Miehittääkö Kiina Taiwanin presidentti Bidenin Afganistan-fiaskon jälkeen? Entä ottaako Kamala Harris Bidenin paikan ennen kuin Trump palautetaan virkaan?

Joe Bidenin Afganistanin fiasko on saanut hänen tukijansa nolostumaan nyt pahemman kerran ja jopa hänen liittolaisena mediassa ovat kääntymässä häntä vastaan. Bidenin selitykset katastrofin jälkeen eivät ole parantaneet paljoakaan hänen mainettaan ja viimeisimmän mielipidemittauksen valossa Trump voittaisi Bidenin jos vaalit pidettäisiin tänään. Ensin Biden syytti edeltäjäänsä ja Afganistanin armeijaa Kabulin romahtamisesta ja nyt hän esiintyi ABC:n George Stephanopoulosin haastateltavana ja sanoi, ettei mitään olisi voinut tehdä toisin ja että lopputulos oli väistämätön. Vielä reilu kuukausi aiemmin hän väitti toimittajille täysin päinvastaista, vakuuttaen että tilanne oli täysin hallinnassa. Donald Trump esiintyi äsken Fox-uutisten Sean Hannityn vieraana ja kutsui tapahtuu moninverroin pahemmaksi Amerikan nöyryytykseksi kuin Jimmy Carterin surullisenkuuluisaa panttivankikriisiä Teheranissa. Afganistanin lankeaminen takaisin Talibanin valtaan on Trumpin sanoin ”hyvä uutinen” selkärangattomasta ulkopolitiikastaan tunnetulle Jimmy Carterille, sillä ”hän näyttää nyt paljon paremmalta vertailussa Joe Bideniin.” Konservatiivisen GB-uutiskanavan vastikään perustanut BBC:n entinen veteraanitoimittaja Andrew Neil, sanoi että kyseessä on nyt suurin takaisku Amerikan ulkopolitiikalle sitten toisen toisen maailmansodan.

Varapresidentti Kamala Harris, tunnetaan maassaan myös lempinimellä Horrible Harris. En tiedä mistä saanut kamalan maineensa, mutta kamalampaa nimeä saa hakea.

Trump selitti Hannitylle myös miksi tätä katastrofia ei olisi tapahtunut hänen hallintonsa alla. Trumpin mukaan hänen sopimuksensa Talibanin kanssa perustui ehtoihin, että jos he rikoisivat sopimuksensa ja yrittäisivät ottaa maan kaupungit USA:n sotajoukkojen lähtiessä, tai vahingoittaa yhtäkään amerikkalaissotilasta, hän olisi määrännyt maansa ilmavoimat pommittamaan heidän perheidensä asuinpaikat. Trump sanoi keskustelleen tästä Talibanin johtajan kanssa, joka olisi ymmärtänyt asian ja kunnioitti Yhdysvaltoja Trumpin ollessa Valkoisessa Talossa. Lopultakin, on muistettava, että Taliban oli nähnyt kuinka ISIS:in terroristeille, Abu Bakr al-Baghdadille ja Iranin Qassam Suleimanille oli käynyt, joten he osasivat ottaa Trumpin uhkaukset myös todesta. Nyt Valkoisessa Talossa on kuitenkin täysin toisenlainen johtaja, jota terroristit eivät osaa ottaa enää vakavasti. Ei kai nyt vuosikymmenien sodankäynnin kovettamat brutaalit terroristit, joilla ei ole omantunninvaivoja repiä 21 -vuotiaalta petturilta silmiä ulos ja nylkeä häntä sitten elävältä, kuten The Washington Post uutisoi heidän tehneen vuonna 2016, osaa pelätä jotain änkyttävää papparaista, joka ei pysy pystyssä edes Air Force One:n rappusissa. Tällaiset terroristit ymmärtävät vain voimankäytön kieltä, ja vaikka jotkut voivat sanoa Trumpin tekemän sopimuksen heidän kanssaan olleen idioottimainen (sopimuksessa 500 Taliban taistelijaa olisi vapautettu Afganistanin vankiloista), niin totuus on se, ettei Taliban ollut tappanut yhtään ainoaa amerikkalaista sotilasta sitten helmikuun 2020, koska he kunnioittivat presidentti Trumpia paljon enemmän kuin he kunnioittavat Joe Bidenia.

Ilmassa vallitsee nyt pelko ja epävarmuus siitä mihin suuntaan tapahtumat tulevat kehittymään. Näemmekö Teheranin vuosien 1979 – 80 kaltaisen panttivankriisin, sillä Afganistanissa on arveltu olevan yhä 10 000 – 40 000 Amerikan kansalaista, jotka eivät tiedä miten päästä maasta turvaan. Samalla USA:n sotavoimat joutui lähtemään maasta niin kiireellä pakoon, että sinne jäi 83 miljardin dollarin edestä USA:n sotakalustoa, helikoptereita, ohjuksia ja aseita, jotka ovat nyt Talibanin vallassa. On tosin paljon todennäköisempää, että Taliban päästää USA:n kansalaiset turvallisesti maasta ulos, koska se on tällä hetkellä heidän paras intressinsä, mikäli he toivovat voivan vakiinnuttaa valtansa ja perustaa uuden hallituksen kenties Kiinan ja Venäjän hallituksen tuella. Yhdysvaltojen ärsyttäminen tai provosoiminen vaarantaisi vain heidän voittonsa 20 vuotta kestäneessä sodassa. Tilanne on kuitenkin paljon huolestuttavampi sen valossa, minkä viestin se on lähettänyt niin USA:n liittolaisille kuin vihollisillekin. Kiinan valtionmedia on nimittäin julkaissut jo suoran uhkauksen Taiwania, USA:n liittolaista, kohtaan.

Trump vs. Biden suurvaltapolitiikan shakkilaudalla

D.T.:n aivot operoivat väitetysti aivan eri tasolla kuin useimpien muiden. Trumpin väitettiin pelaavan 4D-shakkia vastustajiinsa nähden. Trump oli omien sanojensa mukaan ”hyvin vakaa nero”. Jopa jotkin hänen parjaajansa, kuten dokumentaristi Michael Moore, myönsi, että hän oli ovela ja ”onnistui puijaamaan meitä kaikkia.”

Harva ymmärtää, että suurvaltojen valtapeli on kuin shakkia jossa yksikin väärä siirto voi johtaa toisen nappulan menetykseen. Tästä syystä myöskään Afganistanin tapahtumat eivät ole rajoittuneet vain yhteen maailmankolkkaan, vaan siitä voi seurata eräänlainen ketjureaktio, joilla voi olla koko maailmantalouteen vaikuttavia globaaleja seurauksia. Ennenkuin selvennän lukijoille tätä Taiwanin tilannetta, niin palaan hieman Amerikan aiemman hallituksen tapahtumiin. Demonstroin vain sitä miten Trumpilla oli tapana liikutella shakkinappuloita hänen seuraajaansa nähden. Trumpistahan sanottiin usein hieman humoristisesti, että hän pelaa vastustajiinsa nähden 4D-shakkia.

