Suositukset

This book is extremely timely with the King’s coronation coming up in the first week of May 2023— a must-read for real time prophecy buffs. Tuominen’s chronicle of Isaac Newton’s research regarding the profound importance of identifying the Antichrist provides a sturdy historical foundation for the book’s mission.

The overwhelming intrigue in the wide angle lens life story of the “man of lawlessness” provides the fuel for the jetpack ride of Tuominen’s first nine chapters.

The remaining chapters, for the uninitiated, provide a replete education in the historic panoramic background for this man who has been on the world’s television stage since his birth. “To Whom the Majesty of Kingship…” gives an indispensable “heads up” for soon approaching, unprecedented, global events. The question on the book’s cover is resoundingly answered, “Yes!, Yes!, Yes!”.

Advertisement

A 5-star customer review on Amazon

We’ve all heard many theories regarding the identity of the antichrist. They are riddled throughout history. But there has been no credible person that also fits into the current last days scenario we are living in. The prophecies of Jesus and the prophets in the Old and New Testament are lined up like dominoes, waiting for that gentle touch that will usher in the final 7 years.

Mr. Tuominen has spent some 20 years studying the subject of ”who is the antichrist” and this 400+ page book documents his evidence that the man he believes could be the antichrist, is alive and among us and meets all the criteria of the prophets including Jesus, Daniel and John the author of the Revelation.

This antichrist candidate’s upbringing, his position of authority, his world view, his personality, his family history, his personal genealogy and his recent rise in power mark him as THE man ”watchers” for the Lord’s return should be paying attention too. Not out of fear, but warning for those who will be left behind and the eternal choice they will have to make.

A 5-star customer review on Amazon

Luin juuri erinomaisen kirjan. Vastaavaa ei taida maailmasta löytyä, eikä varsinkaan suomenkielistä. Aiheesta on kyllä englannin kielisiä teoksia. Minulle ajatus prinssi Charlesista antikristuksena on aivan uusi, mutta maailmalla näin ei ole. Tosin isoa näkyvyyttä aihe ei ole voinut saada, kun en ollut itsekään siihen törmännyt kuin vasta joitain aikoja sitten. Samuel on tehnyt perusteellisen tutkimuksen historiaan ja raamatun profetioihin, ja ainakin minä tulin vakuuttuneeksi, että väite prinssi Charlesista ak:na on uskottava ja ennenkaikkea raamatusta voidaan löytää tälle perusteet. Mutta kirja pitää lukea itse. Kaikki eivät varmastikaan tule aivan yhtä vakuuttuneiksi. Väitän kuitenkin, että vahvan epävarmuuden kirja lukijalleen jättää, että voisiko asia kuitenkin olla näin… Jos yhdellä sanalla kirjaa kuvailisin, sanoisin että se on VALLANKUMOUKSELLINEN. Vastaava ei ole tehty, eikä varmasti tulla tekemään. Krediitit tästä Samuelille.

Olavi Järvinen

Mielenkiintoinen kirja. Kannattaa ehdottomasti hankkia ja lukea kirjan sisältämän tietomäärän vuoksi. Vaikka ei itse jakaisikaan kirjoittajan käsitystä antikristuksen henkilöstä, niin jo profetian tutkimuksen kannalta kirja kannattaa lukea. Kirjoittajan perustelee näkemyksensä antikristuksen henkilöstä todella pätevästi.

Kuvaavaa kirjalle on se, että kun kirjoittaja on pitkään selvittänyt profetioita Ilmestyskirjasta lähinnä antikristukseen liittyen, niin hän toteaa luvun 11 lopussa seuraavasti: ”Mutta jättäkäämme nyt profetian tulkinnan alkeet ja siirtykäämme eskatologian korkeakouluun”. Seuraavissa luvuissa kirjoittaja alkaa selvittää Danielin kirjan näkyjä. Alkaa varmaan kirjan mielenkiintoisimmat sivut, jossa sukelletaan syvälle Länsi- ja Itä Rooman historiaan.

Kirjassa on kyllä paino- ja taittoteknisiä ongelmia, mutta kun ei anna niiden häiritä, niin eskatologista tietoa on paljon tarjolla. Samoin kirjassa mielestäni on joitakin vuosilukuvirheitä ja ainakin yksi päivämäärävirhe, mutta ne ovat vain lapsuksena syntyneitä rikkoja lisänä rokassa. Nostan Samuelille korkealle hattua kun hän on saanut tällaisen kirjan aikaiseksi.

Jorma Ensio Nieminen

Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille eskatologiasta kiinnostuneille! Kirja on todella mukaansa tempaava ja tietymyksesi ja asiaan paneutumisesi teki minuun todella suuren vaikutuksen. Uskon myös, että Pyhä Henki on ollut sinua johdattamassa asioita tutkiessasi ja kirjoittaessasi. Olen lukenut paljon lopun aikoihin liittyvää kirjallisuutta, mutta tämä oli kyllä ylivoimaisesti kiinnostavin ja moniulotteisin, johtuen mm.laajasta historian tuntemuksestasi ja valtavasta tietomäärästäsi, unohtamatta asiaa kohtaan tuntemaasi palavaa kiinnostusta ja intoa, joka välittyy ja tarttuu myös lukijaan. Ja mikä tietysti tärkeintä: kaikessa kirjoittamassasi on johtotähtenä Raamattu ja olet varovainen menemään missään kohtaa sen ohi tai yli, vaikka aihepiiri voi helposti antaa omalle mielikuvitukselle liikaa valtaa. Suoraan sanoen olin enemmän kuin skeptinen -jopa huvittunut- ajatuksesta, että prinssi Charles voisi mitenkään olla ehdokkaana Antikristuksen rooliin, mutta kirjasi luettueni olen kallistunut vahvasti kannalle, että tällä hetkellä elävistä henkilöistä hän todellakin on vahvin ehdokas. Perustelusi ovat niin jykevällä pohjalla, eivät todellakaan mitään mutu-tuntumaa, kuten monilla Antikristuksen persoonaa spekuloivilla tuntuu olevan. Löysin sivustosi ”sattumalta”, kiitän Herraa johdatuksesta ja seuraan mielenkiinnolla tulevia päivityksiäsi asian tiimoilta ja kyseisen henkilön roolia tulevaisuudessa.

