Joe Biden jatkaa Barack Obaman tuhoisaa ulkopolitiikkaa globalistien tavoitteissa ajaa Amerikka alas. Mutta palaako Trump tuomaan huoneen vielä järjestykseen?

Afganistanin lähes 20 vuotta kestänyt sota päättyi katastrofiin, kun Talibanin joukot valtasivat maan tärkeimmät kaupungit aina Kabulia myöten ja USA:n sotajoukot pakenivat paikalta häntä koipien välissä. Sydäntäsärkevät uutiskuvat näyttivät kuinka afgaanit yrittivät paeta hädissään Talebaneja kiipeämällä Amerikan sotilaslentokoneiden kylkiin ja tippuivat sieltä kuolemaansa koneiden noustua ilmaan. Samalla Amerikan sotilasvarustoa, kuten helikoptereita, aseita ja drooneja on jäänyt maahan terroristien haltuun ja 10 000 amerikkalaista odottaa yhä evakuointiaan maasta. Tapahtumasta on vedetty jo yhtäläisyysmerkkejä Saigonin vetäytymiseen vuonna 1975 ja jopa valokuvatkin vetäytymisen hetkestä ovat aavemaisen identtisiä. Näyttää siis siltä, että Syyskuun 11. terrori-iskuista käynnistynyt lähes 20 vuotta kestänyt sotaoperaatio Afganistanissa oli täysin turha ja maa on nyt samassa tilassa – ellei huonommassa – missä se oli sodan alkaessa. Tuhannet kuolleet ja kymmenettuhannet haavoittuneet amerikkalaiset sotilaat uhrasivat itsensä turhan tähden. Häpeällinen vetäytyminen jätti tuhoisan viestin niin Amerikan liittolaisille kuin vihollisikin: Yhdysvallat ei seiso liittolaistensa puolella ja huolimatta sen 21. vuosisadan hienostuneesta sotateknologiasta, se hävisi 600 -luvulle jämähtäneelle paimentolaiskansalle. USA:n viholliset ja terroristit kaikkialla maailmassa juhlivat nyt railakkaasti. ”Suuri Saatana” on kukistettu.

Joe Biden: Tee Taliban jälleen suureksi

Kabulin kaatumisen jälkiseuraukset saattavat olla vielä katastrofaalisempia jos miljoonat pakolaiset ryntäävät taas Eurooppaan ja pakolaisten sekaan soluttautuneet terroristit teurastavat taas viattomia ihmishenkiä. Tapahtumat on heittänyt todella häpeällisen varjon presidentti Bidenin ylle, sillä heinäkuun alussa toimittajat sanoivat hänen omien tiedustelulähteidensä varoittaneen, että Afganistanin hallitus todennäköisesti romahtaisi USAn vetäytyessä, mihin Biden väitti, ettei se olisi totta ja että hallituksen omat sotajoukot olisivat tarpeeksi vahvoja pidättelemään Talibanin etenemistä. Steve Hilton huomautti FOX-uutisissa, että journalistien kaikkialla tulisi keskittyä ottamaan nyt selvää mitä Bidenille todella kerrottiin ja valehteliko hän vakuuttaessaan heinäkuun alussa, ettei tiedustelulähteett nähneet muka edeltä tämän tapahtumista. Päättikö Biden yksinkertaisesti sivuuttaa hänen omien tiedustelulähteiden varoitukset ja lähteä lomalle josta hänet tavoitettiin Kabulin kaatuessa?

