Viimevuoden presidentinvaalien äänten uudelleenlaskenta ARIZONAN MARICOPAN piirikunnassa käynnistettiin huhtikuussa. Sen tulokset luovutettiin keskiviikkona senaatille ja julkistetaan perjantaina 24. syyskuuta. Kuinka ennustin tulevaisuutta paremmin kuin yksikään valeuutismedia?

Kesäkuussa julkaisin blogissani kirjoituksen Anteeksipyyntöni ja selvennykseni Donald Trumpin uudelleenvalintaa koskekeviin kirjoituksiini/videoihini. Minkä suhteen olin väärässä, missä oikeassa ja miksi asia ei ole vielä loppuun käsitelty? Nyt lienee aika ”anteeksipyyntöön” siitä, että olin tulevaisuuden ennustamisessa jälleen kerran oikeassa. En tee siitä suurta numeroa koska kaikkia kunnia tästä kuuluu yksin Jumalalle. Kuten Kolossalaiskirje sanoo, Jeesuksessa Kristuksessa ”kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettyinä” (Kol. 2:3). Hän antaa viisauden ja tiedon aarteet niille, jotka nöyrtyvät Hänen edessään ja polvistuvat Hänen nimensä alla ja ymmärtävät, että omassa viisaudessamme kuljemme harhaan ja eksymme tieltä. ”Herran pelko on viisauden alku, ja Pyhimmän tunteminen on ymmärrystä”, kuten Sananlaskut sanoo. Tammikuun 25. päivä julkaisin blogissani videon nimeltä Profetia kahdesta presidentistä. Olivatko profeetat väärässä? Tuossa videossa ennustin, että 70 päivää myöhemmin Bidenin virkaanastumisesta, eli maaliskuun 31. päivä, tulisi tapahtua jotain käänteentekevää Donald Trumpin paluun ja vaalipetoksen paljastumisen kannalta.

Juuri tuona päivänä Arizonan senaatti palkkasi Cyber Ninjas -nimisen yhtiön tekemään täydellisen rikosteknisen uudelleenlaskennan Arizonan suurimman piirikunnan, Maricopan läänin, 2,1 miljoonasta äänestä ja tutkimaan samalla läänin vaalikoneet varmistaakseen, ettei niihin oltu peukaloitu ulkoa päin vaaliyönä. Laskenta käynnistettiin 22. huhtikuuta. Sitten elokuun 1. päivä julkaisin toisen videon missä tein taas uuden ennustuksen missä mainitsin päivämäärän 15. – 16. syyskuuta (juutalaisen vuorokauden mukaisesti, joka alkaa iltakuudesta ja päättyy iltakuuteen) seuraavana käänteentekevänä hetkenä vaalipetoksen paljastumisessa. Tämä ennustus löytyy 42-minuuttisesta videostani Donald Trumpin paluu Valkoiseen Taloon Jumalan ’seitsemien lain’ mukaisesti. Tein videossani jo selväksi, että en ole itse profeetta vaan profetioiden tutkija, selittäjä ja kokoaja.

Ennustukseni eri päivämääristä ei perustu niinkään mihinkään henkilökohtaiseen profeetalliseen uneen, näkyyn tai ilmoitukseen, vaan sen raamatullisen periaatteen ymmärtämiseen, että Jumala toimii historiassa usein luvun seitsemän ja sen kerrannaisten toistuvuuteen perustuen (esim. luomisen seitsemän päivää, Danielin 70 vuosiviikkoa, Ilmestyskirjan seitsemän seurakuntaa, sinettiä, pasunaa, vihanmaljaa). Se on eräänlainen Kaikkivaltiaan puumerkki siitä, että Hän on viimekädessä kaikkien sekasortoistenkin tapahtumien takana ja ohjaa historiaa Hänen hyvän suunnitelmansa mukaisesti. Lainasin videossani mm. Hank Kunnemanin profetiaa helmikuulta, jossa hän sanoi:

”Sinun tulisi katsoa ja sanoa, ’katsokaa kaikkia seitsemiä’. Mikä on sen merkitys? Jumala sanoo, että teen sen merkkinä, ja kun näet tämän, se merkitsee että työni ja aikani on käsillä täyttääkseni sen, jonka olen luvannut.”

