Anteeksipyyntöni ja selvennykseni Donald Trumpin uudelleenvalintaa koskeviin kirjoituksiini/videoihini. Minkä suhteen olin väärässä, missä oikeassa, ja miksi asia ei ole vielä loppuunkäsitelty?

Anteeksipyyntöni tulee hieman myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olen kuitenkin sanojeni mittainen mies, joten esitän myös anteeksipyyntöni kuten jo lupasinkin. Anteeksipyyntöni koskee itseasiassa vain yhtä lausetta, jonka olen kirjoittanut tämän reilun puolen vuoden aikana. Kirjoitin marraskuun 9. päivä artikkelin, jonka johdannossa totesin näin: ”Olen tehnyt myös lupauksen, että tulisin pyytämään lukijoiltani julkisesti anteeksi, jos Joe Biden valitaan lopulta presidentiksi.” Niin sanotun Q-liikkeen seuraajien keskuudessa on ollut jo monia pieleen menneitä ennustuksia siitä milloin Trumpin olisi pitänyt palata presidentiksi USA:n armeijan avulla ja syöstä Joe Biden vallasta. Teen ensinnäkin selväksi, että itse en kuulunut koskaan kyseisen Q-liikkeen seuraajiin ja olen tehnyt sen blogissani jo kauan aikaa selväksi. Kirjoitin blogissani viimevuoden elokuussa: ”Huomasin varhaisessa vaiheessa, että ryhmän uskomuksilla oli monia kultinomaisia piirteitä eikä sen teoriat muutenkaan vakuuttaneet minua. QAnon teoria on levinnyt sen jälkeen hyvin suosituksi monissa Trumpia kannattavissa oikeistopiireissä…” Osa Washingtonin Capitol rakennukseen ryntäyksen tammikuun 6. päivä tehneistä Trumpin kannattajista kuului tämän QAnon teorian seuraajiin. Kaikkein tunnetuimmin suurta mediahuomiota saanut Q-shamaanina tunnettu hirvipäinen Jake Angeli.

En ole myöskään henkilö, joka uskoisi automaattisesti kaikkia profetioita, näkyjä tai ennenunia. Olin jo vuonna 2016 hyvin kriittinen USA:n presidentinvaaleja koskevista profetioista, etenkin kun osa niistä näytti olevan kovin ristiriitaisia keskenään. Eläköityneen palomies Mark Taylorin profetia Trumpin voitosta (jonka hän sai siis jo vuonna 2011) erottui kuitenkin joukosta ja siksi liitin siitä videon blogiini vuoden 2016 alkupuoliskolla. Vuonna 2020 profetioita Trumpin voitosta ja uudelleenvalinnasta oli epätavallisen paljon eikä kaikki niistä olleet peräisin yksistään USA:sta (eräs kristitty ystäväni syytti minua siitä, että ”palvoin Amerikkaa” ja ”uskoin sokeasti amerikkalaisia profeettoja”). Esimerkiksi Intiassa moni kristitty sanoi nähneen näkyjä Trumpin voitosta. Myös Suomessa eräs FB-ystäväni sai tästä profetian. Ihmisiltä, jotka eivät edes usko profetian armolahjaan, ei voi tietenkään odottaa muuta kuin ivaa ja pilkkaa tällaisia näkyjä kohtaan. Mutta moni kristittykin saattaa suhtautua epäluuloisesti profeetallisiin sanomiin. Terve epäluulo ja kriittinen ajattelu on tietenkin aina paikallaan.

Paavali kuitenkin opetti: ”Profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on” (1. Tess. 5:20-21). Ateistien suusta sellaiset kommentit eivät toki yllätä, mutta moni kristittykin saattaa olla niin tietämätön Uuden ja Vanhan Liiton erosta, että he viittaavat 5. Moos. 18:20-22:een eli kohtaan missä Jumala määräsi väärien profeettojen tuomitsemisen kuolemaan Mooseksen lain alla. Profetoimiseen tulisi kyllä suhtautua aina Herran pelossa, mutta vääristä profetioista ei ole määrätty kuolemantuomiota Uudessa Liitossa. Toiseksi, koska Trump nosti juutalaiskristilliset arvot kunniaan, kunnioitti julkisesti Jeesuksen Kristuksen nimeä, siunasi Israelia olemalla Yhdysvaltain historian Israel-myönteisin presidentti (”Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat…” – 1. Moos. 12:3), ja koska kristityt ympäri maailmaa rukoilivat hänen uudelleenvalintansa puolesta, niin siinä on jo tarpeeksi monia syitä siihen miksi Jumala olisi antanut Trumpille voiton Hänen oman kunniansa tähden.

Eräs ateisti esimerkiksi pilkkasi YouTube -kanavallani Jumalaa siitä, ettei Hän vastannut kristittyjen lukuisiin rukouksiin Trumpin uudelleenvalinnan puolesta. Hän käytti tätä vahvistuksena sille miksi Jumala olisi kristittyjen keksimä satuhahmo. Tämä on tietysti kovin heikko argumentti ateismin puolesta, mutta siinä on myös osa totuutta. Rehellisyyden ja itsetutkiskelun nimessä on nimittäin kysyttävä, että oliko liberaali ja antikristillinen valtamedia sittenkin oikeassa Trumpin suhteen? Oliko oikeistokristillinen maailma tehnyt hänestä jonkinlaisen epäjumalan ja Bidenin astuminen presidentiksi oli Jumalan merkki siitä, ettei Trump ollutkaan Hänen voideltu ”Daavidinsa” tai ”Kyyroksensa” kuten niin monet kristityt uskoivat? Jumala antoi oman kansansa joutua häpeään, koska he olivat tukeneet väärää hevosta. Olen tällaisesta johtopäätöksestä kuitenkin täysin eri mieltä ja selitän alla miksi uskon näin. Useimmat kristityt ja konservatiivit eivät tukeneet Trumpia siksi, että hän olisi ollut heille jokin epäjumala tai kulttihahmo (Q-liikkeelle hän ehkä olikin tätä).

