Floridan kouluampuminen on osoitus kulttuurimme juutalaiskristillisen arvoperustan rappeutumisesta.

Kouluampuja pääsi jälleen kansainvälisiin otsikoihin, kun 19 -vuotias Nikolas Cruz avasi tulen Marjory Stoneman Douglasin lukiossa, Parklandissa Floridassa ja tappoi 17 ja haavoitti 15. Kouluampumiset näyttävät yleistyneen ympäri läntistä sivilisaatiota etenkin tämän vuosituhannen puolella. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump piti pian tragedian jälkeen koko kansakuntaa koskevan puheenvuoron missä hän vetosi Amerikan lapsiin ja nuoriin: ”Haluan puhua nyt suoraan Amerikan lapsille, etenkin niille jotka tuntevat olevan eksyksissä, yksin, hämillään ja jopa peloissaan: Halun sinun tietävän, ettet ole koskaan yksin etkä koskaan tule olemaan. Sinulla on ihmisiä jotka välittävät sinusta, jotka rakastavat sinua ja jotka tekevät kaikkensa suojellakseen sinua. Jos tarvitset apua, käänny opettajan puoleen, perheenjäsenen, poliisiviranomaisen tai uskonjohtajan. Vastaa vihaan rakkaudella; julmuuteen kiltteydellä. Meidän tulee myös työskennellä yhdessä luodaksemme kulttuurin maahamme, joka omaksuu elämän arvokkuuden ja luo syvät ja mielekkäät ihmissuhteet ja kääntää luokkatoverit ja kollegat ystäviksi ja naapureiksi.”  Trump osui mielestäni asian ytimeen, kun hän painotti kouluampumisten olevan merkki aikamme moraalisesta kriisistä – kulttuurista, joka on hylännyt uskon Luojan luoman ihmisyksilön elämän arvokkuuteen. 

nikolas-jacob-cruz
Nikolas Jacob Cruz

En väitä että tietäisin mitä monien koulusurmaajien päässä liikkuu, kun he suunnittelevat tekoaan, mutta tiedän mitä on ulkopuolisuuden, yksinäisyyden ja elämän tarkoituksettomuuden tunne. Olin koko peruskouluni luokkani hylkiö, jonka oli hyvin vaikea sopeutua muiden lasten joukkoon. Ajoittain olin myös verbaalisen koulukiusaamisen uhri. Kahdeksas ja yhdeksäs luokkani koostui pääosin tytöistä eikä orastavaa miehisyyttäni auttanut juuri, että joku tytöistä saattoi protestoida koko luokan kuullen, etteivät suostuneet ryhmätyöhön minun kanssani, koska puheestani ei saanut tiettävästi mitään selvää (mikä kertonee vain siitä kuinka alas itsetuntoni oli vajonnut). En ollut se kouluni suosikkipoju, joka sai tytöt nauramaan sujuvalla sanailulla ja karismaattisilla esiintymistaidoillaan. Tietysti sellainenkin hyypiö täytyi minun kiusakseni aina jokaisella luokalla olla. Olin oman luokkani ”Pekka-Erik Auvinen” – hiljainen ja syrjäänvetäytyvä, joka pukeutuikin hieman kummallisiin ja ajastaan jälkeenjääneisiin vaatteisiin.

Kaikki välitunnit vietin yksin koulun seinään nojaten. Kuunnellasi muiden äänekästä puheensorinaa tuijoitin samalla pilviä ja yritin kuunnella tarkkaan jospa sieltä löytyisi ehkä Joku, joka olisi kiinnostunut myös minusta. Ikävimpinä hetkinä en saanut olla edes rauhassa yksin vaan joku kiusankappale tuli tekemään pilaa minun kustannuksellani. Olin siis vain helpottunut, kun peruskouluni päättyessä numeroni eivät riittäneet lukioon asti vaan minun tuli suorittaa vielä kymppiluokka etten olisi joutunut käymään 9. luokkaa uudestaan. Lukio olisi merkinnyt tämän painajaisen jatkumista vielä ylimääräiset kolme vuotta eikä minulla olisi ollut kapasiteettia suorittaa vaativaa  opiskelua luokkayhteisöni aiheuttaman sosiaalisen ahdistuksen keskellä. Mutta jäädessäni pois lukiosta jäin pian myös koko yhteiskunnan ulkopuolelle.

