Profeetallinen uutispommi! Elisabet II on kuollut. Prinssi Charles siirtyy valtaistuimelle kuninkaaksi (vai siirtyykö?) Antikristus, prinssi vai kuningas?

Olin viimeistelemässä uutta puolituntista videotani nimeltä Bidenin sota Amerikkaa vastaan. Jakautuneiden valtojen presidentti, kun sain tiedon Facebook -ystävältäni, että Englannin historian pisimpään vallassa ollut hallitsija Elisabet II on nyt menehtynyt. Julkaisen huomenna vajaan parin minuutin mittaisen trailerin tuosta uudesta Biden-videostani ja sunnuntaihin mennessä pyrin julkaisemaan tuon pidemmän videon. Totta puhuen Elisabetin siirtyminen rajan toiselle puolen tuli pienenä yllätyksenä itsellenikin. Ei siksi, etteikö hänellä ollut jo ikää vaan koska hänen terveytensä vaikutti olevan suhteellisen hyvä vielä muutama kuukausi aiemmin (Elisabetin oma äiti eli 101 -vuotiaaksi). Profeetalliselta kannalta odotin kyllä jotain merkittävää tapahtumaa tälle vuodelle, joka oli Elisabetin 70. vuosi valtaistuimella ja Raamatusta voimme löytää että Jumalan profeetallisessa aikataulussa monet merkittävät tapahtumat noudattavat ”seitsemien lakia” ja esiintyvät seitsemän vuoden, 49 vuoden tai 70 vuoden väliajoin.

Kirjani To Whom the Majesty of Kingship has not been Conferred – The Antichrist revelaed? (Books on Demand, 2022) sisältää 424 sivua ja 760 alaviitettä. Saman aiheinen kirjani vuodelta 2019 löytyy myös suomeksi. Tästä kirjasta löydät vahvat raamatulliset, loogiset ja matemaattiset perusteet siihen miksi Walesin Prinssi Charles (tästä lähtien kai kuningas Charles) on tämän hetken uskottavin kandidaatti Raamatun Antikristuksen virkaan. Kirjani ei perustu spekulointiin vaan seikkaperäiseen hermeneuttiseen ja systemaattiseen Kirjoitusten tulkintaan ja erilaisten eskatologisten koulukuntien ymmärtämiseen. Kirjassani lainataan mm. tieteellisen vallankumouksen merkittävimpänä ajattelijana pidetyn Isaac Newtonin eskatologisia ajatuksia.

Jos olet blogini pidempiaikainen lukija, tiedät että ennustin tälle vuodelle jotain merkittävää murrosta, joka koskisi Englannin kuningashuonetta ja sen monarkiaa. Esimerkiksi joulukuussa 2019 kirjoitin näin: ”Vuonna 2022 hänen äitinsä juhlisi (jos yhä elossa) 70. vuottaan valtaistuimella ja vuonna 2023 hänen kruunauksestaan tulisi täyteen 70 vuotta. Raamatun profeetallisella aikajanalla moni tapahtuma seuraa toinen toistaan usein 70 vuoden sykleissä. Tästä syystä seuraavat 2 – 3 vuotta ovat hyvin mielenkiintoista aikaa.” Elisabet nousi valtaistuimelle 6. helmikuuta 1952, joten hänen hallintakautensa kesti lähes päivälleen 70 vuotta ja 7 kuukautta. Pari päivää sitten eräs blogini pidempiaikainen seuraaja lähetti minulle videon Julie Green -nimiseltä naiselta. Hän on yksi lukuisista kristityistä, joka profetoi Trumpin paluuta toiselle presidenttikaudellensa.

Olen paria videota tältä naiselta katsonut, todennut profetoiden olevan mielenkiintoisia, ottamatta silti sen enempää kantaa niihin. En ole seurannut tämän naisen profetioita sen aktiivisemmin, että voisin sanoa ovatko hänen profetiansa tulleet aiemmin toteen tai onko hän ennustanut jotain sellaista mikä ei olisi tullut toteen (tällaisilla ennustuksilla tarkoitin ennustuksia missä väitetään jotain nimeltä mainittua tapahtuvan sinä ja tuona ajankohtana ilman, että mitään kuitenkaan tapahtuisi). Kirjoitusten ulkopuolisten profetioiden suhteen pyrin seuraamaan yleensä Paavalin periaatetta: ”Profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on” (1. Tess. 5:20-21). Tässä blogini seuraajan lähettämässä Julie Greenin videossa, jonka hän julkaisi pari päivää sitten, hän ennusti että Elisabet II tulisi kuolemaan ja että Charles olisi hänen äitinsä kuoleman takana vaikka se pidettäisiin julkisuudelta pimennossa. Kun katsoin tuon videon, suhtauduin tähän profetiaan melkoisen skeptisesti. Mutta nyt kun Elisabet II kuolee vain pari päivää myöhemmin Greenin profetiasta, suhtaudun siihen paljon vakavammin. Lainaan Greenin profetiaa alla:

Prinssi Charles, Herra ilmoitti minulle juuri tänään tämän asian Big Benistä kuinka se on tulossa alas ja se on merkki prinssi Charlesile että hän samoin on tulossa alas, koska hän on osa globalististeja ja hän haluaa tuon kruunun, hän haluaa tuon vallan, elitistit haluavat hänen saavan sen vallan ja hän haluaa sen. Hän on kyllästynyt odottamaan, he ovat väsyneitä odottamaan, koska saadaakseen heidän yhden maailmanhallituksensa, he tarvitsevat kaikki linjaan. Kuningatar ei ole linjassa elitistien suunnitelmien kanssa sillä tavoin kuin hän on. Kuningatar ei ole myötäilijä samalla tavoin kuin hänen poikansa. Herra näytti minulle, että hän tulisi murhaamaan äitinsä, koska hän yrittää saada tuon kruunun nopeammin.

Greenin vieras toteaa hieman myöhemmin, ”Pidin profetiaa mielenkiintoisena, koska pohjimmiltaan profetiassasi sanotaan, että kuningatar kuolee ja että Charles tulisi olemaan osallisena hänen murhaansa… On todella uskomatonta, että tiedämme tapahtumat etukäteen koska Jumala ilmoittaa ne meille ennen varsinaisia uutisia.” Jos Charles oli todella äitinsä kuoleman takana, niin se ei yllättäisi minua pätkääkään. Olen kirjoittanut blogisssani jo vuosia siitä kuinka Charles oli todellisuudessa vaimonsa auto-onnettomuudeksi lavastetun kuoleman takana. Diana kertoi useille ystävillensä, että hän pelkäsi henkensä puolesta ja tiesi aviomiehensä suunnittelevan hänelle lavastettua auto-onnettomuutta. Myöskään se, että kruununperijä päättää hankkiutua monarkista eroon kruununperimyksen jouduttamiseksi, ei olisi lainkaan poikkeuksellista edes Britannian kuningashuoneen lähihistoriaa ajatellen. Nykyään se on myönnetty aina Britannian valtalehdistöä myöten, että natsien kanssa vehkeillyt Edvard VIII, Elisabet II:n setä, käski Yrjö V:n lääkäriä murhaamaan isänsä ennen tämän luonnollista kuolemaa. The Guardian raportoi maaliskuussa 2017:

Professori Bryant ei ole tutkinut riittävästi kuningas George V:n kuoleman vivahteita (Kirjeet, 20. maaliskuuta). On harhaanjohtavaa väittää, että kuninkaallinen perhe ei tuolloin tiennyt hänen kuolemansa luonteesta. Asia mikä todella tapahtui, on se että kuningatar Mary ja hänen poikansa, pian valtaan astuva Edward VIII, sanoivat nimenomaisesti kuninkaan lääkärille Lord Dawsonille, etteivät he halunneet pidentää kuningas Georgen elämää tarpeettomasti, jos hänen tilansa olisi kohtalokas. Ei ollut nimenomaista käskyä tappaa, mutta Dawsonille vihjattiin, että hän ”tekisi oikean asian” ja hän ymmärsi vihjeen selvästi. Hän itse asiassa soitti vaimolleen tuntia ennen Georgen tappamista saadakseen tämän käskemään Timesia pidättelemään etusivun virallista ilmoitusta kuninkaan poislähdöstä. Se oli ennalta harkittua.

