Anteeksipyyntöni siitä, että olin väärässä.

Kirjoitan tämän päivityksen vain osoitukseksi siitä, että kykenen olemaan rehellinen itselleni ja muille. Olen julkaissut blogissani tähän asti 428 postausta ja reilu 829 tuhatta sanaa (yli Raamatun verran). Reilu 20 postauksistani ja ainakin viisi pidempää YouTube videoeditointiani on koskenut USA:n vuoden 2020 vaalipetosta ja profetioita siitä, että Trump palaisi valtaan kun Bidenin laiton vaalivoitto olisi kumottu. Pyysin anteeksi väärässäoloani jo kesäkuussa 2021, mutta sanoin uskovani, että Trumpin paluu valtaan venyisi vain myöhempään ajankohtaan. En esittänyt tuolle ajankohdalle koskaan mitään aikatauluja tai takarajoja, mutta myönnän edistäneeni blogissani Manuel Johnsonin väitettyä aikamatkaa tulevaisuuteen tai profeetallista tulevaisuus-näkyä kesältä 2020, jonka mukaan Trumpin olisi pitänyt olla presidenttinä vuoteen 2022 mennessä.

Näin ei käynyt ja henkilökohtaisesti olen jo menettänyt uskoni ja kiinnostukseni profetioihin Trumpin paluusta. Jos tuollainen ihme kävisikin vielä toteen, sitten tulen perumaan sanani ja pyytämään anteeksi anteeksipyyntöäni. Mutta niin kauan kun venytän maalitolppia edellisten maalitolppien umpeuduttua, saan näyttämään itseni vain itsepetoksessa elävältä todellisuuden denialistilta. Olenko ollut sitten tähän asti itselleni epärehellinen todellisuuden denialisti? En mielestäni. Olenko johtanut ihmisiä tietoisesti harhaan? En todellakaan. Koenko tulleeni petetyksi tai pettäneeni tiedostamattani muita? Vastaukseni on tuohonkin kielteinen. Petetyksi tuleminen edellyttää nimittäin sokeaa uskoa johonkin, joka ei ole totta. Tunne siitä, että on tullut petetyksi, edellyttää sen tiedostamista että minulle on valehdeltu. Olenko itse valehdellut jostain? En ainakaan tietoisesti.

Olenko tietämättäni levittänyt jostain asiasta väärää, harhaanjohtavaa tai yksipuolista informaatiota? Hyvin mahdollista, kuten jokainen meistä on tehnyt jossain yhteydessä. Kukaan meistä ei kykene olemaan kaikessa täydellisen objektiivinen, puolueeton tai totuudenmukainen ja jokainen meistä on riippuvainen siitä tiedosta mitä meille tarjotaan joko valtamediasta tai vaihtoehtomedioista. Jokaisella meistä on eri asioiden suhteen sokeita pisteitä ja olemassaoleva maailmankuvamme vaikuttaa hyvin paljon siihen miten itse kukin meistä tulkitsee todellisuutta. Se joka ei tätä myönnä, on minun silmissäni itsellensä epärehellinen joko tietoisesti tai tietämättään. En ole käyttänyt blogissani juuri koskaan absoluuttista terminologiaa siitä miten olen uskonut asioiden etenevän. Myös Manuel Johnsonin näkyä käsitelleessä pitkässä blogiartikkelissani, otsikkoni sanoi että ”Viimeaikaiset tapahtumat saattavat enteillä Manuel Johnsonin näyn toteutumista, jonka mukaan Trump palaisi tänävuonna presidentiksi.”