Olen Steve Hiltonin ulkopoliittisesta analyysista täysin samaa mieltä, kun hän syyttää tapahtumista myös George W. Bushin hallintoa ja kritisoi uuskonservatiiveja kuten Trumpille hyvin vihamielistä republikaanipoliitikko Liz Chenneytä, Bushin varapresidentti Dick Cheneyn tytärtä ja Bushin hallinnon Lähi-Idän asioiden apulaisvaltiosihteeriä. Liz Chenney ei nimittäin syyttänyt Afganistanin romahtamisesta vain presidentti Bidenia, mutta myös Trumpin hallintoa, joka solmi Talibanin kanssa sopimuksen missä USA olisi vetänyt sotajoukkonsa Afganistanista jo toukokuun 1. päivä. Hän sanoi eilen: ”Presidentti Biden kantaa vastuun tämän päätöksen tekemisestä, mutta ei ole epäilystäkään, että Presidentti Trumpin hallitus, ulkoministeri Pompeo, he myös kantavat erittäin suuren vastuun tästä. He raivasivat tämän polun laillistamalla Talibanin… Huomio, että lopetamme loputtomat sodat, tämä kampanjaslogan, todistamme tänään mitä tapahtuu kun Amerikka vetäytyy maailmasta.” Cheney kuuluu niin sanottuihin uuskonservatiiveihin, joiden mukaan Amerikan tulisi sotia eri puolilla maailmaa loputtomasti ilman vetäytymispäivämäärää, selkää suunnitelmaa, sotastrategiaa tai päämäärää.

Edesmennyt vuoden 2008 republikaanien presidenttiehdokas John McCain, toinen nevertrumper anti-Trump republikaani eli ns. ”sarvikuono” (termillä rhino tai rino viitataan noihin, jotka ovat republikaaneja vain nimellisesti ja se on tullut suosituksi parjaustermiksi Trumpin MAGA-agendan vastaisille republikaaneille), ilmaisi hyvin tämän uuskonservatiivien ulkopoliittisen strategian – tai paremminkin sen puutteen -, kun hän sanoi vuoden 2008 presidentinvaaleissa, että Amerikan tulisi jäädä Irakiin vielä 100 vuodeksi. Yksi syy miksi Trump oli niin vihattu näiden ”sarvikuonojen” keskuudessa, oli se että hän kritisoi avoimesti hänen oman puolueensa jäseniä ja George W. Bushin ulkopoliittista perintöä. Monista valtavirran republikaaneista poiketen, hän parjasi Presidentti Bushia ja tämän päätöstä lähteä sotimaan Irakiin Syyskuun 11. iskujen jälkimainingeissa. Kirjoitin blogissani 25. kesäkuuta 2019 näin:

Kansainvälinen suurvaltapolitiikka on usein niin sekavaa, että on vaikea sanoa kuka on todella ”hyvisten” ja kuka ”pahisten” puolella. Donald Trump oli kuitenkin ensimmäinen presidentti, joka paljasti USA:n sotateollisen kompleksin kaksinaamaisen tekopyhyyden. Vuonna 2016 hän kutsui Barack Obamaa ja ulkoministeri Hillary Clintonia ”ISIS:n perustajiksi”, sillä USA:n, Turkin ja ja Saudien luvaton tuki Syyrian islamistimilitaiteille (al-Nusralle, Irakin al-Qaidalle ja ISISille) kävi ilmi mm. USA:n puolustusministeriön julkisuuteen vuotaneissa papereissa ja Wikileaksin vuotamissa Hillary Clintonin ja John Podestan sähköpostiviesteissä.

Lisäksi Trump teki ensimmäisen ulkomaanmatkansa Saudi-Arabiaan tarkoituksessa koota yhteen 50 maan arabijohtajat saadakseen heidät sitoumaan taisteluun terrorismia vastaan, ei sen tukemiseen. Presidentti Trump teki käytännössä arabijohtajien kanssa sopimuksen, jossa hän lupasi jatkaa Saudi-hallinnon taloudellista tukemista sen sodassa Irania ja Jemeniä vastaan jos maa lopettaisi luvattoman tukensa Syyrian ja Irakin militanteille. Tämä on yksi vähiten ymmärrettyjä taustatekijöitä Islamilaisen Valtion romahtamisessa vuonna 2018. Trump määräsi myös CIA:n lopettamaan salaisen ohjelmansa, joka tuki Syyrian militantteja Bashar al-Assadin hallinnon kaatamiseksi.  Valtamedia ja demokraatit ovat parjanneet alusta lähtien Trumpin ”pehmeää” politiikkaa Bashar al-Assadin veristä hallintoa ja sen tukijaa Putinin Venäjää kohtaan. Tosiasiassa tämä ”pehmeä” politiikka on ollut sen varmistamista, ettei USA:n tai sen arabiliittolaisten aseet joutuisi islamistimilitanttien käsiin, jotka ovat aiheuttaneet alueella niin suurta verenvuodatusta.

