Arizonan senaatin käsittely Maricopan auditin löydöistä paljasti kymmeniä tuhansia laittomia ääniä. Raportti toteaa Bidenin voiton sertifioinnin tammikuussa olleen laiton. Miksi liberaali valtamedia johtaa massoja harhaan ja väittää täysin päinvastaista?

Otsikon viimeinen kysymys oli tarkoitettu lähinnä niille, jotka ovat vasta heräilemässä Ruususen unestaan todellisuuteen. ”Punaisen pillerinsä” jo nielaiseet todelliset woke-herännäiset suhtautuvat kysymykseen lähinnä huvittuneisuudella, koska median mädännäisyys on heille jo itsestään selvyys. Keväällä Arizonan senaatin käynnistämä Maricopan vaalipiirin täydellinen rikostekninen audit saatiin päätökseen perjantaina 24. syyskuuta, kuten raportoin jo edellisessä blogiartikkelissani. Yhdeltätoista illalla Suomen aikaan alkanut historiallinen lähetys näytettiin aluksi myös YouTubessa, mutta videopalvelu sensuroi sen noin viiden tunnin sisällä lähetyksen alkamisesta ja osoitti siten, ettei valtaapitävillä ollut mitään salattavaa raportin löytöjen suhteen. Arizonan senaatissa pidetty yli kolmetuntinen käsittely auditin löydöistä on katsottavissa yhä videopalvelu Rumblessa. Käsittelyn ja siihen liittyvän luonnosraportin löydöt olivat tarpeeksi raskauttavia, että on täysin oikeutettua puhua vaalivilpistä tai parhaimmassakin tapauksessa täydellisestä epäpätevyydestä vaalien turvallisuuden varmistamisessa. Maricopan läänin ilmoittamien virallisten lukujen mukaan presidentti Trump olisi hävinnyt Arizonan osavaltiossa vain noin kymmenellä ja puolellatuhannella äänellä. Mutta Maricopan – joka ei ole vain Arizonan suurin lääni, mutta koko USA:n 4. suurin – 2,1 miljoonan äänten uudelleentarkistuksessa selvisi mm. seuraavaa:

Vuoden 2020 presidentinvaaleissa, voittomarginaali oli vain 10 457 ääntä, pieni osa 57 734 äänestyslipusta, joissa tiedetään olevan ongelmia. Jälleen kerran, tämä on lähes 6 kertaa presidentinvaalien voittomarginaalia suurempi määrä ja useita voittomarginaaleja senaatin vaaleja suurempi määrä. Perustuen näihin faktuaalisiin löytöihin, vaaleja ei pitäisi vahvistaa ja raportoidut tulokset äänistä eivät ole luotettavia.

Tämä katkelma löytyy siis Cyber Ninjas -auditointifirman suorittaman luonnosraportin yhteenvedon sivulta 1.

Päivitys ja korjaus artikkeliin: yläpuolinen katkelma olikin netissä kiertäneestä raportin väärennetystä versiosta. Aito raportti vahvistaa kyllä yli 50 000 ongelmallista ääntä ja myös 86 391 ääntä ihmisiltä, joita ei ole kyetty edes identifioimaan, ja joista 63 756 oli demokraatteja tai puoluettaan ilmoittamatonta äänestäjää (raportin sivu 56), mutta Kyberninjat itse eivät tee suosituksia vaalien sertifioinnista tai desertifioinnista. Blogisti pahoittelee virhettä. 

Vertaa tätä nyt siihen miten Iltalehti uutisoi raportin löydöistä lauantaina: ”Yli puoli vuotta kestänyt tarkastus­laskenta vahvisti Bidenin voiton – katkera tappio Trumpille.” Miten Iltalehden johtopäätös voi olla näin pahasti pielessä? Koska se on osa globaalia ”papukaijamediaa”, jotka matkivat toinen toistansa ja hyppäävät ensimäisenä raportoimaan asioista, jotka sopivat parhaiten heidän ennalta käsikirjoittamaansa narratiiviin ilman, että tarkistaisivat koskaan niiden todenperäisyyttä. Pettävimmät valheet ovat usein osatotuuksia ja tässäkin tapauksessa Iltalehden väittämä oli osittain totta sillä Kyberninjojen raportti vahvisti kyllä Maricopan vaalipiirin ilmoittamat viralliset luvut. Mika Myllyniemi toteaa (parhaiten muuten boikotoit näitä journalisteja teeskenteleviä aktivisteja sillä, ettet osta heidän lehtiään lainkaan) Iltalehden uutisessa voitonriemuisesti seuraavaa:

PERJANTAINA medialle vuodetussa luonnoksessa varmistui, että Yhdysvaltain presidentiksi valittu Joe Biden voitti äänet Arizonan osavaltion suurimmassa vaalipiirissä. Asiasta kertovat useat uutismediat. Kiistaa äänistä oli käyty viime vuoden marraskuun vaalien jälkeen. Uutistoimistojen mukaan äänten uudelleenlaskenta osoittaa, että Biden sai Maricopan vaalipiirissä 99 ääntä lisää ja Trump menetti 261. Kaikkiaan Biden voitti Maricopan piirikunnan noin 45 000 äänellä. Ääntenlaskennan tulos julistetaan virallisesti yöllä Suomen aikaa. – Tämä oli Donald Trumpin paras mahdollisuus osoittaa vaalituloksen olleen vääristelty, mutta hänen joukkonsa eivät onnistuneet. Tämä on suuri tappio Donald Trumpille, kommentoi republikaanien vaalilakimies Ben Ginsberg.

Myllyniemi toteaa hieman myöhemmin: ”Bidenin voitto oli täpärällä, sillä hän sai vain noin 10 000 ääntä Trumpia enemmän.” Tuo 10 457 oli siis koko Arizonan osavaltion virallinen erotus Bidenin ja Trumpin äänissä. Kyberninjojen esityksessä mainittu 45 000 ääniero oli nähtävästi Maricopan vaalipiirin äänten erotus, joka kaventui Arizonan muiden vaalipiirien äänissä tuohon 10 457. (tämä asia meni itseltänikin ohitse artikkelin alkuperäisessä julkaisussa). Näillä luvuilla ei ole raportin muiden löytöjen kannalta kuitenkaan juuri merkitystä. Audit vahvisti vain sen, että Maricopan lääni oli laskenut suhteellisen tarkasti kaikki Trumpille ja Bidenille (kuin myös senaatin kandidaateille) menneet äänet. Mutta tämä korrelaatio itsessään ei kerro mitään siitä olivatko äänet laittomia vai laillisia. Eikä se paljasta myöskään sitä jätettiinkö joidenkin lailliset äänet kokonaan laskematta, koska näitä ääniä ei olisi edes sisältynyt Maricopan vaalipiirin 2,1 miljoonaan ääneen (ks. kirjoituksen myöhempi selvitys Liz Harrisin raportista). Jos huijaat vaaleissa, et ilmoita väärää äänimäärää (koska se olisi liian helppo korjata ääntenlaskijoiden toimesta), vaan lapioit laittomia ääniä sisään ja varmistat että ne hyväksytään laillisina ääninä.

Yllä mainitut 57 734 äänestyslippua ovat potentiaalisesti laittomia, koska niistä puuttui äänestäjän allekirjoitus tai niihin liittyi muita epäselvyyksiä, ja siksi niitä ei olisi pitänyt koskaan edes vahvistaa. Esimerkiksi signeerattomien lippujen hyväksyminen rikkoo selvästi Arizonan äänestyslakia kuten senaatin entinen presidentti Ken Bennett sanoi tilaisuuden lopussa. Itse todisteiden kuulemistilaisuudessa Arizonan senaatti ei ottanut puheeksi Bidenin voiton desertifiointia. Senaatin nykyinen presidentti, auditin alkuunpannut Karen Fann, painotti ettei auditissa ollut kyse koskaan vaalien desertifioinnista tai oikeistosta ja vasemmistosta, vaan äänestäjien luottamuksen palauttamisesta vaalijärjestelmään, koska 45% äänestäjistä ei uskonut enää vaalien rehellisyyteen. Kyberninjojen suorittama audit osoitti vain sen, että äänestäjien huolet olivat täysin perusteltuja ja oikeutettuja. Se, johtaako raportin löydöt sitten Bidenin voiton desertifiointiin Arizonassa, jää Arizonan senaatin päätettäväksi. Äänestäjien ja kansalaisten painostuksesta he luultavasti päätyvät juuri kyseiseen ratkaisuun.

