Yle myöntää maailman talousfoorumin ajaman suuren nollauksen olevan totta, mutta samaan hengenvetoon väittää sitä myös oikeiston salaliittoteoriaksi.

Kuuntelin juuri Patmos-säätiön dosentti Juha Ahvion uusimman podcastin Great Reset on todellisuutta missä käsiteltiin Yle-uutisten artikkelia syyskuun 19. päivältä nimeltä Marin ja Saarikko kuuluvat nuorten huippujohtajien globaaliin verkostoon, joka tukee talousjärjestelmän “nollausta” – professori: Sidonnaisuus olisi ollut syytä ilmoittaa. Artikkelissa käytännössä myönnetään, että agenda on aivan todellinen ja jonka tavoitteita meidän suomalaiset päättäjämme ovat sitoutuneet myös ajamaan. Mutta hieman ristiriitaisesti artikkelin loppuosuus kutsuu sitä myös salaliittoteoriaksi, vaikka myöntää alkuunsa että kyseessä on aivan todellinen agenda. Yle on uutisessaan hieman myöhässä, sillä itse raportoin asiasta blogissani jo toukokuussa 2020 artikkelissa nimeltä Prinssi Charles johtaa kesäkuussa maailman poliittiset ja talousjohtajat yhteen tuovaa kokousta yrityksessä luoda pandemian jälkeinen uusi taloudellinen maailmanjärjestys.

Lainasin tuossa kirjoituksessani Vanity Fair -lehden raporttia, joka kertoi tästä agendasta seuraavaa:

Yhdessä maailman talousfoorumin kanssa, organisaation joka kokoaa yhteen joitakin maailman rikkaimpia ihmisiä konferenssiin Davosiin, Sveitsiin, Charles tulee käynnistämään projektin virtuaaliseen tapahtumaan 3. kesäkuuta. Tammikuussa Charles aloitti yhteistyön organisaation kanssa nimeltä Sustainable Markets Initiative, ja hän käytti paneelikeskustelua Davosissa ja puhui siitä kuinka ajatteli kapitalismin tarvitsevan ”resetoimista” yrityksessä ehkäistä ilmastonmuutoksen pahimmat vaikutukset. Nyt hän soveltaa samaa logiikkaa koronaviruksen jälkimaininkiin. Telegraphin mukaan Charles on työskennellyt Klaus Schwabin kanssa, maailman talousfoorumin perustajan, projekteissa jotka auttavat palautumaan pandemiasta. ”Prinssi uskoo, että kun maat ja liiketoimet ympäri maailman etsivät keinoja rakentumaan uudestaan kriisin jälkeen, on olemassa ainutlaatuinen mutta kapea mahdollisuuden ikkuna kiihdyttää kestävän kehityksen agendaa tavalla, joka panee ihmiset ja planeetan ensimmäiseksi,” aloitteen puhemies kertoi uutislehdelle. ”Ennen kuin teollisuudet palaavat yksinkertaisesti vanhaan toimintatapaan, tämä prinssin ja professori Schwabin johtama ryhmä suunnittelee osoittavan, että meillä on mahdollisuus toipua tekemällä asiat eritavalla ja paljon vähemmän negatiivisella vaikutuksella maailmaan jossa elämme.”

Elokuussa 2020 kerroin kuinka demokraattipuolueen presidenttiehdokas Joe Bidenin poliittinen agenda nimeltä Build Back Better oli vain koodinimi tälle samaiselle Suuren nollauksen suunnitelmalle. Tuossa tekstissä lainasin Heartland Instituutiin toimitusjohtajan Justin Haskinsin kirjoitusta, jossa hän kertoi mm. seuraavaa: 

Se ei ole salaliittoteoria. Se on salaliittofakta…. Mutta koronaviruspandemian ja siitä tulleen massiivisen hallitusvallan kasvun vanavedessä, vasemmistolaiset johtajat ovat puhuneet uuden idean puolesta, sellaisen, joka on jopa vieläkin avoimemmin sosialistinen kuin Green New Deal, ja vaarallisempi johtuen sen globaalista luonteesta. Se on nimeltään “Suuri nollaus,” ja vaikka se ei olekaan saanut vielä merkittävää mediahuomiota muutamien valtavirran mediakanavien ulkopuolella, se tulee saamaan pian, ja kun se tapahtuu, ainoa toivo sen pysäyttämiseksi tulee olemaan toinen suuri kampanja, joka tuo yhteen vapauden tukijat ympäri Yhdysvaltoja ja maailmaa.

