Tämä ei ole sattumaa: Biden matkusti Jerusalemiin tasan 77 viikkoa virkakautensa alkamisesta.

Presidentti Joe Biden saapui eilen keskiviikkona ensimmäiselle ulkomaanvierailulleen Israeliin ja Jerusalemiin hänen pian puolitoista vuotta täyttävän presidenttikautensa aikana. Tuo päivä sattui olemaan tasan 77 viikkoa tai 539 eli 77 x 7 päivää hänen virkakautensa alkamisesta 20. tammikuuta 2021. Ne meistä, jotka seuraavat maailman tapahtumia Raamatun profetioiden valossa, tietävät että maailmanhistoriamme kulkee kohti yhtä suurta loppuhuipennusta, joka tapahtuu Jerusalemissa ja että kaikki Jerusalemia koskeva on tavalla tai toisella yhteydessä lukuun seitsemän. Olen painottanut viimeaikoina seitsemien toistuvuutta lähinnä vuoden 2020 presidentinvaalien vaalipetokseen ja sen paljastumiseen/korjaamiseen liittyen. Mutta olen kirjoittanut tästä aiheesta jo blogini käynnistymisestä lähtien ja onnistuin ennakoimaan esimerkiksi vuoden 2017 alussa, että tuona vuonna tapahtuisi jotain käänteentekevää Jerusalemin kannalta. Saman vuoden joulukuussa Trump antoi historiallisen julistuksensa missä hän tunnusti Jerusalemin Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi.

Päättelyni vuoden 2017 merkittävyydestä perustui lähinnä siihen, että silloin tuli täyteen raamatullinen riemuvuosi (joka perustuu lukuun seitsemän) Kuuden päivän sodasta, jolloin juutalaiset saivat Jerusalemin haltuunsa 1900 vuotta kestäneen diasporan jälkeen. Samalla tuo vuosi oli mainittu myös keskiaikaisen juutalaisen näkijän Judah Ben Samuelin Jerusalemin tulevia vaiheita koskevassa ennustuksessa kymmenestä peräkkäisestä riemuvuodesta. Ellei lukija ole tästä jo perillä, niin suosittelen lukemaan siitä kirjoituksestani Miksi uskon, että vuosi 2017 saattaa merkitä ”pakanain aikojen” täyttymistä? merkitseekö vuosi 2017 vain uskonpuhdistuksen 500 -vuotisjuhlaa vai uskoivatko uskonpuhdistajat, että se olisi historian loppu sellaisena kuin sen tunnemme? entä mitä siitä ennustikaan keskiajan juutalainen rabbi nimeltä judah ben samuel?

Otsikkoni ovat tietysti joskus hieman sensaatiohakuisia ja yliampuvia, mutta pohjimmainen otaksuma tuossa yli viiden vuoden takaisessa artikkelissani piti silti paikkansa. Vaikka tunnustan toki olleeni myös väärässä tulkinnoissani ja laskelmissani, jotka liittyvät Rooman kohtaloihin – aiheesta, josta olen kirjoittanut jo hyvin laajasti kirjoissani ja blogiteksteissäni ja esittänyt syyt siihen miksi aikaisemmat laskelmani eivät tulleet toteen.

Eikä kyse ole myöskään mistään itsekehusta tai itsensä koroittamisesta, kuten jotkut ovat tekstejäni tälläkin tavoin väärin ymmärtäneet. Olen sanonut sen jo moneen kertaan, mutta sanon sen taas uudestaan: en ole profeetta. En väitä omistavani kristallipalloa tulevaisuuteen. Yksin Jumala tuntee tulevaisuuden. Myönnän täysin rehellisesti, että kirjoituksissani on kyse pelkästä tulevaisuuden spekuloinnista. Mottoni on ollut aina latinankielinen fraasi ”Soli Deo Gloria”. Joten jos satunkin ennustamaan sitten joitakin asioita kohdilleen, niin kunnia ja ylistys siitä kuuluu yksin Jumalalle.

