Kuningas Charles III:lle työskentelevä Britannian uusi pääministeri Rishi Sunak ajaa Kiinan mallin mukaista sosiaalista pisteytystä: Ilmestyskirjassa ennustettua pedon merkkiä.

Yhdistyneen Kuningaskunnan Downing Street 10 on nähnyt jo viisi eri pääministeriä vuoden 2016 Brexit -äänestyksen jälkeen. Kuten Brexitin takana ollut Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisyyspuolueen (UKIP) ja Brexit Puolueen entinen puheenjohtaja Nigel Farage kertoi Sky News Australia -kanavalla: ”Ajattele missä sekasotkussa olemme. Näin aamulla ihastuttavan tviitin. ’Poikani on nähnyt neljä valtionvarainministeriä, kolme sisäministeriä, kolme pääministeriä ja kaksi monarkkia. Hän on neljä kuukautta vanha.’ Britannian konservatiivipuoluen rivit ovat olleet sekasorrossa paljolti Brexitin ja populismin nousun aiheuttaman poliittisen murroksen johdosta. Vaikka Nigel Farage on ottanut kunnian Remainer leiriin kuuluneiden eli EU:ssa pysymisen puolesta puhuneiden David Cameronin ja Theresa Mayn erosta, ja brexiteeri Boris Johsonin valinnasta vuoden 2019 parlamentinvaaleissa missä konservatiivit saivat murskavoiton Jeremy Corbynin työväenpuolueesta, Johnsonin ainoaksi ansioksi jäi lopulta Britannian EU-eron vieminen päätökseen. Hän ei ollut kuitenkaan se ”Britannian Trump”, kuten hänen äänestäjänsä olisivat toivoneet, ja noudatti globalistisen valtaeliitin status quo politiikkaa.

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi

Ilmestyskirja 13:16-18

Boris Johnson edisti pandemian aikana myös Prinssi Charlesin ja Klaus Schwabin kesällä 2020 käynnistämää Suurta nollausta, jota Sky News Australian juontaja Rowan Dean kutsui ”ekofasistiseksi globalistiseksi totalitaariseksi agendaksi” yksityisen omistusoikeuden ja muiden perustavanlaatuisten vapauksiemme lakkauttamiseksi. Kerroin siitä tässä kirjani mainosvideossa viimevuoden kesäkuussa. Prinssi Charlesin virallinen Twitter -tili julkaisi 2. kesäkuuta 2020 seuraavan tviitin:

Tänään virtuaalisen pyöreän pöydän yhteydessä käynnistetty The Great Reset [Suuri nollaus] pyrkii rakentamaan uudelleen, suunnittelemaan uudelleen, elvyttämään ja tasapainottamaan maailmaamme. Se on suunniteltu varmistamaan, että yritykset ja yhteisöt ”rakentuvat uudestaan parempana” [Build Back Better] asettamalla kestävät liiketoimintakäytännöt toimintansa ytimeen, kun ne alkavat toipua koronaviruspandemiasta.

Sisältö

 1. CHARLES III ja kehitys kohti fasistista pedon talousjärjestelmää
 2. Pelko eliitin työkaluna pandemian aikana ja sen jälkeen
 3. Charles III, kyborgit ja NPC
 4. Britannian uusi pääministeri ja tuleva globaali digitaalinen valuutta
 5. Johtopäätös

CHARLES III ja kehitys kohti fasistista pedon talousjärjestelmää

Tämä oli useita viikkoja ennen kuin Joe Bidenin alkoi käyttää tuota fraasia Build Back Better hänen presidenttikampanjansa yhteydessä (valtamedia kertoi sen merkitsevän vastakohtaa presidentti Trumpin taloudelliselle nationalismille ja America First agendalle) ja vuosi ennen kuin monet maailmanjohtajat – mukaan lukien Boris Jonson – käyttivät samaa globalistista fraasia G7-maiden johtajien kokoontumisessa kesäkuussa 2021. Build Back Better on pelkkä globalistinen koodisana pandemian jälkeisen uusfeudalistisen yhteiskunnan rakentamiseen ”missä et omista mitään ja olet onnellinen”, kuten Maailman talousfoorumi maalaili verkkosivullaan muutama vuosi sitten. Walesin Prinssin oma verkkosivu kertoo:

Kesäkuussa 2021 HRH [Hänen kuninkaallinen korkeutensa] tapasi G7-maiden johtajat ja yritysjohtajat vaatiakseen koordinoituja toimia ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun yritysjohtajilla oli virallinen tapaaminen maailmanjohtajien kanssa G7-huippukokouksessa, jossa keskityttiin kestävän tulevaisuuden rakentamiseen. Toimitusjohtajat edustavat yli 300:aa globaalia yritysjohtajaa, jotka ovat osa Walesin prinssin koolle kutsumaa ”halukkaiden liittoumaa” osana hänen Sustainable Markets Initiativea -hanketta.

Tämä Sustainable Markets Initiative, jonka Charles käynnisti Maailman talousfoorumin 50 -vuotisjuhlissa tammikuussa 2020, oli tosiasiassa sittemmin pahamaineiseksi tulleen Suuren nollauksen takana ja sen virallinen tunnus on pedon luvun 666 muodostava Walesin Prinssin sulkatunnuksen tyylitelty versio, jonka voit nähdä täällä. Vaikka Charles ei ole enää Walesin Prinssi, löydät tämän saman symbolin edelleen Sustainable Markets Initiativen verkkosivuilta ja sen edistämiseen tarkoitelulta re-tv.org -sivustolta mistä löydät useita Charlesin puheiden ja ajatusten levittämiseen tarkoitettuja propagandistisia videoita. Fox Business -uutisten kirjeenvaihtaja Charles Gasparino kertoi Twitterissä 12. toukokuuta 2022 seuraavaa:

SKUUPPI – @FoxBusiness on saanut selville, että merkittävät yhdysvaltalaisten yritysten toimitusjohtajat ja pankkijohtajat osallistuivat tällä viikolla salaiseen tapaamiseen prinssi Charlesin kanssa @ClarenceHouse:ssa edistääkseen ESG-tavoitteita. Brian Moynihan @BankofAmerica:sta oli osanottajien joukossa Buckinghamin palatsin illallisilla.

