Liberaali lehdistö kauhuissaan, kun Valkoinen Talo kunnioittaa ”homofoobisen” Billy Grahamin muistoa.

Katsoin eilen Billy Grahamin muistotilaisuuden missä myös presidentti Trump ja hänen vaimonsa Melania oli mukana yhdessä Trumpin uudestisyntyneen varapresidentti Mike Pencen ja hänen vaimonsa kanssa. Tilaisuus oli hyvin puhutteleva ja Grahamin perheenjäsenet käyttivät sen hyväkseen kertoakseen tämän maailman presidenteille, hallitusmiehille ja kaikille tilaisuutta seuranneille evankeliumin vesittämättömän sanoman Jeesuksesta Kristuksesta ainoana pelastustienä iankaikkiseen elämään helvetin tuomion välttämiseksi. Pastori Grahamin saarnoilla oli suunnaton vaikutus miljooniin ihmissydämiin, kun hänen ristiretkilleen osallistuneet ihmiset luopuivat vanhasta elämästään ja antautuivat Jumalan käyttöön. Grahamin elämäntyöllä oli myös suuri yhteiskunnallinen vaikutus sillä Martin Luther King Jr. on tunnustanut hänellä olleen merkittävä rooli rotuerottelua vastaan taistelleen USA:n kansalaisoikeusliikkeen synnyssä. 

Ei ole yllättävää, että tämä maailma joka ei Kristusta tunne, reagoi Grahamin kaltaisen Jumalan miehen saamaan kunnianosoitukseen kauhulla. Douglas Robertson kirjoitti vasemmistolaisessa Independent -lehdessä: ”Surun tulva evankelista Billy Grahamille on järkyttävää huomioiden hänen homofoobiset näkemyksensä.” Kirjoittajan kolumnista käy ilmi, että hänen valituksensa Grahamin suhteen on se, että hän uskoi – kuten Grahamin poika Franklin Graham kertoi isänsä muistotilaisuudessa – Raamatun olevan kokonansa Jumalan Sanaa ja piti sitä elämänsä korkeimpana auktoriteettina. Robertson kirjoittaa:

Mietitään hetken hänen asenteitaan homoseksuaaleja kohtaan, mikä kuvastuu aika hyvin kirjeenvaihdossa vuodelta 1974. Nainen kirjoitti Grahamille kysyen rakkaudesta, jota hän koki toista naista kohtaan. Hän alkoi siteerata Paavalin kirjettä korinttilaisille: ”Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset [homoseksuaalit]… saa periä Jumalan valtakuntaa.” Hän lisäsi, että homoseksuaalisuus oli ”jumalaton itse-mielihyvän henki”, ja sanoi kuuluisasti, että ”me kauppaamme homoseksuaalisuutta hengellisen hyvinvointimme perikadoksi. Kiintymyksesi samaan sukupuoleen on väärinjohdettua seksuaalisuutta ja se tuomitaan Jumalan pyhien standardien mukaisesti.”

Mieti hetki tämän lausunnon ironiaa, etenkin kun se tulee suvaitsevaisuutta peräänkuuluttavalta vasemmistolta. Kirjoittajan ongelmana eivät ole siis ihmiset, joilla olisi joitain irrationaalisia fobioita seksuaalivähemmistöjä kohtaan, vaan ihmiset jotka uskovat Raamatun olevan erehtymätöntä Jumalan Sanaa ja jotka uskovat Jumalan rakastavan myös homoseksuaaleja vaikka Hän tuomitseekin heidän synnillisen elämäntavan. Mutta myös vasemmiston suvaitsevaisuudella näyttää olevan rajansa sillä se koskee vain niitä, jotka hyväksyvät heidän radikaalin sosiaalisen agendansa, mikä pyrkii mullistamaan vuosisatoja vallassa olleet juutalaiskristilliset käsitykset avioliitosta ja perheestä ja kieltää jopa tieteen ja biologian, kun se tulee siihen, ”että Luoja jo alussa loi heidät mieheksi ja naiseksi” (Matt. 19:4). Radikaalin kulttuurimarxilaisen ideolgian mukaan sukupuolikin on vain vallitsevan yhteiskunnan ylläpitämä konstruktivistinen rakenne, joka voidaan muuttaa kun henkilön omat subjektiivistet tunteet sitä vaativat .