Syy miksi media raportoi voitonriemuisesti ”Bidenin voitosta”, johtui myös siitä, että joku oli vuotanut lehdistölle vesitetyn version raportin löydöistä ennen aikojaan, mihin useimmat aktivistijournalistit tarttuivat sitten innoissaan odottamatta ensin täydellistä versiota. Tämä vesitty versio näytti vain sen, että Kyberninjojen suorittaman auditin luvut täsmäsivät vaalipiirin virallisten lukujen kanssa. Mutta jos joku tutkii verotietosi tarkistaakseen oletko maksanut valtiolle laillisen määrän veroja, et iloitse siitä vaikka luvut täsmäisivät, jos suuri osa maksamistasi veroista todetaan olevan väärennettyä rahaa. Michiganin asianajaja Matthew DePerno kertoi tänään Steven Bannonin War Room podcastissa, että medialle vuodettiiin raportin vesitetty versio vähän ennen perjantain kuulemistilaisuutta senaatissa, koska Kyberninjojen johtaja Doug Logan oli saanut uhkauksia eikä tästä syystä voinut sisällyttää ”kuumempaa raporttia”, jossa vaaditaan mm. vaalituloksen desertifiointia. (päivitys: tämä desertifiointia vaatinut raportti oli väärennetty, kuten yllä jo todettu, mutta Doug Logan vahvisti The Gateway Punditille, että he saivat uhkauksia prosessin aikana molemmin puolin poliittista kenttää).

Koska ihmisiä kiinnostaa lähinnä se riittääkö virheellisesti tai laittomasti vahvistettujen äänten määrä muuttamaan vaalien lopputulosta, en mene tässä sen syvällisemmin auditoinnin yksityiskohtiin, joka vaatisi minulta tieteellisemmän ja teknisemmän sanaston hallintaa ja asiantuntemusta. Lisään kuitenkin muutamia kuvia käsittelyn alussa puhuneen Dr. Shiva Ayyadurayn esityksestä, jossa hän paljasti mm. yli 17 000 henkilön palauttamaa duplikaattia, eli kahta äänestyslippua, jotka olivat peräisin yhdeltä äänestäjältä. Näiden kahteen tai jopa neljään kertaan monistettujen lippujen määrä kasvoi huomattavasti juuri ennen vaalipäivää ja kohta sen jälkeen, kun postiääniä vielä vastaanotettiin ja laskettiin. Seuraavassa kuvassa näkyy kuinka duplikaatteja vastannut ruskea käyrä kulki melko samansuuntaisesti varhaisten postiäänien (sininen käyrä) kanssa, mutta juuri ennen vaalipäivää, tai sen jälkeen, se lähti jyrkkään nousuun. Dr. Shiva kertoi kuinka yli 25% näistä duplikaateista vastaanotettiin vaalipäivän jälkeen 4. – 9. -marraskuuta, eli ikään kuin joku olisi yrittänyt syöttää viimehetkellä epätavallisen suuren määrän monistettuja ääniä.

Seuraavassa kuvassa Dr. Shiva demonstroi kuinka merkittävä osa äänestyslippujen hyväksymismerkinnöistä oli printattu ikään kuin tyhjälle paperille, jonka päälle oli sitten kopioitu lipun signeerausosuus, ym. tiedot. Kuten kuvassa näkyy, ”verified & approved” (vahvistettu & hyväksytty) merkintä tulisi näkyä äänestyslipun päällä, mutta se näkyykin sen ”alla”, sillä teksti katoaa kuvan kolmion alle, joka osoittaa allekirjoituskenttää. Dr. Shiva käyttää jopa hieman varovasti ja humoristisesti sanaa ”photoshoppaus”, mutta ei tee sen erityisempiä syytöksiä, vaan pyytää Maricopan vaalipiiriä tarjoamaan ilmiölle selityksen.

Seuraavassa kuvassa Dr. Shivan näyttävä akateeminen ansioluettele (mm. neljä M.I.T.:n tohtorin tutkintoa), joten kyse ei nyt ole jostain 4Chan foorumin Q-droppeja seuraavasta foliohatusta:

Dr. Shivan tutkimuksista erillinen Doug Loganin Cyber Ninjas firman laajempi tutkimus, johon otti osaa yli 1500 ihmistä ja jotka laskivat käsin 2,1 miljoonaa ääntä ja käyttivät siihen yli 100 000 työtuntia, osoitti lisää ristiriitoja. Firmalla oli hyvin tiukat turvavaatimukset ja jokaisen laskentaan osallistuneen henkilön taustat tutkittiin huolella ja turvakamera sekä poliisi vartioi äänilippuja 24/7. Ääntenlaskentaa oli mahdollisesta seurata myös livestriimin välityksellä internetissä useista eri kamerakuvakulmista. Seuraava kuvakaappaus tulee Kyberninjojen auditin seitsemän sivuisen luonnosraportin sivulta 4. Kuten taulukko näyttää, 23 344 ääntä oli lähetetty aikaisemmasta osoitteesta, 10 342 potentiaalista ääntä oli äänestäjiltä, jotka äänestivät useissa vaalipiireissä, 9041 ääntä oli äänestäjiltä, jotka palauttivat useampia äänilippuja mitä heille oli lähetetty, jne. Näistä ongelmallisista tai potentiaalisesti laittomista äänistä muodostuu tuo luku 57 734, joka on yli viisinkertaisesti Bidenin Trumpista saamaa voittomarginaalia suurempi.