Lyhyesti, Suuri nollaus on ehdotus, joka muuttaisi täysin koko globaalin talouden, liikuttaen sen lähemmäksi kollektivismia ja pois päin kapitalismista. Sen kiihkeimpien tukijoiden mukaan, päämäärä ”Suurelle nollaukselle” on kolminkertainen: (1) korjata koronaviruksen aiheuttama vahinko globaaliin talouteen; (2) pysäyttää ilmastonmuutos katastrofi; ja (3) käyttää kahta edellä mainittua ”kriisiä” mahdollisuutena sosialististen ihanteiden edistämiseen, mukaan luken kapitalismin ja yksilönoikeuksien tuhoamiseen….

Suuri nollaus edustaa kaikkein merkittävintä uhkaa kapitalismille ja yksilönvapaudelle yli puoleen vuosisataan. Monessa suhteessa se on paljon vaarallisempi kuin Neuvostoliitto oli koskaan, koska niin monet ihmiset maissa kuten Yhdistyneessä Kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa tukevat Suurta nollausta tavoilla, joita emme nähneet koskaan kylmän sodan aikana. Vapauden puolustajat eivät saa nauraa Suurelle nollaukselle tuulesta temmattuna toiveunena. Jotkin maailman voimakkaimmat ihmiset ja instituutiot tukevat sitä jo (Microsoft, IMF, Maailman talousfoorumi, Yhdistyneet Kansakunnat, jne.) ja olemme yhä suunnitelman alkuvaiheissa. Sen jälkeen, kun oikea hetki Suurelle nollaukselle rakentuu, on aika alkaa soittaa hälytyskelloa. Meillä ei ole varaa odottaa.” 

Jopa Wikipedia, joka ei ole tosin kaikkein luotettavin lähde ja on viimevuosina alkanut nojata poliittisissa artikkeleissaan yhä enemmän vasemmalle, toteaa tästä Maailman talousfoorumin hankkeesta seuraavaa, alaotsikolla ”demokraattisten rakennelmien ja instituutioiden kaappaaminen”:

Schwab, Maailman talousfoorumin vuoden 2010 raportin ”Global Redesign” (globaali uudelleenmuotoilu) julkaisijana, olettaa että globalisoitua maailma voidaan hallita parhaiten monikansallisten yritysten, hallitusten (mukaan lukien YK:n järjestelmän kautta) ja valittujen kansalaisjärjestöjen yhteistyön kautta. Se väittää, että hallitukset eivät ole enää ”ylivoimaisesti hallitsevia toimijoita maailman näyttämöllä” ja että ”aika on tullut uuteen kansainvälisen hallinnan sidosryhmien paradigmaan”. Maailman talousfoorumin agenda sisältää julkisen ja yksityisen sektorin YK:n missä tietyt erikoistuneet virastot operoisivat yhdistyneiden valtion ja valtiosta riippumattomien hallintojärjestelmien mukaisesti. Transkansallisen Instituutin mukaan talousfoorumi suunnittelee siten tunnustetun demokraattisen mallin korvaamista mallilla missä itsevalittujen ”sidosryhmien” joukko tekee päätökset kansalaisten puolesta. Ajatushautomo päätyy siihen lopputulokseen, että olemme kasvavassa määrin astumassa maailmaan missä Davosin kaltaiset kokoontumiset ovat ”hiljainen vallankumous” hallitusten vallan kaappaamiseksi.