Tämä on johtanut aikakauteen missä yli 50 -vuotias perheellinen mies voi identifioitua 6 -vuotiaan pikkutytön ruumiiseen ja vaatia adoptio-oikeutta, kuten tapahtui kanadalaisen  Stefonknee Wolschtin tapauksessa. Maailma pitää edelleen vaikkapa OCD:tä eli pakko-oireista häiriötä – mihin myös allekirjoittanut on diagnosoitu -, psykiatrisena mielenhäiriönä johon tulisi hakea apua, mutta ilmeisesti identifioituminen vastakkaisen sukupuolen, lapsen, eläimen tai jopa robotin kehoon on jotenkin tätä normaalimpaa, minkä yhteiskuntamme tulisi hyväksyä ja kustantaa kalliit korjausleikkaukset sen hyväksi. Tämä siitä huolimatta, että LGBT -ryhmien etuoikeuksia ajavan Stonewall -järjestön teettämän tutkimuksen perusteella jopa 96 prosentilla Skotlannin transnuorista oli ilmennyt vakavia mielenterveysongelmia, kuten masennusta, ahdistuneisuutta, itsensä vahingoittamista ja itsetuhoisuutta. Argumentti, että nämä mielenterveyshäiriöt johtuvat sukupuolivähemmistöjen kokemasta syrjinnästä on yhtä älytön kuin sanoisi, että syyt OCD:stä kärsivien ihmisten ahdistuneisuuteen on siinä, ettei yhteiskunta hyväksy pakko-oireista häiriötä normaalina ja hyväksyttävänä käyttäytymisenä. Jos joku OCD -potilas pesee vaikkapa tunnin käsiään ennen ateriaansa, hänen ahdistuksensa ei johdukaan tästä vaan siitä, ettei yhteiskunta pidä sitä normaalina.

Lisäksi, vasemmiston suvaitsemattomuus näyttää keskittyvän vain kristittyihin vaikka käytännössä kaikki suuret maailmanuskonnot jakavat kristinuskon käsityksen homoseksuaalisuudesta epänormaalina ja tuomittavana seksuaalisena käyttäytymisenä. Homoseksuaalisuus on kriminalisoitu yhä 72 ei-länsimaisessa maassa. Intiassa homoseksuaalisista teoista voi saada jopa elinikäisen vankeusrangaistuksen ja kahdeksassa islamin jyrkintä tulkintaa lainsäädäntöönsä soveltavassa muslimimaassa siitä seuraa kuolemantuomio. Yli puolet Britannian muslimeista ajattelee, että homoseksuaalisuus tulisi kriminalisoida myös länsimaissa. Mutta vasemmisto ja LGBT -yhteisö näyttää olevan enemmän järkyttynyt jostain pastorista, joka uskoi Raamatun kirjaimelliseen tulkintaan. Näille ”sorretuille” vähemmistöryhmille kaikki paha on saanut alkunsa lännestä ja sen juutalaiskristillisestä uskosta vaikka ilman sitä heillä ei olisi niitä vapauksia mistä he nyt saavat nauttia täällä. Kukaan ei tietenkään tohdi kritisoida islamia, koska se tekisi sinusta islamfoobikon. Eihän nyt kukaan halua kuulua samaan ryhmään Amerikan evankelisen oikeiston homo- ja islamfoobikoiden kanssa.