ESG tulee sanoista Environmental Social Governance eli ympäristöllinen sosiaalinen hallitseminen, joka viittaa joukkoon standardeja joilla mitataan yritysten sosiaalista ja ympäristöllistä vastuuta, jonka avulla sosiaalisesti tietoiset sijoittavat voivat harkita sijoituskohteitaan. Kuulostaa pinnalta katsoen hyvältä, mutta kyse on täysin keinotekoisista kriteereistä, joilla mitataan lähinnä sitä kuinka vasemmistolainen tai ”sosiaalisesti herännyt” (woke) tuo yritys tai sen toimitusjohtaja on. Esimerkiksi avoimena woke-kriitikkona tunnettu ja republikaaneja marraskuussa äänestävä Elon Musk, maailman rikkain mies, ei ole saanut tässä pisteytyksessä hyviä arvosanoja vaikka hänen sähköautoja valmistava Tesla-yhtiönsä on ollut eturintamassa teollisuuden vallankumouksessa kohti ”vihreämpää” fossiili-vapaata tulevaisuutta. ESG:llä mitataan lähinnä sitä kuinka uskollisesti tuet vasemmistolaista woke-agendaa tai seuraat valtavirran mukana sitä mitä ikinä hyvesignaloivat hallitukset pitävät oikeana ja moraalisena käyttäytymisenä.

Jos olet kritisoinut hallitusten koronanvastaisia toimenpiteitä, vastustanut hyödyttömiä ja syrjiviä koronapasseja, olet kriittinen hallitusten ilmastonmuutoksen torjunnan vastaisia toimia kohtaan tai jos uskot yhä ihmisen biologiaan kahden sukupuolen olemassaolosta, olet silloin silloin jonkin sortin foobikko, vihapuhuja tai disinformaation levittäjä. Tästä syystä Elon Musk on sanonut Twitterissä, jonka hän osti juuri 44 miljardin dollarin hintaan sopimuksen alkuperäisillä ehdoilla: ”Olen kasvavassa määrin vakuuttunut, että korporaatti ESG on Paholaisen inkarnaatio.” Daily Mail raportoi 10. maaliskuuta: ”Elon Musk vaahtoaa WOKE-kehityslinjaa vastaan, joka yrittää tehdä yritysmaailmasta ’sosiaalisesti tietoisemman’ sanoen, että ESG-säännöt on ’väännetty hulluuteen’ ja että ne ’tulisi poistaa ellei niitä korjata’.” Olet saattanut panna merkille, että viimevuosina yksityinen sektori on tullut yhä politisoidummaksi. Moni yritys yrittää nyt hyvelsignaloida heidän sosiaalista tietoisuuttaan ja ”suvaitsevaisuuttaan” edistämällä ja pakkosyöttämällä esimerkiksi pridekuukautena seksuaalivähemmistöjen asiaa.

PayPal herätti äsken tyrmistystä jopa sen alkuperäisten perustajien kuten Elon Muskin keskuudessa, kun se ilmoitti panevan toimeen politiikan missä sen jäsenet saisivat 2500 dollarin sakon disinformaation levittämisestä. Disinformaatioksi määritelteltäisiin tietenkin mikä tahansa informaatio mistä valtaapitävät hallitukset tai puolueet eivät tykkäisi huolimatta siitä onko se totta vai ei. PayPalin ilmoitus tästä sai niin suuren takaiskun, että se joutui perääntymään ja väittämään, että koko juttu perustui ”väärinymmärrykseen”. Nyt yhtiö yrittää jopa lahjoa vihastuneita käyttäjiään, etteivät he jättäisi palvelua. Jokainen historiaa vähänkin lukenut ymmärtää, että tämä on fasismia sanan alkuperäisessä historiallisessa kontekstissaan. Italian diktaattori Benito Mussolinin fasismi merkitsi nimittäin systeemiä missä yksityinen ja julkinen sektori puristivat kättä yhteen ja toimivat yhteistyössä yhteisen agendan ja ”kollektiivin” hyväksi. Yksilön oikeudet ja vapaus tuli uhrata siten ”yhteisen hyvän” alttarilla.

Pelko eliitin työkaluna pandemian aikana ja sen jälkeen

Jokainen profeetallisesti herännyt kristitty ymmärtää myös, että tämä on Ilmestyskirjassa ennustetun pedon merkin esivalmistelua. En väittänyt koskaan, että mRNA rokotteet olisivat olleet Ilmestyskirjan pedon merkki kuten jotkin kristityt rokotekriitikot opettivat. Mutta ymmärsin ja opetin alusta lähtien, että maailmaa hallitseva globalistieliitti käyttäisi tätä maailmanlaajuista kriisiä hyväkseen edistääkseen sillä pedon merkin käyttöönottoon johtavia lopullisia tarkoitusperiään. Rokotepassit olivat tästä yksi vaihe millä massoja totuteltiin hyväksymään hallituksen oikeus kieltää yrityksiltä ja kuluttajilta oikeus ostamiseen ja myymiseen elleivät he noudattaisi hallitusten määräyksiä viruksen kurissapitämiseksi. Moni kansalainen hyväksyi hiljaa tällaiset kansaa jakavat ja ihmisiä syrjivät toimenpiteet vaikka nyt tiedetään, ettei mRNA rokotteet estäneet viruksen leviämistä ja siten todistus sen ottamisesta oli aivan hyödytöntä hyvesignalointia.