Tämä ajatus oli peräisin liberaaleilta Trump-vihaajilta, jotka eivät ymmärrä lainkaan mistä konservatiivisissa ja juutalaiskristillisissä arvoissa on lopulta kyse. Kannatimme Trumpia juuri siksi, että hän nimenomaan painotti sitä, ettei ”Amerikassa palvota hallitusta vaan Jumalaa”, ja että oikeutemme eivät tule hallituksilta vaan Jumalalta ja siksi hallitusten tehtävä on suojella Jumalan antamia loukkaamattomia ihmisoikeuksia. Vasemmistolainen sekulaari maailmankuva, joka ei edes tunnusta Jumalan olemassaoloa, tekee hallituksista usein Jumalan, ja siksi kommunistisissa ja ateistisissa hallintomalleissa on sorruttu usein johtajanpalvontaan missä valtion johtaja ottaa Jumalan paikan. Demokraattisesti valitun johtajan innostunut kannatus, ei täytä vielä yksinään henkilökultin tai palvonnan kriteereitä. Vasta siinä vaiheessa kun tämä johtaja alkaa vaatimaan vain Jumalalle kuuluvia tuntomerkkejä ja oikeuksia, hän ylittää tuon rajan.

Se, että kristityt uskovat jonkun ihmisen olevan Jumalan voitelema johtaja, ei ole merkki ihmispalvonnasta, niin kauan kuin emme vain nosta tuota henkilöä palvonnan kohteeksi. Jumala sanoi Jesajan profetiassa, että juutalaiset Babylonin pakkosiirtolaisuudesta vapauttanut Persian Kyyros Suuri oli ”Hänen voideltunsa” (Jes. 45:1). Itse Benjamin Netanjahu vertasi presidentti Trumpia monesti Kyyros Suureen, kun hän tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi joulukuussa 2017 ja määräsi USA:n suurlähetystön siirron sinne puolivuotta myöhemmin (ks. Kuinka Jerusalemin tunnustaminen Israelin pääkaupungiksi Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin taholta täytti juuri juutalaisen Rabbin 800 vuotta vanhan ennustuksen? Miksi julistus annettiin Suomen itsenäisyyden satavuotispäivänä? Entä mitä Jerusalemissa tapahtuu seuraavan puolen vuoden sisällä?). Samoin Raamattukoodissa Trumpin nimi löytyy yhdessä Kyyros Suuren kanssa (samasta yhteydestä missä mainitaan myös korona, vuosi 2020 ja sanat ”tullaan valitsemaan”, ”toinen kerta” ja ”varmasti tullaan lunastamaan”).

Raamattukoodin ohella (video siitä yläpuolisessa linkissä) oma vahva uskoni Trumpin uudelleenvalintaan perustui etenkin marraskuussa 2016 kuolleen Kim Clementin profetioihin vuosilta 2007 – 2015, jotka ovat nousseet hyvin kuuluisaksi YouTuben myötä. Clementin profetioista voidaan erottaa monia jo toteutuneita asioita. Vuonna 2007 hän ennusti, että ”Trump tulee trumpetiksi”, että tulisi olemaan rukoileva presidentti, jota ihmiset kritisoivat ”kuumaveriseksi”, mutta joka ”tuo suojamuurit tälle maalle” ja ”maan talous tulee muuttumaan nopeasti”. Samassa yhteydessä Clement ennusti, että Jumala panisi tämän miehen valtaan kahdeksi virkakaudeksi. Kaikki tästä on jo toteutunutta profetiaa viimeistä osaa lukuunottamatta. Vuonna 2014 Clement tarkensi, että tämä mies astuisi valtaan presidentti Obaman jälkeen, että ennen hänen valtaannousuaan USA pettäisi Israelin antamalla puolet Jerusalemista pois (joka toteutui Obaman ajamassa YK:n resoluutio 2334:ssä, mikä tuomitsi juutalaissiirtokunnat Itä-Jerusalemissa ja Länsirannalla kansainvälisen lain vastaisina), mutta että tuo petos ei tulisi voimaan, koska tämä uusi presidentti peruuttaa Obaman päätöksen ja tunnustaa koko Jerusalemin Israelin lailliseksi pääkaupungiksi (Clement ei mainitse tätä nimenomaisesti, mutta tämä voidaan päätellä profetian asiayhteydestä).

Clementin profetiassa oli monia muitakin mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka ovat toteutuneet jo hyvin selvästi. Hän ennusti mm. kuinka demokraatit yrittäisivät kammeta hänet vallasta virkarikossyytteellä ja mainitsee vieläpä kaksi erillistä virkarikossyytettä. Kun siis Paavali kehotti koettelemaan profetiat, niin Clementin profetiat ovat selvinneet jo melko hyvin tästä tulikokeesta. Häneltä löytyy myös profetia jonka mukaan tulisi aika, jolloin vallassa olisi kaksi presidenttiä samaan aikaan. En voi puolustaa kaikkia Trumpin toista kautta ennustaneita profetioita ja profeettoja, koska tutustuin vain osaan niistä ja mukaan mahtuu varmasti myös monia vääriä profetioita. Jos joku profetia on antanut selväsanaisesti ymmärtää, että Trumpin olisi pitänyt astua valtaan ja vannoa virkavalansa 20. tammikuuta tai jokin muu toteutumaton päivämäärä, niin silloin kyse oli väärästä profetiasta eikä sellaisia tulisi tukea lainkaan. Mutta niissä profetioissa, joita itse olen edistänyt blogissani, on tehty vain neljä nimenomaista väitettä ja ennustusta koskien Trumpin toista kautta:

 1. Että hän tulisi voittamaan vuoden 2020 presidentinvaalit
 2. Että demokraatit ja globalistit yrittäisivät varastaa vaalit ja asettaa oman hävinneen kandidaattinsa virkaan.
 3. Että Trump tulisi voittamaan prosessin kautta, jonka aikana Nancy Pelosin johtamat demokraatit syyttävät häntä jo toistamiseen virkarikoksesta.
 4. Että tulisi olemaan kaksi virkaanastujaista jossa vaalit hävinnyt valepresidentti vihittäisiin virkaansa ensin.