Demokraatit ja heidän äänitorvenaan toimiva valtamedia on yhä itsepetoksen vallassa ja haluton tunnustamaan Obaman ulkopolitiikan moraalittomuutta ja suoranaista typeryyttä. He syyttävät Trumpin ulkopolitiikan ”sekavuutta” ja ”spontaania mielivaltaisuutta”, vaikka se on ollut kaikkein suoraselkäisintä, moraalisinta ja läpinäkyvintä moneen vuosikymmeneen. Hän puhuu usein medialle kenraaliensa kanssa käymistä erimielisyyksistä. Toukokuussa hän kertoi Fox-uutisten Steve Hiltonin haastattelussa, että USA:n hallinnossa toimii todellakin ”sotilasteollinen kompleksi – josta presidentti Dwight Eisenhower varoitti vuoden 1959 jäähyväispuheessaan -,  joka ”haluaa sotia kaikkialla.” Kun Trump kertoi kenraaleilleen vetäytyvänsä Syyriasta, hän sanoi ”koko porukan tulleen hulluksi”. Trump vahvisti Hiltonille, ettei hän halua sotaa Iranin kanssa tai muidenkaan kanssa, koska ”sota on vahingoksi taloudelle ja tuhoaa ihmiselämiä”. Samalla hän ei sulkenut pois sotilaallisen väliintulon mahdollisuutta: ”En vain halua, että he saavat ydinaseen. Eivätkä he voi uhkailla meitä. 

Kuten Steve Hilton yläpuolisessa raportissaan painottaa, Trump seurasi Ronald Reaganin ulkopoliittista perinnettä nimeltä ”Peace Through Strength” eli rauha voiman kautta. Kun Trump sai Pohjois-Korean raketeilla leikkivän ylensyöneen pikkumiehen suostumaan tapaamiseen hänen kanssaan uhitellessaan häntä ensin ”tulella ja raivolla” ja koko Pohjois-Korean polttamisella maantasalle, julkaisin siitä videon nimeltä Trump – Peace Through Strength, koska se oli hyvä esimerkki Trumpin ulkopolitiikan toimivuudesta. Yhdessä ISIS:in kalifaatin hävittämisen, ISIS:in ja Iranin johtavien terroristien, Abu Bakr al-Baghdadin ja Qassam Suleimanin surmaamisen, ja muiden tapahtumien ohella, nämä lähettivät selkeän viestin Amerikan vihollisille, että USA:lle ei ryttyillä Trumpin ollessa Valkoisessa Talossa. Tällainen pelotepolitiikka toimii ja saa tuloksia aikaan, ilman että Amerikan täytyisi käynnistää uusia sotia tai lietsoa sisällissotia Bushin ja Obaman ulkopoliittisen mallin mukaisesti. Tästä syystä on myös virheellistä väittää, että Trumpin päätös vetäytyä Afganistanista olisi johtanut samaan lopputulokseen Trumpin hallinnon johdolla. Ongelma ei ole nimittäin siinä, että päätetään vetäytyä kalliista ja pitkittyneistä sodista, joista USA:n olisi pitänyt vetäytyä jo vuosia sitten, vaan siinä miten niistä vetäydytään. Trump ei kritisoinut ainoastaan Bushin päätöstä lähteä Irakiin, mutta myös sitä tapaa jolla Obama vetäytyi Irakin sodasta. Lainaan jälleen blogini aikaisempia huomioita huhtikuulta 2017:

Trump ei ollut eristäytymispolitiikan kannattaja huolimatta hänen kampanjansa populistisista piirteistä, mikä vetosi etenkin niihin jotka olivat kyllästyneet siihen, että Amerikka soti ympäri maailmaa puolustamassa sen liittolaisia muiden agressiolta. Hän ei ajanut USA:n armeijan heikkoa roolia ulkopoliittisissa asioissa. Iowan joukkokokouksessa marraskuussa 2015 hän lupasi ”pommittaa ISISin surkimukset maantasalle” ja ottaa haltuunsa ISILin hallitsemat Irakin öljykentät.