Auditin löytöjen käsittelyn lopussa IT-ekspertti Ben Cotton kävi läpi äänestyslaitteiden kyberturvallisuutta ja löysi niistä huomattavia turvallisuusriskejä sanoen, että kuka tahansa pentuhakkeri olisi voinut murtautua niiden järjestelmään alle 10-minuutissa. Hän osoitti myös vääräksi Maricopan vaalipiirin kahden aiemman auditin väitteet siitä, ettei koneet olleet kytkettynä internettiin äänestyshetkellä. Hän kykeni jäljittämään niiden sisältäneen dataa myös Maricopan ulkopuolelta, Etelä -Carolinasta ja Washingtonin osavaltiosta. Lisäksi hän kykeni paikantamaan, että joku oli deletoinut kaikki vuoden 2020 vaaleihin liittyneet kansiot – yli miljoona kappaletta – vain päivää ennen ensimmäisen auditoinnin alkamista. Herra Cottonin mukaan tämä viittaa selvään todisteiden peittelyyn, sillä kansioiden tietoja olisi tarvittu tulevassa auditissa. Kyberturvallisuus ei ole kyllä ominta alaani, mutta eikö se ole hieman sama asia kuin poliisi löytäisi innokkaan ”siivoajan” käyneen murhapaikalla päivää ennen rikostutkijoiden saapumista sinne. Cotton kertoi myös, että hänen tiiminsä kykeni paikantamaan valvontakameroista juuri ne henkilöt, jotka olivat syyllistyneet tähän ”siivoamiseen” mihin senaattiin kokoontunut yleisö antoi raikuvat aplodit vihellystyen kera.

Oikaisu edelliseen blogikirjoitukseen

Tein edellisessä blogijulkaisussani pienen virheen ja pyrin korjaamaan itseäni jos olen päätellyt ennenaikaisesti jotain väärin. Lainasin siinä tälle Karen Fannin käynnistämälle auditille kriittistä The Arizona Republic -lehden onlineversiota, jossa pari raporttia antoi ymmärtää, että Kyberninjojen luonnosraportin lopullinen versio olisi luovutettu senaatille 15. syyskuuta. Auditin yhteishenkilö ja Arizonan senaatin entinen presidentti Ken Bennett antoi kuitenkin ymmärtää torstaina, että senaatti sai raportin käsiinsä vasta maanantaina 20. syyskuuta. Jos asia oli näin, sitten erehdyin siinä että 15. syyskuuta olisi tapahtunut jotain merkittävää. Ennustin elokuisessa videossani kuitenkin myös sitä seuranneen päivämäärän 16. syyskuuta ja juuri tuona päivänä Arizonan senaatti ilmoitti raportin käsittelyn alkavan perjantaina 24. syyskuuta kello yhdeltä Arizonan aikaa. Ja vaikka 16. päivä ei ollut 70 päivää heinäkuun 7. päivästä (71 päivää), se oli 70 + 77 (tai 7 x 7 x 3) päivää siitä, kun laskenta käynnistettiin 22. huhtikuuta.

Tämän lisäksi on mainittava, että raportin kuulemistilaisuus eli perjantai 24. syyskuuta, oli myös 177 päivää siitä laskien kun Karen Fann pani auditin alkuun palkkaamalla Kyberninjat tehtävään 31. maaliskuuta. Tuo päivämäärä oli 70 päivää Bidenin virkaanastumisesta ja josta ennustin jo tammikuussa, että se tulisi olemaan hyvin merkittävä päivämäärä. Bidenin virkaanastuminen 20. tammikuuta oli taasen 77 päivää vaaliyön jälkeen, jolloin vaalit varastettiin presidentti Trumpilta. Joten seiskojen linja on jatkunut hyvin yhtenäisenä marraskuisesta vaalipäivästä aina tähän päivään asti. Maricopan raportin julkaisu tapahtui myös heprealaisen sukkot-juhlan aikana, joka alkoi maanantaina 20. syyskuuta (Ken Bennettin mukaan päivä, jolloin senaatti sai lopullisen luonnosraportin) ja päättyy viikkoa myöhemmin. Raamatussa ja Israelissa Sukkot on ilo ja riemun juhla katumuspäivä Jom Kippurin synkkyyden sijasta. Se on myös elonkorjuun juhla, jota ennen puiden hedelmät korjataan talteen Israelin sateisen syksyn ja talven tulon edeltä.