Suurta julkisuutta saaneessa videossa yksi Pfizerin toimitusjohtajista myönsi äskettäin Euroopan parlamentin kuulustelussa, ettei heillä ollut tieteellistä näyttöä siitä että rokote estäisi tartuntaa ennen kuin se päästettiin markkinoille. Tästä huolimatta terveysviranomaiset ja poliitikot ympäri läntistä pallonpuoliskoa valehtelivat meille tästä kuukausien ajan ja oikeuttivat tuohon valheeseen perustuen miljoonien ihmisten kansalaisoikeuksien loukkaamisen ja sosiaalisen median jättiläiset sensuroivat jokaisen suuren rokoteteollisuuden kriitikon väittäen heidän edistävän Covid-misinformaatiota. Pandemia todistikin vain, että valtaapitävät olivat ainoa taho, jolla oli immuniteetti koskien syytöksiä disinformaation levittämisestä. Jaoin äskettäin Twitterissä Dr. Aseem Malhotran jakaman australialaisen sairaanhoitajan tekstin, joka on varsin osuva ja ajatuksia herättävä olit sitten mRNA-rokotteiden kriitikko tai puolestapuhuja:

Kaikkien rokotteiden joukossa, jotka olen tuntenut elinaikanani (kurkkumätä, jäykkäkouristus, tuhkarokko, vihurirokko, vesirokko, maksatulehdus, aivokalvontulehdus, tuberkuloosi), haluan myös lisätä flunssan ja keuhkokuumeen, en ole nähnyt koskaan rokotetta joka pakottaa minut käyttämään maskia ja säilyttämään sosiaalisen etäisyyden jopa silloinkin kun sinulla on täysi rokotesuoja. En ole kuullut koskaan rokotteesta, joka levittää virusta yhä rokotteen ottamisen jälkeen. En ole kuullut koskaan palkinnoista, alennuksista ja kannustimista rokotteen ottamiseksi. En ole nähnyt koskaan syrjintää niitä vastaan, jotka eivät ottaneet sitä.

Jos et ole ollut rokotettu, kukaan ei ole yrittänyt saada sinua tuntemaan itseäsi pahaksi ihmiseksi. En ole nähnyt koskaan rokotetta, joka uhkaisi ihmissuhteita perheenjäsenten, kollegoiden ja ystävien kesken. En ole nähnyt koskaan rokotetta, jota käytettäisiin uhkaamaan toimeentuloa, työtä tai koulua. En ole nähnyt koskaan rokotetta, joka sallisi 12 -vuotiaan ohittaa vanhempiensa suostumus. Kaikista rokotteista, jotka listasin yläpuolella, en ole nähnyt koskaan tämän kaltaista rokotetta, joka syrjii, jakaa ja tuomitsee yhteiskuntaa kuten se on tehnyt. Ja kun yhteiskunnan rakenne kiristyy… se on voimakas rokote! Se saa aikaan kaiken tuon paitsi immuniteetin.

Henkilökohtaisena ilmoituksena voin sanoa, että itse sairastin koronan lievänä heinäkuussa ja samoin sairastivat myös riskiryhmään kuuluvat yli 70 -vuotiaan vanhempani, joilta virus tarttui myös itseeni. Minä eikä vanhempanikaan ole ottaneet ensimmäistäkään koronarokotetta. Itselläni tauti ilmeni lähinnä voimakkaana kurkkukipuna eikä sitä ollut todellakaan kiva sairastaa sillä hengityskanavien tukkeutuminen vei minulta yöunet. Tarkoitukseni ei ole tietenkään vähätellä tautia, jossa miljoonat saivat surmansa. Mutta hallitusten toimenpiteet viruksen taltuttamiseksi olivat joko täysin hyödyttömiä, tai pahensivat asiaa vain entisestään (ei ottanut huomioon esim. sulkutilojen aiheuttamaa vanhinkoa monien mielenterveydelle, kansakunnan taloudelle, maskien käytön vahinkoa lasten verbaaliselle kehitykselle ja tunnelämälle, rokotteiden lukuisia raportoituja haittavaikutuksia, jopa kuolemia, jotka seurasivat rokotteiden ottamista niiden keskuudessa, joiden riski koronan vakavaan sairaalahoitoa vaativaan tautimuotoon oli hyvin alhainen). Politisoitunut ja suuren rahan kontrolloima valtamedia oli syyllinen paljolti siihen, ettei toimivia ja tieteellisesti testattuja lääkkeitä kuten hydroksiklorokiinia tai iverkmektiiniä otettu laajempaan käyttöön, jolla virus oltaisiin voitu tappaa lukuisten sairastuneiden kohdalla ennen heidän joutumistaan sairaalahoidon piiriin.

Kaiken taustalla on paljon laajempi ongelma. Globaalien kriisien aikana, ja 24/7 pauhaavien joukkotiedostusvälineiden aikakaudella jotka rikastuvat pelkoa lietsovalla uutisoinnillaan, mediaa ja valtaapitäviä kritiikittömästi seuraavat kansanjoukot ovat valmiita hyväksymään toimenpiteet joita he eivät olisi hyväksyneet koskaan aikaisemmin. Tämä nähtiin jo Syyskuun 11. terrori-iskuja seuranneen kansalaisten joukkovalvonnan myötä. Pandemia avasi eliitille uuden tekosyyn vapauksiamme rajoittavien toimenpiteiden käyttöönottoon. Kun maailmassa on suhteellisen rauhallista ja kansoilla menee taloudellisesti hyvin, ihmisiä on vaikeampi kontrolloida. Tästä syystä myös Donald Trumpista tuli päästä eroon. Pandemia, ydinsodan uhka, energiakriisi, ruokapula, tai mikä tahansa kansanjoukkojen pelkoa ja tyytymättömyyttä lietsova asia palvelee viimekädessä maailmaa hallitsevan globaalin eliitin tarkoitusperiä. Kun vihastuneet kansanjoukot alkavat mellakoimaan, he voivat vaatia sen verukkeella suurempaa kontrollia ja vapauksiemme riistoa ”järjestyksen palauttamiseksi”. Samalla tapaa natsit tarvitsivat Reichstagin paloa vaatiakseen sen verukkeella diktatuurisia valtuuksia Adolf Hitlerille.