Vuosina 2017 ja 2018 moni Trumpin tukija kritisoi hänen kostoiskujaan Syyrian hallitusta vastaan Bashar al-Assadin tehdessä väitetysti kemiallisen iskun omaa siviiliväestöön vastaan. Vaikka koko maailma oli oikeutetusti järkyttynyt nähdessään kuinka sairaalat yrittivät pelastaa iskulle altistuneita lapsia, moni tutkiva ja itsenäinen journalisti kyseenalaisti sen oliko Assad todella niiden takana ja olisko ne palvelleet hänen omia intressejään tuona aikana kun Assad oli jo voittanut Syyrian sisällisodan ja USA veti myös omat sotajoukkonsa pois. Jopa puolustusministeri Jim Mattis myönsi helmikuussa 2018, ettei Assadin syyllisyydestä ollut riittäviä todisteita. On muistettava, että Assadin vastapuolella taisteli yhtä säälimättömiä ja barbaarisia terroristeja, jotka olisivat yhtälailla kyenneet vastaavaan julmuuteen maan siviiliväestöä vastaan. Valtamediassa Assadin vastaisia kapinallisia kuitenkin romantisoitiin Obaman aikaisen ulkopolitiikan ja Syyrian sisällisodan oikeuttamiseksi (ks. Miksi Syyrian sisällisota epäonnistui? Murheellinen totuus Syyrian sisällisodasta?).

Kritiikin taustalla oli myös se, että Trump itse oli parjannut Obaman hallinnon aikaista Syyrian sisällisotaa tukevaa politiikkaa ja kutsunut julkisesti Syyrian kapinallisia ”yhtä pahoiksi kuin Assad”. Vuonna 2013 hän kirjoitti Twitterissä Obaman uhatessa Assadia Syyrian Ghoutassa tapahtuneen kemiallisen iskun jälkeen, jossa kuoli paljon enemmän siviilejä kuin näissä myöhemmissä iskuissa: ”Mitä me saamme Syyrian pommittamisesta paitsi lisää velkaa ja mahdollisen pitkittyneen konfiktin? Obama tarvitsee kongressin hyväksynnän.” Moni Trumpin tukijoista näki siis nämä kostoiskut Syyrian sotavoimia vastaan takinkääntönä ja hänen aikaisempien periaatteidensa hylkäämisenä. Itse olin kuitenkin niitä harvoja, joka katsoi tätä kaikkea paljon laajemmassa perspektiivissä.

Trump on ollut jo vuosia hyvin johdonmukainen siinä, että vaikka hän halusi USA:n vetäytyvän kalliista ja tuhoisista merentakaisista sodista Irakissa, Afganistanissa, ja muualla, hän kannatti myös puolustusvoimien budjetin kasvattamista ja entistä vahvempaa ja pelotevoimaisempaa USA:n armeijaa. Hän ei ymmärtänyt mitä USA tekee ulkomailla puolustamassa muiden maiden rajoja ja rakentamassa kouluja maissa missä ihmiset vihaavat Yhdysvaltoja, sen sijaan että olisi käyttänyt nämä resurssit oman maansa kansalaisten eduksi. Esimerkiksi yhdeksän vuotta sitten hän puhui Foxin aamutelevisiossa ja ennusti kuinka Afganistan tulisi romahtamaan heidän vihollistensa käsiin ”samana päivänä kun lähdemme sieltä”. Trump on ollut monissa muissakin asioissa hyvin kaukonäköinen. Vuonna 2000 Trump ennusti kirjassaan The America We Deserve (Amerikka, jonka ansaitsemme), että Osama Bin Laden tulisi hyökkäämään World Trade Center torneja vastaan, että hänestä tulisi kansakunnan vihollinen numero yksi ja että Amerikan pommikoneet hyökkäisivät Afganistaniin löytääkseen hänen leirinsä sieltä. Donald Trump on ollut kuin profeetta, ”jota ei arvostettu isiensä maassa” (Joh. 4:44).

Kerroin blogissani useaan kertaan, että Syyrian kostoiskujen takana ei ollut se, että Trump olisi kääntänyt takkinsa ja hylännyt aiemmat periaatteensa. Hän ei aikonut lähettää sotajoukkoja Syyriaan tai jatkaa CIA:n salaista tukea Syyrian militanteille jihadisteille vaan päätti lopettaa tämän tuen ja sai 50 arabijohtajaa suostumaan sopimukseen missä he lopettaisivat Syyrian ja Irakin salafistitaistelijoiden taloudellisen ja logistisen tuen – tuen, jonka Hillary Clinton vahvisti myös Wikileaksin vuotamissa sähköposteissa. Trumpilla ei ollut intressejä käynnistää uutta Lähi-Idän konfliktia, sillä hänen prioriteettinaan oli jälleenrakentaa Amerikka, ei Lähi-Itää. Syyrian kostoiskujen tarkoituksena oli lähettää vain vahva sotilaallinen viesti USA:n vihollisille ympäri maailmaa, että Valkoisessa Talossa istuu nyt uusi herra, joka ei pelkää käyttää sotilaallista voimaa jos sille on tarvetta. Syyrian kostoiskujen viestiä ei suunnattu niinkään Bashar Al-Assadille, vaan tämän liittolaisille Iranissa, Venäjässä, Kiinassa ja Pohjois-Koreassa.

Yhdessä muiden Trumpin hallinnon psykologisen sapelinkalistelun, kuten Abu Bakr al-Baghdadin ja Qassam Suleimanin surmaamisen kanssa, se lähetti voimakkaan viestin USA:n vihollisille ja sai myös Pohjois-Korean rakettimiehen lopettamaan ydinohjuksilla uhittelunsa ja suostumaan historialliseen tapaamiseen presidentti Trumpin kanssa. Ei ole esimerkiksi sattumaa, että Trump määräsi kostoiskun Syyriaan huhtikuussa 2017 samana päivänä, kun Kiinan johtaja Xi Jingping vieraili neuvottelemassa Trumpin Mar-a-Lagon huvilassa. Kirjoitin näistä tapahtumista tuohon aikaan:

CNBC raportoi huhtikuun 6. päivä kuinka Trump määräsi risteilyohjukset Syyriaan samana päivänä jolloin hän tapasi Kiinan johtajan Floridan huvilassaan Mar-a-Lagossa. ”Ajoitus oli epätodennäköisesti sattumaa, anylyytikot kertoivat CNBC:lle. ’En usko, että se oli harkitusti kohdennettu Kiinalle. Mutta ilmeisesti USA tunsi, ettei sen tarvinnut odottaa kokouksen loppumista, joten he eivät epäröineet tehdä sitä keskellä kokousta. Tämä ehdottomasti lähetti jonkinlaisen viestin Xi Jinpingille,’ sanoi David Dollar, tutkija Brookings Instituutista. ’Epäämättä se nostaa panoksia Kiinalle katsoa siihen mitä Yhdysvallat saattaisi tehdä Pohjois-Korean suhteen,’ hän lisäsi.” Jo heti seuraavana päivänä Pohjois-Korean energian kuljetusta kontrolloiva Kiina pysäytti hiilen toimituksen Pohjois-Koreasta. 