Juuri tätä Walesin Prinssi tarkoitti, kun hän aloitti vuoden 2010 poliittiseksi manifestikseen kutsutun kirjansa Harmony: A New Way of Looking at Our World dramaattisella julistuksella: ”Tämä on kutsu vallankumoukseen. Maa on uhattuna. Se ei voi selviytyä kaikesta mitä vaadimme siltä. Se on kadottamassa tasapainonsa ja me ihmiset olemme aiheuttaneet sen. ’Vallankumous’ on vahva sana ja käytän sitä harkitusti.” Nyt jopa Yle myöntää, että tämä demokratiaa, kansanvaltaa ja yksilönvapautta uhkaava globalistinen agenda olisi täysin totta. Lainaan joitakin silmiinpistävimpiä kohtia Mikko Leppäsen artikkelista Marin ja Saarikko kuuluvat nuorten huippujohtajien globaaliin verkostoon, joka tukee talousjärjestelmän “nollausta” – professori: Sidonnaisuus olisi ollut syytä ilmoittaa (vahvistukset minun):

Kärkevimmät tutkijat ovat syyttäneet Maailman talousfoorumin toimintaa superrikkaiden epädemokraattiseksi eliittikerhoksi. Edesmennyt Harvardin yliopiston politiikan tutkija Samuel P. Huntington määritteli jo vuonna 2004, että Davosissa kokoontuvat vaikuttajat edustavat nousevaa ylikansallista eliittiluokkaa. Hänen mukaansa nämä henkilöt näkevät valtioiden rajat esteinä ja kansalliset hallitukset menneisyyden jäänteinä, joiden ainoa hyödyllinen tehtävä on edistää eliitin globaaleja toimia…

Tampereen yliopiston Bethwaite ei näe johtajien kokoontumisissa yhtä isoa ongelmaa. Hän sanoo, että ministerien YGL-jäsenyys herättää kuitenkin kysymyksiä. – Verkosto on sanonut, että heillä on tietty agenda, joka on yhteneväinen Maailman talousfoorumin agendan kanssa. Minua kiinnostaa, mikä on jokaisen yksilön vastuu ja missä määrin he tulevat tätä agendaa toteuttamaan omassa toiminnassaan, Bethwaite sanoo….

Maailman talousfoorumi haluaa uudistaa talousjärjestelmän ja YGL:n johto on ilmoittanut kannattavansa asiaa. Professori Teivo Teivaisen mukaan osa ehdotetuista muutoksista saattaa olla ongelmallisia demokratian kannalta.

”Pandemia edustaa harvinaista mutta lyhytkestoista mahdollisuutta pohtia, kuvitella uudelleen ja nollata maailmamme”.

Näin Maailman talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab sanoi vuosi sitten kesällä, kun hän esitteli laajan uudistusaloitteen nimeltä The Great Reset eli vapaasti suomennettuna “Suuri nollaus”. YGL-verkoston johtaja Mariah Levin on ilmoittanut Forbes-lehdessä julkaistussa kirjoituksessa, että YGL tukee nollausta. Se on hanke, jonka tavoitteena on rakentaa koko maailman yhteiskunta- ja talousjärjestelmä kestävämmäksi ja ympäristöystävällisemmäksi koronapandemian jälkeen.

Schwabin keskeinen ajatus on, että maailman hallintajärjestelmät ovat rikki, koska ne eivät pysty ratkomaan pandemian ja ilmastonmuutoksen kaltaisia suuria ongelmia. Siksi Schwabin mielestä pitäisi valita uusi polku ja kaikki teollisuudenalat energiasta teknologiaan tulisi “nollata” ja keksiä uudelleen. Suuri nollaus perustuu kolmeen osa-alueeseen. Ensiksi hallitusten koronaelvytysvaroja ja yksityisiä sijoituksia pitäisi suunnata uuden tasa-arvoisemman ja kestävämmän talousjärjestelmän rakentamiseen. Schwabin mukaan Euroopan komission 750 miljardin euron elpymispaketti on esimerkki tällaisesta toiminnasta.

