Video vapaamuurariuden 300 -vuotisjuhlasta missä Kuningattaren serkku johtaa loosin rukoilemaan Luciferia.

Toisin kuin vahvistamattomat väitteet siitä, että juuri edesmennyt evankelista Billy Graham olisi ollut vapaamuurari, Englannin kuninkaallisten rooli vapaamuurariuden 300 -vuotisessa historiassa on hyvin tunnettu tosiasia. Tämä ei ole millään tavoin salaista tietoa. Englannin ja Walesin Yhdistynyt Suurloosi juhli viime vuoden halloweenin aikaan vapaamuurariuden 300 -vuotista historiaa. Vapaamuurarijärjestö syntyi Englannissa vuonna 1717 ja levisi sieltä vähitellen eri puolille maailmaa. Vaikka vapaamuurarien rituaalit ovat yleensä salaisia, loosin 300 -vuotisjuhlaa juhlittiin julkisesti. Juhlallisuuksissa oli paikanpäällä mm. näyttelijä Derek Jacobin, Kuningattaren aateloima Order of the British Empiren komentaja, ja suurloosin suurmestari Kentin Herttua Edvart, Elisabet II:n serkku. Tämä juhla teki kaikille selväksi ketä he todella palvovat sillä koko tilaisuutta koristi heidän pyhä symbolinsa, kaikkinäkevä silmä kolmion sisällä. Tilaisuuden lopussa siitä ilmestyy valtava versio suorakulman sisälle, heidän toiseksi yleisin symboli.Lähetyksen kohdassa 1:13:20 Derek Jacob puhuu 30. asteen vapaamuurarien kuoleman ja ylösnousemuksen riiteistä ja samaan aikaan kolmion sisään ilmestyy pääkallon ja säärinluiden symboli. Salaseurat, kuten Yalen yliopiston Pääkallon ja Sääriluiden järjestö – mihin on vihkiytynyt mm. George Bush vanhempi ja nuorempi – ihannoi kuolemaa sillä Sananlaskut 8:36 sanoo: ”Mutta joka menee minusta harhaan, saa vahingon sielullensa; kaikki, jotka minua vihaavat, rakastavat kuolemaa.” Kohdassa 1:47:08 kunnioitetaan loosin historian kaikkia kuninkaallisia suurmestareita Yrjö IV:stä Kentin Herttuaan. Kohdassa 1:51:20 Kentin Herttua johtaa loosin rukoukseen. Rukouksessa puhutaan ”ikuisesta Jumalasta, elämän antajasta”. Tämä ”Jumala” ei ole Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, vaan Lucifer, Paratiisin käärme. 1900 -luvun merkittävimpänä vapaamuurariopettajan pidetty Manly P. Hall kirjoitti kirjassaan The Lost Keys of Freemasonry: 

Kun vapaamuurari oppii, että avain soturuuteen on dynamon elinvoiman oikea soveltaminen, hän on oppinut ammatin arvoitukset. Luciferin kiehuvat energiat ovat hänen käsissään, ja ennen kuin hän voi astua eteenpäin ja ylöspäin, hänen tulee todistaa kykynsä soveltaa energiaa oikein.

Anthony Mongelli, Jr., vapaamuurari itse ja vapaamuurariuden apologeetta, kirjoitti marraskuussa 2012 Living Stones Masonic -aikakauslehdessä:

Emme voi kovin nopeasti moittia niitä, jotka olettavat, että Luciferin maininta yhteydessä ammattikuntaan (Manly Hallin siteerauksissa) tai huomattavan vapaamuurarin (Albert Piken) vihjaa meidän järjestömme olevan jotenkin paha. Kaiken kaikkiaan, Lucifer on yksinkertaisesti nimi Saatanalle, eikö vain? Populaarissa kielenkäytössä, kyllä, Lucifer on synonyymi Saatanalle; vähemmän yleisemmin, Lucifer on erillinen entiteetti Saatanasta. Pääasiassa, toivon lukijani tietävän että

 • Raamatun Lucifer ei ole Paholainen, ja
 • Ammattikunnan [Craft] tulisi aivan oikein kunnioittaa Luciferia.