Huolimatta ensimmäisistä raporteista, että kaikki USA:n yhä elossa olevat presidentit osallistuvat pastori Grahamin hautajaisiin, Barack Obama ”skippasi” sen ilman sen kummempia selityksiä. Ehkä hän pelästyi liberaalien faniensa reaktioita jos hän osallistuisi ”homofoobisen” pastorin muistotilaisuuteen. Obama oli nimittäin ensimmäinen USA:n presidentti, joka tuki avoimesti sukupuolineutraalia avioliittolakia ja jonka johdossa USA:n Korkein oikeus antoi sukupuolivähemmistöille liittovaltion laajuisen oikeuden kirkolliseen aviovalaan mitä Valkoinen Talo juhlisti vuonna 2015 sateenkaaren väreillä. Kun Obama ylisti Twitterissä Grahamin muistoa tämän kuolinpäivänä, hän sai vihaisen reaktion monilta hänen liberaaleilta kannattajiltaan. Eräskin kirjoitti: ”Barack, olet mahtava, mutta pyydän että deletoit tämän ja löydät erilaisen tavan muistella henkilöä, joka teki elämän vaikeammaksi monille ihmisille ympäri maailmaa.” Tällaisia tunnepitoisia lausuntoja esittävillä ei ole tarjota näkemyksilleen minkäänlaisia objektiivisia todisteita. He näyttävät myös sivuuttavan ne miljoonat, jotka kertoivat Jumalan rakkautta ja anteeksiantoa painottaneiden Grahamin saarnojen poistaneen heidän sydämistään vihan ja katkeruuden ja kuinka Jeesus paransi heidät myös niistä tuhoisista addiktioista, jotka olivat viemässä heidän elämänsä kuilun partaalle. Mutta meidän ajallamme on tapana kääntää totuus valheeksi ja valhe totuudeksi, hyvä pahaksi ja paha hyväksi.

Grahamin uskoa Independent -lehden artikkelissa panetellut Douglas Robertson on  itse homoseksuaali. On syytä muistuttaa, ettei kaikki homo- tai LGBT -yhteisöstä (jotkut kutsuvat sitä akronyymillä LGBTQIA eli Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer/Questioning, Intersex, Allies/Asexual – tähän voisi lisätä vielä 64 muuta vähemmistöryhmää, kun Facebookin mukaan sukupuoliakin on 71 kappaletta) ole poliittisesti kallellaan vasemmalle tai ajatteli kristityistä samalla tavoin kuin Robertson. On myös monia konservatiivisia homo- tai transhenkilöitä, jotka eivät kätke sukupuolista suuntautumistaan kaappiin, mutta jotka eivät tee siitä myöskään koko identiteettiään. Tällaisia ovat mm. Youtuben kautta kuuluisuuteen noussut Milo Yiannopoulos, mustan miehen kanssa avioissa elävä homoseksuaali roomalaiskatolinen, ja Blaire White, transnainen eli sukupuolenvaihdoksen tehnyt mies. Heidän Youtube-kanavillaan kritisoidaan jatkuvasti valtavirran militanttia LGBT -yhteisöä, joka puhuu suvaitsevaisuuden puolesta, mutta vainoaa ja panettelee sitten itse hyvin julmasti Raamattuun uskovia kristittyjä tai ketä tahansa, joka ei mukaudu heidän radikaaliin uusmarxilaiseen agendaansa. Esimerkiksi Rolling Stone lehti kertoi äskettäin naispuolisen pornotähden itsemurhasta, joka riisti henkensä jouduttuaan kyberkiusaamisen ja homofobia syytösten kohteeksi, kun hän ei suostunut tekemään työtä trans- tai homoseksuaalien miesnäyttelijöiden kanssa HIV tartunnan pelossa.Raamattu on hyvin yksiselitteinen sen suhteen, että homoseksuaaliset sukupuolissuhteet ovat Jumalan edessä kauhistus siinä missä haureus ja aviorikos. Tämä asia ei muutu oli homoseksuaalisessa suhteessa elävän henkilön poliittinen maailmankuva sitten vasemmalla tai oikealla. Mutta nämä konservatiiviset homoseksuaalit eivät rakenna koko indentiteettiään ja maailmankuvaansa heidän sukupuolisen suuntatumisensa perustalle ja tästä syystä he ovat myös paljon suvaitsevaisempia uskonnollisten yhteisöjen arvoja kohtaan, kuin LGBT -agendaa ajavat militantit sateenkaariaktivistit. Valtamedia raportoi jatkuvasti LGBT -yhteisöön  kohdistuneista väitetyistä viharikoksista (mikä sateenkaariväen standardein voi olla pelkän raamatunjakeen esittäminen homoseksuaalille henkilölle), mutta vaikenee täysin, kun se tulee Raamattuun uskovien kristittyjen uskonnolliseen vainoon. Oikea Media kertoo tapauksesta missä hyvämaineinen kristitty naisopettaja sai potkut työstään Englannin Bristolissa, kun hänen kanssaan riiidanhaluisen väittelyn aloittanut lesbo-opiskelija vaati tietää hänen näkemyksiään homoseksuaaleista. Tämän opettajan irtisanomiseen riitti vain se, kun hän kertoi kristittynä uskovan ”henkilökohtaisesti”, että Raamattu sanoo homoseksuaalisen toiminnan olevan Jumalan tahdon vastaista, mutta että Jumala silti rakastaa jokaista ihmistä riippumatta siitä, mitä he tekevät tai keitä he ovat. Tällaisessa tapauksessa on kyse jo uusmarxilaisesta kristittyjen vainosta.

