Lisää hämmästyttäviä löytöjä seiskojen toistumisista usa:n tapahtumien takana.

Muistan kuinka kaksi isoveljeäni (joista toinen on nyt taivaan kodissa) puhuivat kerran kuinka he yhtenä päivänä törmäsivät seiskoihin kaikkialla minne he menivätkin. Itse olen ollut hieman skeptinen tällaisia kokemuksia kohtaan ja uskon että ihminen näkee sitä mitä haluaa nähdä tai mihin on jo tottunut kiinnittämään erityistä huomiota. En ole siis millään tapaa numeroita tuijottava taikauskoinen ihminen, joka pelkäisi mennä ulos esimerkiksi perjantaina 13. päivä. Samalla Raamattu on kuitenkin täynnä esimerkkejä numeroiden profeetallisesta merkityksestä ja etenkin numeron seitsemän profeetallisesta merkityksestä. Trumpin paluuta Valkoiseen Taloon ennustanut Hank Kunneman profetoi myös helmikuussa:

”Sinun tulisi katsoa ja sanoa, ’katsokaa kaikkia seitsemiä’. Mikä on sen merkitys? Jumala sanoo, että teen sen merkkinä, ja kun näet tämän, se merkitsee että työni ja aikani on käsillä täyttääkseni sen, jonka olen luvannut.”

Jos olet katsonut elokuisen videoni Donald Trumpin paluu Valkoiseen Taloon Jumalan seitsemien lain mukaisesti, niin huomaat hänen profetoineen samassa yhteydessä, että Jumala avaisi oven vaalipetoksen paljastumiselle ja Trumpin paluulle tämän vuoden pesahin eli juutalaisen pääsiäisen aikaan, jota vietettiin maaliskuun 27. – huhtikuun 4. päivä. Juuri tuona ajankohtana Arizonan senaatti palkkasi Doug Loganin johtaman Cyber Ninjas firman suorittamaan täydellisen rikosteknisen tutkinnan Maricopan piirikunnan 2,1 miljoonasta äänestä.

Viisikuukautta kestäneen tutkinnan löydöt esiteltiin Arizonan senaatissa 24. Syyskuuta kuten kirjoitin siitä blogissani reilu viikko sitten. Valtamedia esitti harhaanjohtavasti, että sen mukaan Biden olisi voittanut jopa suuremmalla äänimarginaalilla, vaikka kyse ei ollut pelkästä äänten uudelleenlaskennasta vaan myös niiden laillisuuden tarkistamisesta ja audit löysi todisteita kymmenistä tuhansista laittomista äänistä (jotka Maricopan lääni on tosin kiistänyt) kuin myös kymmenistä tuhansista ei-identifioiduista äänestäjistä, vaikka Biden ”voitti” Arizonan osavaltion vain reilulla kymmenellä tuhannella äänellä. Kirjoitin tästä Facebookissa muutama päivä sitten näin:

Vaikka on muuten totta, että Kyberninjojen raportista selviää, että mahdollisia laittomia ääniä oli kummallakin puolueella, demokraateilla ja republikaaneilla (kuin myös pienempien puolueiden kandidaateilla), niin suurin osa niiden ääniprosentista jakaantuu demokraateille tai puoluettaan ilmoittamattomille. Jos otamme huomioon 53 306 ongelmaääntä ja 86 391 ääntä ihmisiltä, joita ei ole kyetty identifioimaan, niin näistä noin 37 000 edusti republikaaneja ja 59 000 demokraatteja. Demokraattien mahdollisia laittomia ääniä oli siis 22 000 enemmän. Jos laskemme näihin mukaan vielä ihmiset, jotka eivät olleet ilmoittaneet puoluettaan, ja oletamme niiden kaikkien olleen demokraatteja, niin demokraatit olisivat saaneet jopa 99 000 laitonta tai kyseenalaista ääntä, 62 000 enemmän kuin republikaanit. Eikä tämä ota edes huomioon mahdollisia hylättyjä laillisia ääniä, joita Liz Harrisin ovikyselyn mukaan olisi ollut jopa yli 160 000.

Arizonan senaatti palkkasi siis Kyberninjat auditoinnin suorittajaksi 31. maaliskuuta, joka ei ollut vain juutalaisen pesahin aikaa, mutta myös 70 päivää Joe Bidenin virkaanastumisen jälkeen 20. tammikuuta. Tähän perustuen ennustin jo tammikuussa videossani Profetia kahdesta presidentistä: Olivatko profeetat väärässä?, että maaliskuun 31. päivä tulisi tapahtua jotain merkittävää. En ole ennustanut mitään tarkkoja päivämääriä sille milloin Trumpin tulisi palata Valkoiseen Taloon. Mutta koko tämän vuoden alusta asti premissini on ollut siinä, että hän tulisi palaamaan vaalipetoksen paljastavan prosessin kautta (kuten Kevin Zadai ennusti marraskuussa), ja että tuo prosessin merkittävimmät tapahtumat olisivat yhteydessä lukuun seitsemän ja sen kerrannaisiin.

Tämä huomio etenkin niille lukijoille, jotka väittävät minun ”siirtävän maalitolppia” aina kun joku maaliviiva ei tule toteen. Tähän asti ennustukseni ovat olleet hyvin paikkansapitäviä. Esim. Tuossa elokuisessa videossani ennustin syyskuun 15. – 16. päivälle jotain merkittävää ja 16. syyskuuta Arizonan senaatti ilmoitti päivämäärän, jolloin se pitäisi Kyberninjojen auditin löydöistä julkisen kuulemistilaisuuden. Tuo kuulemistilaisuus pidettiin siis perjantaina 24. syyskuuta. Tätä ennen Liz Harris julkaisi 8. syyskuuta kyberninjojen tutkimuksista erillisen ovikyselyn, joka paljasti, että jopa yli 160 000 laillista ääntä olisi jätetty kokonaan laskematta Maricopan vaalipiirissä.