Tässä on hyvä esimerkki siitä kuinka Trumpin ulkopolitiikassa kaikki oli harkittua ja strategista pelotepolitiikkaa, kun taas Biden päättää asioista ilman minkäänlaista kaukonäköistä suurvaltapoliittista ymmärrystä, vaikka median mukaan hänen kuuluisi olla se ulkopolitiikan asiantuntija ja Trumpin tuo kokematon ja spontaani hetken mielijohteesta päätöksiä tekevä aikuinen vauva. Trump ilmoitti usein, että hänen ulkopoliittinen tavoitteensa oli Ronald Reaganin suosima fraasi ”peace through strength” eli rauha voiman kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että rauhaa ei saavuteta vihollistemme lepyttelyllä, myötäilyllä tai sinisilmäisellä diplomatialla. Britannian ulkoministeri Neville Chamberlain teki jo tämän virheen Hitlerin suhteen ja seurauksena oli 75 miljoonan ihmisen kuolema. Ei koulukiusaajaakaan kesytetä sillä, että hänet otetaan puhutteluun ja nuhdellaan lempeästi. Hänet täytyy saada pelkäämään samalla tavoin kun hän itse aiheuttaa pelkoa hänen uhreillensa. Vaikka USA:n sotilaallinen voima olisi paljon suurempi ja pelottavampi kuin Afganistanin talibaanitaistelijoiden, terroristit eivät pelkää sitä niin kauan kun maan johtajilla ei ole rohkeutta myös käyttää sitä terroristeja vastaan.

Esimerkiksi, ellei presidentti Trumpilla olisi ollut rohkeutta uhata Kim Jong-unia julkisesti ydinsodalla, kun tämä uhkaili omilla ydinohjuksillaan Etelä-Koreaa, Japania ja Yhdysvaltoja, niin Pohjois-Korean diktaattori ei olisi ottanut Amerikkaa todesta ja suostunut tapaamiseen presidentti Trumpin kanssa. Trumpin retoriikkaa kauhisteltiin lehdissä ja häneltä vaadittiin hänen Twitter-tilinsä poistamista jo tuohon aikaan. Mutta tuo retoriikka toimi ja edisti maailmanrauhan asiaa paljon enemmän kuin demokraattien myötäilypolitiikka olisi edistänyt. Se olisi toki voinut johtaa tilanteen riistäytymiseen käsistä missä miljoonat ihmiset olisivat saaneet surmansa ja presidentti Trump olisi jäänyt historiaan miehenä, jonka twiitit laukaisivat globaalin ydinsodan. Mutta juuri tästä syystä ”rauha voiman kautta” vaatii aina paljon enemmän sisua kuin sinisilmäisen diplomatian helppo ja turvallinen valtatie. Jos panet öykkärin selkä seinää vasten, niin on mahdollista, että saat samalla myös itse turpaan, mutta ainakin öykkäri pelkää sinua tuon jälkeen paljon enemmän.

Kaatuuko Afganistanin jälkeen Taiwan?

Mutta jos Trumpilla yksi oikea ulkopoliittinen siirto johti siihen, että hän sai yhden tai useamman vastustajan nappulan pois pelistä (esim. hänen Lähi-Idän politiikassaan Trump kaatoi neljä nappulaa yhdellä siirrolla: hän yhdisti Israelin ja arabimaat Irania vastaan heikentäen siten Iranin vaikutusvaltaa, tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi ärsyttämättä silti arabimaita, sai Persianlahden maat lopettamaan tukensa Irakin ja Syyrian sunniterroristeille, mikä johti ISIS:in kalifaatin tuhoutumiseen, ja sai Israelin ja arabimaat solmimaan historiallisen rauhansopimuksen, kaikki tuo neljässä vuodessa), niin Bidenilla sama näyttää toimivan nyt käänteisesti. Yksi typerä ja harkitsematon siirto ulkopolitiikan saralla voi johtaa dominoefektiin missä kaatuu samalla monia muitakin sotilaita, torneja, kuningattaria, lähettejä tai ratsuja. Onko siis Taiwanin määrä pudota seuraavaksi? Newsweek julkaisi maanantaina seuraavan uutisen:

The Global Times, Kiinan kommunistipuolueen kontrolloima sanomalehti, varoitti Taiwania maanantaina, että sitä voi odottaa sama kohtalo kuin Afganistania jos se jatkaa turvautumistaan Yhdysvaltoihin liittolaisena. Lehden pääkirjoitus alkoi kuvaamalla kuinka USA:n joukkojen vetäytyminen Afganistanista sai Talibanin ottamaan vallan nopeasti, tapahtumassa, jota on pidetty ”vakavana iskuna USA:n uskottavuudelle ja luotettavuudelle.” The Times siteerasi sitten vastaavaa tilannetta, sellaista kuin Saigonin kaatuminen Vietnamin sodan lopussa vuonna 1975, kun USA evakuoi kansalaisensa kaupungista…

Taiwan on samanlainen Afganistanin kanssa siinä, että se on tavoitellut USA:n tukea, Global Times väitti, lisäten, että ”Taiwan on alue, joka luottaa USA:n suojelukseen, suurin osa Aasiasta ja saaren demokraattisprogressiivisen puolueen vallanpitäjistä, ovat saaneet Taiwanin menemään pidemmälle ja pidemmälle alas tätä luonnotonta polkua. Afganistanin tilanne riistäytyi nopeasti hallinnasta ”sen jälkeen kun maa tuli USA:n hylkäämäksi.” Lehti kysyi, ”Onko tämä jonkinlainen enne Taiwanin tulevalle kohtalolle?”…

Syy miksi USA on kiinnostunut suhteista Taiwanin kanssa on strateginen kuin myös taloudellinen, Global Times jatkoi. Saari ”on mahdollisesti USA:n kustannustehokkain liittolainen Kauko-Aasiassa. Taiwanin saarella ei ole sotilaallista läsnäoloa. Amerikan liittolaisuutta ylläpidetään siten myymällä aseita Taiwanille, samalla kun se rohkaisee saarta ”toteuttamaan mantereen vastaista politiikkaa poliittisen tuen ja manipuloinnin välityksellä. Seurauksena se on saanut aikaan tietyn tasoisen ehtymisen Taiwanin salmen molemmin puolin. Lukuun ottamatta sota -alusten ja lentokoneiden lähettämistä saaren ympäri satunnaisesti, Yhdysvaltojen ei useimmiten tarvitse käyttää paljoa rahaa liittolaiseensa. ”Sen sijaan, se ansaitsee rahaa asekaupoistaan, ja pakotetulla sian- ja naudanlihan myynnillä. Tämä on täysin voittoa tuottava geopoliittinen sopimus Washingtonille, Times sanoi.