En hankkinut minkään sortin ajokorttia, kuten useimmat täys-ikäisyyden saavuttaneet nuoret miehet tekevät. En etsinyt seurustelusuhteita tai ystävyyssuhteita sillä eristäydyin vähitellen täysin omaan maailmaani vaikka muutinkin kotoa pois 19 -vuotiaana. En päätynyt edes työelämään vaan jäin elämään kotiini sosiaalitukien varassa. Tällä hetkellä saan KELA:n kuntoutustukea, mikä on vain yksi aste lähemmäksi kohti pysyvää eläkettä ellen sitten kuntoudu  yhteiskunnan ”mallikansalaiseksi” ennen sitä. Eläkkeelle pääsy on kai kunnia-asia yli 60 -vuotta täyttäneelle, mutta 30 -vuotiaalle se ei ole muuta kuin häpeän merkki, merkki siitä, että on epäonnistunut täysin elämässään (puhun vain omasta puolestani). Joten tiedän mitä on kokea häpeää ja ulkopuolisuutta tästä yhteiskunnasta ja kanssaihmisten yhteisöistä. Tiedän mitä on yksinäisyys ja se kun sinua ei hyväksytä muiden joukkoon omana itsenäsi. Tiedän mitä on näköalattomuus ja tunne siitä, ettei elämässä ole mitään mieltä ja merkitystä.

Olen joskus miettinyt, että olisiko minustakin tullut kouluampuja ellen olisi saanut kristillistä kasvatusta ja arvomaailmaa, mikä on opettanut minut ymmärtämään kaiken Jumalan luoman elämän arvon ja antamaan anteeksi – kuten Isä meidän -rukous sanoo  – ”niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet.” Monesti minun on vaikea edes kokea vihaa ketään muuta kuin vain itseäni kohtaan vaikka rakkauden kaksoiskäsky käskee meitä rakastamaan myös itseämme ja antamaan anteeksi myös omat laiminlyöntimme ja syntimme, jotka Jumalan Poika kantoi puolestamme Golgatan ristillä. Jokainen kouluampumistapaus on tietysti yksilöllinen ja jokaiseen löytyy ehkä omat syynsä ja taustansa, kun niitä aletaan tarkemmin selvittää.  Monesti ihmisillä on tapana etsiä tällaisten mielettömien joukkosurmien jälkeen syntipukkeja milloin mistäkin asiasta kunkin henkilön poliittisen maailmankuvansa mukaan.

USA:n vasemmistolla on tapana syyttää jokaisen ampumisvälikohtauksen jälkeen Yhdysvaltain perustuslain toista lisäystä eli oikeutta ampuma-aseen kantolupaan vaikka viimevuosien veitsin ja rekoin tehdyt terrori-iskut Euroopassa on osoittanut, ettei aseet itsessään ole ongelma ihmisen pohjattomaan pahuuteen. Yhtä vähän kuin kuorma-autoja on syyttäminen 85 tappaneen ja 202 haavoittaneen Nizzan rantakadun terrori-iskusta vuonna 2016, on käsiaseet syypäitä Marjory Stoneman Douglasin lukion kouluampumisiin tai viimevuoden lokakuun joukkoteurastukseen Las Vegasin country-musiikkikonsertissa missä Stephen Paddock tappoi 58 ja haavoitti yli 800. Samalla oikeistolla – varsinkin niin kutsutuilla ”tinahatuilla” – on tapana etsiä jokaisen joukkoampumisen jälkeen todisteita hallituksen salaliitosta perustuslain toisen lisäyksen purkamiseksi ja poliisivaltion luomiseksi tai sitten he syyttävät suurlääketeollisuutta, joka kantaa olettavasti vastuun mielialalääkkeillä syötettyjen nuorten pään sekoamiseen (tällaisella oikeistolla viittaan etenkin amerikkalaisen Infowars-mediaan, mikä näkee usein salaliittoja sielläkin missä niitä ei ole).

