Uusi videoni: Kuningas Charles III Pyhässä Maassa ja Tuleva Hävityksen Kauhistus.

Uusi videoni, jota työstin reilu pari viikkoa. Hyödynnän videoideni valmistuksessa aika paljon tekoälyä. Videoideni kertojat ovat tekoälyn avulla luotuja synteettisiä ääniä. Sain erääseen kohtaan jopa Hollywood-tähti Morgan Freemanin narratoimaan videoni tekstiä, mutta äänessä oli tietysti vain näyttelijän pelkkä tekoälyversio. Se olikin sopiva valinta kun Freeman näytteli Jumalaa Jim Careyn tähdittämässä Bruce – taivaanlahja komediassa ja myös minun ”tekofreeman” puhui Jumalan suulla.

Lisäksi lisäsin videooni hieman tekoälyn luomaa taidetta. Esim tuo videon kansikuva tai thumbnail on tekoälyn luomaa kuvitusta. Voit panna nykyisin tekoälyn piirtämään melkein mitä tahansa ja se suoriutuu hommasta muutamassa sekunnissa. Myös tekstitysten lisäämiseen hyödynsin tekoälyä, sillä se nopeuttaa työtä huomattavasti vaikka koneälyn luomat tekstit ja niiden käännökset vaativatkin vielä manuaalista korjausta kielioppivirheiltä tai muilta kömpelyyksiltä.

Koneäly käänsi videoni suomenkielisiksi teksteiksi vain parissa sekunnissa, mutta silti siihen kului vielä kahdeksan tuntia kun korjasin muutamat koneälyn tekemät virheet. Tekoäly tuhoaa meidät kaikki luultavasti hyvin pian kuten Elon Musk on usein varoittanut. Mutta ennen kuin Terminator -filmit tulevat toteen, niin kannattaa ainakin ottaa tuosta teknologiasta kaikki mahdollinen hyöty irti (ennen kuin se päättää ottaa meistä kaiken hyödyn irti).

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s