Ajatuksiani USA:n välivaalien tuloksesta

Olen sanonut jo kahden vuoden ajan, että ellei vuoden 2020 vaalivilppiä korjata ja tuoda päivänvaloon ensin, niin republikaaneilla olisi hyvin pienet mahdollisuudet voittaa missään myöhemmissäkään vaaleissa. Jos demokraatit ja deep state onnistuivat nimittäin varastamaan vaalit vuonna 2020, ei ole mitään syytä siihen etteikö sama toistuisi jatkossakin. Eiliset välivaalit näyttää puhuvan vahvasti sen puolesta, että kyse oli jälleen peukaloiduista vaaleista sillä republikaanien piti kaikkien vaaleja edeltävien kyselyiden mukaan saada punainen aalto eli murskavoitto demokraateista sekä edustajainhuoneessa että senaatissa (sekä lukuisissa kuvernöörikisoissa). Demokraatit kuitenkin menestyivät odotettua paremmin ja taisto senaatista on hyvin tiukka ja republikaanit saattavat hävitä jopa molemmat kamarit demokraateille vaikka tämän skenaarion todennäköisyyden arveltiin olevan yhden prosentin luokkaa. The GateWay Punditin otsikko kiteytti hyvin sen miksi amerikkalaiset eivät usko enää vaalien rehellisyyteen: Yhdysvaltain loppukysely: 73 % äänestäjistä on vihaisia maan suunnasta – joten he päättivät äänestää demokraatteja?

Tällä viitattiin CNN:n eilen julkaisemaan mielipidekyselyyn, jonka mukaan 73 prosenttia amerikkalaisista oli joko vihaisia tai tyytymättömiä siihen miten asiat olivat maassa Bidenin hallinnon ja demokraattien johdolla. Muuttuiko amerikkalaisten mieli yhdessä yössä vai mitä tämä oikein on? Välivaalithan kertoo tavanomaisesti siitä miten kansa arvioi presidentin työn, mutta Biden oli mielipidekyselyiden mukaan USA:n epäsuosituin presidentti sitten toisen maailmasodan. Courtney Weil raportoi 5 kuukautta sitten, että vain kolmessa USA:n osavaltiossa Bidenia kannattavien luku oli korkeampi kuin niiden, jotka eivät katsoneet presidentin onnistuneen työssään. Jopa Bidenia vuonna 2024 jatkokaudelle kannattava Kalifornian demokraattikuvernööri Gavin Newsom myönsi TV-haastattelussa muutama päivä sitten, että hän tunsi sen nahassaan että punainen aalto olisi tulossa johtuen demokraattien ”epäonnistuneesta viestinnästä”. Demokraatit eivät olleet saamassa turpiinsa epäonnistuneen viestännän tähden sillä valtavirran viestintävälineet ovat olleet lähes yksinomaisesti demokraattien hallussa. Demorkaattien epäsuosio on johtunut mm. siitä miten Biden on hoitanut ulkopolitiikan (Afganistanin vetäytyminen, Ukrainan sota, ym.) ja sisäpolitiikan (mm. USA:n etelärajan rajakriisi) ja talouspolitiikan (pahin inflaatio vuosikymmeniin). Demokraatit ovat olleet epäsuosittuja myös heidän kahden vuoden ajan tukemien BLM-mellakoiden ja Covid-pakkotoimien myötä, jotka ovat rikkoneet ihmisten perustavanlaatuisia vapauksia.