Aivosirut, mikrosirut ja neljäs teollinen vallankumous

Mm. Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health:issa opiskellut Facebook ystäväni Mikko Paunio, yleisesti ottaen rokotemyönteisenä tunnettu terveydenhuollon erikoislääkäri ja epidemiologi, tunnetaan hänen kärkevistä vihreän politiikan, wokeismin ja globalismin vastaisista teksteistään. Paunio on jakanut Facebook-seinällään joskus myös omia videoitani tai kirjoituksiani missä olen identifioinut Charlesin Ilmestyskirjan pedoksi. Paunio itse on agnostikko, mutta on sanonut olevansa samaa mieltä kanssani Charlesista sekulaarin agnostikon näkövinkkelistä. Tuohan on jo sinänsä aika erikoista, että eskatologina minun on joskus helpompi löytää Raamattuun uskomattomia agnostikkoja tukemaan ajatuksiani kuin Raamattuun uskovia kristittyjä kollegoitani. Mutta joskus Jumala pistää ”kivet huutamaan” kun kristityt itse eivät puhu. Paunio, joka on paljastanut mm. natsien yhteyden vihreään aatteeseen ja globalistieliitin puuhailun okkultismin parissa, julkaisi äskettäin blogitekstin nimeltä Maailman Talousfoorumin WEF:n Nuoret johtajat ohjelma ja Klaus Schwabin pähkähullu globaalipolitiikkojen ohjailu. Tuossa tekstissään Paunio mm. kirjoittaa:

No niin nyt pöytä on katettu päiväkohtaisemmalle keskustelulle, mutta sitä ennen vielä kurkistamme vielä vuoteen 2016, jolloin Klaus Schwab teki emämunauksen. Hän esiintyi Sveitsin ranskankielisen yleisradion RTS Suisse haastattelussa tammikuussa 2016, jossa hän paljastaa avoimesti pähkähullun esoteerisen okkultisminsa. Kuka tahansa voi katsoa tuon Klaus Schwabin haastattelun, koska se on julkaistu satojen toimijoiden toimesta mm. YouTubessa. Siinä Klaus Schwab kertoo, kuinka kymmenessä vuodessa aloitetaan ihmiskunnan mikrosiruttaminen.

Haastattelun alussa Schwab kertoo, että niitä sijoitetaan ensin ihmisten vaatteisiin, sitten ihon alle ja aivoihin ja lopulta saadaan aivoihin istutettujen mikrosirujen avulla ihmiset yhdistettyä digitaaliseen maailmaan eli internettiin. Tämän myötä syntyy Schwabin mukaan fyysisen, digitaalisen ja biologisen maailman fuusio. Haastattelija kysyy ymmärtääkseen Schwabin ajatuksia, että ”olemme ilman tuntemuksia luonnollisesti yhdistettynä näin digitaaliseen maailmaan?” 

Schwab vastaa: ”Kyllä, sinä puhut ja sanot: Minä haluan olla kaikkiin yhteydessä nyt.” Hän jatkoi: ”Ensiksi meillä on personoidut botit ja näin herra Zuckerbergin ennakoivan, että meillä on jo tämän vuoden lopussa tällainen robotti, joka palvelee häntä hovimestarina.” Haastattelija: ”Niinkuin ’Downtown Abbeyssä’ meillä on tulevaisuudessa henkilökohtaiset hovimestarit ja palvelijat tai orjat?” Schwab: ”Kyllä, mutta siinä on ero. Tämä tekoälyllä varustettu palvelija oppii ja on siten intellektuaalinen partnerisi fyysisen avunannon lisäksi.”

Sitten Paunio kuitenkin toteaa: Kaikki mitä Schwab Sveitsin TV:ssä vuonna 2016 puhui, on epäeettistä tiedefiktiota. Mitään tuollaista teknologiaa ei ole olemassa, eikä tule koskaan olemaankaan. Se on vain tärähtäneen vanhan miehen tärähtänyttä sisäavaruuslentoihin ja okkultistisiin menoihin pohjautuvaa utopiaa.” Myöhemmin hän selittää sillä myös ihmisten rokotevastaisuutta:

En yhtään ihmettele sitä, että kymmenet ellei jopa sadat miljoonat ihmiset uskovat nyt eliitin suunnittelevan jotain heidän päänmenokseen ja ovat esimerkiksi ”järki”syistä kieltäytyneet koronarokotuksista. Ihmetellä täytyy myös, että tällaiset holtittomuudet purevat tehokkaasti valtamediaan ja vallassa oleviin poliitikkoihin.

Vaikka onkin ehkä totta, että osa koronarokotteen vastaisista ihmisistä saa polttoaineitta somessa leviävistä salaliittoteorioista, joiden mukaan koronapiikit sisältävät aivojamme kontrolloivia mikrosiruja tai persoonaamme muuttavaa grafeiinia tai joiden mukaan 5G verkko kutistaa aivojamme, niin usein käy niin että järkiperäisemmät ihmiset heittävät lapsen pesuveden mukana pois. Itse en esimerkiksi ole uponnut koskaan niin syvälle jänikseen koloon, että olisin alkanut edistää edellä mainitun kaltaisia salaliittoväitteitä. Totta puhuen en ole ottanut useinkaan kantaa rokotekeskusteluun, koska minulla ei ole ollut intoa paneutua asiaan niin syvällisesti. Mutta kuten miljoonilla muilla kaltaisillani, epäluuloni herää kaikkea sellaista kohtaan, mikä tulee pakottaa ihmisten kurkuista alas, missä vaihtoehtoiset mielipiteet ja tutkimustulokset sensuroidaan sosiaalisessa mediassa, missä rokotehaitoista ei saa puhua ääneen vaikka niitä kuulee lähes kaikkialla ympärillään ei vain sosiaalisessa mediassa vaan myös tosimaailmassa, ja missä suuri raha ja pelko työpaikan tai maineen menettämisestä hallitsee lääketieteellistä konsensusta.