Näitä profetioita ei siis annettu tapahtumien jälkeen jälkiselittelynä, vaan jo marraskuun alkupäivinä. Jos profetiat olivat vääriä, kuten niin moni on jo ehtinyt väittää, niin kuinka esim. Kevin Zadai saattoi tietää Sid Rothin lähetyksessä 70 päivää edellä, että tulisi olemaan toinen virkarikossyyte Trumpia vastaan? Donald Trump oli USA:n historian ensimmäinen presidentti, jota syytettiin kahdesti virkavalansa rikkomisesta ja Amerikan vasemmistomedia oikein hekumoi tällä tiedolla. Tämä virkarikossyyte tuli Trumpin väitetystä syyllisyydestä tammikuun 6. päivän tapahtumiin Capitolilla, jossa sai surmansa 35 -vuotias merivoimien veteraani Ashli Elizabeth Babbitt ja neljä muuta henkilöä, josta kaikki olivat Trumpin kannattajia, myös rynnäkön jälkiseurauksena kuollut Capitolin poliisi Brian Sicknick. Rynnäkkö itsessään oli seurausta siitä, että puolet kansasta koki, että vaalit varastettiin heiltä eikä korkein oikeus tai muut valtaapitävät tahot tehneet mitään vaalipetoksen tutkimiseksi. Toinen esimerkki:  Chris Reed kertoi Sid Rothin lähetyksessä 11. marraskuuta elokuussa saamastaan näystä, jonka mukaan Trump tulisi johtamaan Amerikan toista vallankumousta, jonka loppunäytös huipentuisi Philadelphian kaupunkiin Pennsylvanian osavaltiossa. Reedin näyssä George Washington, Yhdysvaltain ensimmäinen presidentti, laski kätensä presidentti Trumpin päälle ja sanoi hänelle seuraavat sanat: 

Sinä johdat Amerikan toista vallankumousta vapauttaaksesi Amerikan sosialismin otteesta. Koko maa katsoo Pennsylvaniaan jälleen kerran julistaakseen itsenäisyyden sosialismin, radikaalin ideologian ja antikristus-agendan kasvavasta vaikutusvallasta, jotta maa palaisi jälleen sen perustuksilleen pitämään Amerikan todellisesti suurena.

Vaikka profetian kuvailemaa tapahtumaa ei ole vielä esiintynyt, on merkillepantavaa että muutama päivä Reedin haastattelun jälkeen, ”The Kraken” lisänimellä tunnettu asianajaja Sidney Powell esiintyi FOX -uutisten Lou Dobbsin haastattelussa ja sanoi siinä, että kyseessä olisi nyt ”Amerikan toinen vallankumous” ja että Amerikan itsenäisyys ja vapaus olisi lopullisesti mennyttä ellei vaalipetosta paljastettaisi maailmalle ja Trumpia asetettaisi toiselle virkakaudelleen. Tiedämme myös kuinka USA:n demokraattipuolue on alkanut edistää sosialismia ja radikaalia ideologiaa nimeltä kriittinen rotuteoria, jonka mukaan Amerikka olisi perustuksiaan myöten rasistinen yhteiskunta. Tästä syystä vasemmisto on tukenut Amerikan perustajaisiä esittävien historiallisten patsaiden alasrepimistä. Presidentti Trump kritisoi usein julkisesti tätä radikaalia vasemmistolaista ideologiaa, jota Chris Reedin näyssä kutsutaan myös ”antikristus-agendaksi”. Trumpin merkittävin kannanotto kriittistä rotuteoriaa vastaan oli hänen puheensa Mount Rushmorella, josta julkaisin alla olevan vartin pituisen videon:

Kuten ylläoleva sitaatti Chris Reedin näystä osoittaa, myös tämä näky vihjaa vahvasti sen puoleen, että Trump tulisi voittamaan vaalit melko epätavallisen tapahtuketjun myötä, jonka loppunäytös käydään Philadelphian kapungissa, samalla tapaa kuin tuo kaupunki oli keskusnäyttämö Amerikan ensimmäisessä vallankumouksessa. Yhdysvaltain itsenäisyysjulistus allekirjoitettiin Philadelphiassa vuonna 1776 ja se oli myös USA:n pääkaupunki vuosina 1790 – 1800, kun George Washington oli presidenttinä. Tästä syystä Washington sanoi Chris Reedin näyssä: ”Koko maa katsoo Pennsylvaniaan jälleen kerran julistaakseen itsenäisyyden…” Mutta mistä Trumpin tulisi julistaa itsenäisyys, ellei Biden ja hänen myötään tämä radikaali antikristus-agenda olisi saanut jo otettaan Yhdysvalloista? Kerroin kyllä Reedin näystä ja muista vastaavista jo marraskuussa, mutta profetioiden ymmärtäminen on usein palapeliä, jonka kokonaiskuva alkaa tulla yhä selvemmäksi ajan myötä. Sama koskee myös Raamatun profetioita ja tätä tarkoittaa Danielin kirjan ilmaisu: ”Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy.” (Dan. 12:4)

Chris Reediltä löytyy monia muitakin ihmeellisiä kertomuksia. Eräs Facebook-ystäväni lähetti tämän videon missä Chris kertoo unistaan, joiden tuli esittää toisten henkilöiden näkemiä unia missä Reed itse oli mukana. Hän kysyy seurankunnaltaan onko joukossa ketään joka olisi nähnyt samankaltaisen unen. Joukosta astuu esiin mies, joka kuvaa lähes täsmälleen samankaltaista untaan missä Reed oli mukana, ja heidän heräämisajankohtansakin oli minuutilleen sama. Reediä kuunnellessa on vaikea kuvitella, että kyseessä olisi jonkinlainen huijari, mutta tietysti sekin mahdollisuus tulee ottaa aina huomioon ennenkuin lähdemme seuraamaan sokeasti ketään ihmistä ja hänen väitteitään yliluonnollisista armolahjoistaan. Jumala kuitenkin vahvistaa myös todellisten valittujensa armoituksen ihmeiden ja merkkien kautta. Pyydän siis anteeksi omasta vajavaisesta inhimillisestä ymmärryksestäni johdettua marraskuista toteamustani, jonka mukaan Bidenin ei olisi pitänyt astua koskaan virkaansa. En pyydä anteeksi mitään nimenomaista profetiaa, joka olisi esittänyt jotain tällaista, koska sellaisia profetioita en blogissani ole edistänyt (voit kyllä yrittää etsiä niitä jos olet tästä toista mieltä).

Mitä ennustinkaan tapahtuvan 31. maaliskuuta?