Nykyajan lukijoiden on vaikea ymmärtää näitä olosuhteita. Ehkä analoginen tilanne Lordi Dawsonin kanssa on se klassinen aristokraattinen klise, jossa hänet jätetään yksin kirjastoon viskilasin ja helmikahvaisen revolverin kanssa. On hyvin vaikea uskoa, että kukaan murhaisi hallitsevan monarkin ilman tämän monarkin seuraajan suostumusta. Tuo seuraaja Edward VIII vihasi isäänsä – ja tunne oli molemminpuolinen. Tämä oli aikakausi, jolloin maanpetoksesta rangaistiin vielä teloituksella. Keinot, motiivi, mahdollisuus – edellytykset olivat olemassa. Dawsonin muistiinpanot ovat allekirjoitettu tunnustus, joka panee sinetin koko asialle. Eutanasiaa ei ole laissa vielä tänäkään päivänä, ja se, mitä Dawson teki, oli kiistatta murha.

Palaan vielä hetkeksi Julie Greenin profetioihin. Sama nainen antoi Charlesista toisenkin profetian aiemmin tänävuonna. Siinä Green ennusti seuraavaa:

Lisää paljastuksia koskien kuninkaallista perhettä. Jakautuminen, kyllä on jokin sivutotuus siinä, mutta heidän keskellään on valehtelijoita. Linja on piirretty ja totuus on paljastettu. Heidän keskuudessaan on petturi ja Charles on hänen nimensä. Charles, suuri kaatuminen on kohtaamassa sinua, skandaali. Kyllä, olet suorittanut rikoksia tätä maailmaa, omaa maatasi ja omaa perhettäsi vastaan. He ovat saaneet tarpeekseen.

Julie Greenin profetiat näyttävät identifioivan Charlesin oikein avainpeluriksi globalistieliitin uuden maailmanjärjestyksen hankkeissa. Ne puhuvat myös Charlesin rikoksista maailmaa, omaa maataan ja perhettään kohtaan, joista itse olen kirjoittanut ja tarjonnut todisteita jo vuosia. Mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, ettei Green nimeä niissä Charlesia Raamatun Antikristukseksi. Sen sijaan hän näyttää uskovan, että Barack Obama olisi tuo henkilö. Tuossa parin päivän takaisessa videossaan missä hän ennusti oikein kuningattaren kuoleman, hän myös toteaa: ”Barack Obama ja Michelle aikovat suojella häntä [Bidenia] kaikesta huolimatta, ja meidän on ymmärrettävä tämä koska hän [Obama] on Antikristus – tarkoitan, että niin minusta on tuntunut monta vuotta, että Jumala laittoi tämän henkeeni, kun näin hänen kävelevän näyttämöllä hyväksymässä hänen presidentin virkavalansa. Tuohon aikaan en oikeastaan tiennyt kuka hän oli ennen. En pitänyt hänestä, en pitänyt siitä mitä hän sanoi, koska pystyin kertomaan, että hän oli valehtelija.”

Green käyttää tässä kohdin ilmaisua ”the Antichrist” tarkoittaen, että hän uskoo Obaman olevan se lopullinen antikristus eikä vain yksi monista. Green tuntuu esittävän tämän asian paremminkin omana subjektiivisena tuntemuksenaan ja mielipiteenään kuin ehdottomana ”näin sanoo, Herra” -profetiana. Tehtäväni ei ole arvostella sitä onko jonkin kristityn saama profeetallinen ilmoitus aito vai ei jos se ei sovi minun eskatologisten tulkintojen raameihin. Profetoimisen armolahja on oma virkansa seurakunnassa siinä missä opettajan virka ja molempien armolahja on vajavaista ja altista inhimillisille erheille. Vaikka jokainen profetia tulisi koetella aina Jumalan Sanan valossa, on muistettava että myös Jumala Sanaa voidaan tulkita usein väärin. Tästä syystä, Raamattu sanoo, ”Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista” (1 Kor. 13:9) ja ”monessa kohden me kaikki hairahdumme. Jos joku ei hairahdu puheessa, niin hän on täydellinen mies ja kykenee hillitsemään myös koko ruumiinsa.” (Jaak. 3:2).

Toivoisin voivani sanoa elävän niin lähellä Herraa, että saisin Häneltä henkeeni henkilökohtaisia sanomia kuten Julie Green väittää saavan. En ole saanut koskaan mitään henkilökohtaisia ilmoituksia Pyhältä Hengeltä, jotka olisivat vakuuttaneet minulle että prinssi Charles – tai nyt kai kuningas Charles – olisi tuo lopullinen Antikristus. Itseasiassa neuvoisin kiertämään kaukaa jokaisen opettajan, joka väittää jotain tällaista oli heidän Antikristus-kandidaattinsa sitten kuka tahansa. Olen saanut kyllä muiden kristittyjen lähettämiä vahvistavia ja rohkaisevia sanomia Pyhältä Hengeltä (ainakin sanomien mukaan Häneltä) siitä, että olen tunnistanut oikean henkilön Laittomuuden ja synnin ihmiseksi.

Lähtökohtani Antikristuksen identifiointiin ei ole ollut koskaan missään subjektiivisissa ”mutu -tuntemuksissa” – ”näin olen tuntenut”, ”Pyhä Henki on ilmoittanut”, ”tunnen hengessäni”, tai muuta vastaavaa. Lähtökohtani on perustunut aina hyvin syvälliseen ja systemaattiseen profetian tutkimukseen, jossa olen ottanut huomioon eri aikakausien kristittyjen opetukset ja pyrkinyt harmonisoimaan toistensa kanssa riitelevät eskatologiset koulukunnat keskenään. Kaikenlainen muu lähtökohta on minusta pelkkää ylimielisyyttä, koska se sivuuttaa täysin eskatologian tutkimuksen pitkän perinteen ja kuvittelee että jokin sekunnin kestävä ahaa -elämys tekisi tyhjäksi historian etevimpien sananopettajien Raamatun selitysoppaat, joiden eteen he tekivät töitä koko elämänsä. Perinteiden ei tulisi rajoittaa koskaan sitä mitä uutta Pyhä Henki haluaa paljastaa Sanastaan tälle sukupolvelle, mutta emme saisi unohtaa myöskään, että Pyhä Henki on opastanut seurakuntaa kautta seurakunnan historian.

Kuka tahansa voi nimittäin sanoa, että ”Pyhä Henki on ilmoittanut minulle, että Jeesus oli nainen”. Mutta tarvitaan vain pinnallista Raamatun ymmärrystä tietääksemme, ettei evankeliumeista löydy naispuolista Jeesusta. Samoin kuka tahansa voi väittää, että ”Pyhä Henki on ilmoittanut, että Barack Obama on Antikristus.” Mutta pinnallisenkin profetian tutkimuksen valossa tiedämme, että tämän henkilön tulisi nousta entisen Rooman valtakunnan alueelta ja kantaa prinssin tai kuninkaan titteliä (Daniel 7:24, 9:27, 8:23, 11:21, 36). Vaikka eri kristittyjen profetian tulkinnoissa saattaa olla usein hyvinkin paljon eroa ja eskatologiasta on hyvin vaikea löytää kenenkään kanssa täyttä yksimielisyyttä, niin on myös ”universaaleja totuuksia”, joista useimmat kristityt ovat olleet yksimielisiä aina seurakunnan alkuajoista lähtien aivan kuin he ovat yksimielisiä siitä, ettei Jeesus ollut nainen.

Onko Antikristus prinssi vai kuningas?

