Näky kuningas Charles III:sta

Blogini lukija lähetti minulle tämän videon, joten ajattelin sen olevan jakamisen arvoinen. Uskon, että jos Charles on todella Raamatun Antikristus, niin Pyhä Henki tulisi paljastamaan asian usean eri henkilön kautta eri tavoilla ja Jumalan itsensä määräämällä aikataululla. Jumalamme ei ole sidottu henkilöihin eikä Hän halua, että kukaan ihminen saisi kunniaa Antikristuksen identiteetin paljastamisesta. Kuten Raamattu kertoo: ”Ja tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä; sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta.” (2. Piet. 1:20-21) Alapuolisessa näyssä ei sanota suoraan, että Charles III olisi Antikristus, mutta Charlesiin viitataan siinä henkilönä, johon kristittyjen tulisi kiinnittää enemmän huomiota.

Mies kertoo siinä saamastaan profeetallisesta näystä tai unesta missä hänet vietiin katsomaan jotain suurta juhlavaa kuninkaallista seremoniaa mihin eri maiden kuninkaalliset ja valtionpäämiehet olivat kokoontuneet ja missä Charles oli pääroolissa. Mies spekuloi, että kyse olisi ollut kuninkaallisista häistä muttei ollut varma siitä. Itse tulkitsin heti, että näky viittasi ensikeväänä tulevaan Charlesin kruunajaisiin. Sitten mies sai näyssä ilmoituksen: ”Kun kaikki ihmiset ovat kokoontuneet, hän tulee yrittämään jotain” samalla hän haistoi kuoleman löyhkän ja kuuli sanan ”ihmisuhri”.

Mies herää ja vaipuu uudestaan uneen. Tällä kertaa hän näkee näyn näyn sisällä: palavan lentokoneen. Videon lopussa mies tulkitsee näkyä niin, että kuningas Charles suunnittelee jotain pahaa kuten (lavastettua) terrori-iskua tämän kuninkaallisen seremonian yhteydessä (Charlesin oma Reichstagin tuhopoltto demokratian lakkauttamiseksi ja diktatuurisen vallan kaappaamiseksi?).

Videon alussa mies myös kertoo kuinka Charles tulisi paljastamaan hänen suunnitelmansa ja itsensä maailmalle tuon kuninkaallisen seremonian yhteydessä. Viittaako tämä siihen, että Charlesin vuosikymmeniä kätkettynä ollut salattu identiteetti tulisi paljastumaan monille lopun ajan valvoville kristityille ensikevään kruunajaisten myötä?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s