Toiseksi taloudessa pitäisi hyödyntää laajasti uusia teknologioita, joita Maailman talousfoorumi kutsuu ”neljännen teollisen vallankumouksen” teknologioiksi. Niitä ovat esimerkiksi tekoäly ja robotiikka, 3D-tulostus, bioteknologia sekä aivojen ja tietoisuuden toimintaan liittyvä neuroteknologia. Innovaatioita käytettäisiin muun muassa teollisuuden automatisointiin, palvelujen digitalisointiin sekä yhteiskunnallisten ja terveyteen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen. Kolmanneksi eri maiden pitäisi lisätä yhteistyötä esimerkiksi verotuksessa ja sääntelyssä. Näin markkinoita ohjattaisiin reilummiksi.

Rikkinäisen talousjärjestelmän korjaamiseksi Schwab tarjoaa siirtymistä voittojen maksimointiin tähtäävästä ”omistajakapitalismista” kestävään kasvuun perustuvaan ”sidosryhmäkapitalismiin”. Sidosryhmäkapitalismissa yritysten katsotaan olevan velvollisia huomioimaan kaikki sidosryhmät ja tuottamaan hyvää koko yhteiskunnalle huomioiden tulevat sukupolvet, kuvailee rahoituksen professori Elias Rantapuska Aalto-yliopistosta. Rantapuskan mukaan sidosryhmäkapitalismi on noussut tapetille, koska bisnesjohtajat ymmärtävät, että luonnon monimuotoisuuden tuhoutuminen ja ilmaston lämpeneminen ovat asioita, joille pitää tehdä jotakin.

Täysin ongelmattomana Rantapuska ei näe suuntausta. – Jos pitää huomioida kaikkien näkemykset, niin koskaan ei voida huomioida joka ikistä näkemystä tasapuolisesti. Aika monesti ne näkemykset ovat ristiriidassa, Rantapuska sanoo… Rantapuska pohtii, aikooko jokin maa esimerkiksi muuttaa osakeyhtiölakia ja todeta, että osakeyhtiön tarkoituksena ei ole pääasiallisesti tuottaa voittoa omistajilleen. Tällainen päätös voisi vaikuttaa ihmisten haluun toimia yrittäjinä. – Voi olla, että meillä ei olisi niin montaa yritystä, jos yrittäjä laittaa ensin verta, hikeä ja pääomaa ja sitten joku muu tulee ja sanoo, että liiketoiminnalla pitäisi tehdä jotain ihan muuta kuin voittoa yrittäjälle, Rantapuska arvioi.

Maailman talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab katsoo, että maailmanlaajuisten ongelmien ratkaiseminen vaatii myös jonkinlaista tehokasta globaalin hallinnan muotoa osana niin sanottua Suurta nollausta. Kyseessä ei ole pyrkimys maailmanhallituksen perustamiseksi, vaan käytännössä valtaa keskitettäisiin aiempaa enemmän suuryhtiöille, pääoman omistajille ja heidän säätiöilleen, tulkitsee maailmanpolitiikan professori Teivo Teivanen.

Hänen mukaansa tällaisessa tilanteessa entistä useampi maailmanlaajuisia kysymyksiä koskeva päätös tehtäisiin epävirallisissa tapaamisissa. – Se saattaa joka tapauksessa tarkoittaa sitä, että globaalien keskusteluteemojen esiin nostaminen ja osittain myös niistä päättäminen siirtyy aiempaa enemmän elimille, jotka eivät ole ihmisten demokraattisesti valitsemia. Siinä on silloin selkeä ongelma demokratian kannalta, Teivainen sanoo.

Leppäsen artikkeli on täynnä sisäisiä ristiriitauksia. Ensin siinä todetaan, ettei ”kyseessä ei ole pyrkimys maailmanhallituksen perustamiseksi”, mutta samassa yhteydessa muistutetaan, että ”maailmanlaajuisten ongelmien ratkaiseminen vaatii myös jonkinlaista tehokasta globaalin hallinnan muotoa” ja että ”käytännössä valtaa keskitettäisiin aiempaa enemmän suuryhtiöille, pääoman omistajille ja heidän säätiöilleen”. Eikö tämä ole juuri maailmanhallituksen nimenomainen määritelmä? Myöhemmin Leppänen hämmentää lukijaa vielä enemmän kutsumalla tätä kaikkea myös oikeiston salaliittoteoriaksi:

Sosiaalisessa mediassa Maailman talousfoorumiin ja sen ajamiin uudistuksiin kohdistuu hurjia väitteitä ja salaliittoteorioita. Tutkijoiden mukaan niitä levittävät erityisesti kansallismieliset toimijat, jotka vastustavat globalisaatiota.