Itse olen pelkkä viestintuoja Raamatun profeetallisista todellisuuksista ja kuten kaikkien profetioiden tulkitsijoiden, myös minun tulkintani saattavat mennä aika ajoin pieleen. Kerroin blogissani toukokuussa kuinka presidentti Biden suunnitteli vierailua Israeliin ja Lähi-Itään yrityksissään peruuttaa edeltäjänsä historialliset päätökset kuten Jerusalemin suurlähetystön avaaminen osoituksena sen laillisesta asemasta Israelin jakamattomana pääkaupunkina kuin myös Obaman hallinnon aikaisen Iranin ydinsopimuksen tappaminen, joka vaaransi sekä Israelin että arabimaiden alueellisen turvallisuuden. Nyt Bidenin hallinto suunnittelee uudelleenavaavansa Jerusalemin palestiinalaiskonsulaatin, joka tekisi käytännössä tyhjäksi Trumpin vuoden 2017 julistuksen Jerusalemista. Kirjoitin toukokuussa:

Juuri tästä syystä Saatana varasti vuoden 2020 vaalit Donald Trumpilta. Saatana pelkää, että Trumpista olisi saattanut tulla Jumalan ”uusi Kyyros Suuri”, joka valtuuttaisi temppelin jälleenrakentamisen Jerusalemiin. Ainakin Benjamin Netanjahulla oli tapana rinnastaa presidentti Trump usein Kyyros Suuren kanssa. Nyt hän käyttää valepresidentti Joe Bidenia peruuttamaan Trumpin historiallisen julistuksen. Mutta Saatana ei tule onnistumaan tässä aivan kuin hän ei ole onnistunut missään aikaisemmassakaan suunnitelmassaan eikä tule onnistumaan missään tulevissakaan suunnitelmissaan.

Biden möläytti jälleen. Puheessaan Israelissa hän kehotti pitämään elossa ”holokaustin totuuden ja kunnian” kunnes korjasi itsensä… ”holokaustin kauhun”.

Joe Biden astui virkaansa 20. tammikuuta 2021. Tämä oli tasan 77 päivää sen jälkeen kun vaalitulos kääntyi Biden eduksi hämmentävän vaaliyön jälkeen, joka aluksi näytti enteilevän Trumpin selvää voittoa kunnes ääntenlaskenta keskeytettiin ja seuraavana aamuna tulos oli kääntynyt jo Bidenin eduksi ja Biden julistettiin vaalien voittajaksi 7. marraskuuta, neljä päivää vaalien jälkeen. Trump kiisti Bidenin voiton ja tämä johti lopulta Capitolin tammikuun 6. päivän tapahtumiin mistä hyvästä demokraatit nostivat toisen virkarikosyytteen väistyvää presidenttiä vastaan (ja hävittyään sen jatkavat tätä sotaa yhä tänään Liz Chenneyn johtamassa nykyisessä näytösoikeudessa tammikuun 6. päivän tapahtumista). Trump sai toisen virkarikossyytteen 13. tammikuuta 2021. Tämä oli 70 päivää varastettujen vaalien jälkeen, 7 päivää Capitolin tapahtumien jälkeen ja 7 päivää ennen Bidenin virkaanastumista. Siitä uutisoitiin laajasti vasta seuraavana päivänä 14. tammikuuta. Kun tuosta uutisointipäivästä lasketaan eteenpäin 77 viikkoa tai 539 (77×7) päivää, niin tulemme tämän vuoden heinäkuun 7. päivään eli seitsemännen kuun seitsemänteen päivään. Huomautin blogissani kesäkuun lopulla, että tuota päivää kannattaisi tarkkailla. Juuri kyseisenä päivämääränä The GateWay Pundit julkaisi seuraavan otsikon:

UUTISPÄIVITYS: Maricopan läänin republikaanikomitea äänesti YKSIMIELISESTI hylkäämään vilpilliset 2020 vaalitulokset.

Tai otsikko oli itseasiassa seuraavalta päivältä, mutta äänestys asiasta annettiin torstaina 7.7.2022. Texasin republikaanipuolue on jo antanut samanlaisen päätöslauselman vuoden 2020 vaaleista ja Bidenin presidenttiyden laittomuudesta ja samoin on tehnyt Wisconsinin osavaltion Langladen lääni. Tämä Texasista ja Maricopasta kipinän saanut tuli leviää pian koko maahan. Tammikuun 6. päivän komiteaa johtavien demokraattien ja rinojen yrityksenä on saada Trump kirjaimellusesti vangituksi tai vähintäänkin estää hänen uudelleenastumisensa vuoden 2024 presidenttikilpaan, mutta tämä ei tule onnistumaan. Sen sijaan demokraatit itse tulevat päätymään kaltereiden taakse vaalien varastamisesta ja vaalilakien rikkomisesta.

