Joe Bidenin kampanjaslogan Build Back Better viittaa Prinssi Charlesin ja Maailman talousfoorumin johtamaan radikaaliin suunnitelmaan, joka tähtää kapitalistisen talousjärjestelmän hävittämiseen.

Julkaisin toukokuussa artikkelin otsikolla Prinssi Charles johtaa kesäkuussa maailman poliittiset ja talousjohtajat yhteen tuovaa kokousta yrityksessä luoda pandemian jälkeinen uusi taloudellinen maailmanjärjestys. Kuten monet muut pääuutisvirran ulkopuolelle jäävät järisyttävät asiat, tapahtuma sai vain vähän huomiota kansainvälisessä mediassa. Mutta muutamat konservatiiviset äänet ovat alkaneet herätä tähän pirulliseen suunnitelmaan ja Fox-kanavalla aikaisemmin työskennellyt Glenn Beck varoitti siitä äsken Amerikkaa hänen BlazeTV -YouTube -kanavallaan. Vaikka uutta maailmanjärjestystä on valmisteltu kulissien takana jo vuosikymmeniä, nämä hankkeet saivat tänävuonna tuulta purjeisiin, kun Kiinan Wuhanista alkuvuodesta levinnyt koronavirus muuntautui globaaliksi pandemiaksi. Luotiin virus sitten tarkoituksella tai ei, niin lopputulos näyttää edistäneen niiden asiaa, jotka käyttävät mitä tahansa kansainvälistä kriisiä tekosyynä nykyisen kapitalistisen maailmanjärjestyksen purkamiseksi. Suunnitelma oli valmiina jo hyvissä ajoin ennen globaalia pandemiaa, jonka maailman terveysjärjestö WHO julisti maaliskuussa.


Kuten uutisoin blogissani jo vuoden alussa, Prinssi Charles piti tammikuussa avauspuheen Maailman talousfoorumin 50 -vuotisjuhlissa, Davosissa, jonne hän matkusti ensimmäistä kertaa yli 30 vuoteen. Hän puhui siellä silminnähtävän 666-symbolin alla ja vaati maailman talous ja poliittisia johtajia ottamaan ensiaskeleet ”paradigman muuttamiseksi, joka inspiroisi toimintaa vallankumouksellisella tasolla ja vauhdilla”. Näitä vallankumouksellisia toimia hän ei vaatinut pandemian, vaan ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Presidentti Trump puhui myös Davosin globalistieliitin 50 -vuotisjuhlissa ja sivalsi puheessaan Charlesin kaltaisia ilmastoalarmisteja: ”Mutta omaksuaksemme huomisen mahdollisuudet, meidän tulee torjua ikuiset tuomion profeetat ja heidän ennustuksensa apokalypsista… Nämä alarmistit vaativat aina samaa asiaa; äärimmäistä valtaa hallitakseen, muuttaakseen ja kontrolloidakseen elämämme jokaista näkökohtaa. Emme salli koskaan radikaalien sosialistien tuhota talouttamme ja romuttaa maatamme.” Mielenkiintoisesti, lehtiraporttien mukaan Charles ymmärsi Trumpin viitanneen tällä häneen ja muihin hänen kaltaisiinsa, mutta hän ei kieltänyt sitä, että heidän tavoitteensa olisi juuri se mitä Trump tuossa puheessaan väitti.

Vaikka pandemian aikaansaama kansallisvaltioiden rajojen ja talouksien sulkeminen ympäri maailman, näytti alkujaan kuoliniskulta avointen rajojen globalismia vastaan, jota Hillary Clinton edusti vuoden 2016 presidentinvaaleissa ja jota punavihreät ovat puoltaneet viimevuosina kaikkialla lännessä, niin globalistieliitti pelasti tuhoon jo matkalla olleen tulevaisuudennäkynsä valjastamalla pandemian maailman yhdentymisen asialle. Sen sijaan, että pandemia olisi lähettänyt viestin rajoittamattoman maahanmuuton ja avointen rajojen globalismin ongelmista, joka vahvisti oikeistopopulistien nationalistista sanomaa, se olikin nyt koko maailman yhteinen valtion rajoista riippumaton ongelma, jonka selättäminen vaati entistä suurempaa hallitusten välistä yhteistyötä ja toisistaanriippuvuutta. Toisin sanoen, globaalia hallintoa, jonka päätäntävallan tulisi ylittää kansallisvaltioiden ”kapea-alaiset ja lyhytnäköiset intressit”. Maan päivänä 1. heinäkuuta, joka oli 50 vuotta siitä kun Maan päivää vietettiin ensimmäistä kertaa, Walesin Prinssi antoi seuraavan hätkähdyttävän lausunnon:

Kun aprikoimme tänä Maan päivän 50 -vuotispäivänä, olen pitkään uskonut siihen, että ihmiset eivät usein toimi ennen kuin on jokin kriisi. Haaste, jonka olen löytänyt ilmastonmuutoksen ja biodiversiteetin menetyksen kanssa on se, että vaara tuntuu monesti liian etäiseltä. Koronavirus sitä vastoin on näyttänyt meille globaalin kiirellisyyden todellisen luonteen yhdessä jyrkkien toimenpiteiden kanssa, joita meidän tulee ottaa, ja kiireellisyydellä, jona tulisi toimia…

Se on myös näyttänyt meille, että on todellakin mahdollista löytää ja laajentaa globaaleja ratkaisuja, kun me sovimme korkeammassa, yhteisessä päämäärässä. Haasteista huolimatta, näemme myös ihmishengen kaikkein parasta, kekseliäisyyttä ja yhteistyötä, kun pohdimme sitä mikä on meille kaikkein arvokkainta… Rinnakkaisuudet ihmisen ja planetaarisesta tilasta koronaviruksessa ovat hyvin selviä. Jos katsomme planeettaa siten kuin se olisi potilas, voimme nähdä että toimemme ovat vaurioittaneet hänen immuunijärjestelmäänsä ja hänen on vaikea saada henkeä ja kukoistaa johtuen siitä rasituksesta, jonka panemme hänen ratkaiseviin elimiinsä…

Heijastaaksemme ja inspiroidaksemme maailman toimintaan, samalla kun pyrimme vihreään toipumiseen, pyytäisin teitä liittymään kanssani sinun näkysi jakamiseen paljon kestävämmästä tulevaisuudesta (sosiaalisesti, ympäristöllisesti ja taloudellisesti) käyttämällä hashtag:iä #ReimagineReset (suomeksi #UudelleenkuvitteleNollaus). Olen luottavainen siitä, että yhdessä voimme käyttää tätä kriisiä nollataksemme suuntamme, kun panemme ihmiset ja planeetan ensimmäiseksi.

Prinssi Charles puhuu tässä kuin jokin Donald Trumpin globalistinen kaksoisolento, joka iskulauseen ”Amerikka ensin” sijaan saarnaakin ”Planeetta ensin”. Hänen metaforansa planeetasta kuolemansairaana potilaana on myös hyvin hälyttävää. Natsien propagandassa oli yleistä, että kansakunta rinnastettin elävään organismiin ja ihmiset tämän organismin soluihin. Analogian tarkoituksena oli oikeuttaa tätä valtioruumista heikentäneiden solujen tai sen elimistöön hyökänneiden virusten – juutalaisten – tappaminen. Hitler tosiasiassa näki itsensä hyväntahtoisena lääkärinä, joka parantaisi kuolemaa tehneen potilaan poistamalla kansasta ensin sairauden aiheuttaneen tappavan viruksen. Hän totesi kerran, “Juutalaisen viruksen löytyminen on yksi suurimpia maailmassa tapahtuneita vallankumouksia.” Vuoden 1920 kirjassaan The Permission to Destroy Life Unworthy of Life (suomeksi Oikeus tuhota elämään ei-arvollinen elämä) saksalaiset professorit Karl Binding ja Alfred Hoche puolustivat eutanasiaa tai valtiontappamista. He kuvailivat valtiota “organismina sen omilla laeilla ja oikeuksilla, hieman kuin omavarainen ihmisorganismikin”, mikä ”kokonaisuuden hyvinvoinnin etuna – kuten me tohtorit tiedämme – hylkää osat tai partikkelit, jotka ovat tulleet arvottomiksi tai vaarallisiksi.” Richard A. Koenigsberg kirjoittaa paperissaan Nationalism, Nazism—Genocide:

Lopullinen ratkaisu edustaa immunologisen fantasian hyväksymistä. Tämän natsifantasian mukaan kansanmurha edustaa Saksan valtiorakennelman “automaattista” vastausta ”luonnonlakiin”, kansallisen organismin vaikuttamaan solujen hylkäämiseen tai tuhoamiseen, niiden vieraiden solujen (esim juutalainen bakteeri), jotka on syöksyneet sen verenkiertoon. Lopullinen ratkaisu ja kuolemanlerit on siten ymmärrettävissä vastauksena fantasiaan siitä, että juutalaiset muodostivat bakteerin tai viruksen, joka täytyi poistaa Saksan valtiorakennelmasta jos kansakunta aikoi selviytyä. Eräs natsitohtori sanoi, että kansallisosialismi ”ei ole muuta kuin sovellettua biologiaa.” Lifton vihjaa, että tämä natsismin kuva ei ollut vain lääkäreiden havainto, mutta se oli ”liikkeen itsensä edistämä näky.” Yhdistävä periaate biolääketieteellisessä ideologiassa, Lifton summaa, oli usko ”tappavaan rodulliseen sairauteen, arjalaisen rodun sairauteen: hoitokeino, juutalaisten tappaminen.”

Kun Prinssi Charles vertaa siis planeettaamme sairaaseen potilaaseen, analogian tarkoitus on oikeuttaa tämän potilaan kuolemaa aiheuttavan haitallisen viruksen tai kasvaimen – tässä tapauksessa koko ihmisrodun – tuhoaminen ”kokonaisuuden eduksi”. Tällainen ideologia, jossa kollektiivin oikeudet ja etu asetetaan yksilön oikeuksien ja etujen yläpuolelle, on johtanut hirmutekoihin kaikkialla maailmassa niin fasismin kuin kommunismin alla. Evoluutiobiologi Julian Huxley, kirjan Uusi uljas maailma kirjoittaneen Aldous Huxleyn veli, joka oli perustamassa maailman luonnonsäätiö WWF:ää yhdessä Prinssi Philipin kanssa, totesi kerran, ”Ihmiskunta tulee olemaan planeetan syöpäkasvain.” Philip itse valitti 80 -luvulla kuinka ihmisen väestönkasvu on saavuttanut ”ruton mittasuhteet” ja sanoi toivovan jälleensyntymistä tappavaksi virukseksi vastauksena liikaväestön ongelmaan.

Charles taas kirjoitti kirjassaan Harmony, ”Emme voi saada aikaan tasapainoa ellemme vakavasti ala käsitellä kuinka vakauttaa ja jopa vähentää maailman ihmisväestöä… tämä nostaa tietysti vaikeita moraalisia kysymyksiä… [On] aika nähdä tasapainossa perinteinen kannanotto elämän pyhyydestä… niiden opetusten kanssa jokaisessa pyhässä traditiossa, jotka kehottavat ihmiskuntaa pitäytymään luonnon hyväntahtoisuuden ja anteliaisuuden rajoissa.” (s. 289-290) Toisin sanoen, Charles ei usko ihmisyksilön elämän pyhyyteen. Rinnastamalla planeetan Covid-19:ää sairastavaan potilaaseen, hänen tarkoituksena on maalata kuva itsestään ”suurena parantajana”, jonka harteille on laskettu messiaaninen taakka parantaa syntiemme rikkoma kärsivä maailma. Charles jakoi tämän taakkansa elämäkerturilleen Catherine Mayerille, kun hän sanoi tälle: ”Otan vain kaikkein vaikeimpia haasteita. Koska haluan nostaa toiveita ja luoda toivoa toivottomuuteen ja tuoda parantumisen riistetyille.” Vuonna 2003 hän saarnasi, ”Koko elämääni on tähän asti motivoinut halu parantaa… että ihmisyytemme temppeli voisi olla jälleen pyhän lieken valaisemaa… parantaa kuolettavasti haavoitettu sielu.” (sitaatti löytyy David Lorimerin Charlesia ihannoivan kirjan Radical Prince lopusta).