Valtaapitävät ovat kokoontuneet pohtimaan ajankohtaisia kysymyksiä erilaisille suljetuille foorumeille kautta aikojen. Aiemmin huomiota ovat herättäneet esimerkiksi Bilderberg-kokous ja Trilateraalinen komissio, joiden keskusteluista ei kerrota julkisuuteen. Bilderberg-kokouksessa länsimaiset poliitikot, yritysjohtajat ja erilaisten instituutioiden edustajat keskustelevat ajankohtaisista aiheista. Trilateraalinen komissio puolestaan on amerikkalaisen pankkiirin David Rockefellerin perustama keskusteluryhmä, jonka tavoitteena on edistää Länsi-Euroopan, Yhdysvaltojen ja Japanin yhteistyötä.

Nämä korkean tason kokoukset ovat olleet vastustuksen ja salaliittoteorioiden kohteina jo vuosikausia. Viime aikoina samoin on käynyt Maailman talousfoorumin The Great Reset -aloitteelle.

Suuri nollaus on siis todellinen Maailmantalousfoorumin agenda, mutta heti kun sitä aletaan kritisoimaan kansallismielisten, oikeiston tai vapauden ja demokratian puolustajien taholta, se muuttuu salaliittoteoriaksi, ”jota voi joskus oikeutetusti sanoa hörhömeiningiksi, professori Teivo Teivainen sanoo.” Logiikka näyttäisi olevan juuri tuo. Sitten Leppänen jatkaa: ”Salaliittoteoreetikot ja osa kärkevimmistä kriitikoista väittävät, että globaali eliitti hävittää pienyritykset koronapandemian ja sulkutoimien varjolla. Radikaaleimmissa väitteissä maalataan kuvaa dystooppisen, maailmanlaajuisen valvontayhteiskunnan perustamisesta “Suuren nollauksen” kautta.” Pane merkille, että Leppäsen mukaan ei vain ”salaliittoteoreetikot”, mutta myös hankkeen kärkevimmät kriitikot väittävät kyseistä asiaa. Sitten hän lisää: ”Väitteet pohjautuvat siihen, että esimerkiksi koronapassi, kansalaisille luotava digitaalinen identiteetti, keskuspankkien digivaluutat sekä esineiden internet, tekoäly ja aivojen toimintaan vaikuttavat neuroteknologiat mahdollistaisivat ihmisten kontrollin ennennäkemättömällä tavalla.”

Ei vaadita rakettitieteilijää sen päättelemiseen, että jos hankkeen kannattajien mukaan tavoitteena on vallan keskittäminen yksityisen ja julkisen sektorin muodostamalle globaalille hallinnolle ”globaalien kriisien ratkaisemisen” varjolla, ja tämän saavuttamiseksi olisi tarkoitus edistää ”neljännen teollisen vallankumouksen” teknologioita kuten tekoälyä, robotiikkaa, 3D-tulostusta, bioteknologiaa sekä aivojen ja tietoisuuden toimintaan liittyvää neuroteknologiaa, niin hyvin luultavasti näitä työkaluja tultaisiin käyttämään yhä lisääntyvään massojen valvontaan, kontrolliin ja vapauksien riistoon. Nyt täytyy sanoa – kuten olen tehnyt selväksi jo moneen kertaan aiemmin blogissani -, että itse en ole uusia teknologioita kammoksuva ”luddiitti” (nimitys viittaa 1800 -luvun Britanniassa teollista vallankumousta vastustaneisiin anarkisteihin).

