Gary Franchi kertoi juuri yli 60 000 katsojalle ja yli 2 miljoonalle tilaajalleen, että Prinssi Charles on Raamatussa ennustettu Antikristus.

Huonoja sekä hyviä uutisia. Kerron ensin huonot. Oma kanavani näyttäisi oleva varjobannattu. Näin YouTube tekee monille konservatiivisille sisällöntuottajilleen, jotka se haluaa lannistaa ja karkottaa alustoiltaan ilman varsinaista kanavan poistamista. Kuten monien muiden konservatiivien tapauksessa, suhteeni YouTubeen on ollut hyvin ongelmallinen. Huhti-toukokuussa he poistivat puolituntisen videoni Kraken ja Amerikan toinen vallankumous täysin tekaistuilla tekosyillä, että se olisi edistänyt mukamas väkivaltaa. Parin valituksen jälkeen sain heidät kuitenkin palauttamaan videoni ja julkaisin tuosta voitosta toukokuussa humoristisen videon nimeltä Eeppinen taisteluni YouTuben kanssa, jonka minä ja me voitimme! Myöhemmin tänävuonna he sensuroivat viimevuoden elokuussa julkaisemani järkyttävän dokumentin lasten saatanallisesta rituaalihyväksikäytöstä, jonka olemassaolosta kirjoitin 100-sivun verran jo vuoden 2014 nettikirjassani Muhammad, Kaarle Suuri ja Antikristus. Tekosyynä oli se, että ettei YouTuben yhteisösäännöt hyväksy ”kiusaamista” (vaikutusvaltaisten pedofiilien pajastaminen on siis nähtävästi kiusaamista). Videossani oli esillä mm. monia tämän hirvittävän hyväksikäytön ja kidutuksen uhreiksi joutuneita ihmisiä.

Valitustani ei hyväksytty enää sillä kertaa. Se oli vasta varoitus eikä vaikuttanut mitenkään kanavani tomintaan. Tulevista varoituksista tulen saamaan jonkinlaisia rajoituksia ja kolmesta ”kanavarikkomuksesta” kanavani poistetaan kokonaan. YouTuben jatkuvasti muuttuvien yhteisösääntöjen mielivaltaisuuden huomioon ottaen, tämä voi tapahtua melkeinpä koska tahansa. Neal Mohan, YouTuben päätuotejohtaja sanoi elokuussa, että yhtiö poistaa joka neljännesvuosi lähes 10 miljoonaa ”huonoa” videota, joiden informaatiosta se ei pidä. Mohanin mukaan ”kaikkein tärkein asia, jonka voimme tehdä on kasvattaa hyvää ja vähentää huonoa. Tästä syystä me YouTubessa nostamme ylös informaatiota luotetuista lähteistä ja vähennämme videoiden levitystä, jotka edistävät vahingollista valeinformaatiota. Kun ihmiset etsivät nyt uutisia tai informaatiota, he saavat tuloksia, jotka ovat optimoitu laadulle eikä sille kuinka sensaatiomaista sisältä saattaa olla.” Suomenkielellä tämä merkitsee yksinkertaisesti sitä, että YouTuben algoritmit eivät palkitse sisällöntuottajiaan enää heidän ahkeruudestaan, luovuudestaan tai videoidensa laadusta, vaan nostaa etualalle isojen mediayhtiöiden isolla rahalla tuotettua valtavirran narratiiveja mukailevaa sisältöä. Kaikki ”sensaatioksi” leimattu informaatio sen sijaan pyritään joko sensuroimaan tai hautaamaan tarkoituksella, ettei kenenkään ole mahdollista edes löytää sitä.

