Oliko Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä myrkytyksen takana Putin vai MI6?

Vladimir Putinille kriittinen venäläisagentti joutui jälleen kemiallisen murhayrityksen kohteeksi. Sergei Skripal on jo toinen Iso-Britanniassa murhayrityksen kohteeksi joutunut venäläisagentti sitten vuonna 2006 salamurhatun Alexander Litvinenkon. Läntiset hallitukset ovat syyttäneet tapauksesta yksimielisesti Vladimir Putinia ja Britannian pääministeri Theresa May määräsi 23 venäläisen diplomaatin karkoituksen ja antoi uhkavaatimuksen, että Venäjällä olisi 24 tuntia aikaa selittää miten iskussa käytettyä harvinaista Venäjällä kehitettyä sotilastason novichok-hermomyrkkyä päätyi Britanniaan. Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova kielsi Venäjän hallituksen osallisuuden hermokaasuiskuun. Hän tuomitsi Theresa Mayn uhkavaatimuksen ja viittasi varoituksena Putinin äskeiseen ydinasepuheeseen. Myös Valkoinen Talo ja Yhdysvaltain YK:n suurlähettiläs Nikki Haley myötäili Britannian hallituksen linjaa ja syytti salamurhasta Kremliä. Donald Trumpin hallituksella ei ole juuri muuta vaihtoehtoa sillä Trump ei halua vaarantaa USA:n pitkäaikaista erityissuhdetta Britannian kanssa eikä hän toivo myöskään, että demokraatit saisivat syyn nostaa taas esiin yli vuoden mediassa velloneen salaliittoteorian Putinin ja Trumpin välisestä salaliitosta mikäli Valkoinen Talo ei seiso Britannian hallituksen rinnalla tuomitsemassa yhteen ääneen Vladimir Putinia. 

mi5
Hänen Majesteettinsa sisäisen tiedustelupalvelu MI5:n virallinen logo kuvaa vapaamuurarien ja Illuminati-seuran pyhää symbolia, kaikkinäkevää silmää pyramidin päässä. Englannin kuningasperhe on ollut Illuminaattien johdossa jo vuodesta 1788 lähtien.

Vaikka Vladimir Putinin osallisuus Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä myrkytykseen näyttää ehkä kaikkein uskottavimmalta vaihtehdolta, on otettava huomioon sekin mahdollisuus, että salamurhayrityksen suoritti Hänen Majesteettinsa Salainen Palvelu MI6. Sergei Skripal oli Litvinenkon tapaan MI6:n kaksoisagentti koodinimellä Forthwith, joka myi vuosia Moskovan salaisuuksia lännen tiedustelupalveluille. On muistettava, että tämä sama tiedustelujärjestö järjesti todennäköisesti myös Prinsessa Dianan salamurhan Prinssi Charlesin määräyksestä (kuten Diana itse uskoi ennen kuolemaansa). Jos MI6 voi järjestää jopa oman maansa rakastetun prinsessan kuoleman lavastetussa auto-onnettomuudessa, niin kuinka paljon helpompaa heille olisi lavastaa ulkomaisen kaksoisagentin myrkytys ja syyttää siitä sitten Venäjän hallitusta.

Aikaisemmin murhatun Alexander Litvinenkon tapauksessa hänen veljensä Maxim kertoi Daily Mail -lehdelle, että Britannian turvallisuuspalvelulla oli suurempi syy murhata hänen veljensä kuin Moskovalla ja uskoi hallituksen virallisen kuoliselvityksen tarkoituksena olleen Putinin mustamaalaaminen. Independent kertoi syyskuussa 2012 kuinka Britannian ”hallitus määräsi pidättää kuolisyytutkimuksesta mahdollisesti elintärkeän informaation siitä oliko murhatulla venäläisagentilla Alexander Litvinenkolla yhteyksiä Britannian tiedustelupalveluihin. Scotland Yard tutki väitteitä siitä oliko herra Litvinenkolla, joka myrkytettiin radioaktiivisella Polonium 210:llä vuonna 2006, säännöllinen kontakti  MI6 tai MI5 kanssa ennen hänen kuolemaansa osana kuolisyyselvitystä, mikä johti murhasyytteisiin kahta Venäjän kansalaista vastaan – molemmat KGB agentteja.” Alexander Litvinenkon vaimo uskoo Putinin syyllisyyteen, mutta hänen veljensä ja isänsä epäilee Britannian hallituksen virallista kuolinselvitystä. Daily Mailin yläpuolinen raportti kertoo:

Hän myös vähätteli Alexanderin roolia vakoojana, joka olisi työskennellyt joko Venäjälle tai MI6:lle, sanoen että hän oli ’enemminkin kuin poliisimies’. Alexander työskenteli vakavaa järjestäytynyttä rikollisuutta kuten murhia ja asekauppaa vastaan, mutta hän ei tiennyt mitään valtionsalaisuuksia, hänen veljensä väitti. ’Se on läntinen media joka on kutsunut häntä vakoojaksi,’ hän lisäsi väittäen että raportti – julkaistu 10 vuotta kuoleman jälkeen – oli järjestetty yrityksessä painostaa Venäjän hallitusta. Maxim sanoi, että hänellä ja hänen isällään ei ole uskoa raporttiin ja epäili jopa hyväksyttyä tosiasiaa että polonium oli vastuussa Alexanderin kuolemasta. Hän myös ehdotti, että useat muut kuolemat voivat olla yhteydessä, mukaanlukien Boris Berezovskyn, joka tuki taloudellisesti Alexanderia, ja yöklubin – missä poloniumia käytettiin – kuollut omistaja.

Yllä mainittu Boris Berezovsky – Putinia vastaan taistellut vaikutusvaltainen venäläinen oligarkki – oli Venäjän valtionjohtoisen median pääsyytettyjen listalla Litvinenkon kuoleman jälkeen. Lännen medioissa Litvinenkon murhasta syytettiin Andrei Lugovoita, venäläistä liikemiestä ja entistä KGB:n agenttia. Lugovoi  itse sanoi olevansa pelkkä syntipukki ja syytti murhasta Berezovskya, Lontoossa maanpaossa ollutta edesmennyttä venäläistä pohattaa, jota pidettiin Putinin suurimpana vihollisena. Telegraphin mukaan ”Lugovoi hahmotteli kolme teoriaa siitä kuka on voinut olla tappamisen takana: ’Britannian tiedustelu, Venäjän mafia tai herra Berezovsky. Kolmas teoria näyttää kaikkein uskottavimmalta minulle’, hän sanoi. ’Puhun Berezovskysta, joka on tunnettu poliittisen vehkeilyn huomattavana mestarina.” 

Litvinenkon kirjassa Blowing Up Russia: Terror from Within Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n väitettiin olleen Moskovan vuoden 1999 kerrostalopommien takana, joka tappoi 300 ja haavoitti tuhatta. Tämä terrori-isku mistä Venäjän hallitus syytti tšetšeenejä avusti sittemmin Vladimir Putinin valtaannousua. Litvinenkon kirjan kustansi Boris Berezovsky, joka tuki alkuunsa Putinin vuoden 2000 presidenttikampanjaa, mutta joka pakeni maasta vuonna 2003, kun Putin syytti häntä laittomasta liiketoiminnasta ja rahanpesusta. Ironisesti Berezovsky, joka tappoi itsensä (tai murhattiin) Lontoossa maaliskuussa 2013, on ollut Boris Jeltsinin perheen, Venäjän turvallisuuspalvelun ja Putinin ohella yksi pääepäillyistä Moskovan kerrostalopommien takana,  vaikka Lontoossa ollessaan hän syytti iskuista yksinomaan Putinia ja FSB:tä. Daily Mail julkaisi 25. maaliskuuta 2015 seuraavan uutisen Berezovskyn kuolemasta:

Boris Berezovsky tapettiin kylpyhuoneeseensa koska hän valmistui antamaan Vladimir Putinille todisteita salajuonesta, mikä käsitti johtavat oligarkit Putinin vallastasyöksemiseksi vallankaappauksessa, väitettiin tänään.  Maanpaossa ollut Venäjän pohatta surmattiin lännen salaisten palveluiden taholta yhteydessä salajuoneen Kremlin johtajan vallaltapanoksi. Teoria tulee Berezovskyn entiseltä pitkäaikaiselta turvallisuuspäälliköltä Sergei Sokolovilta, joka kiisti Britannian poliisin version, jonka mukaan ex-miljardööri riisti oman henkensä 67 -vuoden iässä Berkshiressä maaliskuussa 2013. ’Olen vakuuttunut, että sen teki lännen salaiset palvelut,’ hän sanoi. ’Jos Berezovskyn kuolema on arvoitus sinulle, se on ongelma jonka itse ratkaisin. Boris tapettiin yksinkertaisesti koska piti hallussaan tiettyä salaista informaatiota ja aikoi tehdä sen julkiseksi. Tämä ei ole vain minun arvaukseni, tiedän sen varmana.’ Sokolov, moskovalaisen suuren turvallisuusviraston pää, sanoi entisen pomonsa olleen aikeissa palata Venäjälle ja oli avannut neuvottelut Putinin kanssa hänen paluunsa sallimiseksi huolimatta vuosien katkerasta vastustuksesta presidentille. ’Boris välitti Vladimir Putinille katumuskirjeen,’ hän sanoi.

Nämä yllä lainatut raportit Litvinenkon ja häntä rahoittaneen Berezovskyn lähimmiltä henkilöiltä ovat siis selvässä ristiriidassa Britannian hallituksen viralliseen kantaan, jonka mukaan Litvinenkon kuolema olisi järjestetty Vladimir Putinin taholta. On selvää, ettei Britannian hallitus ole puolueeton kuolinsyyntutkija ja sivuuttaa kaikki todisteet, jotka viittaa MI6:n, MI5:n, GCHQ:n (Britannian NSA) tai CIA:n mahdolliseen osallisuuteen. Samalla tapaa vuoden 2007 virallinen kuolisyytutkimus Prinsessa Dianan auto-kolariin elokuussa 1997 sivuutti kaikki todisteet salaliittosta, mikä osoitti kuningasperheen, SAS:n ja MI6:n olleen mukana Walesin Prinsessan salamurhassa. Tätä asiaa käsiteltiin Cannesin elokuvajuhlissa ensi-iltansa saaneessa Keith Allenin dokumenttifilmissä Unlawful Killing (2011). Miksi meidän tulisi luottaa sitten yhtään sen enempää brittihallituksen viralliseen tutkintaan Alexander Litvinenkon tai Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä myrkytyksessä? Sekä Litvinenkon että Skripalin raportoitiin olleen yhteydessä MI6:een. Jo tämän pitäisi herättää epäilystä Britannin ulkomaisen tiedustelupalvelun mahdollisesta osallisuudesta.

Murhamysteerillä on myös suora linkki Englannin kuningasperheeseen. Aikaisemmin mainittu venäläinen miljardööri Boris Berezovsky oli hyvissä suhteissa Englannin hallitsevaan luokkaan. Eräässä tapauksessa hän lahjoitti ulkomaisten veroparatiisiyhtiöiden kautta £320 000 Kentin Herttua Edvartille, Kuningattaren serkulle, joka on Englannin Yhdistyneen Suurloosin suurmestarina koko Englantia puhuvan maailman johtava vapaamuurari. Mielenkiintoisesti tämä Litvinenkon tapaus näyttää liittyvän myös Donald Trumpiin. Daily Mail kertoo, että turvallisuuslähteiden mukaan MI6 vakooja Christopher Steele ”työskenteli kerran Litvinenkon kanssa, joka pakeni Britanniaan ennen kuin hänet myrkytettiin vuonna 2006.” Christopher Steele on mies, joka kirjoitti pahamaineisen Trump-Venäjä asiakirjan missä Trumpin väitettiin harrastaneen niin kutsuttua ”kultainen suihku” sänkyleikkejä (parempi vain jos et tiedä mitä se on) venäläisten prostituoitujen kanssa ja minkä Putinin vakoilulähteet sai talletettua videonauhalle yrityksessä kiristää Trumpia. Herää tosin kysymys, että miksi Venäjän tiedustelu olisi vakoillut Trumpia hänen Moskovan matkallaan vuonna 2013, kun hän ei ollut ilmoittanut edes vielä julkisesti pyrkivänsä Amerikan presidentiksi?