Olen myös hieman eri mieltä Paunion kanssa siitä, etteikö Klaus Schwabin, Yuval Noval Hararin ja kumppaneiden julkisuudessa propagoimaa mikrosiru, ym. teknologiaa olisi lainkaan olemassa. Ihonalle injektiopiikillä asennettavia mikrosirujahan on ollut olemassa jo yli 20 vuotta. Tämä on varsin julkista tietoa mistä on uutisoitu aina välillä valtavirran mediassakin. Ruotsissa jo tuhannet ihmiset ovat ottaneet tuollaisen sirun ihonsa alle maksaakseen sillä bussimatkansa tai käyttääkseen sitä vaihtoehtoisena todistuksena Covid-passille. Ruotsissa moni on siis ottanut kehonsa sisään jo tietoisesti mikrosirun todistuksena siitä, että heidät on rokotettu koronaa vastaan. Tämä on juuri se siru mistä kristityt eskatologit ovat varoittaneet jo yli kahden vuosikymmenen ajan sanoen sen olevan Raamatussa ennustetun pedon merkin täyttymys. Nyt Schwabin ja Hararin kaltaiset vaikutusvaltaiset transhumanistit (Harari on israelilainen homoseksuaali ateistihistorioitsija, jonka kirja Homo Deus on julkaistu 38 kielellä) puolustavat avoimesti hallitusten pääsyä ihomme alle tai aivoihin ihmisen ja tietokoneen yhdistävillä mikrosiruilla.

Myös globalistieliitin vastainen Elon Musk, jota on parjattu joskus transhumanistiksi, kehittää aivosirua Neuralink -yhtiönsä välityksellä ja esitteli äsken humanoidirobotin nimeltä Optimus, joka olisi itseohjautuvien autojen kahdella jalalla kulkeva versio. En siis ihan ymmärrä mistä Paunio puhuu kun hän sanoo, että tällaista ”teknologiaa ei ole olemassa, eikä tule koskaan olemaankaan” ja että sellaista olisi olemassa vain esoteerikkojen ja ”transhumanistien märissä päiväunissa.” Esimerkiksi esineiden internetistä (Internet of Things, IoT) on puhuttu jo vuosia ja sitä on ajettu maailman voimakkaimpien yritysjohtajien taholta. Esineiden internet missä kaikki kodinkoneet ja jopa vaatteemme olisivat yhdistetty internettiin, on osa Maailman talousfoorumin ja Klaus Schwabin kannattamaa neljättä teollista vallankumousta eli teollisen vallankumouksen neljättä historiallista vaihetta höyrykoneen, puhelimen ja tietokoneen keksimisen jälkeen.

Tähän neljänteen teknologisen evoluution murrokseen liittyy viimeaikaiset läpimurrot mm. tekoälyn saralla, jonka Schwab toivoisi valjastavan eliitin ja hallitusten hyödyksi massojen kontrollointiin (sen sijaan, että nämä teknologiat voisivat vapauttaa köyhät heitä hallitsevan eliitin otteesta kuten internet ja sosiaalinen media sai pitkälti aikaan ennen kuin eliitti havahtui siihen ja alkoi vaatia sen kontrollointia ja ”vaarallisten” mielipiteiden sensurointia). Vladimir Putin on sanonut, että ”se joka hallitsee tekoälyä, hallitsee koko maailmaa.” Jos Paunio tarkoitti, ettei ole olemassa vielä mieltämme ohjailevia tai sielumme kaappaavia mikrosiruja, sitten olen hänen kanssaan samaa mieltä. Yhdyn myös siihen, ettei sellaista teknologiaa luultavasti koskaan tule olemaankaan, sillä transhumanistien utopia (tai paremminkin dystopia) tulevaisuudesta missä lataamme aivomme internettiin ja siirrämme sen Marsissa työskentelevään kyborgiin voidaksemme elää ikuisesti, perustuu materialistiseen käsitykseen ihmismielestä mitä viimeisin aivotutkimus ei edes tue. Aivosiruilla voidaan kyllä saavuttaa ehkä jonkin asteinen sähkökemiallinen liitos aivojen ja tietokoneiden välille, mutta ajatus koko ihmismielen siirtämisestä bittiavaruuteen on pelkkää tieteisfiktiota.

Yleisesti ottaen en ole ollut koskaan teknologian vastainen ”luddiitti” enkä vastusta lähtökohtaisesti edes ajatusta ”kyborgeista”, ihmisen ja tietokoneen yhdistymisestä, niin kauan kuin ihminen pysyy teknologian herrana eikä toisin päin. Jo ensimmäisen kirveen keksimisestä teknologia on ollut pelkkä työkalu, jota ihminen on voinut käyttää sekä hyvään että pahaan. Monessa mielessä olemme jo nyt kyborgeja, sillä ihminen ja tietokone ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään ja moni kantaa puhelintaan – taskutietokonetta – mukanaan lähes kaikkialla minne menevätkin ja jopa nukkuvat sen vieressä. Jos olemme johdonmukaisia, niin hylkäämme joko kaiken modernin teknologian ja ryhdymme amisheiksi tai sitten näemme teknologian olevan pelkkä työkalu ja apuväline, oli se sitten kehossamme tai kehomme ulkopuolella (esim. sydämentahdistin tulisi nähdä saatanallisena keksintönä jos kaikki ihmisen kehossa oleva teknologia on automaattisesti pahaa). En siis näe vaaran piilevän teknologiassa itsessäään vaan siinä mihin tarkoitusperiin sitä lopulta käytetään.