Anu Nevalainen

”Kuten sanoin kirjasi on kiinnostava, jopa niin että olen siis reiluun viikkoon lukenut 600 sivua (mitä en ole koskaan tehnyt YHDENKÄÄN romaanin tms. kaunokirjallisuuden tuotteen kanssa)… Kirjailijoitahan eskatologian parissa on ja on ollut useita ja niin on näkemyksiäkin, osa hyvinkin kaukana toisistaan. Sinun kirjasi koen piristävällä tavalla eri lailla mielenkiintoiseksi siksikin että avaat Ilmestyskirjan ja Danielin kirjojen sekä historiallisten tapahtumien yhteyttä ainakin itselleni uudella ja mielenkiintoisella, vaikkakin hyvin radikaalilla tavalla sekä poikkeuksellisen perusteellisilla selvityksillä. Myös se palo, jota sanomaasi kohtaan tunnet välittyy hyvin kirjastasi… Erityisesti koen itselleni silmiä avaavaksi tuon näkemyksen, että ennustukset täyttyvät useasti eri aikakausina, eri valtakunnissa ja henkilöissä. Ja sen oletkin tuonut loistavasti havainnollistamalla eri valtakuntien ja kansojen historiaa ja kuinka ne sopivat esitettyihin profetioihin… Koko historiallinen / profeetallinen polku on kirjassasi hyvin loogisesti kuvattu ja se erityisesti on ollut itselleni syy miksi kirjasi oli niin koukuttava. Samoin mm. kuningashuonetta ja Prinssi Charlesia koskevat taustatiedot olivat itselleni uusia ja järisyttäviäkin ja sanoinkin että ymmärrän hyvin, miksi hän on niin vahvasti kirjasi keskiössä. Kaiken tuon taustatiedon valossa Britannian kuningashuoneeseen liittyy VALTAVASTI avoimia kysymyksiä ja hengellisesti katsottuna paljon pahuutta sekä historiassa että nykyaikana. Potentiaalia saatanallisuuteen ja pahuuteen vaikuttaa löytyvän vuosisatojen kokemuksella… Jossain mieleni sopukoissa vielä kuitenkin pidän melko rohkeana haasteena lukijalle ajatusta, että Charles olisi itse Antikristus (The), vaikka en voi hylätäkään sitä ajatusta; perustelusi ovat todella vakuuttavia. Ennen kuin luin kirjaasi lainkaan olin aivan varma, ettei Charles ole Antikristus, mutta nyt en enää ole sitä mieltä. Hän voi hyvinkin olla. ”

Jari Kukkonen

”Hei. Luin kirjasi netin kautta. Hattua täytyy sinulle nostaa sen suuren tietomäärän vuoksi mitä olet kahlannut läpi ja sisällyttänyt kirjaasi. Kiitos siitä. Esittämäsi argumentit väitteiden tueksi ovat vakuuttavia ja ainakin minut ne vakuuttivat. Mielenkiintoinen oli huomiosi futuristisen ja historistisen tulkintamallin yhdistäminen ja samoin havaintosi siitä, että toiset profetiat toteutuvat useita kertoja historian kuluessa niin että niillä on esitäyttymyksiä ja lopulta lopullinen täyttymys. Kirjasi yksi ansio on siinä, että se sisältää paljon sellaista tietoa mitä ei suomalaisesta uutisvirrasta tai historian kirjoista Suomessa yleensä löydy.”

Jorma Ensio Nieminen

”Lukeneisuutesi ja asioitten hallinta on hämmästyttävän kiintoisaa… On selvää, että Sinulle on annettu taivaasta ymmärrystä ja lahjoja, joita ei ole tarkoitettu vakan alle. Jumala johdattaa kymmenen vuoden valmistelujakson jälkeen Sinut haluamallansa tavalla jakamaan mitä on ladattu henkeesi.”

Leo Meller

Concerning your own work, you state: ”It is scriptural and historic merge of historicism and futurism.” I am particularly curious regarding your conclusions here. In fact, very few have ever even begun to have this insight (apart from common understandings of dual or multiple fulfillments of a variety of prophecies across time), though you will find that my upcoming series goes very far beyond this, demonstrating that all the weeks of scripture are patterned after the Crucifixion Week, and that once these weeks are all harmonized, there is a testable and provable merger between the futurist, idealist (symbolical), historicist and preterist views, as well as the various combinations of them, and that this unified approach also enable disproving those aspects of each view that are actually false or mistaken while simultaneously greatly expanding the import of each of these ”schools” or views. So, that you would even suggest a merger between one or more aspects of historicism and futurism intrigues me. I was not much younger than you (22 I believe) when I first recognized what I’ve just shared, and in fact, it has been my lifelong study of that realization, along with what I also knew at 22 about Prince Charles, that has led to all my written works, including those that are upcoming. Samuel, you are on the right track with this.

Tim Cohen