Suuri nollaus

71 -vuotiasta Walesin Prinssiä ei tunneta ihan yhtä innokkaana sosiaalisen median käyttäjänä kuin häntä pari vuotta vanhempaa presidentti Trumpia. Monet julkkishenkilöt karanteeniin vienyt koronakriisi on kuitenkin pakottanut heidät käyttämään enemmän sosiaalista mediaa ja videoviestintää. CBS uutisoi kesäkuussa, ”Jos vuosi sitten ihmiset olisivat kertoneet sinulle, että Prinssi Charles tulisi esiin yhtenä vuoden 2020 sosiaalisen median tähdistä, olisit saanut osaksesi ivallisia katseita. Mutta prinssi näyttää löytäneen hänen sisäisen hashtag kuningattarensa ja sen tuloksena legioonan uusia faneja.” Koska some muodostaa nykyisin niin olennaisen osan uutta mediaa ja globaalia viestintää – myös poliittista sellaista -, on ehkä välttämätöntä, että Charlesin täytyy astua suurempaan julkisuuteen myös sosiaalisessa mediassa, jos hän mielii vetää massojen kiinnostuksen hänen poliittiselle sanomalleen. On muistettava, että Donald Trump ratsasti maailman johtavaan asemaan juuri hänen ahkeralla Twitterin käytöllään, jolla hän pystyi ohittamaan valtamedian negatiivisen ja puolueellisen uutisvirran ja puhumaan suoraan kansalle. Ehkä Prinssi Charles tulee tekemään jotain hyvin samankaltaista.

Hänen somekampanjansa tarkoitus on yllyttää miljoonat sosiaalisen median käyttäjät ympäri maailman liittymään tähän globaaliin ilmastovallankumoukseen uuden taloudellisen maailmanjärjestyksen synnyttämiseksi. Jos Lenin tai Hitler eläisivät tänäpäivänä, he toimisivat aivan samoin kuin Charles toimii nyt. Natsit ottivat kaiken hyödyn irti sen ajan uusista joukkoviestinnän muodoista, kansanradiosta ja äänielokuvista, edistääkseen liikkeensä propagandaa massojen keskuudessa. Tänään he käyttäisivät radion ja elokuvien sijasta sosiaalista mediaa. Kampanjan nimi #ReimagineReset  viittaa Maailman talousfoorumin suunnitelmaan maailmantalouden ”resetoimiseksi”. Justin Haskins, Heartland Instituutiin toimitusjohtaja ja Yhdysvaltain nuoren demokraattipoliitikko Alexandria Ocasio-Cortezin esittelemän Green New Dealin asiantuntija, kertoo tästä suunnitelmasta seuraavaa:

Se ei ole salaliittoteoria. Se on salaliittofakta.

Ennen kuin kukaan oli kuullut Green New Deal:istä – radikaalista ehdotuksesta eliminoida fossiiliset polttoaineet 10 vuodessa ja määrätä joukko sosialistisia ohjelma USA:n talouteen – muistan elävästi puhuneen ystävälle, joka on uusiutuvien energialähteiden kuten tuulen ja aurinkovoiman, maakaasun ja muiden energiamuotojen asiantuntija, siitä näköalasta että GND tulisi laiksi.

“Tämä on naurettavaa,” hän kertoi minulle. ”Meidän ei tulisi käyttää edes yhtään aikaa tästä puhumiseen julkisuudessa. Mikään siitä mihin he kutsuvat ei ole tosiasiassa saavutettavissa. Se on mahdotonta. Ei voi olla mahdollista, että kukaan tulee ottamaan tätä tosissaan.”

Ystäväni oli väärässä. Maailma otti sen todellakin aivan tosissaan. Hyvin tosissaan, itseasiassa. Suurin osa demokraattipuolueen valtaeliitistä kampanjoi idean ympärillä. Sadat vasemmistojohtajat tukivat sitä. Lukuisat ympäristöjärjestöt ja muut ryhmät sanoivat sen olevan välttämätöntä. Johtavat presidenttikandidaatit kuten Bernie Sanders, Elizabeth Warren, Kamala Harris, ja muut sanoivat, että jos emme määrää Green New Deal:ia – tai jotain sen tapaista – elämä maanpäällä tulee olemaan vaarassa tuhoutua. Se on ”olemassaoloamme koskeva uhka,” he sanoivat.