Termissä ”neljäs teollinen vallankumous” ei ole itsessään mitään pahaenteistä, sillä se viittaa vain 1700 -luvulla alkaneen teollisen vallankumouksen neljänteen historialliseen kehitysvaiheeseen, jonka ylläkuvatut teknologiat ovat mahdollistaneet. Kuten teollisen vallankumouksen kolme aikaisempaa vaihetta veivät ihmiskuntaa monessa suhteessa eteenpäin ja mahdollistivat hallintavaltamme maanpäällä (oikeutus, jonka Jumala antoi ihmiselle hänen luomisensa yhteydessä kuten 1. Moos. 1:28 kertoo), niin samoin myös sen neljäs vaihe tulee olemaan oikein käytettynä ihmis- ja koko luomakunnan siunaus eikä kirous. Mutta historia osoittaa myös sen, että ihmisillä on ollut taipumus käyttää omien käsiensä luomuksia myös pahan välikappaleena – ja mitä voimakkaampi työkalu, sitä suurempi vaara, että käytämme sitä tuhoamiseen rakentamisen sijasta.

Voit käyttää vasaraa rakentaaksesi sillä lähimmäisellesi majan, mutta voit käyttää sitä myös halkaisemaan hänen kallonsa. Voit käyttää ydinvoimaa tuottaaksesi sillä miljoonille sähköä, mutta voit käyttää sitä myös suurkaupunkeja hävittävän pommin rakentamiseen. Voit tehdä kuten Elon Musk ja rakentaa raketteja, joilla pääsee matkustamaan minne päin tahansa maapalloa alle tunnissa, mutta yhtälailla voit seurata ”rakettimies” Kim Jong-unin esimerkkiä ja rakentaa ydinkärjillä varustettuja ballistisia ohjuksia ja uhitella niillä naapurikansojasi. Pointtini on nyt se, että neljännen vallankumouksen teknologioita kuten 5G-verkkoa, esineiden internettä, tekoälyä, robotiikkaa, 3D-tulostusta, bioteknologiaa ja aivojen toimintaan vaikuttavia neuroteknologioita, voidaan käyttää sekä hyväntahtoisiin että pahantahtoisiin päämääriin.

Tuskin kukaan vastustaa tulevaisuutta missä itseohjautuvat ja päästöttömät lentävät autot valaisevat kaupunkien yötaivaan tai missä ”älykodeista” ja holograafisista videopuheluista on tullut arkipäivää. Mutta scifi-filmit ovat täynnä varoituksia tulevaisuuden dystopisesta yhteiskunnasta missä teknologian kehitys on mennyt hieman väärään suuntaan ja tullut ihmisten orjuutuksen työkaluksi. Klaus Schwabin ja kumppaneiden tavoitteina näyttäisi olevan tämän jälkimmäisen skenaarion tuominen todellisuuteen, skenaarion, joka on jo suurelta osin todellisuutta sosiaalisen luottoluokitusjärjestelmän Kiinassa. Kun Schwab kertoo, että tavoitteena olisi siirtyä voittojen maksimointiin tähtäävästä ”omistajakapitalismista” kestävään kasvuun perustuvaan ”sidosryhmäkapitalismiin”, niin tavoite on luoda kirjaimellisesti Ilmestyskirjan 13. luvussa ennustettu globaali yhteiskunta missä et voi ostaa taikka myydä ellei sinulla ole merkkiä.

Ellei yrityksesi noudata näitä maailmnahallinnon asettamia ”kestävän kehityksen” ja ”yhteisen hyvän” periaatteita (mitä ikinä ne sitten ovatkaan), sinulla ei ole lupaa myydä. Tai vastaavasti jos kuluttajana et alistu täydellisesti tämän maailmanhallituselimen vaatimuksiin, sinulla ei ole lupa ostaa. Rokotepassi on tästä kehityssuunnasta vasta ensimmäinen esimerkki. Jos hallituksilla on oikeus sanella se onko sinulla lupa astua ravintoloihin ja julkisiin yleisötapahtumiin sen perusteella oletko rokotettu vai et, niin sitten niillä on lupa sanella kaikkea muutakin elämässäsi. Jos annat hallitukselle vallan päättää siitä otatko piikkiä kehoosi, sitten annat heille vallan päättää koko itsemääräämisoikeudestasi. Mikä tahansa julkista turvallisuutta, terveyttä tai yhteistä etua uhkaavaksi katsottu asia voidaan asettaa sinun ja lompakkosi väliin.