Useimmat otsikkoni ovat esitetty kysymysten muodossa: ”Tapahtuuko näin? Voisiko käydä näin?” Sitten esitän perusteeni siihen miksi uskon, että näin voisi käydä. Entä olivatko Trumpin paluulle esittämäni perusteeni sitten vääriä? Kukaan ei ole voinut osoittaa minulle, että näin olisi ollut. Sain Facebookissa ajoittain vastalauseita edistäessäni ajatusta siitä, että vuoden 2020 USA:n presidentinvaalit olivat peukaloitu Bidenin hyväksi. Arvostin myös kriittistä palautetta ja osallistuin tarpeen mukaan debattiin ajatusteni puolustamiseksi. Kriittinen palaute ei saanut minua tosin vakuuttuneeksi tai toisiin aatoksiin siitä, etteikö vuoden 2020 vaalit olisi olleet epärehelliset (eikä ole saanut tähän päivään mennessä). Mielenkiintoista kyllä, mutta kukaan ei edes pyrkinyt haastamaan edistämiäni profetioita Trumpin toisesta kaudesta. Tarkoitan nyt niitä profetioita Trumpin ensimmäiseen tai toiseen kauteen liittyen, joiden osoitin käyneen toteen.

Yhdelläkään ei ollut esittää mitään argumenttia sen hyväksi miksi olin väärässä tai että edes syytöstä siitä, että olisin valehdellut (valehtelijaksi minua kyllä toisinaan syytettiin, mutta se liittyi paremminkin uskooni siihen, että vuoden 2020 vaalit olivat peukaloitu). Vain yhden vastalauseen muistan eräältä kristityltä mieheltä, joka sanoi saaneen kerran henkilökohtaisen profetian Hank Kunnemanilta, joka ei nähtävästi sitten toteutunut. Hänellä ei ollut kuitenkaan mitään kommentoitavaa videossani esitettyjä lukuisia toteutuneita profetioita vastaan Kunnemanilta, Clementiltä ja muilta. Viimevuoden toukokuussa esimerkiksi osoitin Kunnemanin ennustaneen oikein jo vuonna 2016, että Trump nimittäisi Korkeimpaan Oikeuteen kolme konservatiivista tuomaria, joista viimeinen olisi ”myötätuntoinen nainen”, jonka myötätunnon tähden miljoonien syntymättömien lasten murhaaminen lopetettaisiin Roe v. Waden kumoamisella. Kevin Zadai ennusti samoin kesällä 2020, että Roe v. Wade tultaisiin kumoamaan.

Onko Kunneman tai Zadai sitten erehtynyt joidenkin profetioidensa suhteen. Voipi olla. En ole asemassa missä kykenisin koettelemaan heidän tai muiden jokaisen yksittäisen profetian. Olen lähtökohtaisesti skeptinen usempia ns. profetioita ja näkyjä kohtaan mitä kristityt väittävät saavan nykyajassa. Mutta olen viitannut kyllä niiden kristittyjen saamiin profeetallisiin sanomiin, joihin olen luottanut yksinkertaisesti siitä syystä, että ne ovat tulleet jo aiemminkin toteen. Jos klikkaat Manuel Johnsoniin liittyvää artikkeliani, löydät sen alusta listan missä luetteloin kaikki toteutuneet Trump-profetiat Kim Clementin, Hank Kunnemanin ja Kevin Zadain kaltaisilta miehiltä. Ensimmäiseen Trump-profetiaan törmäsin jo vuoden 2016 alkupuoliskolla ja liitin sen silloin myös blogiini (palomies Mark Taylorin Trump-profetia vuodelta 2011, jonka löydät mm. toukokuisesta videostani).

Manuel Johnsonin ”profetiaa” pidin potentiaalisesti aitona vain sen tähden, että en kyennyt näkemään hänessä mitään valheellista tai eksyttävää henkeä vaan jumalaapelkäävän kiltin miehen, joka toi vain esiin sen minkä hän uskoi saaneensa Jumalalta. Enkä ole edelleenkään siinä asemassa missä voisin arvioida sitä oliko mies mielenvikainen, valehtelija vai näkikö hän todella sitä mitä hän väitti nähneensä ja uskoi sen olleen Jumalan antama näky tulevaisuudesta. En voi tietenkään puhua muiden kuin itseni puolesta, mutta oma motiivini näiden profetioiden edistämisessä ei ollut esimerkiksi rahallisen voiton tekeminen. Jos näin olisi ollut, olisin täydellinen idiootti, sillä olen ansainnut niillä yhteensä noin nolla euroa ja menettänyt useita satasia sillä esimerkiksi YouTube -videoiden tekeminen ei ole ilmaista hupia. Satoja tunteja vaatineen ilmaisen työn ja rahallisen tappion ohella olen saanut paljon myös ivaa ja pilkkaa osakseni ja vihamiesteni ilakointia siitä kun YouTube on sensuroinut vaivannäköni. Olenko murheellinen siitä, että olen tehnyt itsestäni narrin? Olen paljon murheellisempi siitä, että Jumalasta on tehty narri ja Hänen nimensä on häväisty väärillä profetioilla.