Hän vahvisti Alex Jonesin kuuntelijoille sen mitä Jones oli saanut selville jo vuoden 2015 lopulla: Hän oli Irakin sotaa vastaan tuona aikana kun suurin osa kansalaisista uskoi valtamedian ja CIA:n esittämän valheen Saddam Husseinin joukkotuhoaseista. Hän vastusti Husseinin syrjäyttämistä koska hän uskoi sen tekevän Lähi-Idästä entistä epävakaamman ja jättävän valtatyhjiön Irakiin, minkä Iran tulisi täyttämään kasvattaen siten myös Venäjän vaikutusvaltaa Lähi-Idässä. Huomio oli hämmästyttävän kaukonäköinen. Juuri näin tapahtui kohta sen jälkeen kun USA:n sotilaat vetäytyivät Irakista ja ISIL otti haltuunsa maan pohjoisalueet. Juuri tälläkin hetkellä Iran kasvattaa sotilaallista läsnäoloaan Irakissa ISISin-vastaisen sodan varjolla. Elokuussa 2016 USA:n viranomaiset ilmoittivat maassa olevan noin 80 000 Iranin tukemaa shiialaistaistelijaa nostaen huolia USA:n ulkoministeriössä, että Islamilaisen Valtion kukistuttua sen paikan ottaisi toinen anti-amerikkalainen voima, joka lietsoo lisää lahkolaisväkivaltaa alueella. Trump kertoi Jonesille, ettei hän vastustanut ainoastaan Bushin päätöstä lähteä Irakiin mutta myös tapaa millä Obama määräsi USA:n joukkojen vetäytymisen.

Trumpin mielestä heidän olisi ennen lähtöään pitänyt ottaa haltuunsa Irakin öljykentät koska USA:n joukkojen vetäytymisen jälkeen ISIS otti nämä haltuunsa ja on käynyt siitä lähtien öljykauppaa Turkin hallituksen kanssa, jota johtaa sen toisinajattelijat nujertava yksinvaltainen islamistipresidentti Recep Tayyip Erdoğan. Viime vuoden heinäkuun Turkin vallankaappausyritystä käsitelleessä artikkelissa lainasin Wikipediaa, joka vahvistaa tämän: ”Akateemikot, journalistit ja useat valtionpäämiehet ovat todenneet, että Turkki tekee aktiivisesti yhteistyötä ISISin kanssa rahoittaen sitä, toimittaen aseita, sallien taistelijoiden liikkua vapaasti Turkista sisään ja ulos, ja tarjoamalla terveydenhuoltoa haavoittuneille ISIS taistelijoille. On myös väitetty, että Turkki ostaa öljyä pimeillä markkinoilla ISISiltä ja Turkki salakuljettaa aseita ISIS taistelijoille.” Myös Trump puhui julkisesti ISILin liitosta Erdoğanin Turkin kanssa minkä Alex Jones otti haastattelussaaan esille. Vaikka vasemmisto sanoi Amerikan hyökänneen Irakiin sen öljykenttien takia, niin tosiasiassa USA:n öljy-yhtiöt onnistuivat voittamaan 0% sen öljyrikasta etelää koskevissa sopimuksissa samalla kun Kiina ja Venäjä kahmi sotasaaliin. Tämän päällimmäisenä syynä oli lännelle vihamielisen Iranin vaikutusvalta Etelä-Irakissa. Robert Baer kertoo vuoden 2008 kirjassaan Iran, The Devil We Know: 

”Silti Basra ja sen ympäröivät alueet eivät ole todella enää osa Irakia. Hiljaisesti ilman että yhtäkään laukausta olisi ammuttu, iranilaiset ovat  tehokkaasti kaapanneet koko etelän, kokonaisen kolmasosan Irakista.”