Ehkä Maricopan auditin raportti oli kuin eräänlainen viljelmä, joka kesti kypsyä koko kesän ajan ja jonka sato korjattiin nyt ilolla ja riemulla juutalaisen elokorjuun juhlassa. 3. Moos. 23:39-40 sanoo sukkot-juhlasta:

Mutta seitsemännen kuukauden viidentenätoista päivänä, kun te olette korjanneet maan sadon, viettäkää Herran juhlaa seitsemän päivää; ensimmäinen päivä on levon päivä, ja kahdeksas päivä on myös levon päivä. Ensimmäisenä päivänä ottakaa ihania hedelmiä puista, palmunoksia ja tuuheiden puiden lehviä sekä pajuja purojen varsilta, ja pitäkää iloa seitsemän päivää Herran, Jumalanne edessä

Mahdollisia tulevia päivämääriä, joita kannattaa tarkkailla edelleen toistuvien seiskojen merkeissä, olisi esim. lokakuun 13. joka on vaalien varastamispäivästä eli marraskuun 4. laskien 343 päivää myöhemmin (343 = 7 x 7 x 7) ja lisäksi se sattuu olemaan tasan seitsemän kuukautta hepralaisen Nisan-kuun – eli raamatullisesti vuoden ensimmäisen kuukauden – alusta, joka alkoi tänävuonna auringon laskiessa 13. maaliskuuta. Toinen mielenkiintoinen päivämäärä olisi 22. marraskuuta, joka on tasan seitsemän kuukautta Maricopan laskennan aloituksesta 22. huhtikuuta ja samalla se on myös 343 päivää joulukuun 14. päivästä, jolloin äänet sertifioitiin laittomasti Joe Bidenille. Kim Clementin profetiassa mainittiin ”hypnoottinen marraskuu”. Jää nähtäväksi osunko ennustuksissani jälleen oikeaan.

Liz Harrisin ovikyselyn tulokset

Cyber Ninjas firman suorittaman historian ensimmäisen täydellisen vaalien rikosteknisen auditin (kahdessa aiemmassa Maricopan läänin valtuuttamassa auditissa tarkistettiin vain noin 2% äänistä) raskauttavia tuloksia vahvistaa myös Liz Harrisin aiemmin julkaistun ovikyselyn tulokset. Harrisin ovikyselyn (canvass) raportti julkaistiin 8. syyskuuta, joka oli myös juutalaisten uudenvuodenjuhlan eli Rosh Hashanahan viimeinen päivä. Harrisin raportti paljasti Maricopan piirikunnassa 173 104 ”kadonnutta ääntä” ja 96 389 ”haamuääntä”. Liz Harris käynnisti tutkimuksensa jo marraskuussa kun hän kiinnostui ja pystyi vahvistamaan sosiaalisessa mediassa liikkuneet väitteet ”kuolleista äänestäjistä”, joiden äänet oli hyväksytty ja vahvistettu. Lopulta Harris löysi, ettei ”kuolleita äänestäjiä” ollut mitenkään hälyttävä määrä (vitsin mukaan Joe Bidenin kuolleet äänestäjät jo katuvat sitä, että äänestivät häntä). Myös Kyberninjojen auditissa kuolleita äänestäjiä löytyi vain satoja.

Tämän seurauksena Liz Harrisin sadoista vapaaehtoistyöntekijöistä koostunut tiimi käynnisti kuitenkin ovikyselyn, jossa he kävivät lähes 12 000 reksteröityneen äänestäjän ovilla Maricopan vaalipiirissä. Kyselyyn osallistuneita ihmisiä pyydettiin ilmoittamaan vain nimensä, osoitteessa asuvien rekisteröityneiden äänestäjien määrä, kuinka monta heistä äänesti marraskuun 2020 presidentinvaaleissa, mitä äänestysmenetelmää he käyttivät ja kuinka monta äänestyslippua he vastaanottivat tai lähettivät. Kysymyksiin ei sisältynyt se äänestivätkö he Trumpia vai Bidenia. Harrisin raportti sanoo, että ovikyselyiden tulosten ”luotettavuus sovellettuna koko vaalipiiriin on 95%, +/-1,5% sisällä, mikä on tieteellisesti tilastollinen standardi tämän kaltaisille näytteille. Ovikyselyn tuloksia voidaan siten tieteellisellä varmuudella soveltaa koko vaalipiiriin.”