Charles III, kyborgit ja NPC

Edellinen kappale onkin sopiva aasinsilta siihen minkä itse tajusin jo ennen pandemian puhkemista vuonna 2019. Ihmisen sielun Helvettiin hukuttavassa Pedon merkissä ei ole kyse siirtymästä johonkin uuteen kätevään teknologiaan, joka tekee ostamisesta ja myymisestä entistä helpompaa ja nopeampaa. Jumala ei vihaa uutta teknologiaa. Kyse on siirtymästä maailmanlaajuiseen taloussysteemiin missä sinulta evätään oikeus ostamiseen ja myymiseen ellet palvo petoa ja tämän kuvaa. Tämä tehdään varsin selväksi Ilm. 20:4:ssä:

Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

Nämä kaikki mainitaan yhdessä, koska et voi ottaa merkkiä palvomatta myös petoa ja sen kuvaa etkä voi palvoa petoa sen kuvaa ottamatta myös merkkiä. Tästä syystä kukaan ei voi ottaa tuota merkkiä vahingossa. Se on tietoinen valinta millä he kääntävät selkänsä lopullisesti Karitsalle, joka antoi henkensä heidän syntiensä sovittamiseksi. Se on tietoinen valinta millä he hyväksyvät pelastajakseen väärän Kristuksen, Antikristuksen. Ennenkuin jotain uutta teknologiaa tai maksutapaa voidaan siis kutsua perustellusti Ilmestyskirjan pedon merkiksi, niin kaikkien seuraavien neljän ehdon tulee täyttyä samanaikaisesti:

 • Maailmassa yksi mies pitää absoluuttista valtaa kaikista kansoista ja kielistä.
 • Hän onnistuu luomaan massamedian avulla henkilökultin missä ”kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.”
 • Massat palvovat tälle hallitsijalle tehtyä, tai häntä edustavaa, elävää kuvaa, niin että ”kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.”
 • Kaikkien, pienten ja suurten, rikkaiden että köyhien, vapaiden että orjien, on otettava merkki oikeaan käteen tai otsaan, voidakseen ostaa tai myydä.

Kaikkien näiden ehtojen tai Antikristusta koskevien kriteereiden potentiaalinen täyttyminen Charles III:ssa on ollut nähtävillä jo vuosia, ja joista jokaista olen käsitellyt erikseen jo kirjoissani. Mutta käsitelläkseni vain tätä viimeistä, niin Charlesilla on ollut ainutlaatuinen yhteys pedon merkkiin jo vuosikymmeniä. Kerroin siitä äskettäin myös Mikko Pauniolle. Esimerkiksi vuonna 1995 The Washington Post lehti väitti, että Prinssi Charles olisi määrännyt poikansa Williamin ja Harryn sirutettaviksi ihonalaisilla mikrosiruilla kidnappaustilanteiden varalta. En ole löytänyt itse alkuperäistä uutisartikkelia, mutta väite on kiertänyt vuosia useilla verkkosivuilla, ja myös Tim Cohen mainitse asian kirjassaan The Antichrist and a Cup of Tea (Prophecy House, 1998). Tämä oli siis kolme vuotta ennen kuin Kevin Warwick oli oletetusti ensimmäinen tällaisen sirun ihonsa alle ottanut henkilö. Warwickia on kutsuttu tämän johdosta usein ”maailman ensimmäiseksi kyborgiksi”, mutta jos Postin väite piti paikkansa niin sitten prinssit William ja Harry – ja kenties Charles itse – ansaitsevat paljon enemmän tämän kyseenalaisen tittelin. Jos ihmettelet joskus kuinka robottimaisesti nämä kuninkaalliset esiintyvät ja puhuvat, niin ehkäpä siinä selitys.

Roboteista puheenollen, sosiaalisen median meemit nousevat usein merkittäviksi ääniksi vallitsevan kulttuurin järjettömyyttä vastaan. Videopeleistä tunnetut NPC-hahmot [non-playable character] eli persoonottomat ja robottimaiset automatisoidut sivuhahmot, ovat olleet suosittu internetin konservatiivisen vastakulttuurin vertauskuva valtamediaa, auktoriteetteja, ja kutakin milloinkin hallitsevaa uutisnarratiivia (”I support the current thing” -meemi) kritiikittömästi ja robottimaisesti seuraavista massoista. Sillä pilkataan usein ihmisiä, jotka eivät ajattele itsenäisesti omilla aivoillansa vaan uskovat joka sanan, minkä he kuulevat mediasta ja median tukemien ”asiantuntijoiden” suusta. Tällaisia helposti manipuloitavissa olevia massoja ohjelmoidaan juuri Antikristuksen seuraajiksi, sillä jos heidät on saatu jo uskomaan että sukupuolia on enemmän kuin kaksi, ei ole mitään syytä miksi he eivät tulisi uskomaan muitakin irrationaalisia järjettömyyksiä – kuten sitä että Antikristus on Jumala.

Britannian uusi pääministeri ja tuleva globaali digitaalinen valuutta

Olemme saapuneet nyt aikaan missä pedon merkki mainitaan avoimesti vaikutusvaltaisten somevaikuttajien taholta. Kerroin toukokuussa 2019 kuinka presidentti Trump tviittaisi mm. Alex Jonesin alaisuudessa työskennelleen somevaikuttaja Paul Joseph Watsonin videon missä hän varoitti konservatiivien sananvapauden riistosta sosiaalisen median jättiläisten taholta ja kytki valtaapitävien ajaman politiikan Ilmestyskirjan pedon merkkiin. Watson ei ole edes itse kristitty, mutta hän on viitannut usein siihen kuinka globalisten eliitin tavoitteet ovat tuomassa Ilmestyskirjaa kirjaimellisesti toteen. Jos nimittäin suuret internetfimat voivat karkottaa alustoiltansa ”äärioikeistolaisiksi” valheellisesti leimatut ihmiset, niin myös pankit – hallitusten yllytyksestä – voivat tehdä saman median mustamaalaamille yksilöille tai ihmisryhmille. Olemme nähneet tästä viimevuosina jo useita esimerkkejä. Kanadan pääministeri Justin Trudeaun hallitus esimerkiksi jäädytti Freedom Convoy rekkaprotestiin osallistuneiden kanadalaisten pankkitilejä heidän protestoidessaan Kanadan hallituksen drakonisia Covid-pakkotoimenpiteitä vastaan.

