Siirsikö Donald Trump ”tuomionpäivän kelloa” juuri puoli minuuttia taaksepäin? Saako hän Nobelin rauhanpalkinnon?

Mainitsin edellisessä julkaisussani vuonna 1947 käynnistetyn tuomionpäivän kellon, minkä viisareita maailman johtavat atomitieteilijät siirtävät vuosittain sopivaan ajankohtaan. Tänä vuonna he siirsivät sen ajankohtaan kahta minuuttia vaille keskiyön – näin lähellä keskiyötä se ei ole ollut sitten vuoden 1953, kun USA ja Neuvostoliitto testasivat ensimmäisiä vetypommejaan. Kylmän sodan päättymisen jälkeen, kun viisarit näyttivät 17 minuuttia vaille keskiyön, kelloa on siirretty tasaisesti yhä lähemmäksi keskiyötä. Viime vuoden hyvin vaaralliseksi kärjistynyt ”sapelinkalistelu” USA:n ja Pohjois-Korean johtajien välillä missä Kim Jong-un uhkasi iskeä ennaltaehkäisevästi Japaniin ja USA:n Guamin tukikohtaan ja Trump puolestaan uhkasi vastata mihinkä tahansa Pohjois-Korean provokaatioon ”tulella ja raivolla” ja pommittaa koko maan tuhkaksi, sai ilmeisesti aikaan toivotun lopputuloksen sillä Kim Jong-un on ilmoittanut, että hän haluaa tavata Presidentti Trumpin ja on valmis luopumaan pitkän kantaman ydinaseistaan jos maat pääsevät yhteisymmärrykseen. Näillä näkymin Donald Trump tapaa Pohjois-Korean diktaattorin toukokuussa.

Tämä on ennennäkemätön kehitys USA:n ulkopolitiikassa ja suurin ulkopoliittinen voitto Trumpille sitten ISIS:in kukistumisen joulukuussa. Monet ulkopolitiikan asiantuntijat ja myös Etelä-Korean kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Chung Eui-yong, joka antoi asiasta lausunnon Valkoisen Talon edustalla, antoi tästä kehityksestä kunnian presidentti Trumpin kovan linjan retoriikalle, joka ei perääntynyt ja jatkanut edeltäjiensä tyynnyttelypolitiikkaa vaikka USA:n valtamedia piti häntä hulluna sodanlietsojana, joka veisi maan ydinsotaan Pohjois-Korean kanssa. Mutta juuri Trumpin edeltäjien harjoittama ”strateginen kärsivällisyys” ja diktaattorien tyynnyttely oli se mikä johti ensikädessä tähän äärimmäisen vaaralliseen tilanteeseen. USA:n ulkopolitiikassa puhaltavat nyt uudet tuulet eikä nykyinen hallitus tue myöskään rahallisesti terroristeja Iranissa ja Syyriassa, kuten Pentagon teki presidentti Obaman aikana (Iran-sopimus + Syyrian ja Libyan salafisti ja al-Qaida kapinallisten aseistaminen)

Samalla Saudi-Arabiassa pitää valtaa hyvin uudistusmielinen prinssi, joka on ottanut kovan linjan maan wahhabisti saarnaajia, korruptoituneita prinssejä ja islamilaista terrorismia kohtaan, vaikka Saudi-Arabia oli kauan islamilaisen terrorismin pääasiallinen tukija (ks. Onko Arabikevät saapunut vihdoinkin Saudi-Arabiaan? Mitä ihmettä islamin (ja terrorismin) kehdossa on tällä hetkellä oikein meneillään?). Mohammed Bin Salmanin valtaanousu oli suoraa seurausta Donald Trumpin viime toukokuisesta matkasta Saudi-Arabiaan. Kun tähän lisää Trumpin peräänantamattoman Israel-tuen, mikä ei perääntynyt silloinkaan kun koko maailma varoitti häntä Jerusalemin tunnustamisesta, on uskomatonta kuinka paljon Trump on muuttanut maailman poliittista karttaa näin lyhyessä ajassa – lähinnä positiiviseen suuntaan. Barack Obama sai Nobelin rauhanpalkinnon vaikka hänen ulkopoliittisina ansioinaan oli vain Libyan pommittaminen, mikä johti Välimeren nykyiseen pakolaiskriisiin, ja Syyrian sisällisota, mikä johti ISIS:in nousuun Obaman ja Hillary Clintonin tietoisella tuella ja myötävaikutuksella. Tullaanko Donald Trumpille myöntämään koskaan Nobelia vaikka hän onnistuisi kesyttämään ydinaseillaan pullistelevan Kim Jong-unin hallinnon? Jopa CNN:n täytyi myöntää, että jos hän onnistuu tässä, Donald Trump jää historiaan ”suurena presidenttinä”.

Tämä yllättävä kehitys ei ole ongelmallinen myöskään sen kannalta jos oletamme Raamatun profetioiden käyvän toteen lähiaikoina. Monet profetiat puhuvat siitä kuinka maailmassa tulisi vallitsemaan jonkinlainen väärä rauha juuri ennen seurakunnan ylösottoa ja vihan ajan alkamista. Paavali sanoi opetuksessaan, mikä liittyi seurakunnan ylösottoon: ”Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. Kun he sanovat: ’Nyt on rauha, ei hätää mitään’, silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas.” Ilmestyskirjassa kuvataan suurta tulipunaista sodan hevosta, jonka ”selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.” (Ilm. 6:4) Myös Googin sodan syntyhetkeen näyttäisi liittyvän jonkinlainen väärä rauha ja turvallisuus Israelissa: ”Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina – asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia.” (Hes. 38:10-11).

Kirjoitin täällä, että mahdollista että Donald Trump voisi saada aikaan jopa jonkinlaisen rauhansopimuksen Israelin ja Palestiinan välille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hän olisi tuo liitonsolmija, jonka Daniel 9:27 mainitsee käynnistävän 70. vuosiviikon. Tämä liitonsolmija eli Antikristus on sananmukaisesti prinssi, joka ”vahvistaa liiton monille.” Tämä liitto voi olla siis solmittu jo ennenkuin Antikristus ilmestyy kuvioihin, mutta hän on se joka vahvistaa tämän liiton. Mutta vain aika näyttää miten asiat lopulta kehittyy. Meidän tulee seurata etenkin Israelin ja Jerusalemin tilannetta sillä se kertoo meille sen kuinka lähellä kello on keskiyötä.

KS. YDINSOTA VÄISTÄMÄTÖN JOS KIM JONG-UN TEKEE ENNALTAEHKÄISEVÄN ISKUN USA:N TYYNENMEREN GUAMIN-TUKIKOHTAAN ELOKUUN PUOLIVÄLISSÄ!!!Muutama vuoden takainen suomalainen poliittinen komediasarja missä tehdään parodiaa Obaman saamalla Nobelin -rauhanpalkinnolla. 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s