Vierailtuaan lähes 12 000 äänestäjän ovilla, 4570 avasi heille ovensa ja osallistui kyselyyn. Ovikyselyn tulosten osoittamat 173 104 ”kadonnutta ääntä” merkitsee sitä, että kyselyn mukaan nämä ihmiset olisivat äänestäneet marraskuun 2020 presidentinvaaleissa, mutta heidän nimiään ei löytynyt Maricopassa äänestäneiden virallisesta tietokannasta. Harrisin tiimi päätyi tähän lukuun kun 964 ovikyselyyn vastanneista rekisteröityneistä äänestäjistä 34,23% tai 330 ihmistä kertoi äänestäneensä marraskuussa, mutta heidän nimiään ei löytynyt vaalipiirin tietokannasta. Raportti kertoo:

Kaiken kaikkiaan, vaalipiirissä oli 505 709 äänioikeutettua äänestäjää, joiden äänestämisestä ei ole tallennetta vaalipiirin tietokannassa. Ekstrapoloimalla nämä tulokset koko vaalipiiriä koskevaksi, joka voidaan tehdä tieteellisesti korreloidulla 95% luotettavuusasteella, on arvioitu että 173 104 äänestäjältä varastettiin heidän äänensä. Ottaen huomioon, että ovikyselyn luotettavuuden intervalli oli 1,5, tämä luku vaihtelee teknisesti 165 518 ja 180 690 välillä.

Tämän pitäisi huolettaa jokaista ihmistä heidän poliittisesta suuntautumisesta huolimatta. Koska ovikyselyssä ei tiedusteltu sitä kumpaa presidenttiehdokasta he äänestivät, myös lukuisilta Bidenin äänestäjältä on voitu varastaa heidän äänensä. On kuitenkin todennäköisempää, että suurin osa varastetuita äänistä on varastettu juuri presidentti Trumpia äänestäneiltä henkilöiltä, koska vain ”voittaneen” osapuolen puolueella olisi ollut intressejä jättää laskematta vastapuolueen kandidaatin ääniä vaalituloksen peukaloimiseksi. Huijari kerää yleensä itse jättipotin eikä toisin päin. Harrisin raportti lisää:

Mielenkiintoisesti tämä data on yhtenevä Matt Braynardin suorittaman tutkimuksen kanssa marraskuussa 2020 missä hän kyseli puhelimitse 710 rekisteröityneeltä Arizonan republikaaniäänestäjältä, joiden nimiä ei oltu kirjattu vaalipiirin tietokantaan äänestäneistä henkilöistä. Hänen kyselyssään 356 tai 50,1% tiedusteluun osallistuneista henkilöistä sanoivat tosiasiassa lähettäneen postiäänen.

Harrisin raportin julkistamisen jälkeen, valtamedia ja sosiaalinen media pyrki nopeasti ”faktantarkistamaan” sen ja saattamaan sen huonoon huutoon. Mutta parhaimmillaankin he saattoivat vedota vain siihen, että tulokset eivät olisi luotettavia koska ihmiset valehtelevat, unohtelevat ja muistavat väärin aikaisempaa äänestyskäyttäytymistään. Valtamedian kansaa ylenkatsovassa elitistisessä maailmankatsomuksessa kaikki muut paitsi Joe Biden ovat muistisairaita, ja kaikki muut paitsi media, poliitikot ja demokraattipuolue ovat epärehellisiä. Harrisin ovikyselyn tuloksissa 96 389 ”haamuääntä” edustivat niitä äänestäjiä, jotka eivät asuneet vaalipiirin äänestäjätietokannan ilmoittamissa osoitteissa, johon postiäänet oli lähetetty. Joko heidän nimensä olivat täysin tuntemattomia osoitteiden nykyisille asukkaille, tai sitten nykyiset asukkaat tunnistivat nimet, mutta sanoivat ettei kyseiset henkilöt olisi asuneet siellä moneen vuoteen (tai ainakaan marraskuun vaalien aikana). ”Lain mukaan postiääniä ei lähetetä eteenpäin, joten ei ole mahdollista, että nämä henkilöt olisivat pitäneet äänestyslippujaan fyysisesti hallussa”, Harrisin raportti toteaa sivulla 8.