Tulevia päivämääriä tarkkailtavaksi.

Olen sanonut jo usein, ettei tarkoitukseni ole tehdä mitään absoluuttisia ennustuksia vaan arvailuja menneiden ennakkotapausten valossa. Toisinaan on hieman turhauttavaa yrittää selittää tätä ihmisille, jotka kritisoivat minua ilman että osoittaisivat minkäänlaista halua ymmärtää lukemaansa. Saan näiltä kriitikoilta, ivaajilta ja riidanhaastajilta kuraa aina aika ajoin niskaani Facebookissa, jossa olen pääsääntöisesti jakanut kirjoituksiani eteenpäin. Mitä tahansa sitten toteankin, joku on löytävinään siitä mukamas jotain hauskaa ja huvittavaa. Tällaista keskenkasvuisille koulukiusaajille ominaista käytöstä harrastavat Facebookissa todellakin aikuiset ihmiset. Toisilla on sentään rohkeutta yrittää edes osallistua debattiin ja dialogiaan, mutta elleivät kommentit ole pilkallisen sarkastisia tai täynnä ylimielisyyttä, niin sitten ne ovat ihmisiltä, jotka eivät yritä edes ymmärtää – tai teeskentelevät etteivät ymmärrä – mitä heille kirjoittaa selvällä suomenkielellä. Mutta onneksi voimme pistää ”ö-mappiin” trollien lapsellisen mesoamisen. Täytyy mainita tosin sekin, että osa on osallistunut myös ihan asialliseen debattiin enkä itsekään ole toiminut ja puhunut kaikissa tilanteissa ehkä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta se siitä. Jos siis sallit minun taas hieman spekuloida tulevilla päivämäärillä, niin 6. elokuuta tulisi täyteen 77 vuotta toisen maailmansodan päättymisestä kun USA pudotti atomipommin Hiroshimaan. Sama päivä olisi myös 77 viikkoa siitä kun Trump vapautettiin syytteistä koskien hänen osallisuuttaan ”vallankaappaukseen” Capitolin rynnäkössä. Syyskuun 8.- 9. päivä tulisi taas täyteen 70 kuukautta Trumpin valinnasta ensimmäiselle presidenttikaudelle 8.11.2016.

Pahoittelen jos pilaan yllätyksen tuoman ilon, mutta seuraavaksi kirjoitan luultavasti tekoälystä. Tämä aihe on kiinnostanut minua jo pidemmän aikaa ja löydät sen ympäriltä jo muutamia aikaisempia blogitekstejäni.

Advertisement

8 vastausta artikkeliin “Tämä ei ole sattumaa: Biden matkusti Jerusalemiin tasan 77 viikkoa virkakautensa alkamisesta.

 1. Kiitos taas hyvästä kirjoituksesta, Samuel.

  ”Olen sanonut jo usein, ettei tarkoitukseni ole tehdä mitään absoluuttisia ennustuksia vaan arvailuja menneiden ennakkotapausten valossa. Toisinaan on hieman turhauttavaa yrittää selittää tätä ihmisille, jotka kritisoivat minua ilman että osoittaisivat minkäänlaista halua ymmärtää lukemaansa.”

  Jos ihmisen asenne on etsiä Jumalaa ja ymmärtää Hänen teitään, ei hän ole tuollaisella mielellä liikenteessä. Luulen, että tuollaiset ihmiset eivät oikeastaan haluakaan uskoa, että tapahtumat ”juuri nyt” ovat osa tapahtumia, jotka Jumala on ilmoittanut sanassaan. He haluavat nähdä Jerikon muurien yliluonnollisen sortumisen, mutta he eivät halua marssia seitsemää päivää Jerikon ympäri, eivätkä ainakaan seitsemää kertaa seitsemäntenä päivänä 😉 . Kuitenkin ihmisen täytyy laittaa itsensä alttiiksi ja likoon ja nöyrästi tutkia asioita, jotta Jumala voisi antaa hänelle ymmärrystä tapahtumista ja voisi siunata ihmistä kaiken tapahtuessa.