Tänään monin paikoin maailmaa sinulta evätään oikeus ostamiseen, myymiseen tai työntekemiseen ellei sinulla ole todistusta rokotteen ottamisesta. Mutta hyvin pian voimme olla tilanteessa missä et voi ostaa etkä myydä ellet palvo petoa ja sen kuvaa, kuten Ilmestyskirja ennusti lähes 2000 vuotta sitten:

Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi. – Ilm. 13:15-18

Kun kristityt eivät puhu, kivet huutavat totuutta (Luuk. 19:40). Konservatiivi tubettaja Paul Joseph Watson, jolla on lähes kaksi miljoonaa seuraajaa, ei ole kristitty (tunnustanut itse), kuten moni voi ehkä päätellä jo hänen epäsiivosta kielenkäytöstään. Tästä huolimatta hän puhuu tässä videossa siitä kuinka paavi Franciskus on toteuttamassa Ilmestyskirjan 13. luvun antikristillistä petoyhteiskuntaa ja lainaa Danielin kirjan sekä Ilmestyskirjan näkyjä sen vahvistuksena, että maailmanhallitus on kytketty Raamatussa Paholaisen työksi:

Advertisement

6 vastausta artikkeliin “Yle myöntää maailman talousfoorumin ajaman suuren nollauksen olevan totta, mutta samaan hengenvetoon väittää sitä myös oikeiston salaliittoteoriaksi.

 1. Klaus Schwab on vain ROCKEFELLEREIDEN kilpimies kuten esim. Joe Biden. Davos on Bilderbergin, CFR:n ja Trilateraalisen komission JULKISUUDESSA näkyvä osa. Great Reset on sama asia kuin One World -salaliitto jonka Bilderbergin, TC:n ja Rooman klubin perustanut Chase Manhattanin johtaja David Rockefeller myöntää omaelämäkertansa sivulla 405. Kaiken taustalla on BIS-pohjainen keskuspankkijärjestelmä joka ajaa mm. Agenda 2030 -hanketta. Klaus Schwab ajaa kirjansa mukaan MAAILMANHALLITUSTA ja on televisiossa kertonut ihmisten SIRUTTAMISESTA. Huomioikaa Microsoftin patentti WO2020060606A1. Tulossa on DIGIRAHA ja 24/7 VALVONTA. Rokotteilla ihmiseen syötetään NUMEROKOODI joka liittyy PEDONMERKKIJÄRJESTELMÄÄN sekä GRAFEENIOKSIDIA. Grafeeni liittyy mm. MIELENHALLINTAAN ja TEKOÄLYYN.

  Tykkää

 2. Kiitos taas asiantuntevasta kirjoituksestasi! Se selvensi monia asioita. Todella vaaralliseksi tämä ”Suuri nollaus” menee kun aletaan leikkimään nonoteknologian mahdollisuuksien kanssa jossa puututaan ihmisen aivoihin ja tätä kautta ihmisen vapaaseen tahtoon. Tämän pyrkimyksen Schwab on tiettävästi myöntänyt. Pidän mahdoillisena että tämä tahtoon vaikuttava elementti on mukana tulevaisuuden pedon merkissä, ja Raamatun selvä kielto sen ottamisesta tulee entistä paremmin ymmärrettäväksi. . Aion jakaa tämän facebookissa kokonaan ja myös joitain tärkeimpiä osia siitä. .