Tutkiva itsenäinen journalisti Tim Pool siteeraa yläpuolisessa videossa CNN:n uutista Kiinan propagandalehdestä, jossa oli mainittu pahaenteisesti: ”Sen jälkeen kun sota puhkeaa Taiwanin salmella, saaren puolustus romahtaa tunneissa eikä USA:n sotavoimat tule apuun.” Tämä saattaa pitää valitettavan hyvin paikkansa USA:n sotavoimien nykyisen ylipäällikön johdolla. Presidentti Bidenilla ei ole rohkeutta puuttua asiaan, koska se saattaisi johtaa kolmanteen maailmansotaan ja globaaliin ydintalveen. Se ei sopisi oikein hänen ”Build Back Better” agendaansa, joka on jo tähän mennessä osoittaunut varsinaiseksi vitsiksi. Ellei hänen tavoitteenaan ollut sitten Afganistanin rakentaminen paremmaksi Talibania varten. Tim Pool lainaa The Wall Street Journalin uutista siitä kuinka globaali maailmantalous on tullut riippuvaiseksi Taiwanin valmistamista piisiruista ja mikä tahansa kansainvälinen selkkaus Taiwanin salmella tulisi nostamaan elektronisten laitteidemme hinnat pilviin. TWST:n uutinen kertoo:

Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. yhtiön piisirut ovat kaikkialla, vaikka useimmat kuluttajat eivät tiedä siitä. Yhtiö tekee lähes kaikki maailman kehittyneimmistä piisiruista ja samoin jotkin yksinkertaisemmat. Niitä käytetään miljardeissa tuotteissa, joissa on sisäänrakennettu elektroniikka, mukaan lukien iPhonet, henkilökohtaiset tietokoneet ja autot – kaikki ilman mitään selviä merkkejä, että ne olisivat peräisin TSMC:ltä, joka valmistaa niitä paremmin tunnetuille yhtiöille kuten Apple Inc. ja Qualcomm Inc.

TSMC on tullut vuosien saatossa maailman tärkeimmäksi puolijohdeyhtiöksi ja sillä on valtava vaikutus globaaliin talouteen. Noin 550 miljardin dollarin markkina-arvolla se on maailman 11. arvokkain yritys. Sen vaikutusvalta jättää maailman kuitenkin haavoittuvaan asemaan. Kun yhä useampi teknologia edellyttää piisiruja käsittämättömällä monimutkaisuudella ja yhä enemmän niistä tulee tältä yhdeltä yritykseltä saarella, joka on USA:n ja Kiinan välisten jännitteiden keskipiste, jotka vaativat Taiwania omakseen…

Tilanne on jossain määrin samankaltainen maailman aikaisempaan riippuvuuteen Lähi-Idän öljystä, sillä mikä tahansa epävakaus alueella uhkaa heijastua moniin eri yrityksiin… Sen teknologia on niin kehittynyttä, Capitol Economics sanoi, että se valmistaa nyt noin 92% maailman kehittyneimmistä piisiruista, joissa on transistorit joiden leveys on alle yhden tuhannesosan ihmisen hiuksesta. Samsung Electronics Co. tekee loput. Suurin osa maailman noin 1,4 miljardista älypuhelimen prosessoreista maailmanlaajuisesti on valmistetty TSMC:n toimesta. Se tekee jopa 60% vähemmän kehittyneistä mikro-ohjaimista, joita autonvalmistajat tarvitsevat, kun heidän ajoneuvonsa tulee yhä automatisoidummaksi, IHS Markit konsulttiyrityksen mukaan.

Tulevaisuuden ennustamisesta

Blogiani pidempään seuranneet ovat saattaneet panna merkille, että aloitan monet artikkeleistani kysymyksellä tai kysymyksillä. Tämä siitä syystä, etten väitä omistavani kristallipalloa ja tietäväni 100% varmuudella mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Esitän vain eri skenaarioita saatavilla olevan tiedon puitteissa. Yhdistän tulkintani ja ymmärrykseni Raamatun profetioista – ja viime aikona lisääntyvässä määrin myös Trumpin paluuta koskevista profetioista – kunkin hetkiseen maailmantilanteeseen ja pyrin etsimään viitteitä nykyisistä tapahtumista siihen mihin suuntaan tapahtuvat saattaisivat kehittyä. Olen tunnustanut jo ennenkin, että koska ymmärryksemme on vajavaista, olen tehnyt usein vääriä ennusteluita tai esittänyt vääriä aikatauluja siitä milloin tietyt asiat olisivat pitäneet tapahtua. Mutta olen ennustanut tulevaisuutta useammin oikein kuin väärin. Tästä voisi mainita useita esimerkkejä. Vuoden 2017 alussa ennustin, että tuon vuoden loppuun mennessä Jerusalemissa olisi pitänyt esiintyä jotain historiallista, kuten tapahtuikin kun presidentti Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi 6. joulukuuta 2017.

Syyskuussa 2017 ennustin, että Trump onnistuisi saamaan rauhansopimuksen Lähi-Itään. Vaikka artikkelin otsikossa ennustin sellaista ”lähikuukausina” tapahtuvaksi, Trump sai lopulta aikaan sen mihin yksikään aikaisempi presidentti ei ollut kyennyt sitten Jimmy Carterin tai Bill Clintonin (ks. Ajatuksiani Israelin ja Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien valille solmitusta Aabrahamilaisesta sopimuksesta.) Myös Walesin Prinssin osalta ennustin vuosien ajan, että hän tulisi nousemaan keskeiseen globaaliin rooliin uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmissa – vuosia ennen kuin hän otti keskeisen roolin Klaus Schwabin johtaman Maailman talousfoorumin viimevuonna lanseeramassa orwellilaisessa The Great Reset hankkeessa. Ennustin, että hän tulisi vierailemaan Israelissa edistämässä hänen antikristillistä rauhanliittoaan ”kuoleman ja tuonelen kanssa”. Ennustin tätä blogissani monet kerrat vuosina 2015 -2019 ja se toteutui viimein tammikuussa 2020. Ennustin, että tulisi nousemaan globaali vasemmistolainen, kapitalismin vastainen nuorisoliike planeetan pelastamisen ympärille, kauan ennen kuin Greta Thunberg nousi otsikoihin. Esimerkkejä on lukuisia.

Esitän vain suuntaviivoja mihin suuntaan tapahtumien tulisi kehittyä jos olen teorioissani lopultakin oikeassa. Juuri se, etten tiedä tarkasti tulevia tapahtumia, tekee kirjoitustyöstäni paljon mielenkiintoisempaa. Mitä iloa olisi tietää huomisen päivän uutiset tarkalleen? Silloin mikään uusi tapahtuma tai historian käänne ei yllättäisi sinua. On siis paljon mielenkiintoisempaa seurata historian kulkua ja saada tapahtumista jatkuvasti lisää ymmärrystä kellon raksuttaessa eteenpäin ja tiedon lisääntyessä. Jos kaikki olisi mennyt täysin päinvastaiseen suuntaan kuin olen blogissani vuosien ajan ennustanut, tai jos tapahtumat eivät olisi seuranneet lainkaan niitä suuntaviivoja, joiden niiden olisi pitänyt kulkea omien teorioitteni puitteissa, niin sitten olisi aika tarkistaa koko lähtökohtiensa perusta uudelleen. Tämä kaikki kannattaa pitää nyt mielessä, kun luet kirjoitustani eteenpäin. Kyse ei ole nimittäin tälläkään kertaa kristallipalloon katsomisesta, vaan tulevien tapahtumien spekuloinnista yhdistettynä erään profetian tulkintaan, jota lainaan vielä artikkelini lopussa.