Sitten muutama sana aikakausista ja määrähetkistä. Niistä ei tarvitse kirjoittaa sen enempää, koska tiedätte hyvin, että Trump palaa kuin varas yöllä… eikun… sori, sekoitin aiheen nyt erääseen raamatunkohtaan (väsymys alkaa kai painaa kun kirjoitan tätä yöaikaan). Olen esittänyt myös muutaman virheellisen ennustuksen siitä milloin Trumpin olisi pitänyt palata presidentiksi. Tammikuun aikana kerroin joissakin Facebookin postauksissani ja kommenteissa, että Trump palaisi presidentiksi viimeistään keväällä tai kesään mennessä. Tämä jälleen oli vajavaisesta inhimillisestä ymmärryksestäni johdettua päättelyä. En perustanut sitä mihinkään profetiaan, joka olisi nimenomaisesti todennut, että Trumpin tulisi palata presidentiksi keväällä. Tämä päättely perustui lähinnä kahteen asiaan: (1) Kevin Zadai sanoi Sid Rothin marraskuisessa lähetyksessä, että Trump tulisi voittamaan prosessin kautta, joka kestäisi ainakin kevääseen asti. (2) Jumala toimii historiassa usein juutalaisen kalenterin puitteissa ja siksi pidin heprealaisen kalenterin ensimmäistä nisán-kuuta (maalis-huhtikuu) ja etenkin tuon kuun pesah-juhlaa eli juutalaista pääsiäistä hyvin merkittävänä ajankohtana.

Mainitsin 8-päiväisen pesahin 4. päivälle osuvan päivämäärän 31. maaliskuuta tässä tammikuisessa videossani, koska tuo päivä oli myös 70 päivää Bidenin virkaanastumisesta. Videosta selviää miksi luku 7 ja 70 on merkittävä juuri tässä yhteydessä. En itseasiassa esittänyt mitään ennustusta siitä mitä tuona päivänä olisi pitänyt tapahtua. Mutta juuri tuona kyseisenä päivänä – 31. maaliskuuta – Arizonan senaatin vaalitoimikunta palkkasi neljä firmaa tekemään täydellisen uudelleenlaskennan Maricopan piirikunnan 2,1 miljoonasta äänestyslipusta ja tarkistaman myös piirikunnan sähköiset vaalikoneet. Tämä laskenta käynnistyi 22. huhtikuuta ja ääntenlaskijat ilmoittivat äskettäin, että miljoona ääntä olisi jo laskettu käsin uudelleen ja auditioinnin eli uudelleenlaskennan pitäisi valmistua kesäkuun loppuun mennessä. Trumpin kannattajien keskuudessa Arizonan osavaltion uskotaan olevan ensimmäinen domino, jonka perässä tulisi kaatumaan joukko muita. Jos Maricopan piirikunnan auditoinnin lopputulos osoittaa laajamittaisen petoksen olemassaolon, ja että Trump voitti Arizonan osavaltion, niin tällöin vain kahden muun vaa’ankieliosavaltion (kuten Georgian ja Pennsylvanian) tulisi seurata perässä, jotta Trump voitaisiin julistaa vaalien lailliseksi voittajaksi (näillä esimerkeillä Bidenin nykyiset 306 valitsijamiesääntä putoaisivat 259:ään ja Trumpin 232 valitsijamiesääntä kohoaisivat 279:ään, kun 270 vaadittiin voittoon).

Samassa videossani on lainattu Hank Kunnemania, joka profetoi joulukuun ensimmäinen päivä, ettei kristittyjen tulisi katsoa vaalikalenteripäivämääriin, eikä edes virkaanastujaispäivään, ajankohtana, jolloin Jumalan tulisi toteuttaa lupauksensa Trumpin voitosta, koska Jumala toimii oman kalenterinsa ja aikataulunsa puitteissa. Tämän vuoden helmikuussa Kunneman profetoi myös seuraavaa:

Sillä olen valinnut tapahtuman ja tämä Pesahin aika (27.3 – 4.4) tulee olemaan erityinen. Tämä pesahin aika tulee olemaan eräs, joka tuo pelastuksen. Tämä pesahin aika tulee olemaan eräs, jolloin näytän voimani ja mahtini kansakunnalle ja kaikille maan kansakunnille. Tänä pesahin aikana näytän maailmalle, että he eivät ole johdossa. Tulen näyttämään tälle kansalle, että Minä olen Herra Jumala, joka olen asettanut jalkani ja käteni jopa sen talon ylle, jota te kutsutte vieläkin valkoiseksi, sillä en ole hylännyt tätä kansaa. Ja olen valinnut Minun tapahtumani tuomaan peruutuksen. Olen valinnut Minun tapahtumani tuomaan jumalallisen nimityksen, joka on Minun oikeuteni, Minun vanhurskauteni, Minun vapauteni ja Minun tuomioni, joka tuo totuuden valoon, sanoo elävä Jumala… Sinun tulisi katsoa kaikkia seitsemiä. Mikä on tämän tarkoitus? Jumala sanoo, teen sen merkkinä. Ja kun näet tämän, se merkitsee että Minun työni ja aikani on käsillä toteuttaakseni sen minkä olen luvannut; että tämä kansa tehtäisiin suureksi jälleen. Niinpä Jumala sanoo, että aika on tulossa, sillä Minä olen se joka avaa ovet, jota yksikään ihminen ei voi sulkea.

Muistutan vielä kerran: Arizonan 2,1 äänen täydellisestä uudelleenlaskennasta päätettiin juutalaisen pesahin aikaan 31. maaliskuuta, joka oli myös 70 päivää Bidenin virkaanastujaisista. Hank Kunneman esitti tämän profetian 21. helmikuuta ja video sitä on julkaistu 2. päivä maaliskuuta. Itse esitin saman päivämäärän 25. tammikuuta julkaistussa videossani. Esitin tuon päivämäärän pelkästään siitä ymmärryksestä käsin, että Jumala toimii historiassa usein juutalaisen kalenterin ja luvun 7 puitteissa (olen kutsunut tätä monissa aiemmissa teksteissäni ”Jumalan sapattikalenteriksi”). Lopuksi on syytä palata Kim Clementiin, jonka profetioihin perustin alkujaan uskoni Trumpin toiseen virkakauteen. Clementiltä löytyy nimittäin mielenkiintoinen profetia vuodenajoista ja se näyttäisi liittyvän tähän Jumalan valitsemaan presidenttiin, josta Clement puhuu jo monissa muissa profetoissaan. Suomennan alle profetian tärkeimmät kohdat:

Tulen vapauttamaan sen, joka on pidätetty teiltä ja saamaan riemuvoiton [triumph, josta myös nimi Trump on johdettu] kuulumaan teidän suustanne, sanoo Herra… Kesä tavoittaa kevään ja syksyn. Minä tulen olemaan välittäjä, sanoo kesä. Minä tulen paljastamaan. Tulen puolustamaan. Aurinkoni tulee paistamaan. Mutta silti maan alla on raivo: purkaukset. Kesä sanoo, miksi valitsevat he minut? Miksi tornadot ja hurrikaanit valitsevat minut? Minä olen kesä, minä tuon hymyjä, minä tuon auringonpaistetta, minä tuon lämpöä. Silti on tulossa myrskyinen esitys. Seison suojellakseni kevättä, mutta syksy, sinä kapinoit.