CNN jopa omisti tunteja ohjelma-aikaa sen ”Ilmastonmuutos raatihuoneeseen,” jonka aikana useat demokraattikandidaatit tukivat jonkin muotoista GND:tä.

Näiden merkillepantavien väitteiden vanavedessä, ne meistä, jotka tukevat vapaata markkinataloutta ja yksilönvapautta, käynnistivät massiivisen kampanjan GND:n pysäyttämiseksi. Kirjoitin lukemattomia artikkeleita, annoin puheita konferensseissa, puhun useille vapaiden markkinoiden liikkeen johtajille, mukaan lukien mediapersoonille kuten Glenn Beckille, ja esiinnyin televisiossa ja radiossa yli 12 kertaa – mukaan lukien muutama esiintyminen Tucker Carlson Tonight -ohjelmassa – varoittaakseni ihmisiä GND:stä ja sen sukulaisohjelmista.

Yrityksemme tuotti hedelmää. Kiitos kirjaimellisesti tuhansien konservatiivien ja libertaarien työn, Green New Deal kuoli kongressissa, GND:tä tukevat presidenttikandidaatit epäonnistuivat saamaan demokraattipuolueen nimitystä – todiste siitä, että julkinen tuki suunnitelmalle oli murentunut. (Joe Bidenillä on tietenkin oma kauhea ilmastosuunnitelmansa, mutta se ei ole niin sosialistinen tai radikaali kuin Green New Deal.)

Mutta koronaviruspandemian ja siitä tulleen massiivisen hallitusvallan kasvun vanavedessä, vasemmistolaiset johtajat ovat puhuneet uuden idean puolesta, sellaisen, joka on jopa vieläkin avoimemmin sosialistinen kuin Green New Deal, ja vaarallisempi johtuen sen globaalista luonteesta. Se on nimeltään “Suuri nollaus,” ja vaikka se ei olekaan saanut vielä merkittävää mediahuomiota muutamien valtavirran mediakanavien ulkopuolella, se tulee saamaan pian, ja kun se tapahtuu, ainoa toivo sen pysäyttämiseksi tulee olemaan toinen suuri kampanja, joka tuo yhteen vapauden tukijat ympäri Yhdysvaltoja ja maailmaa.

Lyhyesti, Suuri nollaus on ehdotus, joka muuttaisi täysin koko globaalin talouden, liikuttaen sen lähemmäksi kollektivismia ja pois päin kapitalismista. Sen kiihkeimpien tukijoiden mukaan, päämäärä ”Suurelle nollaukselle” on kolminkertainen: (1) korjata koronaviruksen aiheuttama vahinko globaaliin talouteen; (2) pysäyttää ilmastonmuutos katastrofi; ja (3) käyttää kahta edellä mainittua ”kriisiä” mahdollisuutena sosialististen ihanteiden edistämiseen, mukaan luken kapitalismin ja yksilönoikeuksien tuhoamiseen.

Vaikka on ollut joitakin lyhyitä vihjeitä, jotka antavat ymmärtää maailmanjohtajen valmistelleen Suuren nollauksen suunnitelmaa viimeisen kuluneen kuukauden aikana, suunnitelman ensiesittely tapahtui äskeisessä virtuaalisessa Maailman talousfoorumin tapaamisessa, missä globaalit johtajat Yhdistyneistä Kansakunnista, Yhdistyneestä Kuningaskunnasta, Yhdysvalloista, Kansainvälisestä valuuttarahastosta ja monikansallisista korporaatioista keskustelivat ja julistivat ”Suuren nollauksen” ehdotuksen.

“Meillä on kultainen mahdollisuus anastaa jotain hyvää tästä [COVID-19] kriisistä. Sen ennennäkemättömät shokkiaallot voivat saada ihmiset paljon vastaanottavaisemmaksi muutoksen suurille visioille,” sanoi Prinssi Charles, yksi tapahtuman johtajia ja merkittävä Suuren nollauksen kannattaja.