Esimerkiksi huhtikuussa 2020 YouTube ilmoitti poistavan kaiken WHO:n vastaisen lääketieteellisen informaation alustaltaan koskien koronapandemiaa. Lokakuussa 2020 yhtiö taas ilmoitti poistavan ”QAnon ja muun salaliittomateriaalin, jotka kohdistuvat yksilöihin” (tähän politiikkaan perustuen myös oma videoni saatanallisesta rituaalihyväksikäytöstä luultavasti poistettiin, vaikka videon alussa nimenomaisesti mainitsin etten kannata Q-liikkeen uskomuksia). Sitten tammikuussa 2021, YouTube ilmoitti kiihdyttävän kanavien poistamista, joissa edistettiin väitettä laajasta vaalipetoksesta vuoden 2020 USA:n presidentinvaaleissa (kumma kun yhtiöllä ei ollut mitään ongelmaa promota videoita joissa tuettiin joka tuutista toistettua väitettä Putinin ja Trumpin salaliitosta vaalien varastamiseksi Hillary Clintonilta vuonna 2016). Mutta ilman kanavan poistamista YouTube voi myös lannistaa käyttäjänsä varjobannaamalla heidät. Varjobannauksessa käyttäjän tili piilotetaan algoritmeista siten, ettei hänen videonsa näy muille kuin korkeintaan kanavan tilaajille ja niille, jotka saavat linkin videoon. Koska käyttäjä ei saa mitään ilmoitusta varjobannauksesta, on vaikea sanoa johtuuko pienet katsoja- ja tilaajamäärät siitä, ettei tarpeeksi moni ole kiinnostunut käyttäjän tuottamasta sisällöstä vai siitä, että heidän sisältönsä on piilotettu tarkoituksella palvelun algoritmeista. Varjobannauksen uhriksi tiedetään joutuneen kuitenkin useita ihmisiä, mm. YouTuben katsotuin tubettaja, ruotsalainen PewDiePie, jonka kanavalla on yli 100 miljoonaa tilaajaa. PewDiePie on ollut tekno-oligarkkien hampaissa aina siitä lähtien, kun hän alkoi esittää konservatiiveille sympaattisia mielipiteitä vaikka kanava onkin keskittynyt lähinnä videopeleihin eikä politiikkaan.

Oman kanavani pienet katsoja- ja tilaajamäärät voivat johtua toki muistakin tekijöistä kuin varjobannauksesta. Esim. se, että tuotan videoita harvemmin ja melko epäsäännöllisesti saattaa olla yksi tekijä. YouTuben algoritmit näyttäisivät nostavan esille erilaisia vloggaajia, jotka tuottavat ”perheystävällistä” sisältöä, eli pelkkää pinnallista ja turhanpäiväistä hölinää. Mutta viimeaikoina olen alkanut epäilemään tosissani tuota varjobannausta. Katsoin esim. kanavani tilastoja ja vain pieni osa sen liikenteestä näyttäisi tulevan Youtuben suosituksista tai kanavahauista. Suurin osa kanavani liikenteestä on ulkoista liikennettä, eli videoitani katsotaan esim Facebookin tai blogini kautta jaetuista linkeistä. Eräässä äsken katsomassani videossa sanottiin, että tämä olisi yksi merkki siitä, että jotain epäilyttävää on meneillään. Tänään epäilykseni vain paheni, kun kokeilin kommentoida useaan kertaan erääseen videoon, mutta kommenttini ei sitten näy kun kirjaudun kanavaltani ulos. Tuntuu kuin olisin haamu, jota ei ole edes olemassa. YouTube ansaitsi lähes 20 miljardia dollaria viimevuonna. Suurin osa sen tuloista on mainostuloja, joista se maksaa sisällöntuottajilleen 55%. Jokaisella sisällöntuottajalla on mahdollisuus ansaita rahaa videoillaan heti kun käyttäjän tilaajamäärät ylittävät tuhat ja videoiden katsojatunteja tulee täyteen vähintään 4000 (ellei videota ole demonetisoitu esim tekijänoikeusvaatimuksen johdosta).

On itsessään jo hyvin työlästä hankkia kanavalleen yli 1000 tilaajaa, mutta jos olet joutunut varjobannauksen uhriksi – tai jos sinulla on jo pelkkä epäilys siitä – niin koko ahkeroinnista katoaa silloin pointti. Vaikka editoisit videoita yötä päivää 24/7 30 päivää kuukaudessa, kaikki vaivannäkö valuisi hukkaan jos YouTuben pomot ovat jo sinetöineet kanavasi kohtalon, niin ettei se voisi saavuttaa koskaan tuota maagista 1000 tilaajan rajapyykkiä. Se on vähän sama kuin työskentelisit yrityksessä jossa sen pomot panevat sinut tekemään ilmaista työtä niin kauan kunnes olet todistanut ahkeruutesi, mutta tosiasiassa eivät ole koskaan aikoneetkaan maksaa sinulle, vaan pitävät sinut siinä illuusiossa, että kyllä se palkkapäivä vielä koittaa kun työskentelet vain tarpeeksi kovasti. Vaikka sivuutettaisiin kokonaan tuo rahallinen hyöty, niin jokainen meistä pyrkii kuitenkin kasvua kohden. Jos tilaaja- tai katsojamäärät pysyvät tasaisina, se saa kysymään että onko vaivannäkö sen arvoista. Ja tämä onkin varjobannauksen koko idea: saada käyttäjä luovuttamaan, koska ”tuulimyllyjä vastaan on turha taistella”. Tästä syystä liityin juuri konservatiivien suosiossa viimeaikoina olleeseen videopalvelu rumbleen.