Näiden kaikkien kolmen tapahtuman ajoitus osui myös raamatullisten juhlapyhien sisään. Liz Harrisin raportti julkaistiin 8. syyskuuta joka oli juutalaisen uudenvuoden Ros Hashanan viimeinen päivä. Sitten Arizonan senaatti julkisti kyberninjojen auditin kuulemispäivän 16. syyskuuta, joka oli myös juutalaisten pyhin päivä, eli katumuspäivä Jom Kippur. Ja lopulta kuulemistilaisuus pidettiin seitsenpäiväisen sukkot-juhlan aikaan 24. Syyskuuta.

Tämä olisi jo itsessään ihmeellinen yhteensattuma. Mutta lisäksi kaikki nämä päivät osuvat yhteen luvun seitsemän kerronnaisiin perustuvan profeetallisen kalenterin kanssa. Muutama esimerkki alla:

 • Syyskuun 8. oli 231 päivää Joe Bidenin virkaanastumisen jälkeen. 231 on yhtä kuin 77 + 77 + 77.
 • Syyskuun 8. oli myös 77 × 4 päivää marraskuun 4.:stä, eli vaaliyöstä, jolloin Trump julisti voittaneensa ja sanoi demokraattien yrittävän varastaa häneltä vaalit.
 • Syyskuun 16. oli 147 päivää Arizonan auditin käynnistymisestä 22. huhtikuuta. Luku 147 on yhtä kuin 70 + 77.
 • Syyskuun 24. oli 177 päivää maaliskuun 31. jälkeen, jolloin Arizonan senaatti palkkasi Kyberninjat suorittamaan auditin.
 • Syyskuun 24. oli myös 77 + 77 päivää auditin alusta, jos sen ensimmäistä päivää eli 22. huhtikuuta, ei lasketa mukaan.
 • Syyskuun 24. oli myös 1708 päivää siitä laskien kun Donald Trump vannoi virkavalansa 20. tammikuuta 2017. 1708 on yhtä kuin 777 + 777 + 77 + 77.
 • Arizonan Maricopan vaalipiirin audit alkoi 22. huhtikuuta eli 1554. päivänä Trumpin virkaanastumisen jälkeen. 1554/2 = 777.
 • Donald Trump oli virkaanastuessaan 70 vuotta, 7 kuukautta ja 7 päivää vanha.
 • Tämän vuoden seitsemännen kuukauden seitsemäs päivä (7/7/2021) oli myös 77. päivä auditin käynnistymisestä laskien.
 • Juuri tuona päivänä senaattori Doug Mastriano pani virallisesti käyntiin hankkeen Arizonan kaltaiseen täydelliseen auditointiin Pennsylvanian osavaltiossa, joka kantaa historiallista painoarvoa Amerikan perustamisen historiassa. Näitä auditeja on kutsuttu jo monien taholta ”Amerikan toiseksi vallankumoukseksi”.
 • Amerikka perustettiin vuonna 1776 ja tänävuonna se juhli 4. heinäkuuta sen 245. itsenäisyyspäiväänsä. 245 = 7 × 7 × 5 tai 77 + 77 + 77 + 7 + 7.
 • Heinäkuun 7. oli myös 245 päivää vaalien varastamispäivästä 4. marraskuuta.
 • Heinäkuun 7. oli myös 98 eli 7 × 7 × 2 päivää maaliskuun 31. päivästä, jolloin Arizonan senaatti palkkasi Kyberninjat.

Tulevia päiviä

Voidaanko näiden lukujen puitteissa ennustaa siis myös tulevia päiviä? Näin olen tehnyt jo kahteen kertaan aiemmin tänävuonna ja osunut kummassakin ennustuksessani oikeaan. Tulevia päiviä tähyillen, lähin silmiinpistävä päivämäärä olisi 13. lokakuuta. Vaikka vuoden merkittävimmät juutalaiset juhlapyhät ovat jo takanapäin, niin 13. lokakuuta on ensinnäkin seitsemän kuukautta ja seitsemän päivää juutalaisen kalenterin alusta.

Vaikka juutalaiset juhlivat uutta vuottaan syksyllä Ros Hashanan juhlassa, niin Raamatussa Nisan-kuukautta keväällä on kutsuttu aina ensimmäiseksi kuukaudeksi. Nisan-kuu alkoi tänävuonna auringonlaskiessa 13. maaliskuuta. Vaikka 13. lokakuuta olisi siis tasan seitsemän kuukautta tuosta myöhemmin meidän gregoriaanisen kalenterimme mukaan, niin heprealaisessa kalenterissa seitsemäs Tishri-kuukausi päättyy 7. lokakuuta ja siten 13. lokakuuta tulee kuluneeksi seitsemän kuukautta ja seitsemän päivää nisan-kuun vaihtumisesta.

Tuon ohella 13. lokakuuta on myös 343 päivää marraskuun 4. päivästä (vaaliyö) ja 343 on yhtä kuin 7 × 7 × 7.

Jää siis nähtäväksi mitä jännää tuona päivänä voisi tapahtua vai tapahtuuko yhtikäs mitään…

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s