Maailman talousfoorumin verkkosivuilla julkaistussa artikkelissa, foorumin perustaja ja toimitusjohtaja Klaus Schwab sanoi, että ”maailman tulee toimia yhteisesti ja nopeasti pannakseen uuteen uskoon meidän yhteiskuntiemme ja talouksiemme kaikki näkökohdat, koulutuksesta sosiaalisiin sopimuksiin ja työoloihin.

“Jokaisen kansakunnan Yhdysvalloista Kiinaan, täytyy osallistua, ja jokaisen teollisuudenalueen, öljy-, kaasu- ja teknologiafirmoista täytyy muuttua,” Schwab lisäsi. “Lyhyesti, me tarvitsemme kapitalismin ”suurta nollausta.”

Haskins päättää kirjoituksensa seuraavaan synkkään varoitukseen: ”Suuri nollaus edustaa kaikkein merkittävintä uhkaa kapitalismille ja yksilönvapaudelle yli puoleen vuosisataan. Monessa suhteessa se on paljon vaarallisempi kuin Neuvostoliitto oli koskaan, koska niin monet ihmiset maissa kuten Yhdistyneessä Kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa tukevat Suurta nollausta tavoilla, joita emme nähneet koskaan kylmän sodan aikana. Vapauden puolustajat eivät saa nauraa Suurelle nollaukselle tuulesta temmattuna toiveunena. Jotkin maailman voimakkaimmat ihmiset ja instituutiot tukevat sitä jo (Microsoft, IMF, Maailman talousfoorumi, Yhdistyneet Kansakunnat, jne.) ja olemme yhä suunnitelman alkuvaiheissa. Sen jälkeen, kun oikea hetki Suurelle nollaukselle rakentuu, on aika alkaa soittaa hälytyskelloa. Meillä ei ole varaa odottaa.” Prinssi Charles johtaa siis kampanjaa, joka Haskinsin mukaan edustaa ”paljon vaarallisempaa uhkaa kuin Neuvostoliitto oli koskaan”. Ehkä moni konservatiivi ja kristitty alkaa nähdä Charlesin nyt aivan toisenlaisessa valossa kuin he ovat nähneet hänet tähän asti. Kun informoin Uudessa-Seelannissa asuvaa kirjeystävääni tästä kampanjasta viimetoukokuussa, hän vastasi minulle näin: ”Samuel, kun lähetit nämä kaksi linkkiä minulle, joista en tiennyt, putosin lähes tuoliltani täydestä järkytyksestä. Tämä on kaiken muun jo tietämämme materiaalin vuoren huipulla, joka osoittaa Prinssi Charlesin olevan Raamatun profetioitu ’Antikristus’.”

Joe Biden yhteys

23. heinäkuuta julkaistussa mielipidekirjoituksessaan Fox Business uutissivulla Haskins kertoo kuinka demokraattipuolueen presidenttiehdokas Joe Bidenin Build Back Better (suomeksi: rakenna takaisin parempana) suunnitelma talouden elvyttämiseksi koronan aiheuttamalta vahingolta on lainattu suoraan tästä Prinssi Charlesin ja Maailman talousfoorumin johtamasta ”Suuren nollauksen” agendasta. Haskins kirjoittaa: ”Samalla kun se ei ole saanut laajaa huomiota, Suuri nollaus on ehkä suurin uhka kapitalismille ja yksilönvapauksille sitten Neuvostoliiton romahtamisen… [Klaus] Schwab, Maailman talousfoorumi ja kansainväliset hahmot kuten Prinssi Charles johtaa nykyisin kampanjaa Suuresta nollauksesta… Yhteys Bidenin ja radikaalin Suuren nollauksen välillä on nähtävissä parhaiten tarkkailemalla Bidenin ’Build Back Better’ suunnitelmaa. Bidenin verkkosivun mukaan, hänen Build Back Better ehdotuksensa ’käynnistäisi kansallisen pyrkimyksen työpaikkojen luomiseen, joita me tarvitsemme rakentaaksemme modernin, kestävän infrastruktuurin nyt, ja avustaaksemme oikeudenmukaisen puhtaan energian tulevaisuuden syntyä.’ Bidenin ehdotuksen fokus on modernin energiateollisuuden tuhossa, jonka Biden haluaaa syrjäyttää ’uusiutuvilla’ energia lähteillä kuten tuuli ja aurinkovoimalla.”

