Sivuston viisivuotissynttärit!

Sivustoni ja blogini juhlii tällä viikolla viisivuotissynttäreitään, joten ajattelin jakaa hieman viimeisiä kuulumisia. Olen julkaissut blogissani nyt 280 postausta joissa on yhteen laskettuna noin 728 000 sanaa eli reilun Raamatun verran tekstiä. Tähän kun lisää vielä 700-sivuisen nettikirjani ja 356 -sivuisen tarvekustanteeni, on se yhteensä yli miljoona sanaa. Tästä huolimatta monilla on tapana sivuuttaa kaikki tutkimuksiini ja kirjoituksiini käytetty aika ja vaiva vain muutamalla sanalla. Julkaisin viimeviikolla mainoksen kirjastani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa – Antikristus paljastettu? Facebookin maksullisella mainospalvelulla, joka on tavoittanut sillä tähän asti 3860 henkilöä (tavoitettujen määrä riippuu pitkälti mainokseen sijoitetusta summasta). Mainos on saanut 5 päivän aikana noin 250 reaktiota ja 55 kommenttia (joista osa myös minun). Reaktioiden eli tykkäysten ja hymiöiden perusteella se on saanut suurimmaksi osaksi myönteisen vastaanoton.

5-Birthday-candle-333x482Kommenteista lähes kaikki ovat kuitenkin kielteisiä. Ajattelin jakaa niistä parhaimmat sivustoni viisivuotisjuhlien kunniaksi. Kaarina Niro päivitteli, ”Härreguud mitä bullshittiä täällä nykyään julkaistaan!”. Raija Liimatta puolestaan täräytti, ”Kaikkeen se ihminen hulluudessaan uskookin. en voi muuta sanoa.” Ehkä paras oli kuitenkin Kari Monton huomio, ”Samuelilla taitaa isoratas heittää. aikanen mies kirjoittelee julkisesti tuommoista paskaa.” Jari Holm tosin muotoili sen ehkä vieläkin purevammin, ”Nyt on lääkitys pettänyt pahasti. Samuel täytyisi saada äkkiä johonkin hoitoon. Koska hän on keskuudessamme.” Grändi Hytönen huokaili, ”Voi äiti näitä trolleja”. Hän tarkoitti, että olen somen trolli, joka pelleilee tarkoituksella herkkäuskoisten kustannuksella. Pertti Dahlström ajatteli mainokseni olevan ”Taas yksi todiste siitä, että keskiaika on palannut ja vahvistunut.” Savolainen Kari Rajantie hörähti, Täytyy näin sudeetti – savolaisena kysyä kirjoittajalta; mistee nää oot karaannu?” En tiedä onko minulla jotain sadomasokistisia piirteitä, mutta joskus se voi tuntua yllättävän hyvältä kun ihmiset pitävät sinua pilkkanaan vailla parempaa tietämystään. Olen sitä paitsi oppinut nauramaan myös itselleni. Kirjamainokseni esittelyteksti oli siis tuollainen:

Greta Thunbergin tukema elokapinaliike julistettiin äsken Britannian poliisin vastaterrorismiyksikön taholta vaaralliseksi terroristiryhmäksi. Elokapinoitsijat itse ovat tehneet adressin missä he toivovat Prinssi Charlesia tämän ryhmän johtajaksi. Charles kertoi 10 vuotta sitten, että hän uskoo syntyneen tälle planeetalle tarkoitusta varten – tämä tarkoitus oli maailman ja ihmiskunnan pelastaminen. Hän on prinssi, joka ylistää julkisesti satanismia edistäviä kirjailijoita. Hän on prinssi, joka uskoo islamin seuraamisen olevan tie maailman pelastumiseen ja maallistuneen lännen hengellisen aukon paikkaamiseen. Hän on prinssi, jonka ensimmäinen vaimo uskoi suunnittelevan hänen salamurhaamistaan lavastetussa auto-onnettumuudessa. Hän on prinssi, jonka läheisiin ystäviin kuului seksirikollinen, joka raiskasi sairaalassa makaavia lapsia kuin myös ruumishuoneen ruumiita. Hän on prinssi, joka haluaa jatkaa esi-isänsä Draculan – Vlad Seivästäjän – verenperintöä. Hän on prinssi, joka saarnaa ekologisen jalanjälkemme pienentämisen tarpeesta samalla kun käyttää itse luonnonvaroja monisatakertaisesti keskiverto brittiä enemmän ja vaatii palvelijoitaan korjaamaan elämänsä pienimmätkin epämukavuudet. Hän on prinssi, joka elää itse valtavissa palatseissa, mutta vaatii muita elämään täyteen ahdetuissa slummeissa, joissa ei ole sähköä eikä vettä. Hän on edelleen Britannian epäsuosituimpia kuningasperheen jäseniä. Moni kysyy onko hän kelvollinen panemaan kruunua päähänsä, kun Elisabet II siirtyy lopulta manan majoille. Raamatun profetiat ennustivat halveksitun prinssin nousun, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Tämä prinssi on Kirjoitusten Antikristus, jonka tulemuksesta tieteellisen vallankumouksen isä Sir Isaac Newton varoitti jo 300 vuotta sitten ja uskoi sen tapahtuvan 21. vuosisadalla. Tämän prinssin tulemuksesta varoitti myös Kuningatar Viktorian aateloima poliisimies Sir Robert Anderson, joka ennusti mm. Israelin valtion synnyn puolivuosisataa edellä. Lue tästä kaikesta lisää 356-sivuisesta eskatologisesta kirjastani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa – Antikristus paljastettu? Voit tilata kirjan myös e-kirjana.(huom. korjasin kommentteihin, että tuo olisi pitänyt muotoilla kysymysmuotoon, ”Onko tämä prinssi Kirjoitusten Antikristus”… koska olen sanonut aina, että kyse on vain teoriasta mistä voin olla yhtä hyvin myös erehtynyt.)

Mainokseni saaman runsaan palautteen myötä, sain samalla pienen tilaisuuden ihmisten evankeliointiin. Simo Rajanen kommentoi erääseen keskusteluun, ”Äläkä viitsi väittää etteivät uskonnot perustu vain ja ainoastaan valheille”, mihin vastasin, ”Kyllä, uskonnot perustuvat valheelle, mutta Jeesus Kristus ei ole uskonto, vaan tie, totuus ja elämä.” Tämän kirjoittajan tietämättömyydestä kertoo jo aika paljon hänen aikaisempi kommenttinsa, ”Jep, melko paksua väittää raamatun tekstit todeksi ja jumala olemassa olevaksi. Raamattu on kusetusta ja jumalaa ei ole. Jo titteli ’kristitty tutkija’ on melko paradoksi. Tutkijat kuitenkin pyrkivät totuutta kohti. Kristityt sen sijaan levittävät valheita voidakseen hallita ihmisiä pelolla.” Tosiasiassa koko totuuden käsite on hyvin paradoksaalinen ilman Jumalaa. Lisäksi hän näyttää olevan autuaan tietämätön siitä, että kaikki tieteellisen vallankumoukset isät 1500 – 1600 -luvuilla olivat Raamattuun uskovia kristittyjä ja myös 1900 -luvulla Nobelin palkinnon voittaneista tiedemiehistä 65.4% oli kristittyjä. Monien oli vaikea sulattaa esimerkiksi mainokseni väitettä siitä, että Isaac Newton oli Raamatun profetioihin uskova kristitty.