Arizonan tarkastus ja Mike Lindellin Symposium

Mitä jos Joe Biden ei kykenisi pelastamaan enää kasvojaan tämän Afganistan fiaskon jälkeen? Entä jos siitä alkoi kierre, joka suistaa Bidenin yhä syvemmälle rotkoon, josta hän ei voi enää nousta? Entä mitä tapahtuisi jos Kiina miehittäisi Taiwanin eikä Bidenilla olisi kanttia tehdä sen estämiseksi mitään? Tämä johtaisi kansainväliseen taloudelliseen kriisiin, josta kaikkien sormet syyttäisivät Kiinan ohella heikkoa ja selkärangatonta Yhdysvaltain presidenttiä. Entä miten se vaikuttaisi parhaillaan meneillään oleviin vaalipetostutkimuksiin Arizonassa, Georgiassa, Pennsylvaniassa ja muualla? Arizonan Maricopan piirikunnan uudellenlaskenta on saatu itseasiassa jo päätökseen ja sen johtopäätökset luovutettiin perjantaina 20. elokuuta Arizonan senaatille. Tutkinnassa keskeisesti mukana ollut Jovan Pulitzer sanoi The Gateway Pundit sivuston mukaan, että raportin johtopäätökset tulisivat olemaan ”järisyttäviä” ja vaikka hän ei voinut paljastaa vielä yksityiskohtia, niin Pulitzer vihjaili jo, että lailliset äänestyslipukkeet olisivat ”vesimerkittyjä” – vahvistaen siten aikaisemman Steve Pieczenikin marraskuussa alulle paneman huhun. The Gateway Pundit raportoi torstaina:

Jovan Pulitzer yllätti meidät kaikki jälleen kerran ja todennäköisesti sai vaalipetturit pelkäämään prosessissa. Keskiviikkona Twitterissä julkaisemassaan videossa, Jovan selitti että identifiointimerkit ovat tosiasiassa äänestyslipukkeissa ja ne olivat juuri se mitä he etsivätkin tarkastuksen aikana! Hän selitti, ettei se ollut bambupaperia kuten tarkistuksen vastustajat väittivät eikä se ollut myöskään ”vesimerkkejä”. Se oli kuitenkin salainen tulostimen tunnistusprotokolla, jonka salainen palvelu asetti vuosia sitten väärentäjien nappaamiseksi… Matriisi dekoodaa merkintöjen sijainnin ja paljastaa tulostimen tarkan identiteetin sarjanumeron mukaan sekä asiakirjan tarkan päivämäärän ja kellonajan.

Jokaisen tulisi panna nyt merkille, että Arizonan tarkistuksen raportti luovutetaan osavaltion senaatille tänään 20. elokuuta, joka on tasan seitsemän kuukautta Joe Bidenin virkaanastumisen jälkeen. Ellet ymmärrä tämän merkitystä, suosittelen että katsot elokuun 1. päivä julkaistun videoni Donald Trumpin paluu Valkoiseen Taloon Jumalan ”seitsemien lain” mukaisesti. Mutta mieti mitä tapahtuu jos tämä järisyttävä Arizonan vaalipetoksen paljastava raportti saisi lisää näkyvyyttä valtavirran lehdistössä tällaisena aikana, kun Biden kärvistelee jo nyt toimittajien hiostettavana hänen Afganistan munauksen tähden. Media ja vaalipetokseen sekaantuneet tahot tulevat tekemään epäilemättä kaikkensa todisteiden peittämiseksi tai mustamaalaamiseksi, mutta tämä ei tule estämään Bidenin voiton desertifiointia osavaltion senaattoreiden toimesta, mikä pakottaisi asian julkiseen keskusteluun. Entä mitä tapahtuu jos ”tyynymies” Mike Lindellin kokoamat todisteet Kiinan kyberhakkeroinnista vuoden 2020 vaaleihin tuodaan suurempaan tietoisuuteen (Lindell piti niistä äsken Symposium -nimisen tapahtuman, johon otti osaa ainankin 25 osavaltion edustajat) tuona aikana, kun presidentti Biden olisi pulassa Kiinan kanssa sen miehittäessä Taiwanin?

Tämähän olisi räikeä eturistiriita. Miten mies, jonka Kiina auttoi pääsemään vilpillisesti valtaan, voisi olla uskottava vastavoima Kiinan agressiolle? Kiinahan voisi kiristää vanhaa Joe-parkaa, joka olisi täysin hampaaton Kiinan uhkausten edessä. Presidentti Biden olisi pelkkä kommunistisen Kiinan sätkynukke ja siten uhka USA:n kansalliselle turvallisuudelle, joka tulisi asettaa syytteeseen myös mahdollisesta maanpetoksesta. Juuri tällainenkö tapahtumaketju – yhdessä osavaltioiden vaalipetostarkistusten kanssa – tulee johtamaan Joe Bidenin eroamiseen ja Donald Trumpin paluuseen Valkoiseen Taloon? Ehkäpä pelkät osavaltioiden sisäiset tarkistukset eivät riitä Bidenin erottamiseksi, vaan se edellyttää myös jonkinlaista ulkopoliittista kriisiä, mikä saattaa Bidenin maineen hyvin huonoon valoon. Ehkä Afganistan on vasta alkusoittoa jollekin vieläkin vahingollisemmalle selkkaukselle, joka asettaaa koko maailmanrauhan vaaraan.

Ottaako Kamala Harris Joe Bidenin paikan?

Mutta entäpä jos uutta maailmanjärjestystä ja suurta nollausta puuhasteleva globaali eliitti, joka asetti Bidenin alkujaan valtaan, yrittää korjata pieleen menneen suunnitelmansa nostamalla Bidenin varapresidentti Kamala Harrisin hänen paikalleen? Vaikka Harris esiintyi CNN:n kanavalla Bidenin Kansakunnan tila -puheen jälkeen ja kerskui julkisesti hänen roolillaan Bidenin Afganistan-politiikan takana, hän on pitänyt nyt ”silmiinpistävän matalaa profiilia”, New York Postin mukaan. OANN:n Jack Posobiecin vahvistaman raportin mukaan, ”Merkittävä lähde Valkoisen Talon sisällä olisi informoinut kuinka Kamalan kuultiin huutaneen, ’He eivät tule vetämään tätä p*skaa minun ylleni!'” Toinen vaihtoehtomedioissa julkaistu raportti kertoo:

Meillä ei ole tapana julkaista vahvistamattomia huhuja, mutta tämän nimenomaisen huhun lähde on ollut kivenkova menneisyydessä. Tämä henkilö, jolla on yhteyksiä demokraattipuolueeseen, informoi minua oikein, että molemmat Amy Klobuchar ja Pete Buttigieg lopettaisivat kampanjansa selittämättömästi ennen supertiistaita viimevuoden presidentinvaalien esivaaleissa.