Olen edelleen YouTubessa, mutta koitan jos rumblessa olisi hieman parempi mahdollisuus menestyä ja saada katsojia töillensä. Rumble on turvallisempi vaihtoehto konservatiivisille videontuottajille. Sillä on myös se hyvä puoli, että sen väitetään maksavan käyttäjilleen paremmin eikä se vaadi 1000 tilaajaa ennen kuin voit ansaita rahaa videoillasi. Liitin palveluun kaksi uusinta videotani, videon Apokalyptinen ympäristöliike, Prinssi Charles, Satanismi ja Natsismin uskonnon jälleensyntyminen ja sen trailerin. Näistä kahdesta vain tuo jälkimmäinen monetisoitiin, En tiedä miksi. Ensiksi mainittu on mainosvapaa, mikä saattaa olla mukavampaa katsojan kannalta, mutta videon luojalle se merkitsee sitä, etten saa siitä myöskään mainostuloja. Tulojen määrä näyttää vaihtelevan, mutta jokaisen videon alla ilmoitetaan paljon sen julkaisija on saanut siitä tuloja. Esim. tämän kissavideonjulkaisija on saanut videolleen 14 500 katsojaa ja ansainnut sillä jopa 259 dollaria. Jos haluat siis tukea työtäni ja vaivannäköäni, niin toivon että klikkaat tätä Rumblen linkkiä omaan videooni ja levität sitä mahdollisesti myös lähipiirillesi:

Huom. myös Rumblen videoihin saa suomenkielisen tekstityksen mukaan tuosta videon CC painikkeesta.

Hyvät uutiset

Mutta ennen kuin lukija masentuu itsekin tästä nurinastani, niin sitten nuo hyvät uutiset perään. Hyvä uutinen on se, että Prinssi Charles on paljastumassa yhä suuremmalle yleisölle Raamatun Antikristukseksi eikä se ole lainkaan minun kanavani tai blogini katsojamääristä kiinni. Gary Franchi julkaisi juuri YouTube raportin konservatiivisella Next News Network uutiskanavallaan, jossa hän nimesi Charlesin Raamatun Antikristukseksi ja mainitsi raportissaan Tim Cohenin kirjan 90 -luvulta. Video julkaistiin vasta eilen ja sillä on jo lähes 70 000 katsojaa. Yahoo uutiset kertoi lokakuun 5. päivä Garyn Franchin itsenäisestä mediayhtiöstä:

Palkittu konservatiivinen uutiskanava ”Next News Network” saavutti virstanpylvään aikaisemmin tänävuonna kahden miljoonan tilaajan määrällä. YouTube kanavan perusti vuonna 2012 Gary Franchi. Tämä viimeisin virstanpylväs on lisäsaavutus Next News Network uutiskanavalle. Uutiskaanava saavutti miljoonan tilaajan rajamerkin keväällä 2012 ja sai miljardi katsojamäärää videoilleen saman vuoden joulukuussa. Kasvava katsojamäärä osoittaa, että Next News Network on tullut yhdeksi Amerikan suosituimmaksi konservatiiviseksi uutis ja mielipidekanavaksi YouTubessa. Jatkuvat uutispäivitykset kymmenen kertaa päivässä, seitsemän päivän ajan viikossa, on johtanut suureen Next News Networkin fanikuntaan.