Lupauksen asiayhteys liittyi tässä tietysti Donald Trumpin paluuseen presidentiksi, sillä Kunneman on yksi niistä profeetoista, jotka ovat ennustaneet tätä jo viimevuodesta lähtien. Mainitsin tuossa elokuisessa videossani päivämäärän 15. – 16. Syyskuuta, koska se ei ollut vain juutalaisen kalenterin (jonka puitteissa Jumala myös toimii) pyhin päivä eli Jom Kippur, mutta tuon lisäksi se oli myös 70 päivää seitsemännen kuukauden seitsemännestä päivästä (7/7/21), jolloin Pennsylvanian republikaanisenaattori Doug Mastriano pani virallisesti alulle hankkeen Arizonan kaltaiseen täysimittaiseen uudelleenlaskentaan Pennsylvanian osavaltiossa, kun hän lähetti kirjeen kolmelle läänille ja käski heitä luovuttamaan kaikki vuoden 2020 ja 2021 vaaleihin liittynyt vaalimateriaali heinäkuun loppuun mennessä (he eivät suostuneet senaattorin vaatimuksiin). Tuo heinäkuun seitsemäs päivä sattui olemaan myös 77. päivä siitä laskien, kun Arizona käynnisti oman auditointinsa 22. huhtikuuta.

Videossani jäi mainitsematta, että se oli myös 245 päivää siitä kun vaalit varastettiin Trumpilta vaaliyönä 4. marraskuuta. Luku 245 on yhtä kuin 7 x 7 x 5. Kolme päivää tätä aikaisemmin oli USA:n itsenäisyyspäivä 4. heinäkuuta ja tänä vuonna se oli 245 vuotta USA:n itsenäistymisen jälkeen vuonna 1776. Seuraavan kerran tällainen vuosi, jonka erotuksen USA:n itsenäisyysvuoteen voit jakaa kaksi kertaa luvulla seitsemän, tulee vuonna 2070. Vuosi 2021 on taas 21. vuosisadan 21. vuosi ja luku 21 on yhtä kuin 7 + 7 + 7. Syyskuun 15. päivä eli Jom Kippur oli myös 147. päivä siitä, kun Arizona käynnisti Maricopan auditoinnin 22. huhtikuuta. Luku 147 on yhtä kuin 7 x 7 x 3 tai 70 + 77. Mitä merkittävää sitten tapahtui Syyskuun 15. päivä? En odottanutkaan, että tuona päivänä olisi pitänyt tapahtua jotain, joka olisi etusivun uutinen jokaisessa maailman pääuutislehdessä. Samalla tavoin Arizonan Maricopan uudelleenlaskennasta päätettiin täydessä hiljaisuudessa ilman, että yksikään merkittävä uutismedia olisi huomioinut sitä juuri lainkaan. Nämä kun ovat osa vilppiin osallistuneen demokraattipuolueen propagandakoneistoa ja toistaneet robottimaisesti aina marraskuusta lähtien, että Trumpin vaalivilppiväitteet olisi valetta (ilman minkäänlaista halua tutustua vaalivilpistä puoltaviin todisteisiin).