Lähteen teksti sanoo, “Pysy kanavalla. Kamalan tiimi on vaivihkaa vierailemassa hallitusviranomaisten luona koetellakseen ruokahalua perustuslain 25. lisäykselle Talibanin valossa. [Henkilöstön päällikkö Ron] Klain ja muut Bidenille lojaalit ihmiset lähtivät pois, mutta yllättyneet muut näyttivät valmiilta ja suostuvaisilta. Se voi tapahtua seuraavalla viikolla.”

Kamala Harris on ollut näkyvästi poissa julkisuudesta aina siitä lähtien kun Taliban otti Kabulin ja koko Afganistanin kansan valtaansa. Hän on yrittänyt loitontaa itsensä koko katastrofista ja raportoidusti kieltäytyi seisomasta Joe Bidenin vieressä, kun hän piti puheen kansakunnalle maanantaina. Jos perustuslain 25. lisäys pantaisiin voimaan, enemmistön hallituksesta tulisi äänestää presidentin poistamiseksi hänen kyvyttömyydestään hoitaa virkaansa. 24 hallitusjäsenellä, Harris mukaan lukien, hänen tiiminsä tarvitsisi 12 muuta liittymään heihin. Sitten he tarvitsisivat superenemmistön molemmissa edustajainhuoneessa ja senaatissa, pannakseen sen toteen.

Veronica Westin näky Bidenista, Kamalasta ja Trumpista sirkuksessa

Muistin äskettäin Veronica Westin näyn tammikuulta, jonka jaoin Facebookissa ennen Biden virkaanvihkimistä. Näky on aika pitkä ja erikoinen, mutta näiden viimeaikaisten tapahtumien ja uutisten valossa se saattaa tulla hyvinkin toteen. Tuossa näyssä nimittäin vihjailtiin, että Kamala Harris ottaisi Joe Bidenin paikan ennen kuin Trumpille palautettaisiin hänen varastettu kruununsa. Vahvistan profetian mielenkiintoisimmat osuudet:

Joten viime yönä heräsin äkilliseen tykytykseen, jossa sydämeni hakkasi, mutta kun nousin istumaan sängystäni, nyt täysin hereillä aloin huutamaan Herran puoleen, että Hän paljastaisi sydämensä minulle koskien kansakuntia. Kun rukoilin palavasti, kuulin Isän kuiskaavan … ”Jos pyydät minulta leipää, annanko sinulle kiven? Tai jos pyydät minulta kalaa, annanko sinulle käärmeen?” Kun kuulin Isän kysymyksen, vastasin heti, ”Et Isä”. Rauha täytti sydämeni ja menin takaisin nukkumaan. Kun vaivuin uneen, minulla oli voimakas uni.

Löysin itseni seisomassa keskellä massiivista sirkustelttaa. Kun seisoin tässä kummallisessa paikassa, näin suurien väkimäärien istuvan sirkuksen sivuilla. Ilmapiiri unessa oli täyttynyt suurella odotuksella ja minulla oli unessa tunne, että tulisin katsomaan jonkin hyvin merkittävän avautumista. Nyt kun sesoin odottamassa ja katsomassa unessa, yhtäkkiä kaksi hyvin kirkasta kohdevaloa tuli päälle valaissen sirkusareenan. Kun katsoin ylös, näin yhtäkkiä kaukaisuudessa jonkin, mikä näytti valtaistuimelta. Kauniilta kultaiselta valtaistuimelta, joka oli päällystetty kiiltävällä punaisella sametilla. Kun lähestyin unessa valtaistuinta, näin että molemmat käsinojat ja sen paksut jalat näyttivät kuin leijonan jaloilta ja tassuilta. Ja valtaistuimen neljä jalkaa, jotka näyttivät kuin leijonan neljältä jalalta, sisälsivät neljä palloa, jotka näyttivät kuin maapalloilta.

Saatoin tuntea konkreettisesti valtaistuimen edustaman voiman ja auktoriteetin. Yhtäkkisesti tuona unen hetkenä, kuulin nämä sanat: ”Leijonakuninkaan valtaistuin”. Kun kuulin nuo sanat, huomasin äkkiä toisen tuolin, joka tuotiin huomiooni unessani. Kun katsoin tuota toista tuolia, näin että se oli kolmijalkainen jakkara (joka näytti melkein kuin korkealta baarijakkaralta). Nyt kun katsoin tätä kummallista kolmijalkaista jakkaraa, tiesin ilmoituksen kautta, että se oli kanssa valtaistuin. Mutta kun tulin lähemmäksi sitä, kuulin nämä sanat: ”Demoninen pimeyden valtaistuin”. Kun astuin vielä lähemmäksi tätä kummallisen näköistä valtaistuinta, panin välittömästi merkille ’suuren kolmionmuotoisen kaiverruksen kolmijalkaisen tuolin selkänojassa ja kolmion keskellä oli silmä. Kun katsoin kolmiota ja silmää, kuulin sanat: ”Rakkauskolmio ja Leviatanin silmä”. Kun nämä sanat kaikuivat kuuluvasti henkimaailmassa, kuulin taas nämä sanat: Obaman, Bidenin ja Harrisin kolmio. Ja taas kuulin: Rakkauskolmio ja Leviatanin silmä…

Tiesin nyt ilmestyksen kautta unessani, että katsoin ’uuden maailmanjärjestyksen valtaistuinta’ ja kaikkinäkevä silmä, joka oli kaiverrettu kolmijalkaisen tuolin selkänojaan, oli lohikäärmeen [so. Saatanan] silmä. Nyt kun katsoin ja kuuntelin tarkoin unessa, äänekäs väkijoukko meni yhtäkkisesti täysin hiljaiseksi (niin, että saatoit kuulla neulan pudotuksen) ja unen ilmapiiri muuttui ja konkreettinen Herran pelko täytti sirkusteltan. Katsoessani ympärilleni mitä oli tapahtumassa, näin suuren urosleijonan tummalla ja paksulla harjalla ja se asteli hitaasti areenalle. Lähellä sen takana seurasi mies, joka oli puettu purppuranpunaiseen viittaan ja hän piti kädessään jotain, joka näytti kuninkaalliselta valtikalta. Katsoin kuinka tämä kaunis majesteettinen leijona käveli ympäri areenan reunoja ja mies, joka oli puettu kuninkaalliseen viittaan, käveli kohti kultaista valtaistuinta.

Nyt kun seisoin katsomassa untani, huomaten että minun oli vaikea irrottaa katsettani leijonasta, näin kuinka leijonan katse oli kiinnittynyt tuohon kuninkaaseen, kun hän käveli seisoakseen hänen valtaistuimensa vieressä. Mutta heti kun kuningas otti paikkansa valtaistuimen luona, väkijoukko alkoi nauramaan äänekkäästi ja saatoin kuulla lasten huutoa. Sitten yhtäkkiä jokeri/hovinarri tuli esiin hyppimään ympäri sirkusareenaa. Kun katsoin narria, huomasin hämmästyksekseni, että se oli Joe Biden ja kuulin sitten nämä sanat, ”Narri Biden”. Kun katsoin häntä, näin että hän oli pukeutunut omituiseen vihreään asuun, jossa oli kellot kengissä ja hatussa. Ja kun katsoin narria jälleen, kuulin nämä sanat unessa, ”Katso! Sillä nyt narrin tasapainotemppu sydänten kuningattaren ja riemuvoiton [triumph = Trump] varastetun kruunun kanssa tullaan näyttämään.