Täytyy sanoa, että sain julkaistua sekä 354 -sivuisen suomalaisen kirjani sekä samasta aiheesta kertovan 424 -sivuisen englanninkielisen kirjani juuri oikealla ajalla, koska molempien kirjojen nimi olisi ollut hieman huono valinta aikana, jolloin Charles on jo kuningas kruununprinssin sijasta. Kirjani suomenkielinen nimi – Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa – voi olla myös hieman harhaanjohtava, koska joku voisi päätellä siitä, ettei Charlesin olisi pitänyt periä koskaan äitinsä valtaistuinta. Näin en ole kuitenkaan koskaan itse väittänyt. Seuraava katkelma tulee suomenkielisen kirjani sivuilta 86-89:

Daniel 11:21, kertoo hänestä seuraavaa:

Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.

Tämä jae on yksi tärkeimpiä Antikristus-profetioita koko Raamatussa, vaikka tulen käsittelemään niitä hyvin laajasti tässä kirjassa. Tästä syystä tätä jaetta on tarkasteltava yksityiskohdilla sen alkukielisessä sekä englanninkielisessä käännöksessä. Jakeen alku, ”Ja hänen sijaansa nousee” viittaa perinnölliseen monarkiaan, sillä näyn esitäyttymyksellisessä kontekstissa se puhuu syyrialaismakedonialaisen Seleukidi valtakunnan hallitsijoita, joista viimeisenä nousi Antiokhos Epifanes, sadistinen tyranni, joka vainosi juutalaista kansaa toisella vuosisadalla eKr. ja häpäisi heidän temppelinsä Jerusalemissa…

”Kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa.” Tämä antaisi ymmärtää, että Antikristus ei ole joko oikeutettu saamaan kuninkaan arvoa tai sitten häntä ei haluta kuninkaaksi. Suomalaisen kirkkoraamatun vuoden 1992 käännös puhuisi ensimmäisen puolesta, ”Ja hänen sijaansa on nouseva halveksittu mies, jolle kuninkuus ei kuulu. Hän tulee odottamatta ja ottaa kavalasti haltuunsa kuninkuuden.” Englanninkielinen King James käännös taas puhuu jälkimmäisen puolesta, “And in his estate shall stand up a vile person, to whom they shall not give the honour of the kingdom: but he shall come in peaceably, and obtain the kingdom by flatteries.” Eli “häpeällinen henkilö, jolle he eivät anna kuningaskunnan kunniaa.” Tämä viittaa siihen kansaan, josta Antikristus nousee valtakuntansa kuninkaaksi. ”Kuningaskunnan kunnia” tarkoittaa tietenkin kuninkuutta itsessään, maan korkeinta valta asemaa ja auktoriteettia.

Tämän henkilön luonnehdinta ”häpeällisenä” antaa ymmärtää, että hänen epäsuosionsa syynä olisi skandaalit, mitkä ovat riepotelleet tätä kruununperillistä. Vuoden 1992 suomalainen käännös on tässä kuitenkin tarkin, koska sanan heprealainen muoto on bazah , בָּזָּה , mikä tarkoittaa kirjaimellisesti halveksittua henkilöä. Eli jos lähestymme Raamatun profetioita kaikkein kirjaimellisimmin, niin meidän tulisi odottaa Antikristuksen olevan omassa maassaan halveksittu kruununperillinen, jota hänen oma kansansa ei halua heidän kuninkaakseen. ”Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.” Keskellä rauhaa, jonka Kuningas Jaakko kääntää, ”rauhanomaisesti” on hepreaksi shalvah, שַׁלְוָּה joka voidaan kääntää, omahyväisyydellä ”, hiljaisuudessa ” tai ”rauhan ajalla”. Sana juonille on taas chalaqlaqqoth , חֲלַׁקְלַׁקָּה joka tarkoittaa tekopyhyyttä, vehkeilyä tai lipevyyttä. Jälkimmäisen huomioiden, paras käännös olisi ehkä, ”Hän tulee hiljaisuudessa ja anastaa kuninkuuden vehkeilyllään.”

Eli vaikka kansa ei halua häntä kuninkaakseen, hän onnistuu saamaan kuninkuuden vehkeilemällä kaikessa hiljaisuudessa kulissien takana. Mieti kuinka tarkasti tämä sopii Prinssi Charlesiin, joka on Britannian historian yksi halveksituimpia kruununperillisiä, mutta joka on vehkeillyt kulissien takana päästäkseen eroon hänen vallanperimyksensä vihollisista mukaan lukien omasta vaimostaan ja käyttänyt sittemmin häikäilemättömiä pr-guruja kuten Mark Bollandia oman julkisuuskuvansa maineenpalauttamiseksi Dianan kuoleman jälkeen .

Daniel 11:21 – josta sekä kirjani suomenkielinen että englanninkielinen otsikko on johdettu – ei siis ennusta sitä, etteikö Antikristus tulisi saamaan koskaan kuninkuuden majesteettia vaan, että hänen oma kansansa ei halua luovuttaa hänelle kuninkuuden kunniaa, mutta joka siitä huolimatta onnistuu saamaan kruunun päähänsä juonillaan ja vehkeilyllään. Profetian myöhempi osuus jakeessa 36 luonnehtii tätä henkilöä nimenomaisesti kuninkaaksi eikä prinssiksi. Samoin Daniel 8:23 ennustaa Antikristuksesta: ”Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava.” Pari profetiaa tosin luonnehtii häntä myös prinssiksi. Hesekiel 21:25 kutsuu häntä ”Israelin ruhtinaaksi (prinssiksi)” ja Daniel 9:27 taas luonnehtii häntä roomalaisten prinssiksi (ei suoranaisesti, mutta tämä voidaan päätellä profetian asiayhteydestä). Kuten kerroin jo kirjassani, Englannin kruununperillisen titteli Walesin Prinssi merkitsee juuri roomalaisten prinssiä sen etymologisessa merkityksessään, sanojen alkuperää tutkivassa tieteessä.

Joten raamatullinen vastaus kysymykseen siitä onko Antikristus prinssi vai kuningas, on että ”kumpaakin”. Olen aiemmin tosin ajatellut ja teorisoinut, että Charles astuisi kuninkaaksi vasta varsinaisella seitsenvuotisessa vihan ja ahdistuksen ajalla. Tämän ajatuksen perustin lähinnä siihen, että kun Antikristus solmii seitsenvuotisen liiton Israelin kanssa Daniel 9:27:n mukaisesti, hän olisi tuossa vaiheessa yhä prinssi eikä kuningas, koska häntä luonnehditaan jakeessa ”roomalaisten prinssiksi” (eli Walesin Prinssiksi, titteli jonka hän menettää kun hänestä tulee kuningas). Toisaalta, Daniel 11:21 antaisi ymmärtää, että tämä henkilö nousee isiensä valtaistuimelle (osoitin kirjassani myös kuinka Daniel 11:10-5 ennusti Brittiläisen imperiumin nousun ja tuhon ja Charlesin ”isien” George VI:n ja George V:n valtakauden) aikana, joka edeltää sitä kun monet liittoutuvat hänen kanssaan (jae 23), mikä näyttäisi viittaavan hänen seitsenvuotiseen liittoonsa Israelin kansan kanssa. Ja toisaalta – kuten jo kerroin englanninkielisessä kirjassanikin – Charles teki ensimmäisen valtionvierailunsa Israeliin tammikuussa 2020, kun hän oli yhä prinssi. Juuri tuon matkan aikana hän lupasi tulla rauhantekijäksi Lähi-Idässä, kuten esim. The Times of Israel uutisoi otsikossaan. Timesin uutinen kertoi:

Haastattelussaan Charles ilmaisi myös toiveensa rauhaan Israelin ja palestiinalaisten välille. ”Olen viettänyt suurimman osan elämästäni yrittämällä tuoda ihmiset yhteen,” hän sanoi. Kysymykseen siitä pitääkö hän itseään rauhantekijänä, hän vastasi: ”Minä yritän. Olisin mieluummin rauhantekijä. Mielestäni kaikkein tärkein asia [alueella] on oikeudenmukainen ja kestävä rauha,” hänen lainattiin sanoneen. Kyllä, minä rukoilen. Rukoilen hyvin hartaasti kaiken aikaa.” The Times sanoi hänen päättäneen haastattelun arabian sanalla ”inshallah” (Jumalan tahdosta).