Amerikkalainen verkkolehti Buzzfeed julkaisi tämän vahvistamattoman ”asiakirjan” tammikuussa 2017 mitä kritisoitiin monin paikoin myös valtavirran mediassa. Asiakirjan sisältämät ”syytökset on kiistetty presidentin ja hänen henkivartijansa taholta, joka oli läsnä Trumpin Moskovan matkalla, eikä USA:n tiedustelupalvelut ole vahvistaneet sitä ja Venäjän asiantuntijat uskovat sen olevan tyypillistä venäläistä disinformaatiota.” Myös Vladimir Putin kiisti julkisesti Steelen ”asiakirjan” syytökset ja sanoi tällaisen poliittisen loan levittäjien olevan ”pahempia kuin prostituoidut, joilla ei ole moraalisia rajoja” Onko Trump todella perverssi elostelija (pyhimys hän ei tietenkään ole, kuten pornotähti Stormy Danielsin tapaus jo osoittaa) ja Putinin sätkynukke, kuten valtavirran media yrittää saada meidät uskomaan. Vai olisiko sittenkin niin, että Christopher Steele on osa Britannian ja Amerikan tiedustelun sisällä toimivaa globalistien luciferistista sisäpiiriä, jonka tavoitteena on Putinin ja Trumpin mustamaalaaminen ja vallaltapano, koska he molemmat seisovat aristokraattisen valtaeliitin yhden maailmanhallituksen ja maailmantalouden perustamiseen tähtäävän suunnitelman jarruna. Trump on julistanut avoimen sodan tätä Englannin kuningashuoneen yli 200 vuotta johtamaa paholaismaista agendaa vastaan, kun hän varoitti Amerikkaa lokakuussa 2016:

Wikileaks on antanut meille ikkunan näihin hallitusvallan salaisiin käytäviin missä näemme entisen ulkoministerin julistavan halunsa päättää ikuisesti Amerikan itsenäisyys, jonka meidän perustajaisämme antoivat meille ja halusivat meidän myös pitävän. Amerikan sotilaat ovat taistelleet ja kuolleet voittaakseen ja säilyttääkseen Amerikan vapauden ja nyt Hillary Clinton haluaa meidän luovuttavan tämän vapauden näille avoimille rajoille, avoimelle kaupalle ja maailmanhallitukselle… Nämä Wikileaks sähköpostit vahvistavat sen minkä monet meistä täällä ovat tienneet kaiken aikaa: Hillary Clinton on astia korruptoituneelle globalistien valtaeliitille, joka on ryöstämässä meidän maammme ja luovuttamassa kansamme itsemääräämisoikeiden. Tämä rikollinen hallituskartelli ei tunnusta rajoja, mutta uskoo globaaliin hallitukseen, rajoittamattomaan maahanmuuttoon ja suuryrityten valtaan.

Pari päivää myöhemmin hän julisti Floridan joukkokokouksessaan: ”Tämä on tilinteon hetki yhteiskunnalle ja sivilisaatiolle itselleen. Tämä ei ole vain toinen nelivuotinen valinta. Tämä on tienristeys sivilisaatiomme historiassa, joka tulee ratkaisemaan sen tulemmeko vai emme vaatimaan takaisin hallituksemme vallan kansalle. Meidän itsenäisyyspäivämme on käsillä ja se saapuu lopulta marraskuun 8. päivä. Suuri sivilisaatiomme täällä Amerikassa ja ympäri sivistynyttä maailmaa on tullut tiliteon hetkeen. Olemme nähneet sen Yhdistyneessä Kuningaskunnassa missä he äänestivät vapauttaakseen itsensä globaalista hallituksesta ja globaalista kauppasopimuksesta ja globaalista pakolaissopimuksista, jotka ovat tuhonneet heidän itsemääräämisoikeutensa ja ovat tuhonneet monia noista kansoista.” Prinssi Charles, joka on sanonut sekä Trumpin että Putinin toimivan kuin Adolf Hitler – vaikka hänen oma perheensä vehkeili natsien kanssa toisen maailmansodan aikana -, vieraili 14. marraskuuta MI5:n päämajassa. Express -lehti kertoo:

Prinssi Charlesilla on läheinen kiinnostus salaisten palveluiden työhön. Vuonna 2012 hän tuli ensimmäiseksi kuninkaalliseksi suojelijaksi kaikille kolmelle johtavalle tiedustelupalvelulle. Hän esitteli sen mikä tulee vuosittaiseksi palkinnoksi vakoilun erinomaisuudelle, tunnettu virallisesti Walesin Prinssin tiedusteluyhteisö palkintoina. Prinssi Charlesin vierailu tulee keskellä nousevia jännitteitä Yhdistyneen Kuningaskunnan ja Venäjän välillä entisen Venäjän vakoojan Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä Julian myrkytyksestä Britannian maaperällä. Tänään takaraja on kulunut Vladimir Putinille selittää Moskovan oletettu kemiallisen aseen käyttö Salisburyssa…

Venäjän suurlähetystö Lontoossa sanoi, ettei vastaisi rouva Mayn uhkavaatimukseen kunnes se on saanut näytteen hyökkäyksessä käytetystä kemikaalista. Putinin edustaja Dmitry Peskov vahvisti tänäaamuna Moskovan väitteen, että Kremlillä ”ei ollut yhteyttä” kaksoisagentti Sergei Skripalin myrkytykseen Salisburyssa ja julkaisi karun varoituksen Britannialle. Venäläinen uutistoimisto Tass siteerasi herra Peskovin sanoneen: ”Moskovan kanta on hyvin tunnettu, Lontoolle kerrottiin Moskovan kannasta diplomaattisia kanavia pitkin. Moskovalla ei ole yhteyksiä välikohtaukseen, joka tapahtui Yhdistyneessä Kuningaskunnassa. ”Moskova ei salli täysin perusteettomia syytöksiä sitä vastaan, mitä ei ole näytetty toteen millään todisteilla, ja ei tule hyväksymään uhkavaatimusten kieltä.

Johtopäätös

Jos Charlesilla ei tuota omantunnontuskia määrätä edes oman ex-vaimonsa salamurhaa ”auto-onnettomuudeksi” lavastetussa medianäytelmässä, mikä saatiin myytyä ympäri maailmaa, niin miksi hän ei voisi käyttää MI6:n palkkamurhaajia myös matalamman tason salamurhaoperaatioissa? Mutta miten hän sitten hyötyisi kaksoisagenttien kuten Litvinenkon ja Skripalin salamurhista? Ehkä kyseessä on Britanniaa hallitsevan oligarkin yritys kääntää kansainvälinen yhteisö Vladimir Putinin hallintoa vastaan, koska Putinin kaltainen autoritäärinen johtaja seisoo Trumpin tapaan heidän maailman hallintaan tähtäävän globalistisen dystopiansa tiellä. Tai ehkä kyseessä on jopa vieläkin paholaismaisempi tavoite: kolmannen maailmansodan provosoiminen maailman väestön vähentämiseksi. Tämäkään ei ole täysin poissuljettu teoria, kun Englannin kuningasperheen julkisesti lausuttu päämäärä on juuri maailman väkiluvun vähentäminen usealla miljardilla ihmisellä. Mikä olisikaan tehokkaampj tapa vähentää maailman väkilukua kuin globaali ydinsota. Ainakin ”maan ystävänä” tunnetun Pentti Linkolan mielestä kolmas maailmansota olisi ”iloinen tapahtuma maalle” eikä Charlesin maailmankuva eroa paljoakaan Linkolan vastaavasta (ks. Kuvakollaasi: vihreä vallankumous vs. punainen/ruskea vallankumous).


KATSO MYÖS:


Venäjän valtiontelevision propagandaa vai asia mistä lännen ”vapaa lehdistö” vaikenee peittääkseen oman tiedustelunsa likaiset operaatiot?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s