Demokraatit ovat yrittäneet harhauttaa amerikkalaisten huomion pois heidän epäonnistuneesta politiikastaan keskittymällä pakkomielteisesti naisten ”aborttioikeuksien” kumoamiseen kun korkein oikeus kumosi kesällä Roe v. Waden ja salaliittonarratiiviin Trumpin suunnittelemasta vallankaappauksesta hänen kieltäessään vuoden 2020 presidentinvaalien tuloksen. Mutta nämä ”huolenaiheet” eivät ole resonoineet itsenäisten äänestäjien keskuudessa, kuten monet kyselyt ovat jo osoittaneet. Itsenäisiä äänestäjiä on kiinnostanut lähinnä se onko heillä varaa ostaa ruokaa lapsillensa, mikä on aika ymmärrettävä syy lähteä vaaliuurnille. Lähes kaikissa välivaaleissa istuvan presidentin puolue on hävinnyt edustajainhuoneen, mutta tällä kertaa odotettiin murskatappiota demokraateille juuri heidän politiikkansa epäsuosion tähden. Eilen USA:n taivaalla näkyi muuten hyvin erikoinen merkki: verikuu eli täydellinen kuunpimennys jolloin maanvarjo pimentää kuun siten että kuu näkyy verenpunaisena. Verikuu ei ole sinänsä niin harvinainen taivaanilmiö, mutta tämä oli ensimmäinen kerta USA.n historassa kun se osui vaalipäivälle. Toinen ihmeellinen yhteensattuma on siinä, että verikuu esiintyi myös Donald Trumpin syntymäpäivänä 14. kesäkuuta 1946. Raamattu mainitsee myös verikuun (Jes. 24:23, Jooel 2:31, Ap. t. 2:20, Ilm. 6:12) Herran päivää edeltävänä merkkinä Jeesuksen tulemuksen läheisyydestä. Jesaja 24:23 sanoo:

Ja kuu punastuu, ja aurinko häpeää, sillä Herra Sebaot on kuningas Siionin vuorella ja Jerusalemissa, ja hänen vanhintensa edessä loistaa kirkkaus.

Häpesikö kuukin eilen demokraattien korruptiota? Alla vielä pari kirjoitustani, jotka julkaisin aamulla Facebookissa:

Jokin taas ei nyt täsmää ja käy yhteen maalaisjärjen kanssa. CNN julkaisi eilen mielipidekyselyn, jonka mukaan 73% amerikkalaisista äänestäjistä oli joko ”vihaisia” tai ”tyytymättömiä” siihen miten asiat olivat maassa Bidenin hallinnon alaisuudessa (vain viidesosa äänestäjistä oli tyytyväisiä Bidenin hallintoon). Useimmat vaaleja edeltäneet mielipidekyselyt ennustivat republikaanien saavan murskavoiton demokraateista välivaaleissa (koska välivaalit kertovat juuri siitä miten tyytyväisiä tai tyytymättömiä äänestäjät ovat presidentin hallintoon). Floridan kuvernööri Ron DeSantis saikin jo hänen demokraattikilpailijastaan murskaavalla 19 prosenttiyksikön johdolla. Mutta kaikissa muissa osavaltioissa kuten Pennsylvaniassa ja Arizonassa joissa demokraateilla oli aivan surkeat ehdokkaat, jotka eivät edes kampanjoineet, demokraatit ovat nyt muka johdossa ja republikaanit saattavat voittaa vain edustajainhuoneen kuten oli jo hyvin odotettua. Mielipidekyselyt ovat kyllä erehtyneet aikaisemminkin, mutta useimmiten ne ovat aina aliarvioineet sitä miten hyvin republikaanit menestyvät vaaleissa eikä toisin päin. Arizonassa oli jo useita ongelmia missä vaalikoneet eivät toimineet, ym.

Toinen teksti:

USA:n vaalit on kyllä täysin naurettavaa ”kolmannen maailman” touhua. Arizonan kuvernöörikisassa demokraatti Katie Hobbs on mukamas 12 prosenttiyksikköä nyt johdossa sen jälkeen kun vaalikoneissa ilmeni taas jotain ”mystisiä” ongelmia. Jokainen USA:n välivaaleja seuranneet tietävät, että Katie Hobbs ei edes juuri kampanjoinut tai suostunut väittelyihin Kari Lakea vastaan, republikaanien uutta supertähteä, josta on povattu jo republikaanien tulevaa presidenttiehdokasta. Jopa suosittu demokraattipoliitikko Tulsi Gabbard, joka käänsi äsken selkänsä entiselle puolueelleen, kampanjoi republikaani Kari Laken puolesta. Hobbs on myös jäänyt kiinni avoimesta rasismista mustia työntekijöitään vastaan.