Johtopäätös

Kirjoitin blogissani kesäkuun alussa näin: ”Jos kaikki nämä profetiat osoittautuvat menneen mönkään, Arizonan ja muiden ratkaisevien osavaltioiden uudelleenlaskennoissa ei tule esiin mitään laajamittaista vaalipetosta, eikä syksyyn mennessä ole paljastunut mitään sellaista, joka puoltaisi Trumpin ja hänen tukijoidensa väitteitä vaalien varastamisesta, joka voisi oikeuttaa Trumpin paluun Valkoiseen Taloon ennen vuotta 2025 (jolloin Bidenin ensimmäinen kausi virallisesti päättyy), niin tulen pyytämään anteeksi vääriä profetioita ja niiden edistämistä samalla tapaa kuin pyysin jo anteeksi omia vääriä johtopäätöksiäni muutamista Trump-profetioista.” Toisessa kesäkuisessa artikkelissani totesin myös seuraavaa:

Onkin siis jo hyvin odotettavaa, että toimittajat tulevat hyökkäämään seuraavaksi – kuten he ovat jo tehneet – Arizonan laskennan rehellisyyttä vastaan, jos se osoittaa Trumpin olleen Arizonan todellinen voittaja, ja että suuri määrä Bidenille lasketuista äänistä oli laittomia. Itse taas tein päinvastoin. FB:ssa postaamassani kommentissa – jota lainasin myös koo keskiselle – kehotin jo Trumpin tukijoita tutkimaan itseään ja omia uskomuksiaan kriittisesti – itseni tietysti mukaan lukien – jos mitään petokseen viittaava ei tule esiin Arizonan laskennan loppupäätelmässä. On nimittäin helppoa lähteä keksimään tekosyitä: väittää että laskijatkin olivat osa suurta salaliittoa, ja kaivautua yhä syvemmälle jäniksen koloon salaliittojen kiehtovaan maailmaan. Jos kaivaudumme niissä kuitenkin liian syvälle, saatamme löytää itsemme pian litteän maan päältä tai jostain muusta yhtä hullunkurisesta ajatuksesta. 

Ensimmäiseen sitaattiin liittyen jatkoin kuitenkin seuraavaa: ”Sillä välin neuvon seuraamaan Arizonan ja muiden osavaltioiden uudelleenlaskentaa koskevaa uutisointia sellaisista englanninkielisistä uutislähteistä The Gateway Pundit ja The Epoch Times tai sellaisilta YouTube-kanavilta kuin Out of The Darkness, One nation Under God, Doug TenNapel, Neil Johnson, Behizy, ym. Valtamedian uutisointi on nimittäin tähänkin liittyen hyvin harhaanjohtavaa ja agenda-vetoista. Vaikka en seuraa juurikaan suomalaista UMV-lehteä, Jonathan Widellillä on siellä aiheeseen liittyen hyvin asiantuntevia ja seikkaperäisiä raportteja suomenkielellä.” En siis koskaan ole odottanutkaan sitä, että valtamedia tulisi myöntämään vaalipetoksen tai Trumpin voiton edes minkäänlaisten todisteiden edessä. Itseasiassa on todennäköistä, että se tulee kieltämään sen yhä sillonkin kun Trump on palautettu laillisesti valtaan ja leimaamaan hänet vallananastajaksi ja demokratian ja ”vapaiden vaalien” uhaksi. Tästä päästäänkin siihen miksi kirjoitan niin usein tästä aiheesta.

Vaikka blogini pidempiaikaisille lukijoille tämän pitäisi olla jo hyvin selvää, niin toistan nyt asian vielä niille, jotka eivät ole kirjoituksiani säännöllisemmin lukeneet. Donald Trump ei ole minulle mikään jumala tai ihmiskunnan pelastaja. Tuomitsen jyrkästi minkä tahansa ihmispalvonnan tai ihmisen koroittamisen Jumalan paikalle. Trumpin kannatus on ollut minulle alusta saakka pelkkä mielenilmaus globalistista ja antikristillistä eliittiä vastaan. Se on kapinaa yleisen mielipiteen tyranniaa vastaan. Se minkä Trumpin vastainen liberaali media on leimannut valheellisesti ”valkoiseksi raivoksi”, ei ole yhtään sen enempää valkoista kuin mustaa tai keltaista raivoa (harvemmin tosin vihreää raivoa).