Kun sanoin elokuisessa videossani, että ”sinun tulisi katsoa tätä päivää [15. syyskuuta] hyvin tarkasti”, en tarkoittanut, että luet tuona päivänä iltapäivälehtien lööpit. Tarkoitin, että tutustut aiheeseen tutkijan tai tiedemiehen huolellisuudella ja tarkkuudella. En esittänyt videossani myöskään arvailuja siitä mitä tuona päivänä pitäisi sitten tapahtua. Mutta videoni asiayhteydestä selvisi, että sen tulisi liittyä jollain tavoin tuolloin yhä meneillään olleeseen Arizonan laskentaan tai muihin osavaltioihin kaavailtuihin vastaaviin hankkeisiin, jotka tulevat avaamaan oven Trumpin paluulle Valkoiseen Taloon. Arizonan tilanteen pitkittyminen on saattanut olla monille turhauttavaa. Osa Trumpinkin tukijoista on jo luovuttanut taistelun ja suuntaavat katseensa vuoden 2024 vaaleihin vuoden 2020 vaalien sijasta. Mutta ellei vuoden 2020 vaalien epäselvyyksiä ensin tutkita, kansan luottamus vaalien rehellisyyteen ei tule palaamaan, ja moni potentiaalinen äänestäjä jää jo tästä syystä kotiinsa vuoden 2022 välivaaleissa ja vuoden 2024 presidentinvaaleissa.

Jos republikaanit häviävät taas vuonna 2022 ja 2024, niin liberaali valtamedia voi osoittaa aina sormellaan Donald Trumpia, joka sai puolet kansasta uskomaan siihen, ettei heidän äänillään olisi merkitystä, koska vaaleja oli peukaloitu. Auditointien perimmäinen tarkoitus ei ole kääntää vaalitulosta ylösalaisin vaan osoittaa se oliko Trumpin kannattajien huoli vaalien rehellisyydestä aiheellinen vai aiheeton. Jos Arizonan Maricopan auditin lopputulos osoittaa, ettei äänten laskennassa esiintynyt mitään laajamittaisia virheitä tai petosta, ja että Biden todellakin voitti osavaltion yli 10 000 äänellä, silloin Trumpin tukijat voivat myöntää, että heidän huolensa ja pelkonsa olivat aiheettomia, hyväksyä sen että Donald Trump hävisi vaalit, ja siirtyä eteenpäin kampanjoimaan vuosien 2022 ja 2024 vaalien puolesta. Tällöin myös moni Trumpin kannattaja kääntyy häntä vastaan ja syyttää häntä tammikuun 6. päivän viattomista kuolonuhreista ja muusta vahingosta, ja resurssien tuhlaamisesta, jonka hänen lietsomansa vaalivilppisyytteet saivat aikaan.

Tämä tarkoittaa samalla, että Trumpin oma mahdollisuus kilpailla missään tulevissa vaaleissa republikaanien presidenttikandidaattina tulisi kaventumaan. Tammikuun 6. päivän tapahtumat Capitolilla, ja Trumpin vetäytyminen Valkoisesta Talosta vaalitappiotaan myöntämättömänä huonona häviäjänä, jäisivät kummittelemaan hänen koko presidenttikautensa perintöä. Tulevat presidenttikandidaatit voisivat aina muistuttaa kuinka hän ei hyväksynyt vaalitappiotaan ja tämän seurauksena viattomat ihmiset saivat surmansa. Jos taas Arizonan Maricopan tutkinnan raportti todistaa vaalivilppisyytteet oikeaksi ja että Trump voitti Arizonan osavaltiossa, niin tällöin tämä tulee johtamaan Bidenin voiton desertifiointiin Arizonan osavaltiossa. Jos Bidenin voitto desertifioidaan Arizonassa, hän tulee menettämään 11 valitsijamiesääntä ja Trumpin 232 ääntä tulevat nousemaan saman verran. Tällöin tarvittaisiin enää Bidenin voiton desertifiointi kahdessa muussa osavaltiossa, kuten Pennsylvaniassa ja Wisconsinissa jonne on jo pantu alulle Arizonan kaltaisia auditointeja, jotta Trump voitaisiin julistaa vuoden 2020 vaalien lailliseksi voittajaksi ja Bidenin presidenttiys siten laittomaksi.