Mutta eihän tuon johtoaseman pitäisi yllättää ketään kun ottaa huomioon, että Katie Hobbs on myös varakuvernööriä vastaava osavaltion valtioministeri (secretary of state). Wikipedian mukaan hän on ”vastuussa mm. osavaltion kaikkien vaalien hallinnoimisesta ja tulosten sertifioinnista.” Tämähän on aivan naurettavaa. Kuinka Kari Laken, entisen uutisankkurin, poliittinen vastustaja voi olla päättämässä siitä mitkä äänet lasketaan ja mitkä äänet hylätään, ja lopputuloksen lopullisesta sertifioinnista. Tuohan on vähän sama kuin Venäjällä järjestettäisiin ”rehelliset” vaalit mutta Putin itse olisi laskemassa sen mitkä äänet menivät hänelle ja mitkä Aleksei Navalnylle.

Sama homma vaalivilpeistään pahamaineisessa Pennsylvaniassa missä Trumpin tukeman Dr. Ozin vastaehdokkaana oli osavaltion varakuvernööri John Fetterman, jonka väittely Ozia vastaan Fettermanin aivohalvauksen tähden oli aivan katastrofaalinen, kuten jopa monet Fettermanin tukijat myönsivät ja sanoivat sen johtaneen siihen, että he vaihtaisivat äänensä Dr. Ozille.

Ehkä Amerikka on jo menetetty globalisteille kuten Brasialiakin menetettiin huolimatta presidentti Bolsonaron tukijoiden valtavasta kansannoususta ja protesteista kaduilla. Jumalalle kaikki on tietysti mahdollista, mutta tällä hetkellä uskoni asioiden kääntymiseen on hyvin pieni. Elämme lopun aikoja, joten maan ja kansojen pimeytyminen Saatanan vallan alle on myös hyvin odotettava kehityslinja. Hyvä uutinen on siinä, että Jumala saa lopullisen voiton ja kukistaa Saatanan vallan Harmageddonin taistelutantereille ja lukitsee hänet tuhatvuotiseen pimeyteen.

Advertisement

13 vastausta artikkeliin “Ajatuksiani USA:n välivaalien tuloksesta

 1. Samuel, I have to 100% agree with your surmise on possible/probable corruption within US elections. The only other possibility to consider is like the old saying ”you can’t fix stupid”. The same people that voted Biden in will continue to vote for Democrats no matter what happens.

  Wayne

  Liked by 1 henkilö

 2. Yes, that can be also one possibility. Like in 2020 election it was claimed that those people who voted Biden did not note for Biden but against Trump.

  But I dont just believe that. Maybe because I actually refuse to believe that so many Americans would be so stupid that they would vote democrats after all those two years of Biden.

  Many are and you are right that you cant fix stupid. But those people are just a small loud minority as those pre-election polls would also assume. There is silent majority of sound minded common people and then there is loud minority of ultra left woke fanatics.

  Tykkää

 3. ”Ehkä Amerikka on jo menetetty globalisteille kuten Brasiakin menetettiin huolimatta presidentti Bolsonaron tukoijden valtavasta kansannoususta ja protestista kaduilla. Jumalalle kaikki on tietysti mahdollista, mutta tällä hetkellä uskoni asioiden
  kääntymiseen on hyvin pieni.”

  Niin, tai maailma on menetetty antikristukselle. Älähän nyt, Samuel. Olen kyllä aivan samaa mieltä kanssasi mitä kirjoituksessa sanoit, mutta tahtoisin lohduttaa, rohkaista ja kannustaa jatkamaan. Odota vielä vähän aikaa, ei tämä pääty tähän. Katso millaisille jyrkänteen reunoille uskon sankarit joutuivat. Siis millaisille? Sellaisille, että heitä ei voinut enää pelastaa kukaan muu kuin Jumala. Jatketaan vielä jonkin matkaa. Itse ilmottauduin jatkavani ”salaliittoteoreetikkona” Twitterissä, sillä en usko minäkään vaalien rehellisyyteen. Tässä ilmottaudun nyt uskovani Jumalan lupauksiin profeettojensa kautta siitä, että Hän tuomitsee nämä pettäjät ja tuo Amerikalle hetken elpymisen ja omilleen kirkkauden ajan pelastaakseen vielä monia ja osoittaakseen kuka Hän on. Odotetaan vielä tämä vuosi loppuun. Annetaan tulla lunta tupaan oikein kunnolla ja huudetaan Jumalaa toteuttamaan lupauksensa oikein kunnolla. Julie Green profetoi, että ”älkää luottako välivaaleihin vaan minuun, sanoo Herra”. Ryvetetään itsemme perinpohjin ”hulluina uskovina” vielä vähän aikaa. Tilanne ei ole mennyt pahemmaksi vaan mahdottomaksi, mutta vain meille, ei Jumalalle. Sanota kuuluu; ”kun Pyhä Henki loittonee, konstit alkavat”. Tehdään päinvastoin; heitetään konstit nurkkaan ja jättäydytään Jumalan armoille.

  Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi.(31:2) Herra, sinuun minä turvaan. Älä salli minun ikinä häpeään tulla, vapahda minut vanhurskaudessasi.

  Herra, Sinä olet vanhurskas ja totinen, Sinuun me turvaamme, auta meitä. Älä salli meidän häpeään tulla. Sinun johdatustasi me olemme pyytäneet, kun ennen kuin tähän asti olemme kulkeneet ja yhä pyydämme. Ota nyt kunnia omalle nimellesi, sillä meille se ei kuulu!

  ”Etkö sinä ole Herra, meidän Jumalamme? Sinua me odotamme, sillä sinä olet tehnyt kaiken tämän.”

  Kiitos, Samuel, taas hyvästä kirjoituksestasi. Se puki hienosti sanoiksi minunkin tuntemukseni ja auttoi HOLD THE LINE!!!

  https://twitter.com/PapiTrumpo/status/1590104825311940609?s=20&t=q5EQZHpSSHdVoqCoGKISSA 😉

  pitäkää linja, ei saa jäädä tuleen makaamaan

  hengellisesti sama: pitäkää usko Jumalaan, älkää mistään murehtiko, älkää pelätkö Minä se olen (tai ”Minä olen”)

  Emme me usko asioiden kääntymiseen, mehän uskomme Jumalaan 😀

  Jos tämä olisi leikkiä, olisi tämä vastaukseni uskon sankarina esiintymistä, mutta kun tämä ei ole leikkiä, on tämä on linjan pitämistä, heh. Tulitus on todellista ja neuvo ”ei saa jäädä tuleen makaamaan” on oikea.

  Pysytään tässä mitä sanoit: ”Jumalalle kaikki on tietysti mahdollista”

  Liked by 1 henkilö

 4. Kiitos positiivisesta asenteestasi ja rohkaisusta. Itsellä ei vain tahdo sitä aina riittää kun asiat menevät koko ajan huonompaan suuntaan eikä valoa ole näkyvissä tunnelin päässä. Tarkoitan nyt maailman poliittista tilannetta. En minä itse missään masennuksessa ryve.

  Eikä tuo Amerikan politiikka sinänsä ole mitenkään meidän murheemme täällä Suomessa (tai no osittain kyllä on kun se vaikuttaa myös tuon itänaapurimme sotapäätöksiin). Mutta ainoa syy miksi olen Amerikan vaaleista niin paljon kirjoittanut on siinä, että toivoisin voivani julistaa kerran kadotukseen matkalla olevalle maailmalle, että Israelin Jumala on yhä Herra ja sanoo asioista viimeisen sanan tekivät Hänen vihollisensa sitten mitä tahansa.

  Tykkää

 5. Pimeydessä usko kasvaa, enkä minäkään ole poikkeus. Litan vielä tämmöisen sivustolta
  https://rumble.com/v1qw9h4-your-enemies-plans-will-not-succeed-against-this-nation.html
  YOUR ENEMIES’ PLANS WILL NOT SUCCEED AGAINST THIS NATION
  JULIE GREEN MINISTRIES

  Copper94, 8 hours ago
  YOUR MIDTERM ELECTIONS ARE NOT THE ANSWER TO SAVE YOU. I AM.
  August 12, 2022

  Don’t look to your midterm elections to save you. I will say this again. Man cannot fix this, only I can, and elections will not be the way. They have manipulated and cheated even more than has been known to the public. The truth has been hidden, and it will all be revealed. Someone is about to release a nuclear bomb of truth in the United States, and it will rock the country to its core, along with the rest of the world.