Seuraavaksi hän esittää tässä kirjoituksessaan teologisia perusteita sille miksi Lucifer, nimi joka on johdettu Jesaja 14:12:sta latinalaisen Vulgaten käännöksestä, ei olisi sama henkilö kuin Raamatun Saatana. Tosiasiassa vain harvat vapaamuurarit tajuavat itse, että heidän järjestönsä palvoo Saatanaa tai Luciferia. Tämä asia paljastetaan heille vähä vähältä mitä ylemmäksi he kipuavat loosin hierarkisessa astejärjestelmässä. Näin järjestö pystyy harhauttamaan sekä ulkopuolisia että sen jäseniä joille satanismin opit tuodaan salavihkaa ja asteittain. Jos järjestö kertoisi sen kokelaille, että sitoutuvat palvomaan Luciferia, kukaan ei uskaltaisi koskaan liittyä siihen. Järjestön ensimmäisiä harhaoppeja, joka avaa ovet satanismille, on se, ettei Jumalan luokse olisi vain yhtä tietä vaan valaistuminen voidaan löytää myös muista uskonnoista. Kun Jeesus sanoi olevansa maailman valo ja ettei kukaan tulisi Jumalan luokse muutoin kuin Hänen kauttansa (Joh. 8:12, 14:6), Manly P. Hall kirjoitti:  ”Todellinen vapaamuurari ei ole sitoutunut tunnustuskuntaan. Hän tajuaa hänen loosinsa jumalallisella valaistumisella, että vapaamuurarina hänen uskontonsa tulee olla universaali. Kristus, Buddha tai Muhammad. Nimi merkitsee vähän, sillä hän tunnustaa vain valon eikä sen kantajaa.” Valon ja valaistumisen käsite on tärkeä oppi vapaamuurareille.

Kun hän kivunnut tarpeeksi korkealle sen astejärjestelmässä, hänelle aletaan opettaa että todellinen valo tulee Luciferilta, jonka vapaamuurarius tuntee myös ”valonkantajana”. Hän saattaa kuitenki uskoa, kuten Anthony Mongelli, Jr., että Lucifer ja Raamatun Saatana olisi kaksi erillistä entiteettiä. Mongelli, Jr. väittää, että Lucifer olisi myös Jeesus Kristus, sillä Lucifer on latinankielinen käännös heprean sanalle heylel, mikä tarkoittaa aamuntähteä eli Venusta. Vuoden 33/38 käännös kutsuu sitä ”kointähdeksi” miksi Jeesus kusui itseään Ilmestyskirjassa:

Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika [Lucifer]! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: ’Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.’ Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan. – Jesaja 14:12-15

Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti [Lucifer]” – Ilm. 22:16

Anthony Mongelli, Jr. väittää Luciferin assosioimisen Saatanaan tulevan Jesaja 14:12:n väärästä rinnastuksesta Luuk. 10:18:een missä Jeesus näki Saatanan ”lankeavan taivaasta niinkuin salaman.” Se on ollut kuitenkin kristillisen kirkon raamatunselittäjien klassinen ja yksimielinen ymmärrys, että Jes. 14:12 ei viittaa vain Babylonin kuninkaaseen vaan myös Saatanaan, langenneeseen enkeliin, joka ylpistyi ja halusi olla Jumalan vertainen. Tästä syystä Lucifer on tunnettu kautta kristikunnan historian Saatanan ”erisnimenä”. Samalla tämä kohta on profetia Antikristuksesta, jonka Saatana riivaa vihan ajalla (Ilm. 12:3, 12, 13:2). Myös Antikristus sanoo sydämessään ”Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi”, kun hän astuu Jumalan temppeliin ja julistaa itsensä Jumalaksi (2. Tess. 2:4). Kyse on selvästi koko maailmaa vihan ajalla sortavasta tyrannista sillä jakeissa 5-6 sanotaan: ”Herra on murtanut jumalattomain sauvan, valtiaitten vitsan, joka kiukussa löi kansoja, löi lakkaamatta, joka vihassa vallitsi kansakuntia, vainosi säälimättä.” Kun tämä hirvittävä kuningas tuomitaan lopulta helvettiin, sen asukkaat kummastelevat hänen fyysistä olemustaan:

Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan. Jotka sinut näkevät, ne katsovat pitkään, tarkastavat sinua: ’Onko tämä se mies, joka järisytti maan, järkytti valtakunnat, joka teki maanpiirin erämaaksi ja hävitti sen kaupungit, joka ei päästänyt vankejansa kotiin?’