Trumpin ehdotusta Irakin öljykenttien kaappaamisesta USA:n haltuun on kauhisteltu valtamediassa ”pahimmanlaatuisena neo-kolonialismina”. Anthony Cordesman Centre for Strategic and International Studies ajatushautomosta kertoo Guardianin julkaisemassa uutisessa: ”Kansainvälisessä laissa et voi ottaa siviililien omaisuutta tai kaapata niitä. Tämä yltäisi sotarikokseen.” Mutta mitkä ovat vaihtoehdot? Se että ISIS jatkaa Irakin öljykenttien hallintaa mahdollistaen heidän hirmuvaltansa jatkumisen? Tai se, että Daeshin paikan ottaa USA:n ja Israelin kuolemalla uhitteleva Iranin islamilainen teokratia, jota Venäjä ja Kiina tukevat oman vaikutusvaltansa kasvattamiseksi Lähi-Idässä? Trump kutsui suunnitelmaansa ”hyvitykseksi” siitä, että USA käytti Irakin sotaan biljoonia dollareita ja menetti tuhansia ihmishenkiä saamatta silti mitään takaisin.

Trumpin hallinnon aikana Yhdysvallat saavutti energiariippumattomuuden, joten sillä ei ole tarvetta kaapata enää minkään maan öljykenttiä. Bidenin hallitus on kuitenkin tehokkaasti purkamassa tätä Yhdysvaltojen energiariippumattomuutta, kun Biden anelee OPEC-maita kasvattamaan nyt öljyntuotantoaan samalla kun hän sulkee Amerikan omia öljy- ja kaasuyhtiöitä hänen vihreään tulevaisuuteen tähtäävän globalistisen Build Back Better -suunnitelmansa mukaisesti. Republikaanipoliitikko ja oikean silmänsä sokeuttanut sotaveteraani Dan Crenshaw, ilmaisi asian hyvin hänen twiitissään:

Saavuttamassa uuden typeryyden tason, Bidenin hallitus pyytää OPEC:ia (ulkomaiden öljyä) lisäämään tuotantoaan samalla kun tekee kaiken mahdollisen tuhotakseen PUHTAAMMAN Amerikan öljyn ja kaasun. Ei vain typerää, mutta anti-amerikkalaista.

John Nolte huomioi Breitbart verkkolehdessä: ”20 vuoden jälkeen, tuhansien menetettyjen amerikkalaishenkien ja biljoonien dollareiden jälkeen, Afganistan romahti yhtenä päivänä. Mieti tämän kömmähdyksen laajuutta. Kaikki nuo vuodet, kaikki nuo aarteet, kaikki nuo kallisarvoiset elämät, ja yhtenä päivänä se kaikki on ohitse… Joten rikkomalla Trumpin tekemän sopimuksen [sopimuksen missä USA:n joukkojen piti vetäytyä jo toukokuun alkuun mennessä] Biden näytti Talibanin terroristeille vihreää valoa, että he voisivat rikkoa oman osuutensa sopimuksesta. Ja niinpä tässä sitä ollaan, pakenemme häntä koipien välissä kansallisessa häpessä jota ei olla nähty sitten Saigonin vetäytymisen vuonna 1975. Uskooko kukaan rehellisesti, että Taliban — joka näki Trumpin pyyhkäisevän ISISin 45 minuutissa — olisi käynnistänyt tämän hyökkäyksen Trumpin ollessa yhä virassa? Uskooko kukaan, että Trump olisi jättänyt tämän USAn sotilaallisen varustuksen jälkeensä Talibanin haltuun.”

Presidentti Trump itse kommentoi tapahtumia näin: “Mitä Joe Biden on tehnyt Afganistanin suhteen on legendaarista. Se tulee jäämään historiaan yhtenä suurimpana tappiona Amerikan historiassa! Joe Bidenin on aika erota häpeässä sen tähden mitä hän antoi tapahtua Afganistanissa, yhdessä valtavan uuden COVID-aallon, rajakatastrofin, energiaitsenäisyyden tuhon ja vammautuneen talouden tähden… Hän pakeni Afganistanista sen sijaan, että olisi seurannut suunnitelmaa, jonka hallintomme jätti hänelle – suunnitelmaa, joka olisi suojellut väkeämme ja omaisuuttamme ja varmistanut, ettei Taliban olisi koskaan voinut unelmoida suurlähetystömme kaappaamisesta tai uuden sotilastukikohdan perustamisesta uusille hyökkäyksille Amerikkaa vastaan. Vetäytyminen olisi ohjattu tilannekohtaisten tosiasioden perustalla. Kun hävitin ISIS-kalifaatin, asetin uskottavan pelotteen. Tämä pelote on nyt mennyttä. Talibanilla ei ole enää pelkoa tai kunnioitusta Amerikkaa kohtaan tai Amerikan sotavoimaa kohtaan. Mikä häpeä se onkaan kun Taliban nostaa lippunsa Amerikan suurlähetystön ylitse Kabulissa. Tämä on täydellinen epäonnistuminen, joka kielii heikkoudesta, epäpätevyydestä ja täydellisestä strategisesta epäjohdonmukaisuudesta.”