Oma motiivini oli nimittäin ainoastaan Jumalan nimen nostaminen kunniaan. Se on ollut ainoa motiivini myös Raamatun profetioiden esilletuomisessa. Olen murheellinen kaikkien niiden pelastumattomien sielujen tähden, jotka joutuvat iankaikkiseen kadotukseen, sillä jos jumalattomilla ei ollut aiemminkaan syytä uskoa kristittyjä, nyt heillä on siihen vielä vähemmän syytä. Tästä syystä pyydän anteeksi ensisijaisesti Kaikkivaltiaalta itseltään. Toiseksi pyydän anteeksi myös kristityiltä veljiltäni ja sisariltani, joita olen johtanut harhaan. Viimeiseksi pyydän anteeksi myös kaikilta niiltä kristityiltä tai ei-kristityiltä, jotka kirjoituksiani ovat lukeneet. Pyydän anteeksi myös sitä, että joissakin vastauksissani olen turhautuessani saattanut sortua epäkristilliseen kielenkäyttöön Jumalan kuviksi luotuja kanssaihmisiäni kohtaan. Pyydän anteeksi jokaiselta, joita sanani ovat loukanneet silloin kun en ole edustanut Lunastajaani parhaalla mahdollisella tavalla ja noudattanut Hänen käskyään olla vastaamatta herjaan herjalla. Annan kuitenkin anteeksi kaiken epäasiallisen ja epäkunnioittavan kielenkäytön, jota muut ovat osoittaneet minua kohtaan.

Olen pyrkinyt rakentamaan rauhaa ja yhteisymmärrystä niidenkin kanssa, jotka minua ovat herjanneet ja usein siinä olen hyvin onnistunutkin. Mutta on myös ihmisiä, jotka ylenkatsovat, herjaavat tai vihaavat sinua vaikka antaisit henkesi heidän edestään. En voi tehdä rauhaa ihmisten kanssa, jotka eivät sitä itse halua. Olen pyrkinyt olemaan usein aito, rehellinen ja läpinäkyvä (silloinkin kun se on itselleni hyvin kiusallista). Ja mikäli olen täysin rehellinen siitä mitä todella tunnen, niin myönnän olevani pettynyt – pettynyt Jumalaan. Olen pettynyt siihen, että Hän antoi pyhän nimensä jälleen häpäisyn ja jumalattomien pilkan kohteeksi. Se on kuin Jeesuksen ristiinnaulitseminen ilman sitä seuraavaa ylösnousemusta. Se on kuin Mooses Punaisenmeren äärellä lyömässä sauvallaan maahan ilman, että meri halkeaisi kahtia, egyptiläisten seuratessa näytöstä huvittuneena vierestä. Se on kuin Elia rukoilemassa Israelin Jumalaa näyttämään voimansa ja lyömään tulen taivaasta polttouhrin päälle Baalin profeettojen pilkatessa kun mitään ei tapahdu, että ehkäpä Jumalamme meni nukkumaan tai tarpeillensa.