Johtopäätös

En nyt kommentoi Billy Grahamin suhdetta valtaapitäviin sen enempää tässä, kun kirjoitin siitä jo edellisessä blogijulkaisussani. Mutta niille kristityille, jotka epäilevät yhä sitä, että Graham olisi ollut vapaamuurari, joka palveli kulissien takana luciferistisen valtaeliitin päämääriä, eilinen muistotilaisuus oli jälleen hyvä osoitus siitä ettei tämä voi olla mitenkään mahdollista. Grahamin perheenjäsenten puheenvuoroissa ei ollut mitään sellaista, joka olisi palvellut yhtä maailmanuskontoa tavoittelevan luciferisten valtaeliitin päämääriä. Sen sijaan, että hän olisi puhunut kuin Prinssi Charles, jonka mukaan islamin seuraaminen johtaa maailman pelastumiseen, Franklin Graham saarnasi ylösnoussutta Jeesusta niin kuninkaille kuin kerjäläisille, pienille ja mahtaville, ja kertoi heille hyvin vakavalla äänensävyllä:

On muutamia asoita, joita isäni olisi halunnut minun jakavan teille tänään. Isäni haluaisi teidän tietävän, että hän uskoi Raamatun olevan virheetöntä Jumalan Sanaa. Hän ei ymmärtänyt sitä kaikkea, mutta hän varmastikin uskoi sen kaiken. Raamattu oli hänen yksittäinen auktoriteettinsa. Kun hän saarnasi hän otti aina Raamattunsa saarnapöntöstään. Ja suurimmissa osaa hänen saarnoistaan hän piti Raamattua ylhäällä ja siteerasi Kirjoituksia laajasti. Hänen saarnansa oli Kirjoituksia täynnä. Kun hän saarnasi Kirjoituksia hän aina sanoi, ”Raamattu sanoo”. Miksi? Koska se oli hänen auktoriteettinsa. Isäni uskoi taivaaseen, mutta hän uskoi myös helvettiin. Katsos, Jeesus saarnasi helvetistä. Helvetti on varattu pahoille, niille jotka kieltäytyvät katumasta syntejään ja tunnustamasta Jumalan Poikaa Jeesusta Kristusta Herranaan ja Pelastajanaa. Raamattu sanoo, ettei Jumala halua kenekään hukkuvan, mutta kaikkien tulisi tulla katumukseen.

