Muslimi varoittaa Suomea islamisaation ja islamismin vaaroista

Kuukausi sitten julkaistu video missä muslimi varoittaa presidentti Sauli Niinistöä Helsingin suurmoskeija-hankkeen ja Saudien rahoittaman salafismin vaaroista. Piristävää nähdä muslimi, joka puhuu länsimaisen kulttuurin säilyttämisen puolesta ja joka on älyllisesti paljon rehellisempi kuin monet punavihreän aatemaailman ”suvakit”. Tekijä painottaa, ettei videon tarkoitus ole yleistää muslimeita tai maahanmuuttajia, mutta tunnustaa vain tosiasiat Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan islamistisen valtamedian levittämän radikaalin sunni-islamin vaaroista, joka on vaarana levitä Suomeenkin holtittoman ja sinisilmäisen pakolaispolitiikan myötä. Se perustuu punavihreiden kulttuurirelativistiselle hölynpölylle, jonka mukaan kaikki kulttuurit olisi samanarvoisia ja jokainen länsimaisen kulttuurin ylivertaisuuteen uskova on automaattisesti rasisti tai äärioikeiston uusnatsi (vaikka Hitler itse uskoi, että islamilainen kulttuuri oli länsimaista kulttuuria parempi). 
Valitse suomenkielinen tekstitys kohdasta ”asetukset” ja ”tekstitykset”.


Katso myös nämä:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s