Lisäksi, kuten Tim Cohen dokumentoi jo yli 20 vuoden takaisessa kirjassaan, Charlesin kulissien takainen avainrooli Lähi-Idän rauhanprosessi käynnistyi jo vuonna 1987 hänen ensimmäisen Persianlahdenmaiden vierailunsa jälkeen. Walesin Prinssi, roomalaisten prinssi, on siis ollut vehkeilemässä Daniel 9:27:n ennustamaa rauhansopimusta jo 35 vuoden ajan. Tarvitseeko hänen olla tällöin prinssi juuri sinä aikana, kun tuo liitto pannaan voimaan? Tim Cohen on opettanut ainakin aiemmin, ettei Charlesista tulisi koskaan kuningasta. Itse olen kiistänyt tämän väitteen mm. em. raamatunkohtien valossa. Cohenin ajatusten takana on ollut etupäässä se, että kuninkaana Charles menettää myös tittelinsä Charles, Prince of Wales, joka laskee 666 sekä englanniksi että hepreaksi käyttämällä raamatullista kreikkalaisheprealaista gematriaa, johon Ilmestyskirja 13:16-18 viittaa sen alkuperäisessä kontekstissaan. Samoin hänen raamatullista petosymboliikkaa täynnä oleva vaakunansa muuttuisi kuninkaana ollessaan.

Mutta tarvitseeko Charles välttämättä tätä lukua tai vaakunasymboliikkaa enää vihan ajalla jos hän täytti nämä Antikristus-kriteerit jo hänen prinssi-kautenaan? Sama kysymys voitaisiin esittää myös tällä tavoin: onko Ilmestyskirjan 13. luvun kehotus tunnistaa peto hänen nimensä lukuarvosta tarkoitettu vihan ajalla eläville kristityille vai seurakunnan ajan kristityille, että voisimme tunnistaa tämän henkilön etukäteen ja varoittaa hänestä maailmaa ennen aikojaan? Eikö tämä ole juuri profetioiden tarkoitus: saada tietoa asioista jotka eivät ole vielä toteutuneet, jotta voisimme varoittaa niistä maailmaa ennen niiden toteutumista. Vihan ajalla elävät kristityt tietävät jo kuka on Antikristus. Ei heillä ole tarvetta enää spekuloida sillä ja etsiä numerologisia merkityksiä maailmanjohtajien nimistä. Tuolloin maailmaa hallitsee rautaisella otteellaan vain yksi johtaja ylitse muiden, jonka jokainen hengellisesti valveutunut kristitty tietää olevan Antikristus.

Toisaalta tulevien päivien ja kuukausien kehitys on yhä usvan peitossa eikä ole täysin varmaa, että Charles perisi lopulta äitinsä valtaistuimen. Entä jos epäsuositun kruununperillisen vallanperimys johtaakin perustuslailliseen kriisiin? Mitä jos kansa vaatii järjestämään kansanäänestyksen Elisabet II:n seuraajasta? Entä jos William astuukin kuninkaaksi isänsä sijasta? Kaappaako Charles silloin ”kuninkuuden kunnian” juonillansa ja vehkeilyllään, kuten hän näytti jo nyt tehneen jos hän oli todella äitinsä kuoleman takana kuten Julie Greenin profetiassa annettiin ymmärtää. Kuinka monta perheenjäsentä hän aikoo päästää vielä päiviltään hänen pohjattomassa vallanhimossaan? Mikä on tuo suuri skandaali, joka tulisi ravisuttamaan Charlesia lähiaikoina kuten Julie Green profetoi?

Voit tilata suomenkielisen kirjani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa – Antikristus paljastettu? täältä:

https://www.suomalainen.com/products/joka-ei-ollut-saapa-kuninkaan-arvoa

Tai tänävuonna julkaisemani englanninkielisen kirjan To whom the Majesty of Kingship has not been Conferred – The Antichrist revealed? (jokainen luku kirjoitettu uusiksi) täältä:

https://www.suomalainen.com/products/to-whom-the-majesty-of-kingship-has-not-been-conferred

Or if you read this from abroad, you can order my book To whom the Majesty of Kingship has not been Conferred – The Antichrist revealed? from Amazon.com here:

Advertisement

12 vastausta artikkeliin “Profeetallinen uutispommi! Elisabet II on kuollut. Prinssi Charles siirtyy valtaistuimelle kuninkaaksi (vai siirtyykö?) Antikristus, prinssi vai kuningas?

 1. Koitin nopeasti kuunnella tuon Greenin profetian, mutta en löytänyt kohtaa Charlesista. Sinänsä uutinen kuningattaren kuolemasta ei ehkä yllättänyt, olihan hänen terveytensä arvailujen kohteena muutamia päiviä ennen kuolemaa. En jaksa uskoa, että Charles olisi myrkyttänyt äitinsä jollain hitaasti vaikuttavalla myrkyllä jo päiviä aiemmin. Ja jos kuningatar jo on kuolinvuoteella, miksi siinä sitten antaisi napin huuleen? Tykkään siitä, että jenkeissä on ennakkoluulottomia profeettoja, mitkä tuo omat profetiansa rohkeasti esille. Mutta minulla ei ole myöskään pienintäkään epäluuloa siitä, etteikö youtuben ansainta mahdollisuudet nosta esiin monia monia vääriä profeettoja, jotka ammentaa ”profetioita” omasta sielusta, uutisvirrasta, tai silkasta mielikuvituksesta. Ja lopuksi: Spekulointi sillä onko Charles tappanut äitinsä, on minusta aika rohkeaa, koska ei meillä kenelläkään, ole mahdollisuutta sitä tietää. Kirjoituksesi mielenkiintoinen historia pläjäys oli kuitenkin se, että kuningas Edward olisi vauhdittanut isänsä poismenoa. Eli sikäli asia olisi jo koeponnistettu, ja jos Charles on sielultaan niin korruptoitunut kuin Samuel kirjassaan todistaa, ehkä hän olisi valmis vauhdittamaan äitinsä poismenoa, ei välttämättä siksi, että saisi kruunun nopeammin, vaan siksi, että hän yksinkertaisesti on paha ihminen.

  Liked by 1 henkilö

  1. Hei vain Olavi. Se meidän suunniteltu tapaaminen on vähän venähtänyt. Julie Greenin Charles-profetia löytyi videosta kohdasta 3:30 eteenpäin. Ymmärrän skeptisyyden ja siksi juuri sanoin olleen itsekin hyvin skeptinen tuon profetian suhteen kun kuulin sen. Skeptisyyteeni vaikutti tietysti sekin, että itse ajattelin Charlesin perivän valtaistuimen vasta seitsenvuotisella vihan ajalla, mutta myös se että joku voisi väittää kuninkuuden olevan asia jota Charles on pyrkinyt paremminkin välttämään, eikä jouduttamaan, koska perustuslaki rajoittaa monarkkia sen verran, ettei hänellä olisi oikeutta esittää enää julkisuudessa poliittisia mielipiteitään ilmastonmuutoksesta tai lobata poliittisia ja yritysjohtajia kuten hän on toiminut tähän asti. Toisaalta jos kyseessä on laittomuuden mies, niin hän ei välitä laeista vaan ”pyrkii muuttamaan ajat ja lain” kuten jo Daniel 7. ennustaa. Charlesin liittolaiset ovat jo antaneet ymmärtää menneisyydessä, että hän aikoisi olla ”aktivistikuningas” ja jatkaa poliittista rooliaan yhä monarkkina ollessaan (jo tämä itsessään uhkaisi johtaa perustuslailliseen kriisiin missä moni kansasta vaatisi kruunun siirtämistä Williamille).

