIsAfsk

Katso historiallista videomateriaalia paikanpäältä, kun Trumpin tukijat yrittävät vallta Capitol talon ja huusivat ”Me kansa” ja ”Meidän talomme”: https://banned.video/watch?id=5ff73a601669d333f2b27315

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Onko minun aika pyytää jo anteeksi?

 1. Teki valtauksen patriootit tai anarkistit niin se ja sama, nämä tapahtumat kirittävät seuraavaan tapahtumaan. Naisen ja 3 muun kuolemat olivat turhia – rauha heidän sielulleen.

  Kuitenkin tämä senaatin valtaus oikeuttaa nyt Trumppia ja armeijaa käyttämään hänen ilmoitettuaan kansalaisille hajaantumiskäskyn – kapinalakia, jonka nojalla voidaan ottaa kiinni nyt ne, joita normaali siviilioikeus suojelee; tuomarit, kansanedustajat jne. Tästä jatkaa Usan sotaoikeus ottamalla kiinni ja tuomitsemalla kaikki, jotka ovat osallisia vaalipetokseen ym.laittomaan toimintaan joista on valtavsti todisteita. Ja senaatin äänten ratifioinnin aikana tapahtunut evakuointi oli suunniteltu juttu. Evakuoinnin aikana jokainen ihminen senaatin talossa joutuu jättämään elektroniset vehkeet niille sijoilleen. Ja kun näin tapahtui, armeijan väki keräsi kaikki laitteet turvaan ja ne on nyt Trumpin joukoilla. Arvatkaapas mitä kytköksiä minnekkin niistä löytyy:Kiina, Vatikaani jne. Lisää todisteita tulee, jotka pian tulevat päivänvaloon.

  Trump ei ole lähellekkään luovuttanut vaan tästä alkaa pahuuden poistaminen, joka yltää Suomeen ja maailman ympäri saakka. Pyrkikäämme olemaan myös me lujia mutta nöyriä ja Kristuksen uskossa pysyviä jotta uskon Valo alkaisi paistaa myös täällä pohjolassa joka torpassa ja totuus Suomen eliitin kähmimisistä tulisi myös meidän silmien eteen. Tätä jos mitä olen itse rukoillut päivästä toiseen:TOTUUTTA, OIKEUTTA JA TAIVAAN ISÄN JOHDATUSTA SUOMALAISILLE!! Totuus ohjaa ihmiset oikeille poluille eikä pahuus rasita mieltä. Hyvyydessä kasvava ihminen loistaa toisille puhdasta valoa, kun huolet ja murheet ei paina hartioita vaan rakkaus täyttää mielen. Kaikkien oikeamielisyys johtaa väistämättä hyvään yhteiskuntaan, joka on vertaansa vailla. Ja tämä, jos mikä, on tavoittelemisen arvoista sillä sieltä luultavimmin löytyy se Jumalan valtakunta mitä kaikki odottavat. Hyvyyttä vaan eivät kaikki löydä, ennen kuin kaikki vedetään kölin alta pohjamutien kautta. Sillä sitä ei nähdä tai tunneta ennen kuin ollaan koettu ja nähty pahuus kaikessa karmeudessaan, sillä niin on hyvin itse saatana naamioinut pahuuden hyvyydeksi ja monet siihen langettanut ja turmellut.

  Tykkää

  1. Tulee vain mieleen, että jos tapahtumat etenevät näin kuin esitit, niin siitähän se globaali Trump-viha puhkeaa vasta täyteen mittoihinsa. Saattaapa moni kristitty ja konservatiivikin kääntyä Trumpia vastaan, kun media tulee esittämään hänet diktaattorina, ja onko edes Trumpilla lopulta kanttia ottaa noin rajuja toimenpiteitä käyttöön? Onhan kyse nyt niin mittavasta maanpetoksellisesta toiminnasta, että se kyllä oikeuttaisi jonkinlaisen kapinalain tai sotatilalain käyttöönoton.

   Tykkää

 2. Hänellä on liitolaisia monissa maissa ja paljon on ihmisiä jotka eivät ime median vääristelyjä. Kun aika koittaa vääristelevä mediakin ajetaan alas ja ympäri maailmaa napataan kiinni pahuudenpalvoja eliitti. Ne jotka ovat julistaneet Bidenin voiton. Ei löydy Putinia siitä porukasta.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s