Vaikka tämä on epäilemättä merkki Amerikan heikentyvästä maailmanpoliittisesta asemasta, jota USA:n viholliset tulevat käyttämään hyväkseen, niin en usko että Jumala olisi pannut Amerikkaa vielä syrjään. Seison edelleen vahvasti Trumpin paluuta ja toista kautta ennustaneiden profetioiden puolesta, joita olen tukenut blogissani ainakin heinäkuusta 2020 lähtien. ”Suosikkiprofeettani” Kim Clement profetoi Genevessä Sveitsissä vuonna 2015, että hän tunsi seisovan sillä hetkellä vuodessa 2017 ja” ihmiset ovat hämmennyksissä, koska heidän suunnitelmansa eivät tulleet toteen.” Clement kertoi nähneensä ”Hyvin vahvan hahmon seisovan Yhdysvalloissa, joka sanoisi, ’Nyt me siivoamme sekasotkun’ ja heillä on taito ja kyky tehdä sen.” Clement jatkoi vielä: ”Joten haluan rohkaista monia teistä, jotka katsovat ja sanovat, ’kuulemme tuomiosta, pelosta. Pelko on tuotu kansamme ylle, koska meille näytetään kuvia ISIS:in mestauksista, esityksiä yllimielisyydestä ja kaikesta tuosta. Ja silti Jumala on tekemässä asioita, joista emme edes tiedä. Tämän tulemme saamaan selville. Joten temmauduin mukaan seuraavaan hallitukseen ja en nähnyt pahaa. Näin tyyneyttä. Näin rauhaa. Päässäni on niin monia asioita, että se on ihmeellistä.”

Clementin profetia oli tässäkin hyvin tarkka, koska ”sekasotkun siivoaminen” oli juuri nimenomainen retoriikka, jota Trump käytti valtaan astuessaan vuonna 2017. Tuon vuoden helmikuussa hän puhui Valkoisen Talon lehdistölle ja sanoi: ”Ollakseni rehellinen, perin sekasotkun. Se on sekasotku. Niin ulkomailla kuin kotona. Työpaikat viedään ulkomaille. Näet mitä tapahtuu kaikkien näiden yritysten kanssa, jotka jättävät maan, mennen Meksikoon ja muihin paikkoihin. Matalat palkat. Massiivinen epävakaus merten takana. Ei väliä minne katsot. Lähi-Itä on katastrofi, Pohjois-Korea… tulemme huolehtimaan siitä. Tulemme huolehtimaan siitä kaikesta. Perin sekasotkun. Ensimmäisestä päivästä lähtien hallintomme meni töihin päihittääkseen nämä haasteet. Ulkosuhteissa aloitimme jo valtavan hedelmälliset neuvottelut monien ulkomaiden johtajien kanssa kulkeaksemme kohti vakautta, turvallisuutta ja rauhaa kaikkein ongelmallisimmissa maailman kolkissa.” Samassa puheessa Trump lupasi tuhota ISIS:in, jonka hän sai aikaan seuraavan kahden vuoden sisällä. Hän linjasi siinä myös ulkopoliittisen periaatteensa: ”Meillä tulee olla vahva armeija. Meillä täytyy olla myös vahva lainvalvonta. Emme ole menossa ulkomaille tavoitellaksemme sotaa. Tavoittelemme rauhaa, mutta se on rauha voiman kautta.” Steve Hilton totesi, että Bidenin hallinnon ulkopoliittinen linja on tämän täysi vastakohta: Kaaos heikkouden kautta. Mutta uskon, että Jumala tulee palauttamaan Trumpin vielä Valkoiseen Taloon pannakseen maailman vielä kerran järjestykseen ennen Antikristuksen nousua ja ahdistuksen aikaa. Lainaan loppuun Facebook-ystäväni Markku Grahnin saamaa profetiaa Trumpista:

Hämmästykää ja ihmetelkää sillä minä Herra teen teidän päivinänne teon jota ette uskoisi jos joku sen teille kertoisi. Minä Herra olen kaiken lihan Jumala ja kukistan jokaisen vastustajani joka nousee minun tahtoni toteutumista vastaan. Häpeästä tulevat vastustajani painamaan päänsä alas kun minä tulen heitä kurittamaan. Kansa jota he ovat pettäneet tulee vihaamaan heitä petoksensa tähden. Tämä on rangaistukseni näille vastustajilleni. Minä Herra tulen nostamaan tämän minun valitsemani miehen jälleen takaisin siihen tehtävään mihin aiemmin olin jo hänet asettanut. Varustan ja teen hänet kyvykkääksi ja annan hänelle viisauden jota hän on minulta pyytänyt. Olen sulattanut tätä valittuani monien kuumien koetusten ahjojen kautta. Hän on kestänyt ne koska hän on kääntynyt koetuksissaan minun puoleeni. Tämä minun valitsemani mies tulee toimimaan aurankärkenä ja avaamaan myös tien maailmanlaajuiselle lopunajan herätykselle mitä olette minulta rukoilleet. Minun kansani elä vaivu epätoivoon sillä saat kohta iloita siitä voitosta jonka minä annan. Minä olen kuullut rukouksenne. Minä Herra tulen kunniani osoittamaan keskellänne. Minun kunniani on kuin padottu virta jonka päästän irti jota virtaa Henkeni ajaa eteenpäin. Älkää vaipuko epätoivoon ! Vastaus on jo tulossa !

Afgaistanin fiasko Bidenin hallinnon lopun alkua?

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Joe Biden jatkaa Barack Obaman tuhoisaa ulkopolitiikkaa globalistien tavoitteissa ajaa Amerikka alas. Mutta palaako Trump tuomaan huoneen vielä järjestykseen?

 1. Trump oli todella siunattu presidentti, mutta kaatui kompastuskiveen Israeliin. Kuinka onnetonta, sillä hän oli ja on yksi suurimmista Israelin ja juutalaisten ystävistä maailmassa, ja silti kohtaloksi koitui juuri Israel. Miten? Siten, että Abraham accrod oli todellisuudessa maan jakamista. Historia osoittaa, että aina kun joku amerikkalainen tai israelilainen johtaja on lähtenyt pilkkomaan maata, eli antanut Israelista maata pois (Bush, Sharon, Gaza) on käynyt huonosti. Ja USA joutuu kansakuntana, maana vastuuseen presidenttinsä ja Israelin ulkopolitiikkansa seurauksista (kaiken tämän lisäksi USA:n sodissa ja aborteissa tapettujen viattomien verivelka painaa päälle. Raamatussa sanotaan niinkin, että Jumala tuhoaa sotia rakastavat kansat.) Mitä tulee afganistaniin, niin pata kattilaa soimaa. Olisiko Trump onnistunut vetäytymisessä paremmin? Varmasti. Sitä emme kuitenkaan tiedä, koska Trump menetti jatkokautensa juuri abraham accordin ansioista, siksi maahan tuli covid -19 ja kammottava vaavilppi sekasotku, mikä johti uskovatkin harhaan. Surullista ollut seurata, miten MyPillow kauppias meni mukaan valheeseen, joko tyhmyyttään tai tahallaan, lopputulos on kuitenkin sotkuinen. En kiistä vaalivilppiä, mutta uskon Tim Castia, joka sanoo että todellinen vaalivilppi tapahtui muualla, kiinan syyttäminen oli vain taitava savuverho demokraateille johtaa kaikki harhaan. Ja edelleen totean: Jos Trump ei olisi mokannut vuosisadan diiliä, hän istuisi nyt toisella kaudella. Toisaalta näen tässä kaikessa en enempää enkä vähempää kuin Jumalan sallimuksen, sillä USA:n päivät alkavat olla luetut ja tuomiot iskevät amerikkaa kiihtyvällä tahdilla kunnes tulee lopullinen tuhoutuminen. Ellei todella valtavaa kääntymystä tapahdu pian.