Kun nämä sanat tuntuivat lävistävän sisimpäni, näin narrin nostavan raskaan kultaisen kruunun ilmaan väkijoukon nähtäväksi. Kun hän nosti kruunun, yleisö villiintyi ja näin kuinka narri alkoi hyppelehtiä ympäri areenaa kultainen kruunun kädessään. Sitten narri alkoi juosta edestakaisin sirkustelttaa ikäänkuin hän olisi yrittänyt löytää jotakin. Yleisö meni aina vain villimmäksi nauraen ja pilkaten ja sitten kuulin yleisön alkavan huutaa narrille: ”Haluamme sydänten kuningattaren, haluamme sydänten kuningattaren” (Nyt kun tämä kaikki tapahtui silmiedeni edessä, näin edelleen kuninkaan seisovan valtaistuimensa edessä ja leijona katsoi yhä kuningasta ja kiersi ympäri areenan reunoja).

Mutta sitten yhtäkkisesti… näen naisen juoksevan sirkusareenaan puettuna kuin kuningatar pitkään valkoiseen mekkoon ja hän heilutti käsiään yleisölle. Kun katsoin häntä, näin että hän oli Kamala Harris ja hänellä oli kaksi isoa sydäntä maalattuna hänen silmiinsä ja yksi punainen sydän maalattuna hänen suuhunsa, ja kuulin nämä sanat, ”Katso, sillä Kamala yrittää varastaa kansan sydämen, kun hän pukeutuu kuninkaan varastettuun kruunuun. Kun katsoin häntä, hän alkoi nauraa ja pilkata kuningasta, joka seisoi hänen valtaistuimensa tykönä ja hän alkoi pilkata tätä sanoen, ”Katsokaa, kuningas ilman kruunua, katsokaa, kuningas ilman kruunua”. Ja kun hän huusi nämä sanat, yleisö repeytyi nauruun ja narri piti varastettua kruunua hänen kädessään. Mutta sitten yhtäkkisesti näin kuinka narri ja sydänten kuningatar juoksivat toisiaan kohden ja narri luovutti kultaisen kruunun sydänten kuningattarelle ja hän onnistui kiipeämään narrin olkapäiden päälle ja sitten kuulin nämä sanat, “Katso! Sillä nyt tasapainotemppu alkaa noille, jotka pyrkivät ottamaan valtaistuimen.”

Kun kuuntelin noita sanoja, narri yritti tasapainottaa sydänten kuningattaren hänen olkapäilleen ja kuningater yritti tasapainottaa raskaan kruunun hänen päänsä ylle (ja näin kuinka tämän kaiken kaaoksen keskellä kuningas seisoi edelleen valtaistuimen luona ja leijona jatkoi kävelyään ympäri areenaa). Näin kuinka narri ja kuningatar yrittivät epätoivoisesti saavuttaa ja ylläpitää heidän tasapainonsa, kun he kävelivät ympäri areenaa. Mutta katsoin kuinka heidän liikkumisensa tuli yhä haastavammaksi, etenkin narrille sillä kuningattaren pitkä ja raskas mekko lankesi toistuvasti alas ja peitti narrin kasvot. Mekko sokeutti hänet ja esti häntä liikkumasta vaivattomasti. Näin, että narrin jalat alkoivat nopeasti heikentyä kuningattaren ja raskaan kruunun painon alla ja he alkoivat hoippua areenan lattialla.

Mutta kun katsoin tätä kummallista ja melkein säädytöntä tasapainottelua, näin narrin ja sydänten kuningattaren alkavan kulkea kohti kolmijalkaista jakkaraa/valtaistuinta ja tiesin ilmestyksen kautta, että heidän temppunsa tavoite oli istua kolmijalkaiselle tuolille ilman, että he olisivat pudonneet ja pudottaneet varastetun kruunun. Kuuntelin kuinka yleisö kirkui ilosta, kun narri ja sydänten kuningatar alkoi kulkea kohti kolmijalkaista tuolia. Nyt kun he pääsivät aina vain lähemmäksi tuolia, joka oli hyvin korkea, yleisö alkoi huutamaan kun heidän odotuksensa kasvoi yhä epätoivoisemmaksi, että narri ja kuningatar voisivat istua kolmijalkaiselle valtaistuimelle. Mutta kun katsoin unessa korkeaa kolmijalkaista tuolia, tiesin että narrin tulisi navigoida hyvin varovasti voidakseen istua tuolille kuningatar hänen olkapäillään. Jos he onnistuisivat voitokkaasti istumaan kolmijalkaiselle valtaistuimelle, narrin tulisi olla erityisen varovainen, ettei hän pudottaisi kuningatarta ja kuningattaren tuli olla erityisen varovainen, ettei hän pudottaisi varastettua kruunua.

Katsoessani yhä untani,.näin narrin ja sydänten kuningattaren alkavan kiipeämään korkalle kolmijalkaiselle tuolille (yhden maailmanjärjestyksen valtaistuin), ja huomasin välittämästi että tuoli oli äärimmäisen epävakaa eikä kovin vahva. Sillä ei ollut tukea. Ei ollut käsinojia eikä muuta tukea tuolissa. Tämä tekisi sen äärimmäisen vaikeaksi narrille nousta tuoliin kuningattaren ja raskaan kultaisen kruunun kanssa. Saatoin nähdä, että se kaikki paino hänen harteillaan alkoi ottaa nyt veronsa, mutta HA!!! Katsoin kuinka sydänten kuningatar alkoi polkea narrin päätä, kun hän yritti epätoivoisesti kiivetä jakkaralle. Hänen jalkansa vapisivat hervottomasti, näyttäen siltä kuin ne pettäisivät hetkenä minä hyvänsä. Näin kuinka sydänten kuningatar alkoi panikoimaan samaan aikaan, yrittäen pitää epätoivoisesti kiinni varastetusta kruunusta. Ja narri näytti vain uupuneemmalta, kun hän yritti pysyä epätoivoisesti pystyssä.

Yleisö alkoi huutaa ja kiljua yhä kovempaa narrille, että hän kiipeäisi tuoliin ja ettei hän pudottaisi kuningatarta ja kruunua. Mutta sitten yhtäkkisesti katsoin kuinka molemmat narri ja sydänten kuningatar onnistuivat nousemaan kolmijalkaiselle tuolille heidän epätoivoisten yritysten jälkeen. Kuningatar näytti jollain tapaa helpottuneelta ja narri näytti puoliksi kuolleelta. Mutta!!! Pian sen jälkeen, kun he olivat istuneet tuolille ja kuningatar yritti yhä tasapainottaa raskasta kruunua hänen päänsä yllä, näin kuinka yksi jakkaran jaloista murtui heidän painonsa alla. Narrin, kuningattaren ja kruunun paino oli liikaa kolmijalkaiselle tuolille ja näin kuinka narri ja kuningatar kaatuivat maahan äänekkäällä jysäyksellä ja äkkiä huutava ja kiljuva yleisö meni kuoleman hiljaiseksi ja sitten näin kuinka maahan pudonnut kultainen kruunu alkoi vieriä lattialla.

