Huom. Arvostelut koskee 700 -sivuista kirjaani Muhammad, Kaarle Suuri ja Antikristus

”Kuten sanoin kirjasi on kiinnostava, jopa niin että olen siis reiluun viikkoon lukenut 600 sivua (mitä en ole koskaan tehnyt YHDENKÄÄN romaanin tms. kaunokirjallisuuden tuotteen kanssa)… Kirjailijoitahan eskatologian parissa on ja on ollut useita ja niin on näkemyksiäkin, osa hyvinkin kaukana toisistaan. Sinun kirjasi koen piristävällä tavalla eri lailla mielenkiintoiseksi siksikin että avaat Ilmestyskirjan ja Danielin kirjojen sekä historiallisten tapahtumien yhteyttä ainakin itselleni uudella ja mielenkiintoisella, vaikkakin hyvin radikaalilla tavalla sekä poikkeuksellisen perusteellisilla selvityksillä. Myös se palo, jota sanomaasi kohtaan tunnet välittyy hyvin kirjastasi… Erityisesti koen itselleni silmiä avaavaksi tuon näkemyksen, että ennustukset täyttyvät useasti eri aikakausina, eri valtakunnissa ja henkilöissä. Ja sen oletkin tuonut loistavasti havainnollistamalla eri valtakuntien ja kansojen historiaa ja kuinka ne sopivat esitettyihin profetioihin… Koko historiallinen / profeetallinen polku on kirjassasi hyvin loogisesti kuvattu ja se erityisesti on ollut itselleni syy miksi kirjasi oli niin koukuttava. Samoin mm. kuningashuonetta ja Prinssi Charlesia koskevat taustatiedot olivat itselleni uusia ja järisyttäviäkin ja sanoinkin että ymmärrän hyvin, miksi hän on niin vahvasti kirjasi keskiössä. Kaiken tuon taustatiedon valossa Britannian kuningashuoneeseen liittyy VALTAVASTI avoimia kysymyksiä ja hengellisesti katsottuna paljon pahuutta sekä historiassa että nykyaikana. Potentiaalia saatanallisuuteen ja pahuuteen vaikuttaa löytyvän vuosisatojen kokemuksella… Jossain mieleni sopukoissa vielä kuitenkin pidän melko rohkeana haasteena lukijalle ajatusta, että Charles olisi itse Antikristus (The), vaikka en voi hylätäkään sitä ajatusta; perustelusi ovat todella vakuuttavia. Ennen kuin luin kirjaasi lainkaan olin aivan varma, ettei Charles ole Antikristus, mutta nyt en enää ole sitä mieltä. Hän voi hyvinkin olla. ”

Mainokset
Jari Kukkonen

”Hei. Luin kirjasi netin kautta. Hattua täytyy sinulle nostaa sen suuren tietomäärän vuoksi mitä olet kahlannut läpi ja sisällyttänyt kirjaasi. Kiitos siitä. Esittämäsi argumentit väitteiden tueksi ovat vakuuttavia ja ainakin minut ne vakuuttivat. Mielenkiintoinen oli huomiosi futuristisen ja historistisen tulkintamallin yhdistäminen ja samoin havaintosi siitä, että toiset profetiat toteutuvat useita kertoja historian kuluessa niin että niillä on esitäyttymyksiä ja lopulta lopullinen täyttymys. Kirjasi yksi ansio on siinä, että se sisältää paljon sellaista tietoa mitä ei suomalaisesta uutisvirrasta tai historian kirjoista Suomessa yleensä löydy.”

Jorma Ensio Nieminen
Leo Meller

”Lukeneisuutesi ja asioitten hallinta on hämmästyttävän kiintoisaa… On selvää, että Sinulle on annettu taivaasta ymmärrystä ja lahjoja, joita ei ole tarkoitettu vakan alle. Jumala johdattaa kymmenen vuoden valmistelujakson jälkeen Sinut haluamallansa tavalla jakamaan mitä on ladattu henkeesi.”

Leo Meller
Tim Cohen

Concerning your own work, you state: ”It is scriptural and historic merge of historicism and futurism.” I am particularly curious regarding your conclusions here. In fact, very few have ever even begun to have this insight (apart from common understandings of dual or multiple fulfillments of a variety of prophecies across time), though you will find that my upcoming series goes very far beyond this, demonstrating that all the weeks of scripture are patterned after the Crucifixion Week, and that once these weeks are all harmonized, there is a testable and provable merger between the futurist, idealist (symbolical), historicist and preterist views, as well as the various combinations of them, and that this unified approach also enable disproving those aspects of each view that are actually false or mistaken while simultaneously greatly expanding the import of each of these ”schools” or views. So, that you would even suggest a merger between one or more aspects of historicism and futurism intrigues me. I was not much younger than you (22 I believe) when I first recognized what I’ve just shared, and in fact, it has been my lifelong study of that realization, along with what I also knew at 22 about Prince Charles, that has led to all my written works, including those that are upcoming. Samuel, you are on the right track with this.

Tim Cohen