  It’s all coming to an end in an explosive place, so hold on. Things are about to drastically change for your good, saith the Lord.

  My children, this is your time to live as a child of the Most High God should live- no more being enslaved and held captive. And you will enjoy your redemption rights. You will know what they are, and you will not let Satan deceive you out of them again.

  A shaking has begun, and it will end with your victory, saith the Lord your Redeemer.

  I received a short word from the Lord this morning . . . ”If they didn’t cheat, I wouldn’t have been able to catch them in the act and expose them to the world” . . . I heard this after checking the news this

  Ei siksi, että tietäisin, että tämä on oikea kaveri ja oikea sana, vaan koska tämä on se mitä pitää tapahtua, jos nämä profetiat täyttyvät. Ja oikeastaan, olisin yhtä pettynyt kuin Trumpin uudelleen valintaan vuonna 2024, siihen, että kaikki ratkeaisi välivaaleissa. Jostain suuremmastahan Jumala on koko ajan puhunut. Tiedän kokemuksesta kuinka helposti mieli alkaa rakentamaan ratkaisuja asioihin, joita on rukoillut ja kuvittelee niiden olevan sitten Jumalan vastaus. Kun mitään valoa ei enää näy, kun on aivan pimeää, usko joko kasvaa tai kuolee pois. Veitsen terällä on toinen hyvin kuvaava sana uskosta, Jumalan edessä aivan paljaana ja avuttomana, mutta kuitenkin kuin lapsi isän sylissä. Opin negatiivisuuden isältäni kotoa mutta jatkuvissa elämän koettelemuksissa on käynyt kuitenkin toisin kun epäili, tuli usein muka roikuttua ohuen langan varassa, mutta kuitenkin, vaikka lopetti hermostuneen roikkumisen, selvisi taas eteenpäin. Puhuin häpeästä. Se olikin yksi syy siihen, että lähdin tähän Trump-asiaan. Halusin seistä asian puolesta, koska koin sen oikeaksi ja Jumalan tahdoksi, tai muussa tapauksessa halusin oppia olemaan väärässä ja ehkä kokonaan hellittämään liiasta uskonnollisesta uskosta, joka ei oikeasti kuitenkaan toimi. Ei ole kiva kanin kolosta huutaa, ettei pelkää leijonaa, voi joutua naurunalaiseksi. Nyt voin sanoa, että hulluuteni on niin paljon kasvanut, etten enää pelkää kuollakseni joutuvani naurunalaiseksi ;D. Kysymys ”onko minulla Jumala johon luottaa tai ei” on tärkeämpi ja ”toimiiko uskoni?” Täytyy sanoa, että kun olen nyt ”hullu salaliittoteoreetikko” olen paljon vapautuneempi ja seesteisempi. En usko, että vastustajani ovat ainakaan enemmän oikeassa tai paremmin perehtyneet syvällisempiin asioihin, kuten Jumalan tuntemiseen, kuin minä. Seistä Jumalan edessä täysin pimeässä, mitään parempaa elämän koulua ei ole. Siinä oppii tuntemaan itsensä, mutta ennenkaikkea Jumalan jaomanarvontunto siirtyykin Jumalaan, eikä enää perustu (heikkoon) omaan itseensä. Hassua; omanarvontuntoni perustuu Jumalaan, eikä minuun.
  Kuten huomaat, minulla ei ole mitään ratkaisua ”tosta poikki ja tohon jengat”, mutta sydämestäni olen kuitenkin sinulle nyt pulinani pulissut, ehkä siitä voi jotain raapia.

  Jatketaan tästä iloisella ja rohkealla mielellä!