Se on värisokean kansan (We The People) pyhää vihaa ylimielisen eliitin korruptioita, valheita, tekopyhyyttä ja petosta vastaan – eliitin, joka kuvittelee olevansa lain ja oikeuden yläpuolella. Evankelinen kristillisyys on ollut alusta asti Trumpin MAGA-liikkeen polttomoottori ja selkäranka. Näin ei ollut vain vuosien 2016 ja 2020 vaaleissa, mutta myös jokainen vaalipetoksen paljastamista ajanut henkilö on kristittyjä, jotka vetoavat usein Jumalaan ja Jeesukseen Kristukseen perimmäisenä syynä siihen miksi he jatkavat tätä taistelua valtaapitävien valheista, vastustuksesta ja vihasta huolimatta. Kristityt nimittäin uskovat, että totuus ei ole vain jokin abstrakti käsite, vaan totuus on absoluuttinen todellisuus, joka personoituu viimekädessä Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan sanoissa, kun Hän sanoi itsestään: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” (Joh. 14:6)

Ihmiset jotka eivät usko Jeesuksen sanoja, kun Hän sanoi tulleensa maailmaan todistaakseen ”totuuden puolesta” ja että ”jokainen, joka on totuudesta, kuulee minun ääneni”, ihmettelevät kuten Pilatus, ”Mikä on totuus?” (Joh. 18:38). Ihminen, joka hylkää Raamatun absoluuttisen totuuden, valitsevat usein oman totuutensa. Mutta totuus ei voi olla koskaan subjektiivista. Ei voi olla useita erilaisia totuuksia tai ”henkilökohtaista totuutta”. Voi olla kyllä useita erilaisia perspektiivejä, jotka pitävät kumpikin samanaikaisesti paikkansa, kuten eräässä pilakuvassa missä kaksi ihmistä väitteli ja yksi väitti, että ”kutonen” ja toinen että ”yhdeksän”, vaikka kumpikin katsoivat samaa numeroa vain eri suunnista. Mutta totuus itsessään on aina ehdoton ja poissulkeva. Raamatun mukaan ihmiset, jotka hylkäävät totuuden ja uskovat valheen, tekevät näin siksi, että he olivat mielistyneet vääryyteen ja valheisiin enemmän kuin totuuteen ja oikeuteen. Juuri tästä syystä ihmiset tulevat ottamaan vastaan myös laittomuuden ihmisen, tai Antikristuksen, kuten 2. Tess. 2:7-12 tuon ilmaisee:

Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Arizonan senaatin käsittely Maricopan auditin löydöistä paljasti kymmeniä tuhansia laittomia ääniä. Raportti toteaa Bidenin voiton sertifioinnin tammikuussa olleen laiton. Miksi liberaali valtamedia johtaa massoja harhaan ja väittää täysin päinvastaista?

  1. Hyvää työtä. Paljon uutta ja perusteltua asiaa. Ainoa ongelma on kirjoituksen pituus. Itsekin monasti sivuutan jonkun jutun jos se on kovin pitkä. Sen saisi jonkinverran lyhennettyä kun esim. teksi 7 numerolaskennan omaksi jutukseen. Se kun ei aukene välttämättä kovinkaan monelle. Profetiat kannattaa silti pitää esillä, kuten moni on niistä jo toteutunut. Toinen vaihtoehto olisi että tekisi julkaisusta kevyemmän version (ellet ole jo tehnytkin) , eli vain pääasiat julkaisuun, ja joka olisi sitten helppo jakaa esim. facebookissa.. Ja sitten liitteeksi viittaus tälle sivulle, jos haluaa tarkempaa tietoa. .

    Tykkää

  2. Kiitos kommentista Pekka. Näinhän se on, että tuo asioiden tulva on ehkä suurin heikkouteni kirjoittajana. Se on toisaalta kirjoitustyylini, josta on vaikea päästä eroon, kun sen on kerran oppinut. Ja kun julkaisen aika harvakseltaan blogissani, niin sitten kai haluaa nostaa kerralla esiin vähän useampaa asiaa, jota on oppinut ja saanut tietoonsa. Esim noista seiskoista olen kirjoittanut jo niin monissa aiemmissa artikkeleissani, että en viitsisi pelkästään niistä julkaista erillistä artikkelia, kun tuon kaiken saa sanotuksi jo parissa kappleessa kuten tässä jo teinkin. Ajattelin kuitenkin, että on tärkeä pitää yllä myös tuotakin todellisuutta, koska olen ennustanut jo aika hyvin tulevaisuutta juuri seiskojen toistuvuuteen perustuen.

    Kiitos muuten kommenteistasi ja tuestasi Facebookissa Trumpin kannattajat ryhmän pilkkakirveille. Itseäni alkaa vain väsyttää aika nopeasti tuo väittely ihmisten kanssa, etenkään jos he eivät ole lainkaan valmiita nöyrtymäään ja tarkkamaan omia mielipiteitään kriittisesti.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s