Vai olisiko se mahdollisesti, että Jumalan Henki saattaa monien kaatumisen syksyllä [will cause many to fall in fall]. Sitten on maa, joka toivoisi tärisevän. Ravista maan kansojen tähden. Seiso odottamassa. Hän on hiljaa. Hän ei ole palaamassa. Tämä Jumala on liian hiljaa. Mutta Minun armoni kestää iankaiken. Kuitenkin, on tulossa suuren pahuuden paljastuminen ja tulen aloittamaan sen ylhäältä. Olen ravistanut demokraatteja, mutta tulen ravistamaan republikaaneja jopa vielä enemmän. Mutta muistakaa, kun nämä väristykset ja kun nämä myrskyisät hetket tapahtuvat, kesä sanoo, tulen ottamaan sen, niin että syksy voisi tehdä työnsä Amerikassa… Kesä, ota se, sillä näin sanoo Herra, saan kansani menestymään ja syksyn aikana tulee olemaan monia, jotka kaatuvat ja monia jotka nousevat tuhkasta. Maa seisoo valmistautuneena.

Tulen ottamaan sen sillä kesä tulee tuomaan mukanaan paljon lämpötiloissa. Erikoinen heinäkuu. Erikoinen heinäkuu. Hypnoottinen marraskuu. Ja voi joulua, kun talvi tulee sanomaan, ”Entä minä?” Minä tulen tekemään heidät onnelliseksi. Sillä Jumala sanoo, olen valinnut jokaisen vuodenajan ilmentämään jotain. Minun tahtoni tullaan tekemään. Ja se tulee toteen, että tuon merkin toisensa jälkeen, ja syksyllä se joka tulee alas, on se, jonka järkkyminen oli jo mahdollistettu. Tulen rakentamaan ja vapauttamaan resurssit ja syksyllä tulen näyttämään teille kenet olen valinnut opastamaan tätä kansaa ja rukoilemaan sen puolesta. Tulette iloitsemaan sillä se on Minun mieheni. Se on Minun valittu Daavidini, sanoo Herra.

Kim Clement, 14. kesäkuuta 2014.

Johtopäätös

Kuten profetian loppu osoittaa, kyse on jälleen tuosta ”Daavidista”, jonka Jumala on valinnut johtamaan kansaa tänä aikana. Profetian mukaan Jumala tulisi näyttämään tämän monille syksyllä ja saamaan aikaan monien kaatumisen myös syksyllä. Onko Biden sitten yksi noista, joiden on määrä kaatua sykyllä, se jää nähtäväksi. Aiempaan kevään ajankohtaan liittyen on tähdennettävä vielä, että Kevin Zadai ei sanonut marraskuisessa Sid Rothin lähetyksessä, että Trumpin tulisi palata presidentiksi keväällä. Hän sanoi vain, että Trump tulisi voittamaan prosessin kautta eikä hän välitä vaikka se veisi kevääseen asti, koska hän tiesi että Trump palaisi presidentiksi joka tapauksessa. Zadaihan ennusti myös, että Nancy Pelosi panisi toimeen toisen virkarikossyytteen tämän prosessin aikana, joka toteutui jo tammi-helmikuussa, ja jonka lopputuloksena Trump vapautettiin syytteistä. On myös epäselvää, että viittaako Clementin profetiassa mainitut kesän purkaukset, hurrikaanit ja maanjäristykset kirjaimellisiin luonnonnettomuuksiin vai poliittisen systeemin järkkymiseen, kun Jumala paljastaa laajan petoksen esiintyneen monissa osavaltioissa.

Profetia näyttäisi viittaavan joka tapauksessa siihen, että kesän aikana pitäisi paljastua monia järisyttäviä asioita vuoden 2020 vaaleihin liittyen, ja tämä saisi aikaan monien kaatumisen syksyllä. Kohdassa ”Seiso odottamassa. Hän on hiljaa. Hän ei ole palaamassa. Tämä Jumala on liian hiljaa.” ei puhuttu Jeesuksen paluusta seurakunnalleen. Se näyttäisi viittaavan siihen kuinka moni kristitty menettää uskonsa Trumpin paluuta ja toista kautta koskeviin Jumalan lupauksiin tämän prosessin aikana. Mutta teen jälleen kerran lupauksen. Jos kaikki nämä profetiat osoittautuvat menneen mönkään, Arizonan ja muiden ratkaisevien osavaltioiden uudelleenlaskennoissa ei tule esiin mitään laajamittaista vaalipetosta, eikä syksyyn mennessä ole paljastunut mitään sellaista, joka puoltaisi Trumpin ja hänen tukijoidensa väitteitä vaalien varastamisesta, joka voisi oikeuttaa Trumpin paluun Valkoiseen Taloon ennen vuotta 2025 (jolloin Bidenin ensimmäinen kausi virallisesti päättyy), niin tulen pyytämään anteeksi vääriä profetioita ja niiden edistämistä samalla tapaa kuin pyysin jo anteeksi omia vääriä johtopäätöksiäni muutamista Trump-profetioista.

Sillä välin neuvon seuraamaan Arizonan ja muiden osavaltioiden uudelleenlaskentaa koskevaa uutisointia sellaisista englanninkielisistä uutislähteistä The Gateway Pundit ja The Epoch Times tai sellaisilta YouTube-kanavilta kuin Out of The Darkness, One nation Under God, Doug TenNapel, Neil Johnson, Behizy, ym. Valtamedian uutisointi on nimittäin tähänkin liittyen hyvin harhaanjohtavaa ja agenda-vetoista. Vaikka en seuraa juurikaan suomalaista UMV-lehteä, Jonathan Widellillä on siellä aiheeseen liittyen hyvin asiantuntevia ja seikkaperäisiä raportteja suomenkielellä.