   Mutta tätä roolia Charles on odottanut koko elämänsä ajan ja kuninkaana hänellä on myös paljon enemmän globaalia arvovaltaa kuin prinssinä. Olen samaa mieltä siitä, että spekulointi että Charles olisi murhannut äitinsä on rohkeaa, mutta pidin silti mielenkiintoisena sitä että Julie Green ennustaa kuningattaren kuoleman vain paria päivää ennen sen toteutumista ja että sanoo siinä, että Charles olisi ollut sen takana. Mitään muita todisteita minulla ei tietenkään ole asiasta tällä hetkellä. Emme myös tiedä mitä kaikkea globalistinen eliitti suunnitelee parhaillaan kulissien takana ja siksi heillä saattoi olla kiire saada Charles valtaistuimelle. En pidä uskottavana sitä, että jos Charles on odottanut tähän asti 70 vuotta valtaistuintaan, niin hän ei olisi malttanut odottaa vielä muutamaa vuotta pidempään äitinsä luonnollista kuolemaa. Mutta toisaalta tuo George V:n murha osoittaa, että jo edellinen Walesin Prinssi murhautti monarkin ja isänsä ennen tämän luonnollista kuolemaa, joten miksi se voisi pitää paikkansa myös Charlesin kohdalla.

   Ehkä siinä kohtaa olen erimieltä, että vaikka Charles onkin sielultansa paha, niin ei hänkään murhaa perheenjäseniään ilman varsinaista motiivia. Kyllä Dianankin murhaan hänelle olisi ollut hyvin pätevä motiivi kuten kirjassani jo osoitin.

   Tykkää

 2. Hei!

  Yllätyin kuinka nopeasti sait pohdittua monia asioita, jotka tulivat heti minunkin mieleeni kuultuani Elizabethin kuolemasta. Asiat askarruttavat.

  Profetioihin suhtautumisesta kirjoitit:
  ”Kaikenlainen muu lähtökohta on minusta pelkkää ylimielisyyttä, koska se sivuuttaa täysin eskatologian tutkimuksen pitkän perinteen ja kuvittelee että jokin sekunnin kestävä ahaa -elämys tekisi tyhjäksi historian etevimpien sananopettajien Raamatun selitysoppaat, joiden eteen he tekivät töitä koko elämänsä.”

  Tätä olen itsekin miettinyt seuratessani profetioita. Toisaalta myös hyvillä ja osaavilla tutkijoilla on erilaisia opetuksia aivan niin kuin on huipputiedemiehiä, jotka puolustavat elämän syntyä sattumien tuloksena vastaan luomiseen uskovia. Tällä viittaan siihen, että aivan huippututkijatkin ”erehtyvät” rankasti (uskoessaan sattuman kehittäneen elämän), erehtyvät sana lainausmerkeissä, koska tuo erehdys on mielestäni tarkoitushakuinen Jumalan kieltäminen vastoin tervettä järkeä.
  Paljon on Raamatun tutkimus tai oikeastaan julistus edennyt muutaman vuosikymmenen takaisesta ”tosta poikki ja tohon jengat” tyylistä. Olemme usein ymmällä ja kuitenkin alamme ymmärtää yhä enemmän Jumalan sanaa ja sen profetioita.
  Mielenkiinnolla seuraan ajatuksiasi ja tutkimuksiasi, vaikka itse en aina jaksa perrehtyä kaikkeen aineistoon kovin tarkasti.
  Tuo Greenin tuntemus Obamasta antikristuksena ei minusta ollut kiveen hakattu ilmoitus siitä, että näin se on. Itsellänikin on Obamasta ollut ja on vieläkin samankaltaisia tuntemuksia. the tai a, antikristukseksi häntä voi minusta luonnehtia.

  Toivon, että jatkat Charlesin elämän seuraamista ja kirjoitat siitä meillekin, jotka odotamme Jumalan sanan lupausten ja ennustusten täyttymistä ja näemme elävämme aivan aikakauden loppuhetkiä, jolloin kaikki ilmoitettu totteutuu. Pidän sitä Jumalan Hengen työnä, että minäkin olen vedetty mukaan Amerikan politiikan kuvioihin, minä, joka en ole seurannut politiikkaa. Jumala teki kait työtään ensin herättelemällä minua evoluutiovalheen paksuudella ja sitten Trumpin mollaamisen härskiydellä ja tämäntapaisilla asioilla, jotka ilmiselvästi ovat hirveitä vedätyksiä ja valheen hengen aikaansaannoksia, mutta joissa maailma makaa sakkansa päällä omahyväisenä ja tyytyväisenä.
  Uskon, että Jumalan Henki haluaa rohkaista sinua kauttani, tämän ole kokenut monasti ja koen jatkuvasti ja toivotan sinulle Jumalan siunausta, että kaikessa menestyt ja saat tehdä Jumalan tahdon.

  Jukka

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos kommentista Jukka ja tuosta Julie Greenin videosta, jonka lähetit (oli hän sitten oikea tai väärä profeetta).

   Moni profeetallinen, kuin tieteellinenkin, löytö tulee juuri ahaa -elämästen muodossa. Sitä voitaisiin kutsua myös jumaliseksi inspiraatioksi.

   Ahaa -kommentillani viittasin paremminkin kristittyihin, joilla on tapana sanoa kuinka Pyhä Henki avasi heillä tämän ja tuon kohdan juuri uudessa valossa ja paljasti heillä sitä ja tätä. Yksi saattaa sanoa kuinka Pyhä Henki paljasti heille Sanasta kuinka tempaus edeltää vihan aikaa ja toinen taas sanoo Pyhän Hengen osoittaneen heille, että seurakunta jää vihaan. Pyhä Henki ei voi kuitenkaan riidellä itsensä kanssa ja ilmoittaa yhdellä henkilölle yhtä ja toiselle toista.

   Siksi on minusta välttämätöntä, että kristityt olisivat perillä laajemmin eskatologian historiasta ja eri koulukuntien välisistä oppieroista ja niiden perusteista. Itse olen pyrkinyt valottamaan tätä parhaani mukaan omissa teksteissäni ja osoittamaan että riitelevätkin koulukunnat voivat katsoa samaa raamatullista totuutta vain eri puolilta ja näkökannoilta.

   Ja tietysti tärkeintä olisi muistaa aina nöyryys kaikessa opetuksessamme, koska juuri ylpeys johtaa kristityn usein asenteeseen missä hän ei kykene näkemään mitään muuta paitsi hänen ”oman totuutensa”.

   Tykkää

 3. Hei taas!

  Vilkaisepa tuota liittyen Julie Greenin profetiaan. Et ole mitään komppaamista tehnyt Julien profetioiden kanssa, enkä minäkään, kuitenkin hänen profetiansa ovat niin yksityiskohtaisia, että , niin että, en tiedä mitä että…? Toisaalta tässäkään tilanteessa en julistaisi niitä vääräksi. Olet parempi seuraamaan tätäkin Charlesin ympärillä tapahtuvaa, mutta saammekohan me tietää siitä totuutta ollenkaan tai siis lähitulevaisuudessa. Onko Charles usean ihmisen murhaaja, eihän Dianankaan kohdalla ole tuomiota jaettu? Toisaalta juuri tuollainen paljastumaton pahuuden toiminta sopisi antikristukselle, valheen isälle valheen kaikella voimalla toimille. Lisää tietoa eri lähteistä jää kaipaamaan. Noista kritiikeistä voi kenties oppia jotakin ja mennä selvitystyössä eteenpäin. Toivon, että jatkossakin käsittelet tätä aihetta niinkuin vain voit ja tietoa saat.

  EPIC Julie Green Undeniable HUGE Royal False Prophecy.