  ”Voi niitä, jotka vetävät perässänsä rangaistusta turhuuden köysillä, synnin palkkaa kuin vaunujen valjailla;
  niitä, jotka sanovat: ”Joutukoon pian hänen tekonsa, että me sen näemme; täyttyköön ja tapahtukoon Israelin Pyhän aivoitus, että me sen tiedämme!”
  Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!
  Voi niitä, jotka ovat viisaita omissa silmissään ja ymmärtäväisiä omasta mielestänsä!” Jesaja 5

  Meidän ei ole tarvinnut heittää pyyhettä kehiin, Samuel. On ollut ilo nähdä sinun edelleen seisovan ja kiertävän Jerikon muureja ja uskovan käskyn antajaan ja Hänen sanaansa. Bidenin hallinnon valheet ja mätä on paljastettu, pasuunat soivat ja Jumalan armosta, elämme hetkeä, jolloin muurit kaatuvat!

  ”Ja kun papit seitsemännellä kerralla puhalsivat pasunoihin, sanoi Joosua kansalle: ”Nostakaa sotahuuto, sillä Herra antaa teille kaupungin.”

  Jiihuu ja halleluja!

  Tykkää

  1. Kiitos kommentista Jukka. Näin se on, että vaikka kristittyinä voi olla usein turhauttavaa odottaa Jumalan lupausten toteutumista kun ne eivät toteudu aina meidän toivovammalla aikataululla, niin se on samalla myös mielenkiintoista seurata jokaista merkkiä jonka Jumala antaa meille matkanvarrella takeena siitä, ettei meidän luottamuksemme Hänen lupauksiinsa ollut turhaa. Vaikka olisimme tehneet itsestämme narreja tämän maailman silmissä, kun seisoimme Jumalan profeettojen puolella, niin lopulta pilkkaajienkin hymy hyytyy ja ”se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa”.

   Kyllä sen huomaa melko nopeasti millä asenteella ihminen on liikenteessä ja onko hän edes valmis kuuntelemaan mitään joka murtaisi hänen maailmankuvansa perustukset. Nuo ivaajat, jotka mainitsin tuossa jatkavat tosin ivaamistaan ja Jumalan pilkkaamistaan elämänsä loppuun asti kunnes joku päivä löytävät itsensä ikuisen kadotuksen kauhuista. Viimeistään silloin nimittäin heidänkin hymynsä hyytyy. Puhuin jumalattomista ihmisistä, jotka eivät edes halua nähdä Jerikon muurien sortumista koska he taistelevat vihollisen sotajoukoissa. Toinen ryhmänsä on sitten nämä epäuskoiset kristityt, jotka ovat uskoneet vihollisen valheet.

   Mutta nämä toistuvat seiskat, ym. jo toteutuneet profetiat kuten Roen kumoutuminen, on vahvistanut ainakin omaa uskoani siihen, että Jumala ei ole vetäytynyt pelistä sivuun vaikka Saatana saikin väliaikaisen voiton onnistuessaan varastamaan vaalit Trumpilta. Ja tämäkin vain vahvistaa raamatullista oppia siitä, että historia on jatkuvaa taistelua hyvän ja pahan välillä, Jumalan ja Saatanan.

   Tykkää

 2. Kiitos mielenkiintoisesta kirjoituksestasi. Itse tosin petyin aikanaan ELS koodin suhleen kun niitä ennustuksiä määrätyin kirjainvälein löytyi myös hepreankielisestä Sota ja rauha-teoksesta. Mutta seuraan kyllä mielenkiinnolla kirjoituksiasi. Voisko tätä 7:n sääntöä soveltaa myös Ukrainan sotaan. Troy Black sai profetiian jossa heinäkuu eli seitsemäs kuukausi olisi erityisen merkityksellinen sodan suhteen, jossa Venäjä toimii ”in full shit by july” eli täydessä miehityksessä heinäkuussa..