Toiset menevät jopa vielä pidemmälle ja etsivät todisteita siitä kuuluiko ampuja niin sanottuun vaihtoehto-oikeistoon (uusnatsien vastine) vain oliko hän kenties radikaali marxistisen antifan jäsen. Tällainen yhteiskunnan voimakas polarisoituminen on ollut nähtävillä Yhdysvalloissa etenkin viimevuoden Charlottesvillen tapahtumien jälkeen, mikä uhkasi syöstä maan toiseen sisällissotaan, kun radikaali vasemmisto ja radikaali oikeisto otti toistensa kanssa yhteen minkä seurauksena 32 -vuotias aktivisti Heather Heyerin menetti henkensä uusnatsin tahallisessa yliajossa, mikä tallentui moniin Youtube-videoihin. Vaikka en  sulje automaattisesti pois minkään teorian mahdollisuutta salaliitoista lääketeollisuuteen (päivitys: tällä videolla eräs silminnäkijöistä väittää että ampujia oli kaksi ja ettei Nikolas Cruz ollut ehkä lainkaan osallinen), on aina helpompi syytellä jotakin ulkoisia asioita sen sijaan että tunnustaisimme jokaisen yksilöllisen vastuun meissä kaikissa itsessämme piilevään pahuuteen, jonka Raamattu tuntee myös perisynnin käsitteellä.Sormella osoittelu ja syyttely lietsoo vain lisää vihaa ja jakaantumista jo valmiiksi polarisoituneeseen yhteiskuntaan. Jeesus sanoi puheessaan lopun ajoista: ”Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.” (Matt. 24:12) Ainoa lääke vihaan on rakkaus. Ainoa lääke välinpitämättömyyteen on välittäminen. Ainoa lääke katkeruuteen on anteeksianto. Jeesus sanoi, ”Mutta teille, jotka kuulette, minä sanon: rakastakaa vihollisianne, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat” (Luuk. 6:27). Panen tähän loppuun vielä Pekka-Erik Auvisen manifestin, koska siitä välittyy hyvin se viha mitä hän tunsi Jumalan luomaa ja rakastamaa ihmiskuntaa kohtaan. Vaikka kaikki kouluampujat eivät jakaisikaan Auvisen filosofiaa sen nimenomaisessa muodossaan, tuo sama saatanallinen viha – mikä on hylännyt uskon tuonpuoleiseen elämään ja teoistamme seuraavaan iankaikkiseen rangaistukseen – on kaikkien kouluampumisten perimmäinen selitys ja motiivi (löysin Auvisen manifestin tältä sivulta). Valitettavasti tätä samaa vihaa ihmiskuntaa kohtaan opettaa myös monet aikamme korkealle koroitetut elämäntapa ekologit, kuten Pentti Linkola, kuin myös hänen ideologiset sielunveljensä Englannin kuninkaallisessa perheessä.

Auvisen manifesti on varoittava esimerkki siitä kuinka valtiollisen koululaitoksemmme opettama Darvinismi ja siihen läheisessä yhteydessä oleva  ateismi, deismi tai panteismi voi johtaa elämän mielekkyyden kadottaneen epätoivoisen nuoren tällaisiin tekoihin. Auvisen manifesti hylkää neljä perustavanlaatuista raamatullista totuutta: 1) ihminen ei ole vain eläin muiden lajien joukossa vaan luotu Jumalan kuvaksi ja luomakunnan kruunuksi; 2) kuolema, tappaminen ja kärsimys luonnossa ei ole asioiden alkuperäinen tila vaan ihmisen syntiinlankeemuksen seurausta; 3) ihmisarvo ei määräydy hänen ÄO:sä mukaan vaan jokainen ihmisyksilö on Luojansa edessä yhtä arvokas ja rakastettu; 4) elämä ei ole tarkoituksetonta sattumaa vaan osoitus kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän hyvän Jumalan rakkaudesta Hänen luotujaan kohtaan. Auvisen manifestin tapaan Darvinistinen materialismi hylkää jokaisen näistä neljästä raamatullisesta totuudesta. Onko siis ihme, että se johtaa toivottomuuteen vajonneen nuoren tällaisiin tekoihin?


Luonnollisen Valitsijan Manifesti

Kuinka Luonnonvalinta Muuttui Idiokraattiseksi Valinnaksi?

Tänään luonnonvalinnan prosessi on kokonaan väärillä raiteilla. Se on kääntynyt. Ihmiskunta on taantunut jo hyvin pitkään. Jälkeenjääneet ja tyhmät, heikkomieliset ihmiset lisääntyvät enemmän ja nopeammin kuin älykkäät, vahvamieliset ihmiset. Lait suojelevat jälkeenjäänyttä enemmistöä, joka valitsee yhteiskunnan johtajat. Nykyinen ihmisrotu ei ole pettänyt vain esi-isiään, vaan myös tulevat sukupolvet. Homo Sapiens, HAH! Enemmänkin Homo Idioticus minulle! Kun tarkkailen ihmisiä, joita näen joka päivä yhteiskunnassa, koulussa ja kaikkialla… en voi sanoa kuuluvani samaan rotuun kuin tämä kurja, ylimielinen ja itsekäs ihmisrotu. Ei! Olen kehittynyt askeleen ylemmäksi!