  Ystävällisin terveisin Jukka

  PS. Tätäkään kommenttia en välttämättä tarkoita julkaistavaksi, mutta voit sen itse päättää.

  Tykkää

 4. Samuel, en tiedä muuta kanavaa millä sinulle kirjoittaisin, kirjoitan siis tähän vielä pari ajatusta jos sallit.
  Rohkaisin sinua aikaisemmassa kirjoituksessani, mutta välillä tuntuu kuin itse en kestäisi kaikkia paineita, mitä koen seuratessani ja julkaistetessani profetioita. Jos Trump ei tänä vuonna palaa oikeutetulle presidentin paikalleen, taidan hylätä kaikki nuo profeetat (tai tältä minusta tuntuu) ja heidän todistuksensa näyttää silloin valheelliselta. Olemmehan me paineessa jo puoltaessamme Raamatunkin profetioita, jotka tuntuvat toteutuvan hitaasti ihmismielellä mitattuna, miksemme sitten näistä uusista profetioista, jos niihin koskemme. Helpointa olisikin olla hiljaa ja vain katsella sivusta, mutta kun näihin tämän hetken maailman tapahtumiin liittyy selvästi konkreettista hyvän ja pahan taistelua politiikassa ja muussakin globaalisti, miten voisimme olla vain syrjässä, jos kerran vahvasti koemme Pyhän Hengen tulen sisimmässämme tehdä ja julistaa Jumalan tahto. Jumalan omat ovat niin monesti jos eivät ihan väärässä niin ainakin hakoteillä, niin olivat opetuslapsetkin Jeesuksen roolista sinä hetkenä, vaikka löysivätkin sen tärkeimmän totuuden eli Jeesuksen jumaluuden. Myöhemmin he kuitenkin julistivat sanaa, joka kirjattiin Raamatun lehdille ja josta me kalibroimme uskonvaellustamme. Rukoukseni nyt on, että saisimme vakavaa vahvistusta uskollemme, eli saisimme nähdä kun asioita, joita on profetoitu nyt ja Raamatussa, tapahtuisi selkeästi silmiemme edessä, kaiken täyttymistä kuitenkin joudumme odottamaan. Pitäkäämme mielemme maltti ja usko Jumalaan ja nöyrä mieli (kehotus itselleni etten innostuisi liikaa).
  Olen joitain afrikkalaisia profeetallisia saarnaajiani katsellessa tullut siihen tulokseen, että he ovat puhtaasti huijareita ja väärän hengen innoittamia, Juliesta en ole voinut näin sanoa ainakaan vielä. Jumala on luvannut johdattaa meitä kun kuljemme rukoillen. Rukoilen sinun ja omasta puolestani, että tekisimme Jumalan tahdon ja loistaisimme rohkeasti uskossamme Häneen ja uskoni on, että ei Hän jätä meitä ihmettelemään maailman tapahtumia niin ettemme mitään niistä ymmärrä ja kuinka ne liittyvät Jumalan sanaan ja suunnitelmiin, muutenhan me eksyisimme maailman kanssa toivottomaan pimeyteen.

  ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”

  Liked by 1 henkilö

  1. Olen täysin samalla linjalla näiden profetioiden suhteen kuin kommentoit tuossa.

   Olemme Jukka molemmat hyvin samankaltaisia siinä, että pyrimme johdonmukaisuuteen, loogiseen ja rationaaliseen ajatteluun.

   Se näkyy minulla eskatologiassani ja sinulla mm. kiinnostuksessasi luomisoppiin. Luomistakin voidaan perustella matematiikalla. Voimme laskea kuinka epätodennäköistä se olisi matemaattisesti, että elämme sattumalta syntyneessä elämän mahdollistavassa universumissa.

   Samoin itse voin osoittaa matemaattisesti kuinka epätodennäköistä se olisi, että Charlesin nimestä muodostuu luku 666 sekä englanniksi että hepreaksi (tai muodostui) ja että sama mies näyttää toteuttavan kahden tusinan verran muitakin profetioita Antikristuksesta. Pyrin toki tarkastelemaan välillä myös omia tutkimuksiakin kriittisesti mutta, mutta kukaan ei ole esittänyt vielä päteviä vasta-argumentteja sillä miksi logiikkani oli virheellistä.

   Samoin näitä Trump-profetioita edistäessäni olen vedonnut vain loogisiin perusteisiin. Herra ja X ja Y ennustivat asiaa Z ja Ö ja sekä Z että Ö toteutuivat aivan kuin X ja Y olivat ennustaneet.

   Samoin perustelen myös Raamatun profetioiden erilaisten tulkintojen pätevyyttä. Herra Q (ei se Q) ennusti Danielin kirjaa tulkitsemalla, että asia Ä tapahtuisi ja sitten asia Ä tapahtui aivan kuin Q oli ennustanut Danielin kirjan kommentaareissaan. Sitten pyrin seuraamaan tätä kaavaa sen loogiseen johtopäätökseensä. Tällaisen päättelyn kautta johdan myös vuosilukuennustukseni, joita olen esittänyt kirjassani.

   Tästä syystä on myös myönnettävä, että jos Trump-profetiat eivät toteudu ja varsinkin jos Charlesia koskevat ennustuksen eivät toteudu – jos hän vaikka kuolisi lähiaikoina – niin toki se johtaisi minut jonkinlaiseen uskonkriisiin tai kyseenalaistamaan monet maailmankuvani perusteista.

   Ihmismielellä on taipumus rationalisoida toki myös harhaisia ja vääriä uskomuksia. Ja jos ihminen ei ole rehellinen itsellensä, hän alkaa vain keksiä tekosyitä kun hänen väärät uskomuksensa romahtavat. Tätä ilmiötä kutsutaan usein nimellä kognitiivinen dissonanssi.

   On myös kaksi täysin eri asia uskoa siihen, että vaalit varastettiin Trumpilta, että MAGA-konservatiivien taistelu Amerikasta on oikeutettua, ja siihen että profetiat Trumpin toisesta kaudesta olivat oikeita. Vaikka menettäisin uskoni Trump-profetioihin, olisin edelleen sitä mieltä, että vaalit varastettiin häneltä ja että hän on maan laillinen presidentti.

   Mutta yhtyisin varmaan niiden kristittyjen kanssa – joihin lukeutuu muuten myös Tim Cohen – jotka ovat parjanneet näitä Trump-profeettoja äärikarismaatikoiksi, jotka edistävät harhaista Dominion -teologiaa.

   Ja osa heistä näyttää edistävänkin. Olen jo alusta asti suhtautunut osaan näistä ns Trump-profeetoista hyvin suurella varauksella sillä osa heistä näyttää tosiaan puhuvan jonkin kummallisen Dominion teologian puolesta, jonka opit ei eroa paljoa harhaisesta Q-salaliittokultista. Myös tuon Julie Greenin joitakin profetioita kuunnellessa, niistä on tullut hieman vaivaantunut olo, eikä kaikki ole ”tuntunut” oikealta (mutta en tuomitse ihmisiä omien subjektiivisten tuntemusten pohjalta).

   On myös helppoa sivuuttaa väärät profetiat kun keskittyy vain niihin profetioihin jotka ovat tulleet toteen. Mutta miten meidän tulisi ymmärtää esim. Paavalin ilmoitus siitä, että profetoiminen on vajavaisia? Voiko profeetta esittää vääriä profetioita, jotka eivät tule toteen, ja olla silti Jumalan aito profeetta?

   On kristittyjä, jotka uskovat ettei profetoimisen tai kielilläpuhumisen armolahjat toimi enää nykypäivän seurakunnassa. Itse olen ajatellut aina, että Pyhän Hengen armolahjojen ja Sanan väärentämättömän opetuksen tulisi olla tasapainossa seurakunnassa. Armolahjojen kuten profetoimisen armolahjan tulisi vain vahvistaa sitä mitä Pyhä Henki paljastaa jo Sanastaan kristityille. Siksi itsekin vetoan näihin rohkaiseviin profetioihin joita olen saanut toisilta kristityillä veljiltä ja sisarilta, vain vahvistuksena sille mitä osoitan lukijoilleni jo Raamatun Sanasta.