Syy miksi Jeesus kutsui itseään kointähdeksi Ilm. 22:16:ssa on yksinkertaisesti siinä, että Hän on todellinen aamuntähti ja maailman valkeus, joka ”loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt.” (Joh. 1:5) Myös Saatanaa kutsutaan tällä nimellä, koska hän haluaa olla kaikessa Kristuksen vertainen: koska hän sanoo sydämessään ”Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan… teen itseni Korkeimman vertaiseksi.” Jes. 14:12 voitaisiin ymmärtää eräänlaisena Jumalan sarkasmina: ”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!” Tässä Jumala ikäänkuin naureskelee Saatanan ylpeydelle ja uskolle, että hän voisi olla joskus Jumalan vertainen; että hän voisi olla tuo kointähti ja aamuruskon poika, joka on tosiasiassa Jeesus Kristus. Tässä mielessä Anthony Mongelli, Jr. ei ole täysin väärässä, kun hän sanoo Luciferin eli aamuntähden olevan myös Jeesus Kristus. Mutta kun tämä oppi yhdistyy siihen, ettei Jeesus Kristus olekaan maailman ainoa valo ja että valaistuminen voitaisiin löytää myös muista uskonnoista, se avaa polun tämän maailman ruhtinaan ”valoon”, joka on tosiasiassa pimeyttä.

Lisäksi, mitä ylemmäksi vapaamuurari etenee järjestön esoteerisissä opeissa, hän alkaa lopulta tajuta että Lucifer ja Saatana on yksi ja sama. Satanistien oppien mukaan Paratiisin käärme ei ollut ihmiskunnan vihollinen vaan sen vapauttaja, joka tuli tuomaan valaistusta vietellessään heidät syömään hyvä ja pahan tiedon puusta. 1. Moos. 3:4-7 sanoo:

Niin käärme sanoi vaimolle: ”Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan”. Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa, ja hänkin söi. Silloin aukenivat heidän molempain silmät, ja he huomasivat olevansa alasti; ja he sitoivat yhteen viikunapuun lehtiä ja tekivät itselleen vyöverhot.

Satanistit opettavat tätä siten, että käärme tuli vapauttamaan ihmiskunnan Jumalan tyranniasta ja tarjoamaan tälle valaistumista ja ”gnosista” eli esoteeristä tietoa. Näin ollen hyvä kääntyy pahaksi ja paha hyväksi. Tämän lausunnon aitoudesta on kiistelty, mutta Albert Piken on väitetty sanoneen:

Meidän täytyy sanoa suurelle yleisölle: ”me palvomme Jumalaa, mutta se on Jumala, jota palvotaan ilman taikauskoa. Teille riippumattomat suurmestarit , sanomme tämän, että voisitte toistaa sen 32., 31. ja 30. asteen veljille: vapaamuurariuden uskonnon tulee pitäytyä, koskien kaikkia jäseniä aina korkeimpiin asteisiin asti, Luciferin opin puhtaudessa… Kyllä Lucifer on Jumala ja valitettavasti Adonai on myös Jumala… siten satanismin oppi on harhaa… Lucifer, valon jumala ja hyvyyden jumala, taistelee ihmiskunnan puolesta Adonaita vastaan, pimeyden ja pahuuden jumalaa!”

Monet uskoon tulleet entiset vapaamuurit todistavat myös, että eteneminen vapaamuurariudessa on välttämätön askel kohti kohti todellista saatanan palvontaa ja luciferismia. Tällainen on esimerkiksi William Schnoebelen, joka väittää että vapaamuurariuden asteita on paljon enemmän kuin 33 ja että hän eteni aina 90. asteeseen saakka tullen korkea-arvoiseksi satanistiksi monissa okkulttisissa järjestöissä (mm. O.T.O.:n eli Ordo Templi Orientisin jäseneksi johon kuului tunnetusti myös Aleister Crowley, alias Peto 666). William Schnoebelenia lähestyi lopulta myös mystinen Illuminati-seura, jonka jäseniksi Yrjö III:n pojat ja monet muut aateliset liittyivät 1700 -luvun lopulla. Schnoebelen kirjoittaa Tim Cohenin kirjan suositusmerkinnöissä:

[Meillä] on Tim Cohenin provokatiivinen uusi kirja… The AntiChrist and a Cup of Tea… Pohjimmiltaan koko kirja esittää melko vankan tapauksen [Prinssi] Charlesin puolesta mahdollisena kandidaattina Antikristuksen [rooliin]. Se on ehdottomasta lukemisen arvoinen!