Luonnollisuus on kriminalisoitu uskontojen, ideologioiden, lakien ja muiden massaharhajärjestelmien kautta. Yksilöllä, joka käy läpi luonnollista valtaprosessiaan ja yrittää elää luonnollisesti, mutta hänelle kerrotaan että tapa jolla hän toimii tai ajattelee on joko väärin tai tyhmää, todennäköisesti reagoi tavalla jota järjestelmässä pidetään ”mielenterveyshäiriöinä”. Todellisuudessa ne ovat vain luonnollisia reaktioita luonnollisen valtaprosessin häiriintymiseen. Heillä on jotakin seuraavista (riippuen yksilön persoonallisuudesta): alemmuuden / ylemmyyden tuntemuksia, vihamielisyyttä, aggressiota, turhautuneisuutta, masentuneisuutta, itsevihaa / vihaa muita ihmisiä kohtaan, itsemurha / murha –ajatuksia jne… ja se on kokonaan luonnollista.

Ihmiset ovat vain laji muiden eläinten joukossa eikä maailma ole olemassa vain ihmisiä varten. Kuolema ja tappaminen ei ole tragediaa, sitä tapahtuu luonnossa koko ajan kaikkien lajien kesken. Kaikki ihmiselämät eivät ole elämän eikä pelastettavan arvoisia. Vain vahvojen (älykkäiden, itsetietoisten, vahvamielisten) yksilöiden tulisi elää kun taas heikkojen (tyhmien, jälkeenjääneiden, heikkomielisten) tulisi kuolla.

Ongelmaan on myös toinen ratkaisu: tyhmät ihmiset orjina ja älykkäät vapaina. Tarkoitan tällä sitä, että niiden joilla on vapaa mieli, jotka kykenevät älykkääseen eksistentiaaliseen ja filosofiseen ajatteluun, ja tietävät mitä on oikeudenmukaisuus, tulisi elää vapaasti ja olla hallitsijoita… ja robottimaiset massat, he voivat olla orjia kun eivät nytkään siitä välitä ja koska heidän mielensä ovat niin jälkeenjääneellä tasolla. Gangsterit, jotka nyt hallitsevat yhteiskuntia, tulisivat saamaan sen, minkä he ansaitsisivat.

Totta kai on myös lopullinen ratkaisu: koko ihmiskunnan kuolema. Se ratkaisisi kaikki ihmisyyden ongelmat. Mitä nopeammin ihmisrotu on hävitetty maailmasta, sen parempi… ketään ei tulisi jättää eloon. En tunne armoa maapallon saastalle, säälittävälle ihmisrodulle.

Kollektiivinen Deindividualisaatio: Totalitarismi & Demokratian Harha

Kollektiivinen deindividualisaatio on ilmiö, jossa yksilö koulutetaan osaksi aivotonta laumaa, jota hallitsee valtio, yhtiö, kirkko tai joku muu järjestö, ryhmä, ideologia, uskonto tai massaharhajärjestelmä, jonka säännöt, moraalisuuden ja käyttäytymismallit massa omaksuu. Tämä ilmiö on ollut tuttu kaikissa despoottisissa, autoritaarisissa, totalitaarisissa, monarkistisissa, kommunistisissa, sosialistisissa, kansallissosialistisissa, fasistisissa ja uskonnollisissa yhteiskunnissa kautta historian. Myös nykyajan länsimaisissa demokratioissa on sama ilmiö. Se vain tehdään niin, että ihmiset luulevat olevansa vapaita, mutta eivät tajua että heitä orjuutetaan. Enemmistö yhteiskunnan ihmisistä on heikkomielistä, tietämätöntä ja jälkeenjäänyttä massaa, jotka toimivat kuin ohjelmoidut robotit ja hyväksyvät orjuuden vapaaehtoisesti. Mutta en minä! Olen itsetietoinen ja tiedostan mitä yhteiskunnassa tapahtuu ja miten se toimii. Minulla on vapaa mieli! Ja minä valitsen mieluummin vapauden kuin elämän robottina tai orjana. Voitte toki sanoa, että minulla on jonkinlainen ”jumalakompleksi”, toki… teillä on sitten ”ryhmäkompleksi”! Verrattuna teihin jälkeenjääneisiin massoihin, olen todellisesti jumalankaltainen.