   Tykkää

 5. Kiitos taas kerran Samuel Tuominen mielenkiintoisesta artikkelista.

  Pidän täysin mahdollisena, joskaan en varmana, että Charles on kuningattaren kuoleman takana, etenkin kun ajattelee että Diana oli monille ystävilleen todennut että hän pelkää Charlesin suunnittelevan hänen murhaamistaan auto-onnettomuudessa. Kuten myös kävi.
  Uskon että nykyään on olemassa myös hitaasti tappavia lääkkeitä, joiden tappava vaikutus voidaan laskea tarkasti etukäteen. Mieleen tuli myös että voisiko kyse olla korona-rokotteesta (boosterista), mutta ehkä siitä ei ole kyse. En tosin tiedä milloin kuningatar on rokotteen saanut.
  Menen hiukan toiseen asiaan. Troy Black profetoi jo syyskuussa -21 Venäjän hyökkäyksen keväällä Ukrainaan. Hän kertoi myös myöhemmin Jumalan puhuneen hänelle että koronavirus (ilmeinen bio-ase) oli tarkoitus toimittaa eli päästää vapaaksi vasta myöhempänä ajankohtana, ja siitä oli jo suunnitelmat valmiina. Troy Black kuuli Jumalan puhuneen hänelle että Hän (Jumala) vapautti koronaviruksen ennenaikaisesti onnettomuuden kautta, paljastaakseen suunnitelmat ja saadakseen aikaan herätystä ennen kuin koko ihmiskunta joutuu uuden maailmanjärjestyksen (NWO) orjuuteen.
  Toisin sanoen olisiko niin että globalistien suunnitelmiin, mistä esim. Maailman taloiusfoorumin johtaja Klaus Schwab on puhunut, ja joissa Charles on ollut voimakkaasti mukana, niihin on tullut ongelmia ja viivästystä koronaviruksen ennenaikaisen vapautumisen takia, ja nyt niitä suunnitelmia on ollut pakko muuttaa ja myös kiirehtiä. Maailman talousfoorumin tavoitteisiin kuuluu koko ihmiskunnan yhdistäminen tietokoneeseen ja tätä kautta ihmisen valvontaan, jopa aivojen ja ajatusten osalta. Klaus Schwabin neuvonantaja Y. N. Harrar on todennut että ihmisen vapaan tahdon aika on ohi.—- Olisiko tässä eräs syy miksi Raamattu niin voimakkaasti kieltää pedon merkin ottamisen. Me emme tiedä miten pitkälle nanoteknologia on jo mennyt esim. rokotteiden osalta. Puhutaan myös 5G:n ja rokotteiden grafeenin osuudesta ihmisen ajattelun hallitsemisesta aivojen osalta. Laiskan ihmisen on helppo ohittaa nämä salaliittoteorioina, mutta niillä on silti omat perusteensa.
  Edellä mainitun vuoksi 73 v Charlesilla ei ole enää paljon aikaa toteuttaa suunnitelmiaan, ja ehkä siksikin hän on päättänyt tehdä mielestään hyvän palveluksen ihmiskunnalle, nopeuttaakseen nyt asioiden kulkua ja päästessään johtavaan asemaan maassaan, ja siten myös paremmin vaikuttamaan koko ihmiskunnan globaaliin kehitykseen.

  Tykkää

  1. Toisaalta voisi ajatella, että koronavirus olisi paremminkin jouduttanut globalistien suunnitelmia, koska se juuri mahdollisti nämä Kiinan mallin mukaiset talouksien sulkutoimenpiteet, mikä toteuttaa eliitin suunnitelman kapitalismin tuhoamiseksi ja uuden valvontakapitalismin tai pedon taloussysteemin rakentamiseksi. Ja koronan varjolla myös USAhan ajettiin tuota postiäänestystä minkä varjolla vaalit pitkälti varastettiin Donald Trumpilta.

   En itse ole niin salaliittomielinen kuin joku voisi ensinäkemältä ajatella. En ole esim. tukenut blogissani koskaan ajatusta siitä, että koronavirus olisi päästetty leviämään tahallisesti vaikka pidän hyvin mahdollisena teoriaa siitä että se karkasi vahingossa Wuhanin labrasta Kiinassa. Toki se on voitu laskea myös tarkoituksella liikkeelle, mutta itse en yleensä keskity sellaiseen mitä on vaikea todistaa todeksi.

   Se mikä taas on 100% varmuudella totta eikä teoriaa on se, että Klaus Schwab ja hänen globalistikumppaninsa ovat julistaneet avoimesti, että he haluavat käyttää tällaisia globaaleja kriisejä hyväkseen tekosyynä heidän hullujen utopioidensa/dystopioiden toteuttamiseksi.

   Olen myös ollut hyvin epäluuloinen ja kriittinen näitä mrna-rokotteita kohtaan (ja täysin hyvästä syystä mielestäni) enkä ole ottanut ensimmäistäkään piikkiä vaikka sairastin jo kesällä tuon koronan lievinä (samoin kuin rokottamattomat yli 70 -vuotiaat vanhempani).

   Mutta en ole myöskään koskaan edistänyt näitä ajatuksia rokotteissa olevista mikrosiruista, grafeenista, ihmisen ajattelun mielenhallinnasta, 5G -verkosta ym. koska näissä ajatuksissa ylitetään jo tuo raja, jota voi jo mielestäni hyvällä syyllä kutsua ”foliohattumeiningiksi” (siis sanan ivallisessa merkityksessä).

   Toki se kaikki voi olla myös ennakkoluuloa minulta ja myönnän, etten näihin aihepiireihin ole jaksanut niin syvällisesti perehtyä, mutta en ole ylipäätään lähtökohdiltani teknologiavastainen mistä esim. kaikenlainen säteilyhysteria, 5G- verkon salaliittoteoriat, nanoteknologian pelko, ym. on viimekädessä kummunnut (ja mitä myös edistyksen ja teknologian vastainen luontoa ja takapajuisuutta palvova vihreä ideologia on edistänyt ja kaikkein äänekkäimmin tietysti itse prin…. kuningas Charles).

   Itse esimerkiksi olen puolustanut jo vuosikausia kasvien geenimanipulointia niiden laadun ja tuottavuuden parantamiseksi ja esittänyt jo laajat raamatulliset ja tieteelliset perusteet tälle näkökannalleni (löydät sivuiltani esim. 40 -sivuisen kirjoitukseni aiheesta).

   Olen Discovery Science -nimisen YouTube kanavan tilaaja, joka edustaa kristillistä ID-liikettä eli universumin älykästä suunnittelua puolustavaa tieteen haaraa. Tuon liikkeen pariin kuuluu monia tämän hetken johtavia kristittyjä tiedemiehiä ja uskon apologeetteja. Tuossa liikkeessä vaikuttaa mm. professori James Tourin kaltaiset nöyrät kristityt huipputiedemiehet. Esim. Tour rakentaa työksensä nanorobotteja, molekyylin kokoisia ”ralliautoja” ja kilpailee niillä kansainvälisillä areenoilla.

   Katsoin hiljattain videon missä Tourilta kysyttiin tästä rokotteiden grafeeni väitteestä, ja hän vastasi tutkineensa asiaa ja todenneen sen olleen täyttä hölynpölyä (kuulemma YouTube-kanavallaan käsitelleen asiaa laajemmin). Arvostan Touria kuitenkin sen verran – ei ihan kuka tahansa meistä kykene rakentamaan molekyylin kokoisia ralliautoja -, että luotan hänen arvostelukykyynsä näissä asioissa.

   Muuten minulla ei ole juuri edes kiinnostusta lähteä tutkimaan näitä asioita.

