Suomeksi tekstitetty video Prinssi Charlesin, Paavi Franciskuksen, ym. globalistien johtamasta suunnitelmasta pandemian jälkeisen uuden maailmanjärjestyksen synnyttämiseksi.

Löysin Facebookista juuri tuollaisen videon, joten liitän sen tännekin katsottavaksi: https://rapsodia.fi/the-great-reset-suomenkielinen-tekstitys/. Kirjoitin videon aiheesta jo täällä: Prinssi Charles johtaa kesäkuussa maailman poliittiset ja talousjohtajat yhteen tuovaa kokousta yrityksessä luoda pandemian jälkeinen uusi taloudellinen maailmanjärjestys. Alla myös suomeksi tekstitetty video, joka paljastaa hyvin sen miksi maailmaa hallitseva globalistieliitti vihaa niin paljon presidentti Donald Trumpia.

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Suomeksi tekstitetty video Prinssi Charlesin, Paavi Franciskuksen, ym. globalistien johtamasta suunnitelmasta pandemian jälkeisen uuden maailmanjärjestyksen synnyttämiseksi.

  1. Oletko nähnyt tämän? Mike Pence ja Prinssi Charlesin kohtaaminen, henkivalloissa ”välähtää” kun kaksi eri hengellä täytettyä tulevat vastakkain. Kerro mitä sinä näet tässä. Jos suostut, mielelläni joskus ottaisin sinuun yhteyttä sähköpostilla, jos sopii. Mikähän se on suoraan sinulle? Minun osoitteeni sinulla jo kait onkin.
    Jukka

    Tykkää

    1. Juu, olin nähnyt tuon kohtaamisen. En usko, että Mike Pencellä on kunnollista ymmärrystä Charlesin antikristillisestä/saatanallisesti luonnosta, mutta Charles epäilemättä kammoaa salassa presidentti Trumpia ja Mike Penceä hänen syvästi kristillisen uskonsa tähden. Voi toki lähettää sähköpostia. Sähköpostiosoitteeni on jo ilmoitettu sivuni yhteystiedoissa eli samuel.tuominen@hotmail.com

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s