Tammikuinen videoni, jossa ennustin oikein mm. päivämäärän 31. maaliskuuta merkittävyyden.
Advertisement

6 vastausta artikkeliin “Anteeksipyyntöni ja selvennykseni Donald Trumpin uudelleenvalintaa koskeviin kirjoituksiini/videoihini. Minkä suhteen olin väärässä, missä oikeassa, ja miksi asia ei ole vielä loppuunkäsitelty?

 1. Hieonoa aiheen yhteenvetoa, minusta vain tuntuu ettei anteeksipyyntö riitä, jos Trump ei osoittaudu lailliseksi vaaleilla valituksi presidentiksi. Mutta, mutta, itsekin olen tässä profetiaprosessissa ollut mukana alkaen jo ennen vaaleja ja olen sanonut julkisesti, että Pyhä Henki sisimmässäni huutaa Trumpin saavan toisen kauden. Yhtään en kadu tätä ja edelleen sisimmässäni on tämä sama hPyhän Hengen huuto. Kaikennäköistä profetiaa ja ”tietoa” on asian tiimoilta ilmennyt ja twitterissäni olen näitä tuonut esiin, eikä ihan kaikkissa kaikki yksityiskohdat tai painotuksen varmastikaan ole olleet Jumalan Sanaa eli täysin kohdallaan, muutta katson, että valtamedian valehtelun ja propagandan vuoksi on oikeutettua tuoda esiin asioita, joihin liittyy epävarmuuksia, toiveita ja jopa vääriä tilannearvioita. ”Niin he ollessansa koolla kysyivät häneltä sanoen: ”Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan?” ”Jeesus vastasi ja sanoi heille: ”Hajottakaa maahan tämä temppeli, niin minä pystytän sen kolmessa päivässä”.” Kysyisin kin tekivätkö opetuslapset virheen uskoessaan mm. Jeesuksen Israelin Messiaana? Profetia on aina vaikea ymmärtää tarkalleen muuten kuin vasta jälkikäteen ja inhimillinen spekulaatio saattaa olla ihmisten rehellistä hapuilua kohti totuutta, kuitenkin eivätkö juuri niiden, jotka uskoivat sumeilematta valtamedia pilkkaa ja propagandaa Trumpia vastaan ja olivat haluttomia näkemään vaalipetosta ja vielä haluttomampia sen tutkimista edistämään, eikö juuri heidän tulisi pyytää anteeksi, sillä vaaleissahan on jo ennen tutkimusten virallista päätöstä selvästi nähtävissä pöyristyttäviä asioita. Lähdin julkisesti tähän omaan ”tehtävääni” monien vakuuttavien profetioiden (Kim Klements ym.) joihin koin ja koen Pyhän Hengen edelleen vahvasti yhtyvän, niin että tuo huuto ei edes taida olla minun huutoni, vaan kokonaan Hänen, huolimatta siitä, että kaikki julkinen kouhkaaminen on ollut tällaiselle aralle ja aika hiljaiselle aiemmin vaikeaa. Askelmerkit ovat monasti seonneet ajan kuluessa ja lyhyitä ”mitä nyt?” hetkiäkin on ollut muutama, mutta hyvin lyhyitä. Koen Herran antavan uutta tietoa asian edistymisestä lähes päivittäin, eikä Hän ole jättänyt minua ”puurtamaan” oman uskoni tai uskomuksieni varassa. ”Seitsemännellä kerralla palvelija sanoi: ”Katso, pieni pilvi, miehen kämmenen kokoinen, nousee merestä”. Niin Elia sanoi: ”Nouse ja sano Ahabille: ’Valjasta ja lähde alas, ettei sade sinua pidättäisi'”. Jatkan minäkin siis palvelutehtävääni johon lähdinkin jo sillä mentaliteetilla, että se on tehtävä ja riski otettava, jos uskostani on siis mihinkään. Muistan kyllä nopeampiakin suuriakin voittoja uskonkoetuksissa, mutta yhteistä niille on jonkinlainen iloinen pyhä huolettomuus ja asioiden jättäminen Hänen käsiinsä. Kertaakaan Hän ei ole kuitenkaan minua nuhdellut tähän Trumpin uudelleen valinta asiaan ryhtyessäni, vaikka vilpittömästi olen sen asian Hänen eteensä tuonut. Katsokaa Raamatun esimerkkejä uskosta, kuinka uskominen on aina itsensä riskialttiiksi asettamista, monasti, jos oikein tarkasti miettii niitä todellisia tilanteita, on sen täytynyt näyttää täydeltä hullutukselta. Lopuksi laittaisin siis neljä Raamatun jaetta, joissa kehutaan uskoa hullutukseen kun se on Jumalasta. Raamatun mukaan kannattaa ”kokeilla” olla Jumalan hullu 😉
  1. Kor. 1:18

  Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.
  1. Kor. 1:23

  me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus,
  1. Kor. 2:14

  Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.
  1. Kor. 3:19

  Sillä tämän maailman viisaus on hullutus Jumalan silmissä. Sillä kirjoitettu on: ”Hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa”;

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos taas kommentistasi Jukka. Niitä on aina miellyttävä lukea. En taida nyt jaksaa sen pidemmästä vastata kuin sanon vain, että samalla aaltopituudella ollaan tämän aiheen suhteen. Alla eräs, joka ei tainnut olla ihan samoilla aaltopituuksilla.

   Tykkää

 2. jos kirjoittajalla olisi edes pienikin ymmärrys siitä mitä yhdysvaltain lait sanovat tilanteesta jos valittu presidentti syrjäytetään / kuolee jne, niin tästä ei kannattaisi edes kirjoittaa. seuraamisjärjestyksessä nimittäin ei missään ole mainintaa edellisestä presidentistä. eli edellinen presidentti ei missään olosuhteissa voi palata virkaansa paitsi voittamalla uudet vaalit jos hän on vaalikelpoinen. kongressi on vahvistanut vaalituloksen, joten vaikka salaliittoihin uskovat muuta väittävät, ei maan lait siis mitenkään mahdollista vaalituloksen muuttamista. se olisi ainoastaan teoriassa mahdollista jos lakeja muutettaisiin ja siihen ei ole nykyisellä dem/rep paikkajaolla mitään mahdollisuutta. game is over. ehdotan, että säästät itsesi odottamiselta syksyyn ja toteat jo nyt, että ihan kaikkea hölönpölöä ei kannata uskoa ja toteat, että väärässä olin. ja pahasti. se on helpoin tie eteenpäin.