Tämä kaikki on vasta esivalmistelua siihen mitä hallitukset ympäri maailmaa suunnittelevat kaikkien niiden kohdalle, jotka nousevat tyranniaa ja valheita vastaan. Lopulta sinulta kielletään oikeus ostamiseen ja myymiseen ellet palvoa petoa ja tämän kuvaa. Tämä dystopinen tulevaisuus voi olla hyvinkin lähellä edessämme. Britannian uuden pääministeri Rishi Sunakin nousu virkaan on tästä myös varottava enne. Hänen edeltäjänsä Liz Truss ehti olla virassa vain 50 päivää tehden hänestä Britannian historian lyhimmän aikaa palvelleen pääministerin. Hän oli myös pääministeri, jonka aikana 70 vuotta valtaistuimella istunut Elisabet II menehtyi ja hänen poikansa Charles III peri valtaistuimen. Rishi Sunak on ensimmäinen pääministeri, joka hyväksyi nimityksenä uudelta monarkilta, ja ensimmäinen aasialaistaustainen (intialainen) pääministeri ja ensimmäinen hindu virassa. Ei-kristittynä Sunak tuleekin varmasti edistämään Charlesin toiveita moniuskonnolliseen kruunajaisvalaan ensivuonna.

Hän on myös Britannian historian rikkain pääministeri, jolla on läheiset yhteydet monikansalliseen invenstointipankki Goldman Sachsiin. Hän omistaa 730 miljoonaa puntaa tai 830 miljoonaa euroa tehden hänestä rikkaamman kuin monarkki itse, joka omistaa henkilökohtaisina varoinaan noin 500 miljoonaa euroa. Talouslehti Forbes kuitenkin kertoi, että monarkkina Charles valvoo nyt ”edesmenneen hallitsijan 42 miljardin dollarin omaisuussalkkua, joka on valtakunnalle uskottuna, mukaan lukien miljardien sijoituksia – ja muita ylellisiä palatseja, kimaltelevia jalokiviä ja korvaamatonta taidetta, joita hän ei koskaan tule tosiasiassa omistamaan.” Ottaen huomioon, että Charles kontrolloi pohjimmiltaan 300 maailman rikkaimman monikansallisen yrityksen, ja pankkien varallisuutta, hänen käsissään on nyt biljoonien eurojen varallisuus, tehden hänestä – ei Elon Muskista – maailman tämän hetken rikkaimman henkilön. Tästä syystä hän saattoi myös kehottaa COP26 kokouksessa Skotlannissa viimevuonna:

Joten hyvät naiset ja herrat, vetoomukseni on tänään, että maat kokoontuisivat yhteen luomaan ympäristön, joka mahdollistaa jokaisen teollisuudenalan ryhtymisen tarvittaviin toimiin. Tiedämme, että tämä vaatii biljoonia dollareita, ei miljardeja dollareita. Tiedämme myös, että mailla, joita rasittaa kasvava velka, ei yksinkertaisesti ole varaa ”siirtyä vihreäksi”. Tähän tarvitsemme valtavan sotilaallistyylisen kampanjan maailmanlaajuisen yksityisen sektorin vahvuuden hallitsemiseksi.

Jaoin Twitterissä äskettäin Maajid Nawazin paljastuksen Joe Roganin podcastissa. Joe Rogan on konservatiivien, libertaaarien ja poliittisesti sitoutumattomien parissa suositun maailman kuunnelluimman podcastin vetäjä ja Maajid Nawaz on islamismia usein kritisoiva maltillinen brittimuslimi. Nawaz kertoi kuinka silloin valtionvarainministerinä toiminut Rishi Sunak tuki maailmanlaajuista siirtymää digitaaliin valuuttaan, jonka myötä hallitukset voisivat evätä oikeutesi tuon ”digitaalisen lompakon” sisältöön jos sanot jotain jonka hallitus tai työnantajasi katsoo sopimattomaksi. Tämä olisi Netflixin suositun Black Mirror -scifisarjan tosielämän sovellus, joka on voimassa jo monelta osin kommunistisessa Kiinassa ja sen sosiaalisen pisteytyksen järjestelmässä, joka kieltää hallitukselle liian kriittisiltä kansalaisiltaan perustavanlaatuiset oikeudet julkisten kulkuvälineiden käyttöön tai muuhun julkiseen elinkeinoelämään ja kaupankäyntiin. Tämä ei ole enää scifiä vaan totisinta totta ja globalistit yrittävät tuoda sen myös länteen missä vuosisatojen taisteluiden myötä saavutetuista vapauksista on paljon vaikeampi päästä eroon kuin muualla maailmassa. Mutta sen jälkeen kun nuo vapautemme on tuhottu, niitä on hyvin vaikea saada enää takaisinkaan, ellei kansanjoukot ala herätä siihen mitä on tapahtumassa.

Johtopäätös

Nigel Farage, Britannian ainoa todellinen globalistien vastainen konservatiivijohtaja, on sanonut Liz Trussin eron takana olleen globalistien vallankaappaus, koska Truss oli leikkaamassa veroja pienyrittäjiltä ja edistämässä maan talouden kasvua, mikä ei sovi Charlesin ja Sunekin kaltaisten globalistien suunnitelmiin ”rakentaa takaisin paremmaksi”, eli tuhota koko vanha systeemi jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa heidän parempana pitämänsä uusi maailmanjärjestys. Globalistit eivät halua paluuta vanhaan pandemiaa edeltäneeseen maailmanaikaan ja talouteen. He ovat sanoneet jo useaan kertaan, että pandemia tarjosi heille ainutlaatuisen ikkunan fasististen suunnitelmiensa toteuttamiseksi, oli se sitten edeltä käsin suunniteltu tai ei. Donald Trump onnistui nostamaan Amerikan talouden nopeaan nousuun ”Amerikka ensin” talouspolitiikallaan, ja Brexit tarjosi vastaavia näkymiä Britannialle, mutta tämä ei ollut heidän mieleensä.