Prinssi Charles ei ole tiettävästi itse vihkiytynyt vapaamuurariksi, kuten hänen isänsä Prinssi Philip. Mutta kun katsoo hänen kirjaansa Harmony, sen opit ovat käytännössä aivan samoja kuin vapaamuurarien ja monien muiden okkulttisten järjestöjen. Tässä kirjassa hän esimerkiksi ylistää symboleita, kuten Horuksen/Osiriksen silmää, kolmiota ja pentagrammia ja kutsuu niitä ”harmonien kieliopiksi” joiden ymmärtämisestä koko ihmiskunnan pelastuminen olisi hänen mukaansa kiinni. Sivulla 16 hän kirjoittaa pentagrammin yhteydestä Venukseen, aamuntähteen eli Luciferiin:

o_a578b19fd03835c2-0
Harmonyn kuvitusta sivulta 117

Kun muinaiset astronomit kartoittivat Venuksen kahdeksan vuotta kestävän kiertoradan, he löysivät sen piirtävän kiehkuraisen ruusun-kaltaisen kuvion. Kuvitus oli tehty John Martineaun toimesta, kun hän yritti varmistaa kuinka muinaiset kulttuurit keksivät symbolit, jotka ovat tänään yhä niin tuttuja. Maa on koko kuvan keskipiste. On hetkiä jolloin linja tulee lähemmäksi maata ja liikkuu taas poispäin, luoden viiden terälehden-kaltaisten muotojen piirin. Kun liitämme tämän kuvion kärjet yhteen, kuten muinaiset astronomit selvästi tekivät, silloin paljastuu kuvio joka on tuttu kaikkialla maailmassa, loputtoman linjan mikä muodostaa viisisakaraisen tähden. Se on muoto, joka sisältää joitakin henkeäsalpaavia salaisuuksia.

Manly P. Hall, 33. asteen vapaamuuurari, kirjoitti pentagrammista:

baphomet-pentagram
Baphomet tai Mendes-vuohen pään muodostava ylösalaisin käännetty saatanallinen pentagrammi.

Pentagrammia [viisisakaraista tähteä] on käytetty laajasti mustassa magiassa, mutta tällöin käytettynä sen muoto eroaa aina kolmella tavalla: Tähti voi olla rikkoutunut niin ettei lähentyvät viivat kosketa; se voi olla käännetty ylösalaisin siten että yksi sakara on alhaalla ja kaksi ylhäällä; tai se voi olla vääristynyt niin että kaksi sakaraa on vaihtelevan pituisia. Kun käytetty mustassa magiassa, pentagrammia kutsutaan ’pukinsorkan merkiksi’ tai ’paholaisen jalanjäljeksi’. Tähteä missä kaksi sakaraa osoittaa ylöspäin kutsutaan myös ’Mendes vuoheksi’ koska ylösalaisin käännetty tähti on saman muotoinen kuin vuohen pää. Kun pystyssä oleva tähti kääntyy ja ylempi sakara putoaa pohjalle, se merkitsee kointähden [so. Venuksen tai Luciferin] lankeemusta.

 

 

 

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Video vapaamuurariuden 300 -vuotisjuhlasta missä Kuningattaren serkku johtaa loosin rukoilemaan Luciferia.

 1. eiole minulla tarvetta kiivailla totean tyynestibilly graham oli loisianan vapaamuuraien sivulla josta minulla vielä kuva mitä nhän siell’ olisi ellei olisi vapaamuurari en vastaa hänen puolesta kirjoitin patmokseenkin sanoin myykää kirjanne hyvällä omallatunnolla tekevät hyvää työtä mutta minä en ylistä vapaamuurariutta enkä uskovia sinne suosita tämä kuva billystä poistettiin 72 tunnin sisällä http://tttooit.blogspot.fi/2015/03/7-vuotiasta-voit-pettaa-kuulennoilla.html
  se on tuossa lopussa se loisianan vapaamuuraien sivulta kun tutkin astronauttien ja vapaamuurareiksi ne kaikki totean.