Itseäni ei yllättänyt sinänsä Gary Franchin raportti Charlesista, koska tiesin miehen lukeneen Tim Cohenin kirjan ja haastatelleen kirjailijaa hänen kotonaan. Mainitsin asian blogissani jo tammikuussa 2017. Eräs hauska ”yhteensattuma” (tai johdatus) tapahtui asiaan liittyen tiistaina kun viestittelin Cohenin kanssa Facebookin Messengerissä. Lähetin hänelle Paul Joseph Watsonin YouTuben videon Charlesista ja siinä samassa mieleeni tuli myös Gary Franchi. Sanoin, että olin nähnyt Franchin vuosien takaisin haastattelun Cohenin kotona ja että mies voisi olla hyvä liittolainen hänen tulevan The AntiChrist and a Cup of Tea kirjansa toisen painoksen edistämiseen, ottaen huomioon tämän mediaverkoston vaikutusvallan. Cohen vastasi minulle: ”Wau! Mielenkiintoista, että mainitset Garyn minulle tänään: hän soitti minulle tänäaamuna! Hän oli tekemässä lyhyen klipin PC:stä ja suunnittelee mainitsevansa kirjani A&CT! Hän kysyi oliko kirja saatavilla Amazonilla. Se ei ole, mutta hän sai minut ajattelemaan, että ehkä minun tulisi panna ensimmäinen painos saataville ennen kuin toinen tulee ulos.” Cohen myös lisäsi: ”Muuten, se on ollut yli vuosi siitä kun puhuin viimeksi Garyn kanssa, joten Jumala selvästi järjesti viestinnän.” Kysyin myös, että oliko hän tietoinen omasta tutkimuksestani samaan aiheeseen liittyen tai että oliko hän nähnyt YouTube videoitani. Tim sanoi lähettäneen viimeisimmän videoni trailerin Garylle.

Uskon vahvasti, että Jumalalla on oma aikataulunsa kaikelle ja Hän on nostanut Tim Cohenin ja Gary Franchin kaltaisia palvelijoitaan paljastaakseen laittomuuden ihmisen massoille. Kuten Paavali sanoi 2. Tess. 2:3-4:ssä seurakunnan ylösottoon liittyen: ”Sillä se päivä [seurakunnan ylösotto] ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.” Eskatologiselta kannalta Gary Franchin julkaisema raportti on mielenkiintoinen juuri sen vuoksi, että niin moni ihminen sai kuulla juuri laittomuuden ihmisen identiteetin. Nytkö voidaan sanoa, että laittomuuden ihminen on paljastettu, kuten sana ”ilmestyä” tulisi kääntää tässä kohden alkukielen kreikasta. Vai vaatiko profetia vielä täydellisempää ilmestymistä ja paljastumista? On joka tapauksessa mielenkiintoista ja suuri etuoikeus olla osa tätä kristittyjen etujoukkoa, jotka ovat paljastamassa laittomuuden ihmisen identiteettiä nukkuvalle seurakunnalle. Cohen sanoi minulle myös seuraavaa: ”Odotan, että kun 2. painos on valmiina julkaistaksi, me kaikki työskentelemme yhdessä, jos Jumala niin tahtoo, saadaksemme paljon asioita julki.”

En tiedä mitä Jumala tahtoo ja on suunnitellut minun varalleni tulevaisuutta ajatellen. Pidän yleensä matalaa profiilia, koska olen ollut aina hyvin arka, esiintymistä ja julkisuutta karttava henkilö. Olen mieluummin sivussa kuin valokeilassa. Mutta haluan myös seurata kutsumustani ja mennä sinne minne Jumala minut kutsuu. The Passion of the Christ elokuvan Kristusta näytellyt Jim Caviezel sanoi äskeisessä puheessaan: ”Usein voimme kokea olevamme täysin vääriä henkilöitä Jumalan meille kutsumaan tehtävään. Mutta kun Jumala kutsuu sinut, niin mitä helkuttia sille sitten mahdat.” Toivon kuitenkin lukijoiden esirukouksia, että olisin valmis menemään sinne minne Jumala haluaa minut armossaan valmistaa ja viedä, ja että Hän antaisi minulle viisauden ja rohkeuden puhua oikeita sanoja niin seurakunnan kuin tämän maailmankin edessä. Kuten Herramme sanoi:

”Mutta kun he vievät teitä synagoogain ja hallitusten ja esivaltojen eteen, älkää huolehtiko siitä, miten tai mitä vastaisitte puolestanne tahi mitä sanoisitte; sillä Pyhä Henki opettaa teille sillä hetkellä, mitä teidän on sanottava.” – Luuk. 12:11-12

4 vastausta artikkeliin “Gary Franchi kertoi juuri yli 60 000 katsojalle ja yli 2 miljoonalle tilaajalleen, että Prinssi Charles on Raamatussa ennustettu Antikristus.