  Tykkää

  1. Niin olen kuullut tuon teorian, että Jumala veti siunauksensa Trumpilta pois Abraham Accordin takia. Minusta tuo on aika äärimmäistä tulkintaa, kun ottaa huomioon, että Trump oli USAn historian Israel myönteisin presidentti, joka tunnusti myös Jerusalemin Israelin lailliseksi pääkaupungiksi, jota kukaan aiempi presidentti ei ollut uskaltanut tehdä arabien painostuksesta. Jopa Benjamin Netanjahu vertasi Trumpia tästä syystä usein Kyyros Suuren. Minusta tuollainen tulkinta tapahtumiata on eräänlaista äärisionismia missä kukaan ei ole koskaan tarpeeksi Israel-myonteinen. Ja Raamattu käskee rukoilemaan myös rauhaa Jerusalemille, joten Jumalan tahto on rauha tuossa maassa vaikka lopullinen rauha voidaan saavuttaa vasta kun nämä kansakunnat tunnustavat Rauhan Ruhtinaan Jeshua HaMaschiaan.

   Ja mitä tulee Israelin maan jakamiseen Jooelin kirjan 3. luvussa, niin tuokin kohta tulisi lukea sen koko asiayhteydessään: ”minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” Eli tuossa puhutaan nyt myös Israelin asukkaiden hajottamisesta pakanakansojen sekaan. Abraham Accordissa ei ollut kyse mistään tällaisesta. Allekirjoitan kyllä muuten sen, että pakanakansojen yritykse jakaa Israel tulee todennäköisesti johtamaan siihen, että esim puolet Jerusalemista annetaan pakanoille Antikristuksen sotajoukkojen tullessa Jerusalemiin kuten Sakarjan 14 luku, ym. kohdat kertovat.

   Hieman surullista kuulla, että hyökkäsit kirjoituksessasi Mike Lindelliä vastaan. Monet merkittävät konservatiivit kuten Dinesh D’souza, Mike Huckabee ja Steve Bannon ovat tukeneet Lindelliä.

   Tykkää

 2. Ollin pohdiskeluja profetallisista ajankohtaisuuksista:

  Nyt sitten Dan. 11:21 jakeeseen, jossa mielestäni kuvataan Donald Trumpin toista tulemusta eli nousua uudestaan Amerikan johtajaksi Bidenin jälkeen, kun ensin häneltä on varastettu vaalivoitto. Väitän, että tämä valtaannousu tapahtuu Trumpia tukevien uusnatsien suorittaman yllätyksellisen False Flag -iskun seurauksena, joka kerrotaan Dan. 11:21 jakeessa.

  Dan. 11:21 (KR 33/38)

  21 Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee (tai hyökkää) keskellä rauhaa (peace) ja anastaa juonilla kuninkuuden.

  Tämä suomalainen käännös ei kerro tarpeeksi, joten seuraavaksi muutama englantilainen käännös.

  New International Version
  ”He will be succeeded by a contemptible person who has not been given the honor of royalty (2020 elections). He will invade (=hyökkää) the kingdom (=valtakunta, Amerikka (itärannikko)) when its people feel secure (False Flag attack by neo-Nazis?), and he will seize it through intrigue.”

  American standard
  ”And in his [1] place shall stand up a contemptible person, to whom they had not given the honor of the kingdom: but he shall come in time of security, and shall obtain the kingdom by flatteries. [1) Or office ]”

  English Standard Version
  ”In his place shall arise a contemptible person to whom royal majesty has not been given. He shall come in without warning (=sudden destruction, 1. Tess. 5:3) and obtain the kingdom by flatteries.”

  Berean Study Bible
  ”In his place a despicable person will arise; royal honors will not be given to him, but he will come in a time of peace and seize the kingdom by intrigue.”

  Joten selvää samankaltaisuutta 1. Tess. 5:3 jaetta kohtaan, jossa puhutaan rauhasta ja turvallisuudesta ennen äkillistä tuhoa (without warning). Trump hyökkää (invade) omaan valtakuntaansa (kingdom), jonka ihmiset tuntevat itsensä turvalliseksi (when its people feel secure). Toivottavasti ymmärsitte, mitä tarkoitan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s