Haskins jatkaa: ”Bidenin suunnitelma kutsuu koko sähköverkon muuntamiseen ’vihreisiin’ lähteisiin vain vuoteen 2035 mennessä, hurjasti epärealistinen päämäärä, jolla tulisi olemaan tuhoisa vaikutus talouteen… Build Back Better suunnitelma tulee suoraan Suuren nollauksen pelikirjasta. Suuren nollauksen tukijat, etenkin Maailman talousfoorumi, ovat kutsuneet jo vuosien ajan ’Build Back Better’ suunnitelman jonkinlaisiin variaatioihin, käyttäen usein noita nimenomaisia sanoja Maailman talousfoorumin materiaaleissa. Tosiasiassa niinkin äskettäin kuin 13. heinäkuuta, Maailman talousfoorumi edisti ’rakentamista takaisin parempana’ ’vihreän’ infrastruktuurin ohjelmien kautta osana Suurta nollausta artikkelissa, joka oli otsikoitu ’Rakentaaksemme takaisin parempana, meidän tulee keksiä uudelleen kapitalismi. Näin teemme sen.'” Haskins myös huomioi:

”Suuren nollauksen tukijat ovat yrittäneet edistää ehdotustaan uudenlaisena kapitalismina, mutta totuus on, että se on pohjimmiltaan sosialistinen systeemi, koska se panisi kollektiiviiseen hallintaan suurimman osan taloudellisesta toiminnasta ja määräisi useita sosiaalisen oikeudenmukaisuuden uudistuksia, joiden tarkoitus on ’uudelleen-tasapainottaa taloudet’ ja jakaa varallisuus ympäri maailman. Suuren nollauksen tukijat käyttävät sanaa ’kapitalismi’ saadakseen sen vain kuulostamaan puoleensavetävämmältä ihmisille Amerikassa ja muualla, jotka tietävät että sosialismi on epäonnistunut näyttävästi menneisyydessä.”

Johtopäätös

Vaikka en usko, että Joe Biden voittaisi marraskuun presidentinvaalit – perustuen Kim Clementin profetioihin Donald Trumpista, ym. tekijöihin (mm. Bidenin orastava dementia, hänen karisman puute ja epäsuosionsa demokraattipuolueen nuoremman ja radikaalimman väestön keskuudessa, Tara Readen, ym. naisten syytökset Bidenin seksuaalisen ahdistelun historiasta, ja demokraattipuolueen tuki Amerikan kaupunkeja polttaville ja maan historiaa häpäiseville Black Lives Matter ja Antifa anarkisteille) -, niin hänen yhteytensä tähän Prinssi Charlesin johtamaan globaaliin kampanjaan vanhan kapitalistisen maailmanjärjestyksen hävittämiseksi, on jälleen kerran hyvä esimerkki Britannian kuningashuoneen ja etenkin sen nykyisen kruununperijän kulissien takaisesta vallasta, josta suuriosa ihmisistä ei ole lainkaan perillä. Olen väittänyt jo vuosia, että vuoden 2016 vaaleissa Hillary Clinton oli globalistisen eliitin asettama kandidaatti, jonka tavoitteet palveli viimekädessä George Sorosin, Rothschildien pankkiirisuvun ja Saxe-Coburg Gothan aristokraattisuvun eli Britannian kuningashuoneen päämääriä.