Totalitaariset hallitukset hallitsevat ihmisiä koulutusjärjestelmän, massakulutusjärjestelmän, massamedian, väkivaltamonopolin (poliisi, armeija) ja lakien jotka kriminalisoivat ne yksilöt, jotka ajattelevat eri tavalla kuin enemmistö, avulla. Demokratia… tarkoittaako demokratia mielestänne vapautta ja oikeudenmukaisuutta? Olette väärässä. Demokratia on moraalisen enemmistön diktatuuria… ja enemmistöä manipuloi ja hallitsee valtiomafia. Nykyisellä länsimaisella demokratialla ei ole mitään tekemistä vapauden tai oikeudenmukaisuuden kanssa; se on totalitaarinen ja korruptoitunut järjestelmä. Lait asetetaan voimaan eduskunnan toimesta ja ihmiset aivopestään kannattamaan järjestelmää sekä kytketään institutionaalisiin rakenteisiin heti syntymänsä jälkeen. Yhteiskuntia hallitsee manipuloivat ja karismaattiset populistipoliitikot, jotka välittävät vain enemmistön eduista, eivätkä perusta päätöksiään järkeen vaan massojen tunteisiin. Massat antavat valtion auktoriteettien tehdä kaikki tärkeät päätökset heidän puolestaan. Massat hankkivat koulutuksen, opiskelevat, menevät töihin ja äänestävät vaaleissa. He luulevat olevansa vapaita eivätkä kyseenalaista tai kritisoi järjestelmää. Heistä on tullut robotteja. Se on kuin mielen sisään rakennettu mekanismi, joka jättää hyvin vähän valinnanvaraa yksilölle ajatella, puhua ja toimia itsenäisesti.

Kolmenlaisia Ihmisiä

Maailmassa on kolmenlaista persoonallisuustyyppiä:
1) yksilöllinen ihminen (3% maailman väkiluvusta)
2) manipuloiva ihminen (3% maailman väkiluvusta)
3) massaihminen (94% maailman väkiluvusta)

#1 & #2 tyypin persoonallisuudet ovat älykkäitä, luovia ja itsetietoisia. He ovat valinneet hieman erilaiset polut. #3 tyypin persoonallisuudet ovat vähemmän älykkäitä ja vähemmän luovia sekä heikkoja mieleltään ja heitä hallitseekin #2 tyypin persoonallisuudet. Prosentit ovat vain arvioita, mutta perustuvat Gaussin käyrään ja ihmiskunnan historiaan eli siihen kuinka ihmiset ovat järjestäytyneet yhteisöihin. Ja näin on ollut aina siitä lähtien, kun ihmiset kerääntyivät järjestäytyneisiin yhteiskuntiin.

Toinen tapa jakaa ihmiset on hieman erilainen, mutta perustuu samoihin faktoihin, ihmisluonteeseen sekä historiaan. Jako tapahtuu älykkyyden ja mielen laadun mukaan seuraavasti:
1) älykkäät (3% maailman väkiluvusta)
2) lievästi henkisesti jälkeenjääneet, ns. normaalit tai ”robotit” (94% maailman väkiluvusta)
3) vaikeasti henkisesti jälkeenjääneet, ”vihannekset” (3% maailman väkiluvusta)

Totaalinen Sota Ihmiskuntaa Vastaan

Viha, se on asia jota olen täynnä ja rakastan sitä. Se on yksi ainoista asioista jota rakastan. Jokin aika sitten uskoin ihmisyyteen ja halusin elää pitkän ja onnellisen elämän… mutta sitten heräsin. Aloin ajatella kaikkea syvemmin ja tiedostin asioita. Mutta eksistentiaalinen pohtiminen ei ollut helppoa… se, kuinka paljon tiedostan asioita, on tehnyt minut onnettomaksi, turhautuneeksi ja vihaiseksi. En vain voi olla onnellinen tässä yhteiskunnassa tai todellisuudessa, jossa elän. Pitkän olemassaolon pohtimisen, yhteiskunnan tarkkailun ja joidenkin muiden elämässäni tapahtuneiden asioiden seurauksena… olen tullut pisteeseen jossa en tunne muuta kuin vihaa ihmisyyttä ja ihmisrotua kohtaan.

