Sensuroitu YouTube videoni tammikuulta 2021

YouTube sensuroi tämän videoni syntymäpäiväni 27. huhtikuuta. Julkaisin sen alunperin muutama päivä Bidenin virkaanastumisen jälkeen. Ennustin tässä videossa oikein päivämäärän, jolloin Arizonan senaatti palkkasi Kyberninjat suorittamaan täydellisen uudelleenlaskennan Maricopan piirikunnan 2,1 miljoonasta äänestä. Tämä tapahtui 30. maaliskuuta 2021 ja videon julkaisin 25. tammikuuta 2021. Uudelleenlaskennan raportti julkaistiin 24. syyskuuta 2021 ja se paljasti kymmeniätuhansia laittomasti hyväksyttyjä ääniä osavaltiossa missä Biden voitti oletetusti vain 10 000 äänellä. Media Suomessakin raportoi virheellisesti, että Maricopan äänten uudelleenlaskenta olisi osoittanut Bidenin voittaneen jopa suuremmalla äänimarginaalilla kun tosiasiassa äänten täydellisessä auditoinnissa ei lasketa vain kullekin ehdokkaalle annettuja ääniä, mutta myös näiden äänten laillisuus (esim. äänet joista puuttuu nimikirjoitus eivät ole laillisia ääniä). Ks. syyskuinen blogikirjoitukseni aiheeseen liittyen täältä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s