  Tykkää

  1. Itsekin tullut hieman skeptiseksi tätä raamattukoodi asiaa kohtaan, kun luin kanssa yhdeltä verkkosivulta, että vastaavia olisi löydetty myös sekulaarista kirjallisuudesta. En ole tosin tutkinut asiaa tarpeeksi syvällisesti voidakseni sanoa siitä mitään ehdotonta totuutta. Jos esim. Jesajan kirjan 53 luvun kaikkein selvimmästä Jeesusta Kristusta koskevasta profetiasta löytyy koodattuna myös fraasit kuten ”Jeshua on minun mahtava nimeni” , kaikkien Jeesuksen opetuslasten nimet Juudasta lukuun ottamatta ja nimet kuten Pilatus ja Nasaret (kuten olen kuullut väitettävän koodin tutkijoiden taholta), niin sattuman todennäköisyys tuollaiselle yhteensattumalle täytyy olla äärimmäisen pieni. Tärkeintä on kuitenkin se, että tuo luku ennusti jo selvällä suomenkielellä meidän Herramme tulemuksen ja kuinka Hän tulisi sovittamaan syntimme Golgatan ristillä. Toki raamattukoodi voi olla myös harhautusta, jolla ihmisiä pyritään estämään näkemästä Raamatun selkeitä profetioita, jotka on kirjattu sinne ilman salakieltä ja koodeja (kuten raamattukoodi joka voidaan purkaa vain moderneilla tietokoneohjelmilla).

   Tykkää

  2. En tunne kyseistä Troy Blackia ja itse suhtaudun useimpiin profetioihin melko skeptisesti. Olen lainannut teksteissäni ja videoissani profetioita vain niiltä, jotka ovat osoittautuneet luotettaviksi jo monilla menneisyydessä toteutuneilla profetioilla.

   Jos lukijat suosittelevat minulle jonkun ns. profeetan ennustuksia, niin toivon että heillä olisi antaa ensin näytöä kyseisen profeetan luotettavuudesta. Näin itse olen tehnyt Kim Clementin ym. kohdalla ennen kuin pyrin saamaan ketään edes kuuntelemaan heitä.

   Liian usein kristityt levittävät kaiken maailman profetioita, mutta kukaan ei tarjoa todisteita siitä miksi meidän tulisi luottaa ja uskoa näihin profeettoihin. Ei kaikkia profetioita tule Raamatun mukaankaan uskoa vaan jokainen tulee koetella ja pitää vain ne jotka osoittautuvat luotettavaksi.

   Tästä syystä jo pelkästään se, että joku kantaa profeetan titteliä nimensä etuliitteenä on minulle aina suuri punainen merkki vaikka profetetoimisen armolahjaan uskonkin.

   Tätä kommenttia en tarkoittanut kritiikkinä sinua kohtaan Pekka. Vain näin yleisenä huomiona.

   Tykkää

 3. Seurasin Troy Blackin profetiaa useita kuukausia ennenkuin kuin sen alkuosa toteutui. Texasilainen uskova nuorimies Troy Black, jolla on omat sivut netissä, kertoi Jumalan puhuneen hänelle syyskuussa -21 että ”Venäjä tulee julistamaan/ilmoittamaan sodan (Ukrainalle) keväällä”. Näin on nyt käynyt, vaikka siihen ei juuri kukaan silloin uskonut. . Sanoma jatkui näin suomenkielen konekäännöksenä ….. ”ja kuulin täydessä vuorossa heinäkuussa”. Troy toteaa: ”Ajattelin, että se oli outoa, sillä normaalisti ihmiset sanovat, että täydessä vauhdissa, mutta kuulin täydessä vuorossa …. Luulen, että ..on jotain merkitystä.. en ole varma mitä se tarkoittaa vielä”-

  Troy Blackin profetia : 25.9.2021 englanniksi: I heard Russian is going to declare war in the springtime, and I heard in full shift by july.

  Suomennos: Kuulin (Jumalan sanovan) Venäjä tulee julistamaan (tai Ilmoittamaan) sodan keväällä (2022) ja kuulin täydessä vuorossa (= muutoksessa, siirtymässä) heinäkuussa (2022).
  Eräs tulkinta ystäviltäni: in full shift voisi tarkoittaa täydessä muutoksessa tai täydessä ”vaihdoksessa”. .
  Täydessä muutoksessa sopii hyvin mahdolliseen Venäjän yllätyshyökkäykseen.
  .
  Jotain erityistä siis tapahtuu profetian mukaan tässä heinäkuussa. Onko se alku sodan loppumiselle ja vakaville rauhanneuvotteluille Toivottavasti.

  Liked by 1 henkilö

  1. Okei. Kiitoksia infosta. En ollut tuosta miehestä ja hänen profetiastaan perillä. Varmasti moni muukin saattanut ennustaa Venäjän Ukrainan miehityksen. Eri profeetat painottavat vain hieman eri asioita. Toivon mukaan tuo heinäkuun osuus ei viittaa mihinkään maailmansodan puhkeamiseen tai ydinaseen käyttöön.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s