Tämä faktahan on ollut jo vuosikymmenet jokaisen vähänkin paremmin kouluttautuneen henkilön tiedossa. Se että kansa on näin tietämätön näistä tosiasioista, on selvä osoitus meidän valtakulttuurimme antikristillisyydestä, joka on pyrkinyt esittämään kristityt vain oppimattomina kiihkoilijoina. Eräs kysyi, että mistä olin poiminut tälle väitteelle lähteeni ja arveli että sen täytyi olla peräisin omasta mielikuvituksestani. Vastasin hänelle kertomalla Newton kirjan nimen ja julkaisuvuoden. Lisäsin vielä, ”Tuo tieto löytyisi kyllä ihan Wikipediastakin jos vain vaivautuisit hieman tutkimaan.” Suurin osa mainoksessani mainituista asioista löytyisi ihan googlettamalla. Eskatologisista teorioistani erillään, siinä mainitut asiat ovat lähes yleistietoa jokaiselle, joka on seurannut Englannin kuninkaallisia vähänkin tiiviimmin eikä ole kiinnostunut vain pröystäilevistä kuninkaallisista häistä tai kuninkaallisten vauvojen uusista leluista. Tästä huolimatta monet katsovat minua kuin avaruusolentoa ja ihmettelevät, että mistä laitoksesta olen oikein karannut. Ehkä se heijastaa vain sitä kuilua, mikä vallitsee todellisuuden ja Matrix-keinotodellisuuden välillä, jossa monet yhä elävät. Siksi neuvoinkin erästä nielaisemaan tuon kuuluisan ”punaisen pillerin”, mikä vapauttaisi hänet tästä valheiden verkosta ja laajentaisi hänen maailmankuvansa.


Katso myös: Sivuston yksivuotissynttärit


Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Sivuston viisivuotissynttärit!

 1. ” En tiedä onko minulla jotain sadomasokistisia piirteitä, mutta joskus se voi tuntua yllättävän hyvältä kun ihmiset pitävät sinua pilkkanaan vastoin parempaa tietämystään.”
  Ei se ole sadomasokismia, vaan samaistumista Kristukseen. Kun puolustat totuutta puolustat Kristusta. Se on jo lähellä sitä mitä myöskin teet kirjoituksissasi;
  ”Jos teitä solvataan Kristuksen nimen tähden, niin te olette autuaat, sillä kirkkauden ja Jumalan Henki lepää teidän päällänne.”
  Monilla arvostelijoillasihan on sydämen kivitauluun hakattuna viha Häntä kohtaan se ensimmäinen syy kommentointiin ja vasta toissijaisena sinun tutkimuksesi. Veljeni, tahdon siunata sinua Jumalan sanoin Nooalle ”sillä sinut minä olen tässä sukukunnassa havainnut hurskaaksi edessäni”. Näin Jumala sanoo meille kaikille Kristuksen vastaanottaneille ja Häneen uskoville. Lisäksi rakennat arkkia leikillisesti sanoen, sillä ohjaat ihmisiä Jumalan sanan ilmoituksen ottamiseen vakavasti. Pahat kommentoijat vain toteuttavat Raamatun sanaa syömällä, juomalla, naimalla ja naittamalla, eli elämällä kuin mitään loppua ei olisi tulossakaan, vaikka se kaikesta päätellen on jo oven edessä.
  Siunausta, veljeni, tehköön Kristuksen pilkka sinut edelleen iloiseksi. Ole siunattu!

  Jukka

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos jälleen kauniista sanoistasi, Jukka. Näinhän se on, mutta halusin vain ilmaista asian hieman humoristisesti tuolla viittauksellani ”sadomasokismiin” (mikä muuten on synti ja sairaus). Tärkeintä olisi yrittää säilyttää rakkaus pilkkaajiakin kohtaan eikä vastata heille omassa lihassaan tai vihan kiihkossa. Ehkä muutama vuosi sitten olisi saattanut ottaa itseeni tuollaisista kommenteista, mutta nykyään osaan suhtautua niihin jo huumorilla. Kiitos juuri sinun kaltaisten kristittyjen, jotka ovat rohkaisseet työtäni vuosien varrella. Siunausta myös sinulle, Jukka.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s