Tämä motivoi isääni saarnaamaan evankeliumia kiirellisyydellä. Hän halusi varoittaa kaikkia synnin seurauksista, että eräänä päivänä me kaikki joudumme Jumalan tuomioistuimen eteen tekemään Hänelle tiliä meidän elämästämme, että tuomio olisi tulossa. Raamattu kertoo, että synti erottaa ihmisen Jumalasta, ja synti on ihmisen sielun ja sydämen sairaus, mikä on tartuttanut koko ihmissuvun. Raamattu kertoo, että olemme kaikki syntiä tehneet ja synnin palkka on kuolema – ei vain fyysinen kuolema vaan iankaikkisuuden kestävä hengellinen kuolema. Paras uutinen, joka on koskaan julistettu on se, että ”niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” Tämä viesti oli luultavasti jokaisessa puheessa, jonka isäni koskaan saarnasi, koska se demonstroi Jumalan rakkautta ja antaa toivoa kadotetulle maailmalle…

Jeesus kertoo meille, ettei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin Hänen kauttansa. Maailma kaikella sen poliittisella korrektiudellaan haluaisi sinun uskovan, että Jumalan luokse on monia teitä. Se ei vain ole totta. Kuinka Jeesus voi väittää jotakin tällaista? Kuinka Hän voi sanoa, että Hän on tie, totuus ja elämä ja ettei yksikään tule Isän tykö muutoin kuin Hänen kauttansa? Katsos, Jeesus oli lihaksi tullut Jumala. Koska Hän on ainoa historiassa, joka otti meidän syntimme ja maksoi synnin hinnan. Isäni olisi halunnut minun jakavan tämän asian teidän kanssanne tänään: että Jumala lähetti ainoan Poikansa taivaasta ottaakseen meidän syntimme ja Hän otti ne ristille ja Hän kuoli meidän sijastamme. Hän vuodatti verensä jokaisen teidän puolesta ja kun Hän riippui ristillä, Jumala kaatoi ihmiskunnan synnit Hänen päällensä, menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden synnit. Hän vuodatti verensä syntiemme tähden. Hänet haudattiin syntiemme tähden, ja kolmantena päivänä Jumala herätti Poikansa elämään.

Jeesus ei ole kuollut. Hän on elossa ja Hän täällä tänään. Uskotko Häneen. hän tulee jokaiseen sydämeen, joka kutsuu hänet. Jos kadumme syntejämme ja uskomalla meidän Herramme ja Pelastajamme Jeesuksen Kristuksen nimeen, Raamattu sanoo että me tulemme pelastumaan. Oletko pelastettu? Onko syntisi anteeksiannettu? Luotatko Jeesukseen sinun pelastajanasi? Seuraatko Häntä Herranasi? Ellet ole varma ei ole parempaa hetkeä kuin juuri nyt Billy Grahamin hautajaisissa. Ratkaise tämä kerran ikuisuutesi hyväksi. Yksikertaisesti pelkällä uskolla. Voit sanoa sydämessäsi tämän yksikertaisen rukouksen: ”Jumala, olen syntinen. Olen pahoillani syntieni tähden. Anna anteeksi minulle. Uskon Jeesuksen Kristuksen olevan sinun Poikasi ja haluan uskoa Häneen minun pelastajani ja seurata Häntä Herranani.” Jos rukoilit juuri tämän yksinkertaisen rukouksen, Jumala antaa sinun syntisi anteeksi sinulle.Tässä kohtaa muistotilaisuutta Grahamin yksi tyttäristä lainasi Paavalin kirjettä 1. Tess. 4:ssä missä hän puhuu Kristuksessa kuolleiden ylösnousemuksesta ja seurakunnan ylösotosta. Onko tämä jonkilainen merkki seurakunnan ylösoton läheisyydestä?


Tämä kristitty mies sai vuosia sitten unen, jonka mukaan Billy Graham kuolisi vähän ennen seurakunnan ylösottoa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s