   Tykkää

   1. Olemme asioista melko pitkälle samaa mieltä. Mottoni on: en usko mihinkään, mutta otan kaiken huomioon. Toisaalta siihen kaikkeen minkä otan vakavasti huomioon, siihen on oltava mielellään useita tieteellisiä tutkimustuloksia. Kukaan ei hallitse kaikkea ja jokainen voi olla väärässä tai oikeassa. Tieteessäkään ei saisi olla auktoriteetteja.

    Jotain pointteja vielä: Troy Blackin profetian mukaan ”koronaviruksen karkaaminen viivästytti Jumalan vastustajien suunnitelmia, jotka olivat jo valmiina, ja niihin valitut henkilöt olivat jo ottaneet paikkansa suunnitelmissa, myös kirkoissa, mutta nyt ne suunnitelmat häiriintyivät”.
    Oli siis keksittävä uusia suunnitelmia ja se viivästytti entisiä. Samoin kaikki tekninen valmius pedon merkin (rokotteiden, sirujen, bio-merkinnän tms.) suhteen ei ollut vielä loppuun viety jotta ihmisten valvontaan tähtäävä suunnitelma olisi voinut toteutua kivuttomasti ilman vastarintaa. Voisi sanoa että Jumalan väliintulo nopeutti globalistien suunnitelmien paljastumista, ja samalla viivästytti Saatanan suunnitelmien toteutumista, joista globalistit pitävät edelleen kiinni.

    Olen seurannut paljon julkaisuja Epoch times-lehdestä, jolle myös Trump on antanut tunnustusta. Aivan viime päivinä siellä on ollut ainakin kolme tutkimusjulkaisua jotka koskevat rokotteita.

    1) Ensimmäinen, jonka julkaisusta sain 40 tuntia bannia facebookissa, koski saksalaisten tiedemiesten mikroskooppitutkimuksia itse rokoteesta. He löysivät rokotteesta materiaa, joka sinne ei kuulu.
    On muistettava että Japani palautti aiemmin suuren erän vialliseksi katsomiaan rokotteita, koska niissä oli havaittu jotain metallisia partikkeleita. Niiden väitettin johtuvan joistain rikkoutuneista laitteen osista. Hiukan kyllä epäilen väitettä. Suomeen lähetettynä nuo Japanin palauttamat rokotteet olivat menneen meillä ilmeisesti täydestä, koska me emme itse tutki rokotteita, vaan luotamme muiden tutkimuksiin. Tätä omaa tutkimusta on meillä peräänkuuluttanut PosiTV:n Ilkka Tiainen, huonolla menestyksellä.

    2) Toinen hiljattainen julkaisu oli italialaisten tutkijoiden mikroskooppitutkimuksista, jotka koskivat rokotettujen verta ja niissä löydettiin hyvin samantyyppisiä epäpuhtauksia ja materiaa kuin saksalaisten tutkimuksissa ja joita pidettiin mahdollisesti mm. grafeenina. Rokottamattomilla vastaavia epäpuhtauksia ei ollut.

    3) Kolmas uusi tutkimus koski palsamoijien havaintoja rokotettujen veren erilaisuudesta ja siihen liittyvistä kasvannaisista joita veressä on ollut tai niistä aiheutunut. Vastaavia havaintoja ei rokottamattomilla ole.

    Sivuhuomautuksena todettakoon että minulla oli facebookissa ilmeisesiti sairaalassa otettu kuva kahdesta isohkosta veripussista joissa toisessa oli rokotettujen verta ja toisessa rokottamattomien verta. Rokotettujen veri oli huomattavasti tummempaa. Sittemmin ilmeisesti facebook oli poistanut kuvan. Tämä on tietenkin heikko todiste mistään, mutta tutkimus on usein myös salapoliisityötä, jossa kaikki havainnot on otettava huoimioon.

    Salaliittoteroria on leimakirves, joka sekin pitää ensin tutkia ja sitten vasta hutkia. Sanon kuitenkin etten usko Quanon teorioihin, koska esim. niiden aikamääriin perustuvat uskomukset ovat erehtyneet kerta toisensa jälkeen.

    Summa summarum: Nämä esittämäni asiat voidaan tietysti tulkita foliohattuiluna. Toisaalta maailmalla moni uskoo esim. Hararin teorioihin siitä että ihminen voidaan ikäänkuin luoda uudelleen. Marin ja Saarikkokin olivat kuunteluoppilaana ko. ideologiaa edustavassa Maailman talousfoorumin tilaisuudessa.
    Hararin teoriat ovat on mielestäni aivan huuhaata, mutta Hararin kirjoja myydään miljoonia. On siis hyvä ja tärkeää esittää myös vastalauseita. Oma poikanikin pyysi Hararin kirjaa joululahjaksi pari vuotta sitten. En ostanut, vaan ostin Juha Hiltusen kirjan ”Valokuva Jeesuksesta”, koska se seisoo vankasti tieteen tutkimuksien perustalla.

    Liked by 1 henkilö

 6. Olen muuten lukenut tuon Hararin (ateisti homoseksuaali historioitsija) kirjan Homo Deus ja oli siinä ihan mielenkiintoisia ja hyviäkin ajatuksia mukana, ei ne pelkkää huuhata ollut. Mutta sittemmin kun olen nähnyt joitakin miehen puheita Klaus Schwabin globalistiporukoissa Davosissa, olen alkanut suhtautua häneen paljon epäluuloisemmin. Vaikuttaa edistävän tosiaan Antikristuksen yhteiskuntaa vaikka yhdessä videossani mihin liitin hänen puheensa, hän vaikutti ikään kuin varoittavan tästä.

  QAnoniin tutustuin jo kun liike syntyi vuoden 2017 lopulla ja aluksi suhtauduin sen ajatuksiin jopa avoimella utelaisuudella, mutta sitten liike alkoi ottaa yhä kultinomaisempia piirteitä ja nykyään osa näistä QAnon-piireistä levittää mitä järjettömimpiä valeuutisia, jotka ovat kuin suoraan jostain scifi-leffasta. Hillary, Gates ym. kuuluisuudet teloitettu kuulemma jo Gitmossa (eräs Q-uskovainen jopa väitti minulle, että Charles olisi jo tapettu), että heidän elossa olevat ”kaksoisolentonsa” ovat kuullemme näiden teloitettujan klooneja. Bidenkaan ei ole todellinen vaan jokin kuminaamainen näyttelijä. Trump hallitsee edelleen Amerikkaa kulissien takana. Prinsessa Diana ja Elvis ovat elossa ja hologrammikoneet iskivät kaksoistorneja päin syyskuun 11:nä. Aivan älyvapaata hölynpölyä.

  Siinä olen kyllä aivan samaa mieltä, että ”Salaliittoteroria on leimakirves, joka sekin pitää ensin tutkia ja sitten vasta hutkia.” Mutta tuollaisilla QAnon -jutuilla todelliset salaliitot pyritään saattamaan vain naurunalaiseksi.

  Epoch Times vaikuttaa kyllä varsin laadukkaalta journalismilta vaikken tuota uutisalustaa ole juurikaan lukenut. Joitakin Epoch Timesin videoraportteja olen kyllä seurannut YouTubesta.

  Tuosa Julie Greenistä vielä muuten sen verran, että hän voi olla yhtä hyvin myös väärä profeetta. En osaa sanoa kun en ole tarpeeksi seurannut. Ja se onko Charles tappanut äitinsä vai ei, oli pelkkä sivuasia tässä kirjoituksessa. Pidän sitä täysin mahdollisena, että näin on, mutta se ei ole olennaista Raamatun Antikristus-profetioiden kannalta.

  Tykkää

 7. Olen samaa mieltä edellisestä kanssasi. Huomasitko muuten Nostradamus ennustuksen joka ymmärtääkseni tukee ajatuksiasi Charlesista. Löytyy Panu Ahosen Ronald Crump fb-sivulta. — Tilasin kirjasi ja menen tänään hakemaan sen.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s