He haluavat nähdä koko vanhan maailman liekeissä nostaakseen sen tuhkasta heidän uuden uljaan dystopisen maailmansa, joka muistuttaa enemmän klassisten scifi-filmien ahdistavia tulevaisuudennäkymiä kuin toisen maailmansodan jälkeistä markkinaliberalismin ja talouksien nousun aikaansaamaa riehakasta konsumerismin aikakautta. He eivät halua tehdä ”Amerikkaa jälleen suureksi”. He haluavat tehdä Kiinasta mallin mitä koko muun maailman tulisi seurata. Mutta heidän hankkeensa ja valtansa tuhotaan kun Kuningasten Kuningas ja Herrojen Herra palaa taivaasta valkoisiin puettujen sotajoukkojensa kanssa ja tuhoaa Antikristuksen armeijoineen suunsa henkeyksellä ja toimittaa hänet elävänä helvetin tuleen. Toivon, että seisoit silloin Voittajan puolella, jotta voisit periä sen valtakunnan, jonka hän omisti omillensa maailman perustamisesta lähtien.

Advertisement

4 vastausta artikkeliin “Kuningas Charles III:lle työskentelevä Britannian uusi pääministeri Rishi Sunak ajaa Kiinan mallin mukaista sosiaalista pisteytystä: Ilmestyskirjassa ennustettua pedon merkkiä.

 1. Mahtava kirjoitus, jonka JOHTOPÄÄTÖS kruunasi! Jeesuksen Kristuksen paluu, vallan ottaminen ja rakkaus ja huolenpito omistaan, tätä kaikkea maailmassa nyt vallitsevaa ja kiihtyvästi kehittyvää jumalattomuutta vasten, on riemastuttavaa. Me ilotsemme Hänestä ja Hän meistä!
  ”Herra, sinun Jumalasi, on sinun keskelläsi, sankari, joka auttaa. Hän ilolla iloitsee sinusta, hän on ääneti, sillä hän rakastaa sinua, hän sinusta riemulla riemuitsee.”

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Jukka ja kiitos kun jaoit taas Twitterissä. Elon Muskista tulee muuten huomenna Twitterin uusi omistaja. Mitähän muutoksia lienee siis edessä? Mies mullisti jo autoteollisuuden ja rakettiteollisuuden. En siis yllättyisi jos hän mullistaa seuraavaksi ”someteollisuuden.”

   Tykkää

   1. Ai kaupat ovat nyt siis todellisuutta. Se on aina ilo kun asioita alkaa hoitamaan joku, ei usko sensuuriin ja tukahduttamiseen, mitkä televät ”someteollisuudesta” vain vallanpitäjien vahtikoiran. Valheeseen pitää vastata totuudella, eikä vaatia, että oma näkemys on faktaa ja siksi muka yksin se voidaan pitää esillä. Totuus voittaa valheen, aina, siis silloinkin kun totuutta sensuroidaan, se on maailmassa nähty historiassa monasti. Odottaessamme Totuuden lopullista voittoa ja Hänen paluutaan, saamme omalta osaltamme olla oikealla puolella historiaa, historian Jumalan kanssa. Kuten sanoinkin, kaiken näiden pahojen agendojen keskellä on riemastuttavaa tietää, että Totuus, Jeesus Kristus, on voittaja ja kaikki valhe perataan kun Hän hallitsee. Hän on kaiken Herra, niin politiikan kuin ns. uskonnonkin ja kaiken Luoja, tieteenkin kulmakivi.

    Ihmettelen kuinka paljon saat aina tekstiä ulos, enemmän kuin minä pystyn lukemaan ja tarkastelemaan kunnolla, taidan olla vähän hätäinen kaikissa asioissa. Meillä kullakin on omat leiviskämme, pidä huolta ja jatka omasi hoitamista ”isäsi Jumalan, avulla, joka sinua auttakoon, Kaikkivaltiaan avulla, joka sinua siunatkoon, antakoon siunauksia taivaasta ylhäältä, siunauksia syvyydestä alhaalta, siunauksia nisistä ja kohdusta.”

    Liked by 1 henkilö

 2. Tällaisen kirjoituksen saan yleensä valmiiksi päivässä tai parissa. 424 sivua sain valmiiksi parissa kuukaudessa eli jotain 7 sivua per päivä. Se on aika normaali kirjoitustahtini jos innostun jostain aiheesta. Tosin nuo 424 sivua kirjoitin vieläpä englanniksi, joten se saattoi kyllä hidastaa hieman kirjoitustahtia kun piti aina välillä käyttää google-kääntäjää kirjoittaessa. Facebookissa julkaisen myös päivittäin aika pitkiä tekstejä, joten onhan tästä kirjoituksesta tullut jo työtäni (ja sellaisena sitä myös pidänk kun näin varhaiseläkeläisenä ei ole juuri muutakaan tekemistä).

  Joskus kuitenkin saattaa olla kuukaudenkin tauko jolloin en saa julkaistua juuri mitään kuten viimekesänäkin oli blogin puolella vähän hiljaisempaa.

  Kirjoitustyylin on nimittäin hyvin spontaania ja tunteenvaraista. Kirjoitan vain silloin kun saan inspiraation jostain aiheesta. Tästä syystä julkaisen myös melko epäsäännöllisesti.

  En koe itseäni silti millään tavoin tuotteliaaksi. Seuratessani paljon esim. YouTube persoonallisuuksia, jotka julkaisevat päivittäin laadukkaita videoita YouTubessa ovat aktiivisia somessa ja sitten heillä on aikaa kirjoittaa ehkä kirjoja, pitää puheita, tai muuta vastaavaa, niin kyllä siinä kokee itsensä varsin laiskaksi ja epätuottavaksi.

  No ehkä monien takana on useampia palkattuja ihmisiä hoitamassa tuota kaikkea, sillä kyllä tuo videoiden editoiminen on jo niin hidasta ja työlästä puuhaa, että siksi itsekin julkaisen harvemmin videoita.

  Toivoisin kyllä voivani laajentaa jollain tapaa tätä työkuvaan vaikkapa säännöllisen YouTube-kanavan muodossa. YouTube nimittäin palkitsee lähinnä säännöllisyydestä ja siksi omalla epäsäännöllisessä julkaisutahdilla on vaikea saada videoilleen katsojia. Tietysti myös varjobannausta olen usein epäillyt kun kanavani on ollut niin usein sensuurin kohteena.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s