Ja katsoin ja kuuntelin äärimmäistä hiljaisuutta areenalla, kun kultainen kruunun vieri lattian halki ja pysähtyi kuninkaan jalkojen alle, joka oli yhä valtaistuimensa edessä. Ja sitten yhtäkkisesti näin leijonan pysähtyvän ja se katsoi kuningasta ja kuningas katsoi leijonaa. Sitten hän kumartui alas ja nosti varastetun kruunun, jonka narri oli vienyt häneltä… Ja katsoin kuinka kuningas pani kruunun takaisin omaan päähänsä. Ja silloin leijona antoi äänekkkäimmän karjahduksen, joka sai maan tärisemään jalkojeni alla. Ja kun leijona karjui, niin silloin näin kuninkaan istuvan hänen valtaistuimelleen. Tämän jälkeen minä heräsin ja aloin kirjoittaa ylös kaiken sen minkä olin kuullut. Säädös; ”Tuon voima, hauraus, ja laiton valta, joka istuu yhden maailmanjärjestyksen valtaistuimella, ei pärjää tuon voimalla, vakaudelle ja hallinnolliselle auktoriteetille, joka istuu leijonakuningasten kuninkaan valtaistuimelle.”

Johtopäätös

Veronica Westin profeetallisen unen merkitys lienee jokaiselle selvä ilman erityistä selitystä, mutta tehdään tämä nyt vielä selväksi niille, jotka eivät ehkä ymmärrä raamatullista symboliikkaa. Unen leijona on itse Juudan leijona Jeesus Kristus, Jumalan Poika ja Kuningasten Kuningas. Kuningas, joka istuu leijonan valtaistuimelle on Donald Trump, jolle Jumala on antanut auktoriteetin ja vallan, koska hän on polvistunut Kuningasten Kuninkaan edessä, toisin kuin narri Biden, joka istuu uuden maailmanjärjestyksen hänelle asettamalla luciferistiselle valtaistuimella. ”Rakkauskolmio” viittaisi Obaman, Bidenin ja Harrisin ystävyyteen ja epäpyhään liittoon, joiden valtaistuimessa on kolmion sisällä oleva kaikkinäkevä silmä, Saatanan vallan symboli hänen maailmaa salaisesti hallitsevissa luciferistisissa salaseuroissa. Narri Biden on varastanut Trumpin laillisen kruunun, mutta Trump itse odottaa rauhassa valtaistuimensa tykönä koska voisi istua siihen jälleen ja panna varastetun kruunun päähänsä.

Kuninkaalle naurava ja pilkkaava yleisö viittaa valtavirran mediaan ja tämän maailman ruhtinaan valheen uskoneisiin ihmisiin. He pilkkaavat Yhdysvaltain laillista presidenttiä, joka seisoo valtaistuimensa tykönä ja väittää, että vaalit varastettin häneltä. Hän ei voi kuitenkaan istua valtaistuimelleen ja panna kruunua takaisin päähänsä ennen kuin narri Biden ja sydänten kuningatar, Kamala Harris, pudottaa tämän varastetun kruunun takaisin sen lailliselle omistajalle. Veronica Westin aikaisempaa samanlaisen viestin sisältävää näkyä Trumpista ja Bidenista pokeripöydällä lainasin jo tässä marraskuisessa artikkelissani. Tämä sirkusuni näyttäisi viittaavan kuitenkin siihen, että Biden luovuttaa varastetun kruunun Kamala Harrisille ja Harris itse yrittää voittaa kansan sydämen puoleensa, ennen kuin kruunu palautetaan sen lailliselle omistajalle. Jää siis nähtäväksi, johtaako tulevat tapahtumat tällaiseen lopputulemaan.

2 vastausta artikkeliin “Miehittääkö Kiina Taiwanin presidentti Bidenin Afganistan-fiaskon jälkeen? Entä ottaako Kamala Harris Bidenin paikan ennen kuin Trump palautetaan virkaan?

 1. Kiitos erittäin hyvästä analyysista. Lainaan vielä Jouko Pihon sivuilta asiaan liittyvää profetiaa.

  Jouko Piho
  28. syyskuuta 2017 ·
  Amerikan tuleva julma naispresidentti
  James Bailey kirjoitti 28.9.2017 v. 2014 näkemästään unesta, jossa hänet vietiin tulevaisuuteen, jossa hän näki Barack Obaman johtaman Yhdysvaltojen tuhoutumisen. Sen jälkeen Obama lähti Amerikasta ja jätti valtaan naisen, jonka tuli toteuttaa hänen suunnitelmansa viimeinen vaihe, mikä oli amerikkalaisten joukkomurhaaminen.
  Bailey kirjoittaa, että hän ei saanut tietää naisen nimeä, mutta hänelle tuli mieleen William Branhamin v. 1933 saama profetia, jonka mukaan erittäin kaunis, mutta paha, julma ja viekas nainen tulee hallitsemaan Yhdysvaltoja. Sellaistahan ei vielä ole ollut USAssa.
  Bailey on sittemmin tutkinut, olisiko kukaan kaunis nainen pyrkimässä presidentiksi v. 2020. Bailey löysi yhden sopivan ehdokkaan. Kyseessä on jo nyt paljon suosiota demokraattien keskuudessa saanut Kalifornian senaattori Kamala Harris, josta häntä halaava Barack Obama on sanonut: ”Hänestä tulee eräänä päivänä presidentti.” Kamala Harris on kaunis ja Obaman tavoin puoliksi afroamerikkalainen.
  ·
  Alkuperäisessä kirjoituksessa oli myös maininta Trumpista Obaman jälkeen mutta se on jätetty tässä ylläolevassa profetiassa pois.
  ·
  Trump saattaa olla aivan oikeassa todetessaan että Harris on huijari sekä ilkein ja kamalin ihminen Yhdysvaltain senaatissa.

  Liked by 1 henkilö

  1. Saattaapi olla. Itse en tosin tuota naista niin kamalan kauniina pidä, mutta kauneus on kai katsojan silmässä😉. Olisihan se kamalaa jos hän pääsee vielä valtaan. Myös Kim Clement puhui siitä kuinka vihollinen tekee kaikensa pannakseen ”noidan” Valkoiseen Taloon. Olen ymmärtänyt tuon noidan viitanneen Hillary Clintoniin, jolla oli oikeastikin yhteyksiä noituuteen ja satanismiin kuten wikileaksin ”spirit cooking” viestit jo paljastivat. Toisaalta on mahdollista, että Clement olisi viitannut samanaikaisesti myös Kamalaan. Noitahan ymmärretään naispuolisena henkilönä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s