UuSi videoni: Elon Musk vs. woke-vasemmisto ja uusmalthusilainen globalistinen eliitti

YouTube sensuroi taas eilen syntymäpäivänäni tammikuussa 2021 julkaisemani videoni, joka käsitteli vuoden 2020 vaalipetosta ja profetioita Trumpin paluusta. Videon nimi oli Profetia kahdesta presidentistä. Olivatko profeetat väärässä? Lataan videoni uudestaan vielä Rumbleen jos et ollut ehtinyt nähdä sitä. Tämän yhä pahenevan sensuurin pitäisi saada jokainen kysymään itseltään, että miksi valtaapitävät pyrkivät estämään tällaisten videoiden leviämisen suuremmalle yleisölle ellei heillä ole syytä pelätä omien valheidensa paljastumista. Liityin muuten juuri Twitteriin, jonka maailman rikkain mies Elon Musk osti juuri 44 miljardialla dollarilla ja aikoo palauttaa sananvapauden jälleen alustalle. Tein tämän puolituntisen videokoosteen niitä varten, jotka eivät tunne Elon Muskin ajatuksia ja persoonaa. Videon alla aiemmin julkaisemani toinen Elon Musk-aiheinen videoni, jossa käsittelin hänen ajatuksiaan tulevaisuuden multiplanetaarisesta sivilisaatiosta. Jos olet jo muuten ennestään Twitterissä, niin toivon että alat seuraajakseni, vaikka en osaa sanoa kuinka innokas tviittaaja tulen lopulta olemaan. Olen tottunut ilmaisemaan ajatuksiani niin monisanaisesti, että tuollaiset lyhyet 280 merkkiin rajatut tviitit eivät sovi oikein omaan tyyliini. Maksoin Twitterille myös 50 euroa, että se promoaisi tämän videon sisältänyttä tviittiä viiden päivän ajan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s