  Tykkää

 6. Olet oikeassa
  ”…Israelin Jumala on yhä Herra ja sanoo asioista viimeisen sanan tekivät Hänen vihollisensa sitten mitä tahansa.”
  juuri tätä ihmeet julistavat kaikkein selkeimmin

  Tykkää

  1. En katsonut vielä linkittämäsi videoita, mutta olet täysin oikeassa kaikesta.

   Inhimmilliseltä kannalta sitä vain usein pohtii, että täytyy olla jokin tie siihen mitä asiat voisivat kääntyä ylösalaisin koska ellei niitä saavuteta demokraattisin keinoin vaaliluukulla, niin silloin ainoaksi vaihtoehdoksi jää usein väkivalta, vallankumous tai sisällissota (mitä en toki kannata). Mutta jossain vaiheessahan myös sorto ja vääryys saavuttavat sen rajan, että jopa vallankumouksista ja väkivallasta tulee oikeutettua (kuten Amerikan itsenäisyyssota brittejä vastaan). Oliko se JFK joka sanoi, että ”ne jotka tekevät rauhanomaisen vallankumouksen mahdottomaksi, tekevät väkivaltaisen vallankumouksen välttämättömäksi.”

   Julie Greenin profetiassa viitattiin johonkin tietovuotajaan, joka järisyttäisi Amerikkaa. Samaa myös Kim Clement on ennustanut vuosien takaisissa profetioissaan. Mutta ongelmahan ei ole ollut todisteiden puutteessa. Mike Lindellin dokumentit kuin myös Dinesh D’Souzan dokumentit ovat paljastaneet vaalivilpin ja esittänyt siitä vahvat todisteet jo parin vuoden ajan.

   Ongelma on vain siinä, että koko systeemi on niin mätä, ettei ketään kiinnosta se eikä oikeusministerit, poliitikot, tuomarit, tai media ole halukas ottamaan asiaa lainkaan vakavasti vaan tekee päinvastoin kaikkensa mustamaalatakseen ja pistääkseen jopa vaalivilpin paljastaneet patriootit vankilaan (kuten kävi jo mm. D’Souzan 2000 Mules dokumentin tähdille, jotka paljastivat vaalivilpin True the vote järjestönsä kautta).

   Kuten sanonta menee, ”historia on voittajien kirjoittamaa”. Joten sillä oliko Trump ja hänen tukijansa lopulta oikeassa vuoden 2020 vaalien varastamisesta, ei ole mitään merkitystä jos Trumpin parjaavat onnistuvat saamaan voiton loppupelissä.

   Hän ja hänen tukijansa jäävät historiaan huonoina häviäjinä, jotka uhkasivat demokratiaa vaalipetosväitteillään. Media, vasemmisto ja rinot saavat voiton ja me kristityt näytämme vain idiooteilta kun tuimme tällaista luuseria presidentiksi.

   Kuten olen sanonut Jumalalle kaikki on mahdollista, mutta jatkuva lupailu asioiden kääntymisestä ilman selvää merkkiä siitä, että ne todella kääntyisivät, syö ainakin omaa uskoani näihin profetioihin. Jumala voisi halutessaan muuttaa vaikka maan muodon litteäksi, mutta siinäkin on tietysti jokin raja millaisiin ihmeisiin on järkevää ja ei-järkevää uskoa.

   Tykkää

   1. Vähän välillä kipristää ja enemmänkin, mutta

    Älä unohda Jumalan luonnetta vääryyttä ja väärintekijää vastaan.
    Älä unohda hänen omiensa rukouksia.
    Älä unohda, että Jumala ei salli itseänsä pilkata.
    Älä unohda, että Jumala on tarkka sanastaan.
    Älä unohda, että Jumala on pitkämielinen, mutta ei loputtoman.

    Ihmeitä joutuu odottamaan, suuria ihmeitä usein tai aina yli pimeän ajan. Se ei tarkoita, että Jumala ei olisi jo toiminut ja että H-hetki ei olisi tulossa.

    Pahat voimat eivät voi mitään Jumalalle, Hän tekee mitä on tehdäkseen ja mitä on päättänyt ja, näin uskon, on ilmoittanut profeetoilleen. Monilla profeetoilla on täyttynyt jos osa heidän uskomattomista ennusteistaan, esim. Trumpin ensimmäinen kausi; Jumala on näin vahvistanut uskoamme jo etukäteen kaiken muunkin tapahtumiseen.