 1. There are two great deceptions here in the USA that will cause many Christians to very unfortunately take the mark of the beast. The first deception is the prosperity gospel that has made a large percentage of Christians here completely focused on growing their personal wealth and not the kingdom of God. The second deception is compounded by the the first in in my opinion at least 50% – 70% of Christians believe they will be raptured off the Earth before the antichrist takes power. Those Christians focusing on wealth will be a lot more tempted to go along with the mark of the beast as it allows them to still to be able to buy and sell and build their wealth if they take it. A new ministry for a some in these last days has appeared. It is to disprove the false pre-tribulation teaching that is prevalent in much of the church and then put together the clearest most concise body of evidence to warn the church the identity of the antichrist. Those who feel called to do this as I do need to avoid getting overly drawn into politics and popular conspiracies or overly attached to some modern day prophet or person with dreams whos on You Tube a lot, All these I myself have been guilty of doing. We who know who the antichrist is in these last days have the distinct responsibility to warn our brothers and sisters while trying not to discredit ourselves by also telling them about all the other conspiracies out there. We will only look like a nut, a tinfoil hat freak if we chase down to many conspiracies at once. I again have been guilty of that..

  Its pretty clear from watching Charles at the COP 26 that he is going to use the most extreme methods he can devise as soon as his Green powered shadow government formed through the Terra Carta gets enough traction. There are 432 Multinational corporations, businesses and even one city sworn to his allegiance in just under a years time. When Charles inherits his new title whatever it will be called and he becomes leader of Britain and its many subsidiaries Charles will easily have more influence and power over the worlds international businesses and banking systems than anyone else.

  Keep up the good work Samuel

  Wayne in USA

  Liked by 1 henkilö

  1. Thanks for the comment, Wayne. To be clear, I have actually supported pre-tribulation rapture in my book and in my other writings, but I have also criticized it in its most common form which origin is in the Scofield Reference Bible. That common form of pre-trib rapture teaches that the rapture of the Church happens before the man of lawlessness is revealed and that in the Book of Revelation, John’s ascension to heaven in Chapter 4 is the allegory for the rapture of Church. I have reasoned in my book why this is an incorrect interpretation. So I agree with you that teaching that the body of Christ won’t know the identity of the man of lawlessness before the rapture, is very harmful teaching. It only assures that Christians are not prepared for his appearance and may even follow him and accept his lies. Today, Charles has already got support for his climate agenda from many mainstream Christian denominations.

   Btw, I also agree with what you said about prosperity theology and perhaps you were not referring to me here, but I didn’t mean in my article, that my main goal would be to get monetary benefit from my work. My main goal is to get people saved. But I think you also understand that it very natural desire to get some material benefit from your hard work. I’ve written over one million words in my blog and books and used maybe thousands of hours for my video editing. And not only I have done it for free, but I have also paid for it (as I have to pay to get a license to use videos and music in my videos, to use my web service domain, etc). I am not complaining. It is a great privilege to be a servant of Christ and do work for Him, even if your only wage would be a scoff from mockers.

   But my main point was growth in itself. If you don’t feel or see that your field is growing – even if that field would not give you any material benefit -, you may get discouraged. If you feel that there is barely anyone who is interested and listening to, you may get discouraged. Not that they have succeeded to do that to me, but if my Channel is really shadow-banned, then it feels quite purposeless to continue my work on YouTube. And that’s is the very goal of those Fascist Big Tech overlords.

   Tykkää

 2. I was not in the slightest referring to you Samuel when talking about prosperity focused gospel. Its a plague on many large churches here in the USA . Finland may not have that problem but here in America many tv personality preachers are multi-millionaires and almost all their preaching is focused on telling their followers only what they want to hear which is mainly how to get rich. I don’t think there is anything wrong with getting rich or selling books or charging money for services. My grave concern is so many Christians here in the USA have become taught to focus on making as much money as possible and not worry about the Antichrist or the Tribulation because they are also taught they will be raptured away first. There is a also underlying teaching taught by these same personalities that if you managed to make yourself rich you must also be the apple of Gods eye, so to speak.

  Liked by 1 henkilö

  1. Yes, that’s very deceitful doctrine in the body of Christ. In my younger age I was a guite keen critic of all teachings of charismatic movement but by getting older I have become maybe more balanced, restrained or not so black and white in my many views. Actually not so interested anymore on this as I have seen that there are a lot of unbiblical behavior or doctrine on both groups. But I agree what you said about prosperity gospel.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s