  Tykkää

  1. Tiedän kyllä hyvin USAn lait koskien USAn presidentin murhaa/syrjäyttämistä. Tästähän on jo nähty lukuisia historiallisia ennakkotapauksia, mm John F Kennedyn tapauksessa. USAn historiassa ei ole kuitenkaan ainoatakaan ennakkotapausta tilanteesta missä vaalit olisi sertifioitu useissa osavaltioissa hävinneelle kandidaatille. Eli jos avartaisit hiemankin mieltäsi ja ajattelisit, että väitteet vaalipetoksesta olisivat edes teoriassa oikeassa ja tämä osoitettaisiin toteen nyt meneillään olevassa Arizonan uudelleenlaskannessa ja muissa auditoinneissa, joita jo on jo vahvistettu moniin osavaltioihin, mm Georgiaan, niin teoriassa se johtaisi perustuslailliseen kriisiin ja vuoden 2020 vaalituloksen mitätöintiin. Kommenttisi on siis pelkkä olkinukke enkä tiedä luetko tahallasi kirjoituksiani kieroon. Odotan ajatuksella esitettyjä vastaväitteitä enkä älyllisesti laiskojen termien kuten ”salaliittoteoria” viljelyä.

   Tykkää

   1. lähdetään avartamaan sitten mieltä – jos jostain syystä, mitä reaalitodellisuudessa ei ole – vaalit todettaisiin vilpillisiksi, niin ainoa mahdollisuus silloin olisi järjestää uudet vaalit. täytyy muistaa, että presidentin vaalit eivät olleet ainoat vaalit, vaan samalla äänestyslipulla valittiin myös kongressin, edustajanhuoneen sekä muita edustajia. eli tässä tapauksessa jäisi vahva ja perusteltu epäily siitä, että myös muutkin samoissa vaaleissa valitut voivat olla vääryydellä valittu, joten ainoa keino ratkaista asia on uudet vaalit, ei julistaa hävinnyt voittajaksi.

    kuitenkin tätä mahdollisuutta ei ole yhdysvaltain perustuslaissa. esittämäsi vertailu presidentin murhan kaltaiseen tilanteeseen tässä yhteydessä on epärelevantti ja ei sovellu esittämääsi asiayhteyteen mitenkään, mutta ei takerruta siihen. perustuslakia voidaan toki muuttaa ja siihen tehdä lisäyksiä, mutta se vaatii poliittisen prosessin ja tällä hetkellä sitä ei ole. arizonan uudelleenlaskenta, (onkohan jo kolmas?), ei voi muuttaa vaalien lopputulosta. se ei ole sen laskennan mukaan edes mahdollista. pensylvanian osalta samoin jos siellä niin aiottaisiin tehdä. kuitenkin nyt puhutaan joka tapauksessa vain yhdestä osavaltiosta viidestäkymmenestä ja joka kerta kun arizonassakin on äänet laskettu uudestaan, ei todellisuus ole muuttunut. trump hävisi. piste.

    teidän denialistien suurin haaste on siinä, että te ette pysty myöntämään mitään mikä ei sovi teidän vääristyneeseen reaalimaailmankuvaan. teillä ei ole faktoja, on vain tunne jostakin. tunne on tietysti tärkeä, mutta reaalimaailma, missä oikeat ihmiset elävät, ei pohjaudu tuntemuksiin vaan faktoihin. fakta on tässä asiassa yksinkertaisesti se, että joe biden voitti vaalit ja trump hävisi. sitä ei tarvitse edes teoriassa miettiä kuten esitit. se fakta ei muutu myöskään profetioilla, tuntemuksilla tai leimaamalla ja dissaamalla meitä muita, jotka eivät ole pelkästään eri mieltä tästä asiasta kanssasi. voit toki uskoa omaan tuntemukseesi ja jakaa sitä samanmielisten kanssa, en kuitenkaan vaan ymmärrä mihin se johtaa ja mitä hyötyä siitä on.

    Tykkää

   2. En ole mielestäni leimannut tai dissanut sinua millään tavalla. Itse sorrut siihen Trumpin tukijoiden tai vaalipetokseen uskovien suhteen leimaamalla heidät hyvin loukkaavilla termeillä kuten ”denialistit”, termi jolla useimmiten viitataan holokaustin kieltäjiin. Arvostan toki, että kykenet avartamaan mieltäsi edes teorian tasolla, joten siitä pisteet sinulle.

    Mainitsin JFKn tässä yhteydessä vain sen tähden, että puhuit edellisessä kommentissasi tilanteesta missä ”valittu presidentti syrjäytetään/kuolee jne”. Se ei siis ollut lainkaan epärelevantti viittaus kommenttisi asiayhteyteen liittyen. Tällöin virkaan astuisi seuraamisjärjestyksessä istuvan presidentin varapresidentti ja olin kyllä tästä täysin tietoinen. Jos Biden salamurhattaisiin, silloin Kamala Harris tulisi valita perustuslaillisesti hänen seuraajakseen.

    Mutta koko kommenttisi lähtökohta perustuu väärään premissiin siitä, että Trump hävisi vaalit. Kirjoitit: ”Jos vaalit todettaisiin vilpillisiksi… ainoa keino ratkaista asia on uudet vaalit, ei julistaa hävinnyt voittajaksi.” Kommenttisi on itsensä kumoava ja sisäisesti ristriitainen. Jos vaalit todettaisiin nimittäin vilpilliseksi ja Bidenille menneiden laittomien äänien määrä voitaisiin tarkasti laskea ja määritellä, niin silloin Trump ei olisi vaalien hävinnyt vaan voittanut osapuoli.

    Tiedät jo varmaan, ettei USA:n vaaleja ratkaista kansaäänten perusteella ja tästä syystä vaikka Hillary Clinton sai enemmän ääniä kansakunnan laajuisesti vuoden 2016 vaaleissa, hän hävisi vaalit perustuslaillisesti, koska Yhdysvaltain vaalit ratkaisee se kumpi voittaa ensiksi riittävästi osavaltioita saadakseen taakseen 270 valitsijamiestä. Systeemi on tehty tasapainottamaan pienten ja suurten osavaltioiden ääniä, niin ettei vaalitulosta ratkaise vain suuren väestökeskittymien suuret osavaltiot, joissa on myös väestöllisesti enemmän demokraattien kannattajia kuin Keski-Amerikan pienemmissä osavaltioissa. Yhdysvallat on tasavalta eikä demokratia.