Mutta vaikka 15. syyskuuta ei tapahtunutkaan mitään sellaista, joka olisi päässyt lehtien etusivuille tai kympin uutisten pääuutisaiheeksi, se oli hyvin merkittävä päivämäärä USA:n vaalipetoksen paljastumisen kannalta. Juuri tuona päivänä Maricopan auditoinnin suorittanut Cyber Ninjas -firma luovutti kaikki laskentaan liittyneet asiakirjat, menettelyt ja tulokset Arizonan senaatille. Tälle auditoinnille kriittisen The Arizona Republic -lehden onlineversio kertoi viimeviikolla:

18:45 9. Syyskuuta: Raportin odotetaan saapuvan ensiviikon puolivälissä. Senaatin presidentti Karen Fann vahvisti torstaina, että täydellinen luonnosraportti auditoinnisata, jonka senaatti määräsi suoritettavaksi aikaisemmin tänävuonna, pitäisi saapua senaatille ensiviikon puolivälissä. Kauan odotetun luonnoksen odotettiin saapuvan alkuunsa myöhään elokuussa, mutta sen valmistuminen myöhästyi kun COVID-19 puhkesi kolmen Cyber Ninjas auditoijan keskuudessa. Luonnosraportti tullaan tarkistamaan senaatin yhdeksästä henkilöstä kostuvan lakitiimin myötä, joka tarkistaa sen “löytöjen selkeydestä, tarkkuudesta, todistuksesta ja dokumentoinnista,” Fann on sanonut.

Keskiviikkona 15. syyskuuta, eli juutalaisena Jom Kippurina, Arizona Republic raportoi:

Arizonan senaatin presidentti Karen Fann määräsi keskiviikkona Floridassa päämajaansa pitävän Cyber Ninjas -firman toimitusjohtajan viestintäyhteydet, jotka liittyvät meneillään olevaan Maricopa läänin vaalien uudelleenlaskentaan. Fannin kirje Doug Loganille tulee päivä sen jälkeen, kun Arizonan korkein oikeus vahvisti alemman oikeusasteen tuomion senaatille, joka määräisi Cyber Ninjas -firman dokumentit julkiseksi osana oikeusjuttua joka koskee auditoinnin menettelyä. The Arizona Republic ja vasemmalle kallistuva vahtikoiraryhmä nimeltä American Oversight haastoivat molemmat senaatin oikeuteen, kun Fann ja muut jäsenet eivät myöntyneet pyynnöille luovuttaa sähköposteja, tekstiviestejä ja muut viestintää koskien auditointia. Arizonan laki vaatii hallituksen virastoja tarjomaan sellaiset dokumentit kenelle tahansa joka pyytää niitä. Fannin kirje Loganille siteerasi Arizonan lakia ja määräyksiä kahdelta Maricopan läänin ylituomioistuimen tuomarilta, jotka antoivat määräyksen asiakirjoista.

”’Pyydän, että luovutat välittömästi Arizonan senaatille kaikki säilössäsi tai hallussasi olevat asiakirjat, tai sinun alihankkijoiden tai muiden edustajien hallussa olevat asiakirjat, ne joilla on merkittävä yhteys auditointiin,” Fannin kirje sanoi. ”Epäselvyyden välttämiseksi, dokumentit joilla on merkittävä yhteys auditointiin sisältää ilman rajoituksia kaikki dokumentit ja viestintäyhteydet, joilla on yhteys auditoinnin suunnitteluun, suoritukseen tai täytäntöönpanoon, kaikki menettelyt ja toimenpiteet joita käytettiin yhteydessä auditointiin, ja kaikki asiakirjat koskien sen rahoitusta tai henkilöstöä, ja kaikki asiakirjat jotka ovat järkevän tarpeellisia tai asianmukaisia saadaksemme tarkan tiedon aktiviteeteista koskien Maricopan läänin auditointia vuoden 2020 vaaleista.”