    Vaikka viime yönä huusin kuulemma aika kauheaa huutoa unissani (mistä en mitään muista), en tiedä miksi, toki yöllä pettymyksen ja häpeänkin tunteita tuli jossain vaiheessa oudosti mieleeni vaikkei mitää vakavasti, tänään minua on kuitenkin vain kutkuttanut lähestyvä voitto. Tämä on hullua, mutta usko on aina inhimmillisesti katsottuna hullua, väistämättä. Mutta tässä hulluudessa saa kokea Jumalan läsnäoloa ja rauhaa

    me emme lannistu

    Me olemme kaikin tavoin ahtaalla mutta emme umpikujassa, neuvottomia mutta emme toivottomia,

    Me elämme tässä maailmassa mutta emme taistele tämän maailman tavoin

    Tätä voitontahtoa olen tavoittanut netistä tänäänkin niin paljon, useimmitenhan he ovat juuria uskovia, jotka tukevat totuudellista politiikkaa. Mikään ei estä Jumalaa toimimasta. Profeetat puhuvat, politiikassa mukana olevat toimivat, jatkavat ja uskovat asiaansa, me emme lannistu. Petokselle tulee loppu, valheelle ja sen harjoittajille tulee loppu, mutta Jumalan omilla on elämä. Historia on voittajien kirjoittamaan, Jumala on sen jo kirjoittanut, sen voi jo lukea. Toki tämä tapaus on vain välivaihe tuossa historiassa, kuitenkin päättelen kaikesta asiaan liittyvästä, että tämä episodi luetaan Jumalan suurten ihmeitten joukkoon.

    Liked by 1 henkilö

 7. Yö on yleensä pimeimmillään ennen aamunkoittoa. Nyt on yö ja se yhä pimenee. Ilmestyskirjan mukaan sen pedon valtaan, jolle lohikäärme oli antanut voimansa, annettiin KAIKKI heimot, kielet, kansat ja maat. Sille annettiin myös lupa käydä taisteluun pyhiä vastaan ja voittaa heidät. Tämä on aika masentava kuva ajasta, jossa elämme. Muutta lopullinen voitto on Jumalan karitsalla, jokatulemuksessaan tulee Juudan leijonana, ja murskaa tämän pedon suunsa miekalla. Hänen uskollisistaan tosin monet joutuvat uhraamaan oman henkensä,kun pitävät kiinni Kristuksesta ja Hänen sanastaan. Mutta voittopalkinto on sen arvoinen.

  Liked by 1 henkilö

 8. Puhut Jukka jälleen täysin totta ja haluaisin että itsellänikin voisi olla yhtä suuri uskon henki. Ja positiivista asennetta haluan myös itsekin kaikessa heijastaa silloinkin kun asiat maailmassa olisivat pimeimmillään.

  Alkukristityt elivät ajassa jossa heitä pilkattiin, vainottiin, tapettiin ja kidutettiin mitä hirvittävimmillä tavoilla. Mutta silti he säilyttivät uskonsa siihen, että Jumala saisi lopullisen voiton. Jumalan kirkkaus ja voima tulee usein esiin näennäisen heikkouden, epätoivon ja Saatanan ylivallan keskellä (katsokaamme vain Golgatan ristiä). Mutta tarvitaan myös Jeesuksen kuolemaa seuraava ylösnousemus ja vainoja seuraavat ihmeet ja evankeliumin leviäminen.

  Usein monet kristityt tänään puhuvat pahaa Konstantinuksesta, ja oli hänen henkilökohtainen uskontilansa sitten mikä hyvänsä, niin se oli yksi historian suurin ihme että maailman mahtavimman valtakunnan keisari tunnusti Herraksi ja Kuninkaaksi tuon saman juutalaisen puusepän, jonka se oli tappanut ja häväissyt 300 vuotta aikaisemmin. Rooman valtakunta halveksi juutalaista kansaa ja halusi nöyryyttää sitä tuomitsemalla sen Messiaan ja Kuninkaan mitä tuskallisempaan ja nöyryyttävimpään kuolemaan.