    Kun äänet sertifioitiin eli vahvistettiin eri osavaltioissa 14. joulukuuta 2020, Biden sai puolelleen 306 valitsijamiestä ja Trump 232. Mutta jos esimerkiksi Arizonan, Georgian tai Pensylvanian kaltaiset vaa’ankieliosavaltiot olisi vahvistettu Bidenin sijasta Trumpille, tällöin Trump olisi saanut 279 valitsijamiestä ja Biden 259, eli Trump olisi ollut vaalien laillinen voittaja, joka olisi vannonut virkavalansa 20. tammikuuta 2021 Joe Bidenin sijasta. Sanoit, että ”Arizonan uudelleenlaskenta, (onkohan jo kolmas?), ei voi muuttaa vaalien lopputulosta.” Sellaista en kuitenkaan missään väittänytkään.

    Kirjoitin: ”Jos Maricopan piirikunnan auditoinnin lopputulos osoittaa laajamittaisen petoksen olemassaolon, ja että Trump voitti Arizonan osavaltion, niin tällöin vain kahden muun vaa’ankieliosavaltion (kuten Georgian ja Pennsylvanian) tulisi seurata perässä, jotta Trump voitaisiin julistaa vaalien lailliseksi voittajaksi.” Tämä on yksikertaisesti perustuslaillinen fakta vaikka USA:n historiassa ei olisikaan ennakkotapausta tilanteesta missä äänet todetaan sertifioidun väärälle kandidaatille kuukausia myöhemmin. Jos esim. Arizonan, Georgian ja Pennsylvanian auditointien lopputuloksena havaitaan todisteita laajamittaisesta vilpistä, ja että Trump oli näiden vaa’ankieliosavaltioiden laillinen voittaja, niin tällöinhän se merkitsee sitä, että joulukuun 14. päivän sertifiointi oli laiton, koska äänet sertifioitiin hävinneelle kandidaatille (Joe Bidenille).

    Mitä tulee sitten kritiikkiisi siitä, että tämä on jo kolmas uudelleenlaskenta Arizonasta, niin seuraat vain valtamedian agendavetoista narratiivia, koska tämä on itseasiassa ensimmäinen täydellinen uudelleenlaskenta jossa Maricopan piirikunnan 2,1 miljoonaa ääntä lasketaan käsin ja myös vaalikoneiden kyberturvallisuus tarkistetaan. Kahdessa aiemmassa auditissa vain 8000 ääntä laskettiin käsin ja siitä vastasi juuri ne viranomaistahot, joita alunalkaenkin epäiltiin rikoskumppanuudesta vaalivilppiin ja sen peittelyyn.

    Lopuksi toteat näin: ”teidän denialistien suurin haaste on siinä, että ette pysty myöntämään mitään mikä ei sovi teidän vääristyneeseen reaalimaailmankuvaan. teillä ei ole faktoja, on vain tunne jostakin. tunne on tietysti tärkeä, mutta reaalimaailma, missä oikeat ihmiset elävät, ei pohjaudu tuntemuksiin vaan faktoihin.”

    Ironia on tietenkin siinä, että voisit kuvailla tällä yhtä hyvin itseäsi ja muita kaltaisiasi. Missä on itsekritiikkinne esim. sen suhteen, että Hillary Clintonin piti voittaa vaalit yli 99% todennäköisyydellä kuten valtamediassa vakuutettiin ennen 2016 vuoden vaaleja. Missä on itsekritiikkinne sen suhteen, että media olisi lähes kaikissa ennustuksissaan väärässä Trumpin ensimmäisen neljän vuoden suhteen? Hänen aikaansaamiaan Lähi-Idän rauhansopimuksiakin yritettiin selitellä pois ja vähätellä niiden merkitystä. Jos media olisi elänyt todellisuudessa itse rakentamansa satumaailman sijasta, niin maailmaan olisi pitänyt tulla ydinsota ja USA:n talous olisi pitänyt lähteä laskuun sen nousun sijasta.

    Kirjoitin äskettäin Facebookissa: ”Eli mielenkiinnolla jäämme odottamaan Arizonan uudelleenlaskennan tulosta. Jos mitään todisteita petoksesta ei löydy, silloin monien Trumpin kannattajien kannattaa mennä todellakin itseensä eikä uppoutua yhä syvemmälle salaliittojen maailmaan. Tämä on nimittäin uudelleenlaskenta, jonka Trumpin kannattajat itse ovat nostaneet jalustalle ja puolustaneet sen rehellisyyttä ja luotettavuutta valtamedian mustamaalausyrityksiltä.”

    Kertooko tämä sinusta minun kaltaisten ihmisten haluttomuudesta myöntää epämiellyttäviä faktoja vai avoimuudesta ja valmiudesta kohdata rehellisesti omat uskomuksemme jos todellisuus ei pidä yhtä niiden kanssa? Vastaus on tietenkin jälkimmäinen. Mutta entä sitten itsesi suhteen. Oletko misssän tilanteessa valmis myöntämään sitä, että olisitkin kaiken jälkeen väärässä? Vai oletko jo lyönyt maailmakuvasi täysin lukkoon, ettei siihen voi vaikuttaa enää yksikään järkipäräinen argumentti tai peruste. Et esimerkiksi kritisoinut millään tapaa tässä artikkelissani esitettyjä profeetallisia todellisuuksia, koska et ole perehtynyt niihin koskaan avoimella mielellä. Oletko tutustunut esim. koskaan artikkelissani mainittuun juutalaisten rabbien löytämään raamattukoodiin avoimella mielellä?

    Oletko tutustunut koskaan Raamatun profetioihin ja siihen kuinka ne todistavat Jumalan ohjailevan historiaa Hänen Sanansa mukaisesti? Kykenetkö edes kohtaamaan sellaista todellisuutta, joka on sinun rajoittuneen todellisuuskäsityksesi ulkopuolella? Vai onko sen valo niin kirkas, että se on kuin astuisit sysipimeästä huoneesta keskipäivän auringonpaisteeseen etkä sen tähden pysty edes katsomaan siihen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s