Onko Emmanuel Macron Raamatun Antikristus?

Jos perustaisin Antikristuksen identiteettiä koskevat eskatologiset tutkimukseni spekulaatioon systemaattisen ja perusteellisen profetiantutkimuksen sijaan, niin pitäisin Ranskan presidentti Emmanuel Macronia tämän hetken parhaana Antikristus-kandidaattina. Etenkin edellisen artikkelini jälkeen missä lainasin Politico-lehden uutista, jonka mukaan hän aikoo perustaa tässä kuussa kymmenen Euroopan maan sotilaallisen koalition Dan. 7:24:n ja Ilm. 17:12:n mahdollisena täyttymyksenä. Presidentti Macron on tämän hetken karismaattisin, nuorin ja kunnianhimoisin johtaja Euroopassa. Viime vuonna The Economist-lehti esitti hänet kävelemässä veden päällä kuin Jeesus ja sen otsikossa kysyttiin ”Euroopan pelastaja?”. Macron on globalisti, joka hyökkäsi nationalismia vastaan puheessaan USA:n kongressissa. Tästä huolimatta hän on onnistunut muodostamaan hyvin läheiset välit Presidentti Trumpin kanssa, nationalismin suorapuheisen puolustajan. Tänä vuonna hän voitti Charlemagne – nimi viittaa ”Euroopan isänä” tunnettuun Kaarle Suureen – palkinnon työstään Euroopan yhdistämisen hyväksi. Time-lehti kutsuikin häntä marraskuussa 2017 ”Euroopan seuraavaksi johtajaksi”. Hän pyrkii esittämään  Israelin ja Palestiinan välille myös uuden rauhansopimuksen yhdessä Presidentti Trumpin kanssa

20170617_cuk400_1024x1024Joten selvästi Macron olisi kovin innokas täyttämään Antikristuksen-virkaa, mutta valitettavasti tämä paikka on jo täytetty ja varattu toiselle. Jos joku pystyy osoittamaan systemaattisella profetiantulkinnalla, että hänessä täyttyy useampi Antikristus-profetia kuin Prinssi Charlesissa, joka täyttää ainakin 27 Raamatun profetiaa tästä miehestä, niin olen koska tahansa valmis muuttamaan kantani Antikristuksen henkilöllisyyden suhteen. Jos katsot vielä uudestaan 27 profetiatäyttymystäni, niin huomaat Macronin täyttävän ensimmäisen profetiavaatimuksen, toisen hän täyttää vain osittain (hän on Rooman rajojen sisältä, mutta hän ei ole prinssi, kuten Daniel 9:26-27 edellyttää). Kohdassa #3 voidaan sanoa, että hän on peräisen ehkä maasta, joka polveutuu muinaisesta Roomasta (Ranskassa puhutaan latinasta polveutuvia romaanisia kieliä), mutta häntä ei voi kutsua silti kirjaimellisesti ”roomalaisten prinssiksi”. Profetiaa #4 hän ei täytä, mutta hänen nimensä Emmanuel tarkoittaa ”Jumala meidän kanssamme” ja se on yksi Jeesuksen arvonimistä Jesaja 7:14:ssä. Profetiatäyttymystä #5 hän ei myöskään täytä. En ole saanut hänen nimestään raamatullisin kriteerein pedon lukua 666, kun taas Charlesin nimestä se saadaan sekä englanniksi että hepreaksi.

Voit tarkistaa tämän itse tältä sivulta: http://www.ridingthebeast.com/gematria-calculator/. Hänen koko nimensä Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron laskee raamatullisella gematrialla 1078. Nimi Emmanuel Macron muodostaa 715 ja arvonimi President Macron laskee 777 ja President Emmanuel Macron 1248. Millään muullakaan ei-raamatullisella lukusysteemillä hänen nimestään ei muodostu pedon lukua 666. Puhumattakaan siitä, että hänen tulisi täyttää vielä 22 muuta profetiaa voidakseen kilpailla Prinssi Charlesin kanssa Antikristuksen roolista. Mutta mielenkiintoinen hahmo siitä huolimatta ja epäilemättä yksi Antikristuksen valtaannousun tienraivaajista.

s-l1600
Sota Ranskasta on ohitse, mutta taistelu globalismin ja nationalismin välillä on vasta alkanut.
nadav-kander_emmanuel-macron-1
Euroopan seuraava johtaja – jos hän vain voi johtaa Ranskaa.
maxresdefault
Jopa CNN ihmetteli äsken, kun Macron teki Valkoisessa Talossa pirunsarvet Donald Trumpin ja Melanian takana. Käärme oli saapunut selvästi Valkoiseen Taloon, jonka Melania puhdisti pastori Paul Begleyn väitteden mukaan pahoista hengistä Obaman harjoittaman vääryyden jäljiltä.
Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Onko Emmanuel Macron Raamatun Antikristus?

 1. Tämä oli hyvä ja odottamani selvitys, niin lujasti ja sillä tavalla Macron toimii kuin antikristuksen voi olettaakin.
  Nuo pirunsarvet tuntuvat kyllä uskomattomilta ko. tilanteessa hänen asemassaan olevalta henkilöltä. Voisin jopa luulla, että kuva on väärennetty. Näen Macronin ulkonäössä samoja piirteitä kuin joissakin vanhoissa piru-maalauksissa. Olkoon hän nyt sitten yksi monista antikristuksista, emmekä sitä varsinaista ja viimeistäkään odota, vaan Herraamme Jeesusta Kristusta palaavaksi noutamaan meidät luokseen Taivaan kotiin ja Hän on lopulta kukistava heidät, antikristukset ja heidän seuraajansa, kaikki. Ylistetty olkoon Karitsa, joka on voittanut!

  Liked by 1 henkilö

 2. Macronin ulkonäössä on tosiaan jotain sellaista miltä kristityt voisivat kuvitella Antikristuksen näyttävän. Raamatussa ei ole annettu kuitenkaan mitään kriteereitä sen suhteen miltä Antikristuksen tulisi näyttää tai edes siitä kuinka vanha hänen tulisi olla valtaannoustessaan. Mutta Macron sopisi näyttelemään hyvin vaikkapa pirua johonkin Hollywood-filmiin. Itsekin epäilin, että tuo pirunsarvikuva oli väärennetty, mutta se oli monissa valtavirran lehdissä ja myös CNN kummasteli tätä käsimerkkiä. Kirjoituksesi loppuun en voi sanoa muuta kuin ”aamen”.

  Tykkää

 3. Korjaus: On raamatussa itseseasiassa yksi profetia Antikristuksen ulkonäöstä, mutta siitä yksinään on aika vaikea päätellä mitään. Daniel 8:23 sanoo: ”Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, KASVOILTA RÖYHKEÄ ja juonissa taitava.” Hepreaksi sana on az ja tarkoittaa kasvoiltaan voimakasta, hurjaa, ankaraa, tai röyhkeää.”

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s