  Tykkää

  1. Kiitos kommentista. Niin, itsekin pohdin joskus tuota, että onko pedon merkillä jokin mielenhallinta ulottuvuus, joka tuhoaa ihmisen vapaan tahdon ja siksi sen ottaminen on niin tuomittavaa. Elon Musk on esitellyt jo hänen neurosirunsa ja tämähän on ollut teknonörttien mielessä jo pitkään, että lopulta teknologia ja ihminen sulautuu yhteen, kuten se on jo melkein sulautunut, kun jokainen kantaa taskussaan tietokonetta, joka on älykkäämpi kuin koko Apollo 11 kuulentoihin vaadittu tietokoneohjelma. Seuraava kehitysaskel lienee esim. älylasit joita myydään jo hyvin monenlaisessa muodossa, mutta eivät ole tulleet vielä laajempaan käyttöön. Älylasit ovat siis silmälasien muodssa oleva tietokone, joka luo AR-todellisuuden VR-todellisuuden sijasta. AR tulee sanoista Augmented Reality ja se viittaa lisättyyn todellisuuteen missä digitaalinen maailma ja internetmaailma tulee näköpiiriisi todellisen maailman päälle. Tavoitteena on siis tehdä tietokoneista entistä integroituneimpia ihmisen luonnollistien aistien kanssa, sen sijaan, että ne olisivat näitä erillisiä laitteita joita kannamme mukanamme. Eli scifi-filmien termein, tavoitteena on tehdä meistä kyborgeja, ihmisten ja koneen välimuotoja.

   En pidä tätä välttämättä pelkästään huonona kehityksenä ja mielessäni on ollut jo kauan kirjoittaa seuraava kirja siitä kuinka nämä lukuisat teknologiset edistysaskeleet tulisivat mahdollistamaan myös tuhatvuotiseen rauhanvaltakuntaan liittyvien profetioiden toteutumisen. Tätä ennen niitä tullaan käyttämään kuitenkin pedon valtakunnan rakentamiseen. Ilmestyskirjassa ei kuitenkaan puhuta mistään aivosiruista. Johannes näki, että pedon merkki pannaan oikean käden tai otsan päälle (alkukielessä prepositio edellyttää, että merkki pantaisiin juuri ihon päälle). Lisäksi, en tiedä onko ihmisen vapaaseen tahtoon mahdollista edes vaikuttaa minkäänlaisten aivojen sähköiset impulssit ja digitaalisen informaation kytkevän teknologian avulla. Aivotutkimushan on edennyt jo hyvin pitkälle ja todisteita on tullut paljon sen puolesta, ettei ihmisen tietoisuus sijaitse aivoissa (kuten materialistit saattaisivat ajatella). Jos ajatellaan esim. skenaariota missä joku hakkeroisi ja kaappaisi jonkun ”aivot” tuollaisten neurosirujen avulla, niin korkeintaan kaappari voisi alkaa vaikuttamaan sillä ihmisen fyysiseen käyttäytymiseen ja motoriseen toimintaan. Tällaisilla teknologioillahan pyritään esimerkiksi siihen – mikä on nyt jo mahdollista – , että kätensä menettänyt ihminen voisi liikuttaa ajatusten voimalla mekaanista kyborgikättään ja sen sormia.

   Tykkää

   1. Tulossa on METAVERSE. Mm. Facebook on asiasta kiinnostunut. Petojärjestelmän ytimessä tulee olemaan KVANTTITIETOKONE johon kaikki yhdistetään. Internet of Things on myös merkittävässä roolissa.

    Tykkää

 3. Oman ymmärrykseni mukaan metaverse korvaa internetin. 3D, AR, jne. Kannattaa myös tsekata Samsungin 6G-kuviot ja ”digital twins”. Metaverse & kumppanit näyttäisivät mahdollisesti liittyvän Ilmestyskirjassa kuvattuihin tapahtumiin kuten pedon kuvaan ja sen kumartamiseen. Grafeenioksidi jota on koronarokotteissa kannattaa myös huomioida. Rokotteen mukana ihmiseen tulee koodi pedonmerkkisysteemiä varten. Grafeenilla ihminen myös merkataan. Nanobotit, kvanttitatuoinnit, etc liittyvät rokotteisiin. Passin ja digitaalisen identiteetin kautta siirrytään sitten SIRUTUKSEEN. Grafeeni muodostaa itsestään virtapiirejä. 5G liittyy.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s