Blogiani säännöllisemmin seurannut lukija saattaa muistaa, että kerroin 21. elokuuta julkaistussa artikkelissani: ”Arizonan tarkistuksen raportti luovutetaan osavaltion senaatille tänään 20. elokuuta, joka on tasan seitsemän kuukautta Joe Bidenin virkaanastumisen jälkeen.” Mutta tämä oli vasta osittainen luonnosraportti eikä täydellinen, kuten 15. syyskuuta luovutettu. USA Today kertoi 23. elokuuta: ”Arizonan senaatin presidentti Karen Fann sanoi osavaltion senaatin saavan vain osittaisen raportin 2020 vaalien auditoinnista maanantaina, johtuen COVID-19:n puhkeamisesta, joka jätti kolme Cyber Ninjas tiimin jäsentä ”melkoisen sairaaksi”. Uutisjulkaisussa Fann sanoi Doug Loganilla, Cyber Ninjas -firman toimitusjohtajalla, olevan COVID-19 yhdessä kahden muun hänen viisihenkisen audit tiimin jäsenen kanssa. Tämä tulee viivästyttämään odotettua täydellisen luonnosraportin toimitusta, joka koottiin kuukausia kestäneen äänilippujen uudelleenlaskennan jälkeen koskien vuoden 2020 presidentinvaaleja Maricopan piirikunnassa, kuin myös piirikunnan vaalimenetelmien tarkistuksia. Sen sijaan, senaatti odottaa osittaista raporttia ja alkaa tarkistamaan sitä keskiviikkona, Fann sanoi uutisjulkaisussa.”

Mieti tätä kaikkea hetken: USA:n presidentinvaalit pidettiin 3. marraskuuta 2020. Vaaliyönä 4. marraskuuta monet yllättänyt Trumpin selvältä näyttänyt voitto ei näyttänytkään enää niin selvältä, kun ääntenlaskenta pysäytettiin monissa ratkaisevissa osavaltioissa ja seuraavien päivien postiäänet menivät lähes 100% Joe Bidenille, joka siirtyi johtoon vaikka Trump johti esim. Pennsylvaniassa sadoillatuhansilla äänillä vielä vaaliyönä. Trump piti ensimmäisen puheensa siitä kuinka demokraatit aikoisivat varastaa vaalit vaaliyönä 4. marraskuuta. Tästä 70 päivää myöhemmin 13. tammikuuta demorkaatit panivat toteen toisen virkarikossyytteen presidentti Trumpia vastaan perustuen syytökseen siitä, että hänen vaalivilppiväitteensä yllyttivät tammikuun 6. päivän mellakoitsijoita tunkeutumaan USA:n kongressirakennukseen Washington D.C:ssä.

Joseph R. Biden, aka. Sleepy Joe, vannoi virkavalansa 20. tammikuuta, joka oli myös 77 päivää vaaliyön jälkeen, jolloin Trump piti ensimmäisen puheensa vaalien varastamisesta. Sitten tasan 70 päivää Bidenin virkaanastumisen jälkeen, Arizonan senaatti palkkasi Cyber Ninjas -firman suorittamaan täydellisen uudelleenlaskennan Maricopan piirikunnassa vuoden 2020 vaaleista. Tästä taas kului vielä kolmisen viikkoa, kunnes äänilippujen laskenta käynnistettiin 22. huhtikuuta. Ja tästä sitten meni vielä 70 + 77 päivää kunnes Maricopan laskennan raportti luovutettiin Arizonan senaatille 15. syyskuuta. Ja näiden 70 ja 77 päivän välissä oli seitsemännen kuun seitsemäs päivä eli heinäkuun 7. Yrittääkö Jumala kenties kertoa meille jotain? Syyskuun 16. päivä, joka sisältyi vielä juutalaiseen Jom Kippuriin, The GateWay Pundit julkaisi myös päivämäärän, jolloin senaatti tulisi pitämään julkisen kuulemistilaisuuden Maricopan auditoinnin löydöistä. Tämä päivämäärä julkaistiin kyllä muuallakin, mutta lainaan TGP:tä, koska se on yksi harvoja uutislähteitä, josta voit saada luotettavaa tietoa näihin auditointeihin liittyen.