  Tykkää

  1. Hyvä kun et kiivaile Henry. En minäkään yleensä kiivaile, esitän vain perusteeni sävyisässä hengessä. Tokihan se on mahdollista että Graham olikin loppujen lopuksi vapaamuurari, mutta itse tuomitsen henkilöt heidän hedelmiensä perusteella kuten jo Jeesus kehotti meitä tekemään. Lisäksi on vaikea uskoa, että Graham oli vapaamuurari kun he opettavat uskonnollista synkretismiä, jonka mukaan Jeesus ei olekaan ainoa tie Isän luokse. Tällaista Graham tai hänen perheensä ei ole koskaan opettanut. Kirjoitin Grahamista enemmän täällä: https://samueltuominen.com/2018/02/26/mita-ajattelen-billy-grahamin-ja-kuningatar-elisabet-iin-vaitetysta-ystavyydesta/. Olen kuullut muiltakin, että Patmos toisinaan sensuroi ihmisten viestejä. Tuo antaa kyllä huonon kuvan Patmoksesta. Ellei viesti ole täysin asiaton, niin kaikkien näkökulmat pitäisi tuoda yhtälaisesti esiin.

   Tykkää

   1. uusin käänne Billy G..:N OLIN PORVOON VAPAAKIRKOSSA OLI PASI TURUSEN JOTA OLEN KUUNNELLUT HYVIN KAUAN EI HÄNELLÄ OLE TARVETTA VALEHDELLA…HÄN SANOI BILLYN SÄÄTION OTTANEEN YHTEYTTÄ JOSSA KIELSIVÄT BILLYN OLEVAN…VP.. KUN TIETO VAPAAMUURARIEN JULKAISUSTA NOUSI ESIIN .PASI PUHUI ERITTÄIN HYVIN VALEUUTISISTA KERTOI SAATANAN ENSIMMÄISISTÄ ONKO JUMALA NÄIN SANONUT ? SITTEN RISTIINNAULITSEMISEN VALEUUTISISTA ETTÄ OPETUSLAPSET OLISI VIENEET JEESUKSEN RUUMIIN JOSTA PUHUTAAN TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ VALEUUTINEN ON SIIS JOSKUS OIKEIN PAHA KITKEÄ ..JEESUS JA HÄNEN SANA ON 100 % JA KESTÄÄ KOETUKSEN..MUTTA VALEUUTISTEN MAILMASSA AINAKIN SEN SANON JONKUN KRISTITYN ELÄMÄNTYÖKIN VOIDAAN YRITTÄÄ TUHOTA PÄÄSTÄMÄLLÄ ESIMERKIKSI JA TUOKIN BILLYN NIMI ON VAPAAMUURARIEN PÄÄSTÄMÄ TIETO OLIKO SE TAHALLINEN ? YRITYS TUHOTA HÄNEN POIKANSA TYÖ KRISTILLISENÄ AVUSTUSJÄRJESTÖNÄ ? EN TIEDÄ ? JATKO TMS..SEN SANON MINUUN KOSKI SYVÄSTI BILLYSTÄ OLEVAN TIETO TAI VALETIETO …ONNEKSI HÄN ON AJASTA POIS…JA TOIVON ETTÄ HÄN ON VALMIINA KUN KUOLLEET NOUSEVAT JA ME YHDESSÄ HEIDÄN KANSSAAN SILLÄ HÄNEN KAVERINSA KALEVI LEHTINEN JOKA TULKKASI HÄNTÄ HELSINGISSÄ ON JO VALMIINA…JOKA TAPAUKSESSA HIENO JUTTU KUN BILLYN SÄÄTIÖ REAGOI TÄSTÄ KUULIN ENSIMMÄISEN KERRAN NYT PASI TURUSEN KAUTTA MINKÄ TUON HETI TIEDOKSI (kävin kiittämässä)..EN HALUA TÄSTÄ ENEMPÄÄ ASIA ON OHI MIES ON POIS AJASTA….TUO AIKAKAUSI ON OHI…EI TULE SAMANLAISTA ENÄÄ..

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s