Kerroin blogissani esimerkiksi äskettäin kuinka Wikileaksin julkaisemat sähköiset kirjeenvaihdot osoittavat Hillary Clintonin presidenttikampanjan saaneen ohjeita ja talousneuvoja suoraan Lady Lynn Forester de Rothschildilta, joka kuvaili noissa sähköposteissa itseään Hillaryn ”suurimmaksi faniksi” ja  ”uskolliseksi ihailevaksi kaveriksi”. Hänen aviomiehensä Evelyn de Rothschild, on Elisabet II:n taloudellinen neuvonantaja, joka pelasi nuoruudessaan pooloa Kuningattaren aviomiestä Prinssi Philipiä vastaan. Lady Lynn de Rothschild, joka vietti hääyönsä Valkoisessa Talossa Bill ja Hillary Clintonin kutsusta vuonna 2000, oli myös pedofiili Jeffrey Epsteinin ja hänen tyttöystävänsä Ghislaine Maxwellin hyvä ystävä. Epsteinin erään uhrin mukaan koko pedofiili ja kiristysrinki olisi ollut Rothschildin pankkidynastian johtama operaatio maailmanjohtajien kiristämiseksi, jotta he tanssisivat globalistieliitin pillin mukaan (ks. Jeffrey Epsteinin uhrin mukaan juuri pidätetty Epsteinin ”oikea käsi” Ghislaine Maxwell työskenteli Rothschildin pankkiirisuvulle, joka puolestaan työskentelee Elisabet II:lle ja on Clintonien läheinen liittolainen.)

Wikipedia kertoo Lady Lynn Foresterista mm. seuraavaa: ”Rothschild toimi päivänmittaisen inklusiivisen kapitalismin konferenssin yhtenä puheenjohtajana/perustajana Lontoossa 27. toukokuu 2014, pyrkimyksellä sovittaa kapitalistisen järjestelmän toimiminen toimimaan enemmän ihmisiä varten ja se sisälsi avauspuheenvuoron Prinssi Charlesilta ja vieraspuheen piti Bill Clinton. Toinen konferenssi pidettiin Lontoossa 26. kesäkuuta 2015.” Konservatiivinen radiopersoona Rush Limbaugh, joka sai tänävuonna vapauden kunniamitallin presidentti Trumpilta hänen helmikuisen Kansakunnan tila -puheensa aikana, huomioi tuolloin Prinssi Charlesin puheen tuossa inklusiivisen kapitalismin konferenssissa ja sanoi siitä, ”Katsokaas, pähkinänkuoressa, Prinssi Charles kutsuu kapitalismin loppuun sellaisena kuin sen tunnemme yrityksessä pelastaa planeetta globaalilta lämpenemiseltä. Mitä hän yrittää sanoa tässä – vaikkei sano sitä suoraan -, että hän uskoo kapitalismin tuhoavan maailman.”

Muutama vuosi aiemmin Charles pilkkasi puheessaan EU:n parlamentissa niitä, jotka uskovat hänen ja muiden olevan osa salaliittoa kapitalistisen maailmanjärjestyksen hävittämiseksi: ”Heidän oletuksensa, että sadat tiedemiehet ympäri maailman ja ne jotka hyväksyvät heidän kiihkottoman todisteensa – mukaan lukien minä itse, joka jokseenkin ironisesti olen ollut jatkuvasti syytettynä tieteen vastaisuudesta -, ovat jotenkin tiedostamattaan puolueellisia, luoden vaikutelmaa, että monet meistä ovat jotenkin salaisesti vehkeilemässä heikentääkseen ja harkitusti tuhotakseen koko markkinaperusteisen kapitalistisen systeemin, joka hallitsee nyt maailmaa.” Toisin sanoen, ne jotka vastustavat meidän suunnitelmiamme ovat omissa harhoissaan hourailevia foliohattuja, joita kenenkään ei tulisi ottaa todesta. Prinssin viimeaikaiset toimet kuitenkin vahvistavat, että hän yhdessä muiden Davosin globalistien kanssa, on todellakin salaisesti vehkeilemässä heikentääkseen ja harkitusti tuhotakseen koko markkinaperusteisen kapitalistisen systeemin, joka hallitsee nyt maailmaa.


YouTube -videoni vuodelta 2015

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Joe Bidenin kampanjaslogan Build Back Better viittaa Prinssi Charlesin ja Maailman talousfoorumin johtamaan radikaaliin suunnitelmaan, joka tähtää kapitalistisen talousjärjestelmän hävittämiseen.

    1. Jaa-a, en tiedä oliko tärkein vai ei, mutta kiitos Leo kommentista. Mulla on paha tapa korjailla tekstiä vielä julkaisun jälkeen, joten pahoittelut jos en ehtinyt korjata muutamaa kirjoitusvirhettä ennen lukemistasi. Mielenkiintoisia aikoja elämme ja Herramme tulemus näyttää olevan hyvin, hyvin lähellä.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s