Arizonan auditoinnin tulokset aiotaan julkaista ensiperjantaina, syyskuun 24. päivä, kello 13:00. Arizonan senaatin presidentti Karen Fann kertoi The Gateway Punditille, että auditoinnin raportti tullaan esittämään Arizonan senaatisa. OANN [One America News Network] kirjeenvaihtaja Christina Bobb raportoi seuraavaa: AZ senaatti pitää lopullisen kuulemistilaisuuden auditista perjantaina, Syyskuun 24. kello yhdeltä päivällä paikallista aikaa julkistaakseen auditin tulokset. #AZAudit

Johtopäätös

Jos haluat saada luotettavaa tietoa siitä mitä Cyber Ninjas -firma todella löysi kuukausia kestäneen auditoinnin aikana, niin kehotan lukemaan The GateWay Punditia ja sivuuttamaan esim. Wikipedian täysin puolueellisen kannanoton tästä Trumpin MAGA-agendalle sympaattisesta konservatiivisesta uutissivusta, kun se toteaa yksikantaan ensimmäisessä lauseessaan: ”The Gateway Pundit (TGP) on amerikkalainen äärioikeistolainen valeuutissivusto. Verkkosivu on tunnettu valheiden, huijausten ja salaliittoteorioiden levittämisestä.” Monissa tapauksissa Wikipedia on kyllä ihan hyvä lähde, josta itsekin olen hyötynyt suuresti omissa historiallisissa tutkimuksissani. Mutta Wikpediaa ei kyllä kannata käyttää esimerkiksi poliittisten näkökantojen muodostamiseen tai sen mistä uutislähteistä aikoo hankkia informaatiota. Ongelma Wikipedian kaltaisissa vapaissa tietosanakirjoissa on se, että emme tiedä niiden editoijien omaa poliittista vakaumusta ja muita ennakkoluuloja ja kuinka paljon ne ovat vaikuttamassa heidän mielipiteisiinsä tai lähdekritiikkiinsä.

Valtamedian vasemmistolaiseen aktivismijournalismiin perustuva raportointi on tullut jo niin ennalta-arvattavaksi, että voimme jo odottaa miten se tulee tiedottamaan Arizonan auditoinnin löydöistä. Kaikki todisteet mahdollisesta laajamittaisesta vaalivilpistä tullaan joko sivuuttamaan tai asettamaan naurunalaiseksi. Cyber Ninjas -firman pätevyys auditoinnin suorittajana tullaan kyseenalaistamaan ja koko uudelleenlaskenta esitetään pelkkänä Trumpin yrityksenä ”kaivaa maata USA:n demokratian alta”. Tässä vaiheessa valtamedia alkaa kuitenkin huolestua jo tosissaan siitä mahdollisuudesta, että Trump saattaisi palata vielä valtaan. Samalla ”dinosaurusmedia” ja muut vasemmistoaktivistit – mainitsematta tietenkään mahdolliseen vaalivilppiin osallistuneita viranomaisista – tulee tekemään aktiivisesti työtä demonsoidakseen Arizonan senaatin presidentin Karen Fannin ja tämän palkkaaman auditoinnin suorittaneen Cyber Ninjas -yhtiön.

Nyt he ovat jo saaneet tahtonsa läpi siinä, että Fannin, Doug Loganin ja muiden auditointiin osallistuneiden avainhenkilöiden henkilökohtaiset sähköpostit vuodettaisiin julkisuuteen. Media tulee kiinnittämään niihin luultavasti ylimitoitettua huomiota ja irrottamaan lausuntoja asiayhteyksistään saadakseen ne kuulostamaan pahemmalta kuin ne tosiasiassa ovat. Samaan aikaan kaikki auditointia koskevan raportin maata järisyttävät löydot tullaan sivuuttamaan täysin. Sosiaalisen median yhtiöt tulevat sensuroimaan raportin löytöjen jakamisen tai asettamaan ne epäilyn alle ”faktantarkistuksillaan”. Mutta sensuurista ja valheista huolimatta, totuus tulee lopulta voittamaan, koska Jumala itse on totuuden puolella. Ja ”jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” (Room. 8:31).

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s