  Ja 300 vuotta myöhemmin maailman mahtavimman pakanakansankin keisari polvistui tuon kuninkaan edessä ja antoi kristityille uskonnonvapauden vaikka hänen edeltäjänsä oli jo pystyttänyt kirjaimellisen ”hautakiven” kristittyjen muistolle. Siinä on hyvä esimerkki siitä kuinka aamu koittaa sen jälkeen kun yö on pimeimmillään.

  Tällaisina hetkinä sitä vain alkaa miettiä, että tuimmeko väärää ”Konstantinus Suurta”. Olivatko profetiat Trumpista sittenkään Jumalan lähettämiä vain sielunvihollisen seurakuntaan kylvämiä valheprofetioita lopun ajan kristittyjen harhaanjohtamiseksi ja Jumalan nimen häpäisemiseksi. Ihmisen mieli luonnostaan uskoo myös sitä mitä hän haluaa uskoa. Se voi ajoittain sumentaa rationaaliseen ajattelun ja näkökyvyn. Jossain vaiheessa on kuitenkin oltava valmis kohtaamaan myös todellisuus eikä elää ikuisesti toivoajattelun ja toiveunien varassa.

  Jopa Amerikan konservatiivien rivit alkavat nyt hajota niiden välillä jotka kannattavat DeSantisia presidentiksi ja niiden jotka kannattavat yhä Trumpia. Trump tosin menestyi hyvin sillä hänen tukemistaan kandidaateista ainakin 174 on jo voittanut jo vain 9 hävinnyt, mutta media on esittänyt Trumpin vaalien suurimpana häviäjänä.

  Luulen, että tuokin saattaa olla ihan tarkoituksellinen vihollisen juoni. Annetaan DeSantisin voittaa Florida yli 19 pisteellä (puolellatoista miljoonalla äänellä), mutta varastetaan vaalit taas muualla, jotta konservatiivitkin saataisiin uskomaan huonon vaalimenestyksen olleen Trumpin syytä (eikä Dominion vaalikoneiden). Hajoita ja hallitse. Ikivanha roomalainen sodankäynnin taktiikka vihollisen rivien hajottamiseksi.

  Ja olen muuten itsekin sitä mieltä, että DeSantis on joillakin alueilla Trumpia parempi ehdokas. DeSantis panee kanssa valemedian ”journalisteille” jauhot suuhun ja ehkäpä vielä tyylikkäämmin kuin Trump. Hän vastusti Covid-pakkotoimia koronan aikana ja oli kriittisempi mRNA rokotteita kohtaan kuin Trump, joka on puhunut niiden puolesta vaikka rokotteet ovat todennäköisesti monien sydänkohtausten syy nuorilla ihmisillä, joita on esiintynyt ympäri maailmaa viimeaikoina.

  Mutta tästä huolimatta Trump oli se Jumalan valitsema presidentti, josta profeetat puhuivat vuosia etukäteen, ei Ron DeSantis. Joten sillä ei ole lopultakaan merkitystä onko Trump kaikessa niin täydellinen kandidaatti jos Jumala itse on valinnut hänet työnsä välikappaleeksi herätyksen tuomiseksi maanpäälle. Tätä monet minunkaan parjaajani eivät ole muuten koskaan ymmärtäneet: ettei tässä kaikessa ole kyse Trumpista – joka on hyvin epätäydellinen mies myös kristittyjen näkövinkkelistä – vaan yksin Jumalasta.

  Tykkää

 9. Kiitos Jukka videoista vielä. Katsoin äsken tuon Manuel Johnsonin videon missä hän puhui siitä, että välivaalit tapahtuisivat Jumalan ehdoilla (on my terms). Hank Kunneman taisi profetoida ennen vaaleja samaa. Se että monet profetoivat hyvin samoja asioita antaa kyllä luottamusta profetian aitouteen.

  Vaikka minulla ei olekaan mitään henkien erottamisen lahjaa, niin minun itseni on vaikeaa aistia mitään väärää henkeä tuon Manuelin profetioista. Päinvastoin niistä heijastuu ”Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi” (Fil. 4:7) Mutta pian se nähdään oliko hän oikeassa tästä kuukaudesta ja tästä vuodesta.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s