Elämä on vain tarkoituksetonta sattumaa… pitkän evolutiivisen kehityksen ja monien eri syiden ja tekijöiden tulosta. Kuitenkin elämä on myös sitä, mitä yksilö sillä haluaa tehdä. Ja minä olen oman elämäni diktaattori sekä jumala. Ja minä olen valinnut tieni. Olen valmistautunut taistelemaan ja kuolemaan ajatteluni puolesta. Minä, luonnollisena valitsijana, eliminoinen kaikki jotka näen epäsopiviksi, häpeäksi ihmiskunnalle sekä luonnonvalinnan virheeksi.

Voitte kysyä itseltänne, miksi tein tämän ja mitä haluan. Noh, suurin osa teistä on liian ylimielisiä ja mieleltään sulkeutuneita, jotta voisitte ymmärtämää… Luultavasti sanotte, että olen ”mielenvikainen”, hullu”, ”psykopaatti”, ”rikollinen” tai muuta tämän tapaista roskaa. Ei, totuus on että olen vain eläin, ihminen, yksilö, toisinajattelija.

Olen saanut tarpeekseni. En halua olla osa tätä kieroutunutta ja mätää yhteiskuntaa. Kuten jotkut viisaat miehet ovat sanoneet, ihmiskunta ei ole puolustamisen arvoinen… vain tappamisen. Mutta… Kun viholliseni juoksevat peloissaan ja piiloutuvat mainitessaan nimeni… Kun korruptoituneiden hallitusten gangsterit on ammuttu kaduilla… Kun idiokraattinen valta ja demokraattinen järjestelmä on korvattu oikeudenmukaisuudella… Kun älykkäät ihmiset ovat vihdoinkin vapaita ja hallitsevat yhteiskuntia idiokraattisen enemmistön sijasta… Sinä suurena vapautuksen päivänä, tiedätte, mitä minä haluan.

Kauan eläköön vallankumous… vallankumous järjestelmää – joka orjuuttaa paitsi heikkomieliset massat, myös älykkäiden yksilöiden pienen vähemmistön – vastaan! Jos haluamme elää erilaisessa maailmassa, meidän tulee toimia. Meidän tulee nousta orjuuttavia, korruptoituneita ja totalitaarisia hallintoja vastaan ja syrjäyttää tyrannit, gangsterit ja idiokraattinen valta. En yksin voi muuttaa asioita paljon, mutta toivottavasti tekoni inspiroi kaikkia maailman älykkäitä yksilöitä jonkinlaiseen maailmanlaajuiseen sotaan ja vallankumoukseen vallitsevia järjestelmiä vastaan. Järjestelmä, joka kriminalisoi luonnollisuuden ja oikeudenmukaisuuden, on viholliseni. Ihmiset, jotka elävät harhamaailmassa ja kannattavat järjestelmää, ovat vihollisiani.

Olen valmis kuolemaan asian puolesta… asian, jonka tiedät olevan oikein, oikeudenmukaista ja totuutta… vaikka häviäisinkin tai taistelu muistettaisiin vain pahana… Mieluummin taistelen ja kuolen kuin elän pitkän ja onnettoman elämän.

Ja muistakaa että tämä on minun sotani, minun ideani ja minun suunnitelmani. Älkää syyttäkö ketään muuta teostani, kuin itseäni. Älkää syyttäkö vanhempiani tai ystäviäni. En kertonut kenellekään suunnitelmistani ja pidin aina ne omassa mielessäni. Älkää syyttäkö elokuvia, joita katson, musiikkia jota kuuntelen, pelejä joita pelaan tai kirjoja joita luen. Ei, niillä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. Tämä on minun sotaani: yhden miehen sotaa ihmisyyttä, hallituksia ja heikkomielisiä massoja vastaan! Ei armoa maapallon saastalle! INHIMILLISYYS ON YLIARVOSTETTUA! On aika laittaa LUONNONVALINTA & SOPEUTUVIMPIEN SELVIYTYMINEN takaisin raiteilleen!

Jokaiselle se minkä hän ansaitsee.

– Pekka-Eric Auvinen (aka NaturalSelector89, Natural Selector, Sturmgeist89 ja Sturmgeist).
Käytän myös pseudonyymiä Eric von Auffoin kansainvälisesti.”
 My father said
Don’t you worry, don’t you worry child
See heaven’s got a plan for you
Don’t you worry, don’t you worry now, yeah

Isäni sanoi
Älä huoli lapseni, älä huoli lapseni
Katsos taivaalla on suunnitelma sinua varten
Älä huoli lapseni, älä huoli lapseni nyt, yeah 


Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen. Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. – Joh. 3:16-19.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s