Näin myös kävi vuoden 2020 USA:n presidentinvaaleissa. Tuhannet – ehkäpä miljoonat – kristityt ei vain USA:ssa vaan ympäri maailmaa rukoilivat Trumpin jatkokauden puolesta. Marraskuun 2020 aikana, kun ”vuosisadan petos” alkoi paljastua Trumpin tukijoille, he rukoilivat ja vetosivat Jumalamme nimeen entistä voimakkaammin vääryyden paljastumiseksi ja sen oikaisemiseksi. He pitivät julkisia joukkotapahtumia missä he Elian tapaan vetosivat Korkeimman puoleen, että Hän vastaisi heidän rukouksiinsa, jotta ”tämä kansa tulisi näkemään, että sinä, Herra, olet Jumala.” (1. Kun. 18:37). Julkaistessani tähän asiaan liittyvän videon tammikuussa 2021, sain itse erään ateistin vastaamaan siihen ja pilkkaamaan Jumalaa kun Trumpia ei valittu jatkokaudelle huolimatta niistä lukuisista vaaleja edeltävistä ja seuraavista kristittyjen rukouksista, joita näytin videossani. Baalin profeetat saivat siis voiton. Paholainen itse sai voiton. Lopullinen voitto kuuluu tietysti Jumalalle. Siihen uskon yhä. Mutta tähän asti Saatana näyttää saaneen erävoiton. Hän ja hänen omansa täällä maanpäällä ilokoivat siitä nyt riemun ja ivan vallassa ja nauravat meidän kristittyjen hulluuden kustannuksella.

Tosin tälle maailmalle, jota Saatana nyt hallitsee, me kristityt olemme olleet aina narreja sillä ”sanoma rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.” (1. Kor. 1:18) Ja aivan kuin Herramme itse oli ”ylenkatsottu, jota emme minäkään pitäneet” (Jes. 53:3), niin myös Hän itse päätti pelastaa heidät, ”mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on” (1. Kor. 1:28). Itse sain kokea sen jo 11 -vuotiaani, ettei Kristuksen ristin kantaminen ole populaaria tälle maailmalle. Tästä syystä en pelkää sitä jos joudun pilkatuksi uskoni vuoksi. Mutta pelkään kyllä sitä, että Jumalan oma nimi joutuu kauttani julkisesti häväistyksi. Tästä syystä en ole heittänyt myöskään erilaisia profetioita täysin huolettomasti ilmaan. Otan sen hyvin vakavasti jos Jumalamme nimessä puhutaan valhetta ja siten häpäistään hänen nimensä tekemällä Hänet valehtelijaksi tai näyttämällä Hänen olevan yhtä voimaton kuin Baalin valheprofeetat.

On täysin eri asia esittää erilaisia tulkintoja Raamatun profetioiden pohjalta jos painotamme, että kyse on vain omista inhimillisesti vajavaisista raamatuntulkinnoistamme eikä Jumalan suorasta erehtymättömästä puheesta ihmiskunnalle. Näin olen ainakin itse tehnyt edistäessässäni tulkintojani eskatologiasta tai erilaisista profeetallisista aikalaskelmista. Ja aika hyvin olen tulkinnoissani osunut myös oikeaan. Danielin 12. luvun näyn pohjalta olen esimerkiksi päätellyt jo lähes vuosikymmenen ajan, että tämän vuoden tammikuussa Jerusalemin Temppelivuori olisi uutisten ja maailman kansojen huomion keskipisteenä jonkin merkittävän Temppelivuoren asemaan liittyvän tapahtuman vuoksi, kuten nyt näyttää tapahtuneen Israelin uuden turvallisuusministeri Ben Gvirin tiistaisen Temppelivuorivierailun saaman kansainvälisen kohun ja paheksunnan johdosta. Nähtäväksi tosin jää, että seuraako tästä mitään pysyvää muutosta Temppelivuoren tämän hetkiseen ”status quo” asemaan Jordanian Wakfan hallitsemana uskonnollisesti syrjivänä kiinteistönä missä vain muslimit saavat rukoilla ja palvoa Jumalaansa ilman rajoituksia.

Omaa ja Jumalankin kunniaa puolustaakseni sanoisin kuitenkin, että Trump-profetioitakin edistäessäni olen demonstroinut lähinnä asioita, jotka ovat tulleet jo toteen. Kukaan ei ole edes uskaltanut esittää mitään vastalauseita siihen miksi osa profetioista toteutui. Kuinka Kim Clementin tai Kevin Zadain kaltaiset miehet kykenivät näkemään vuosia tai kuukausia etuajassa sellaisia asioita mitä kukaan ihminen ei olisi voinut päätellä tai arvata vain sattumanvaraisella spekuloinnilla ilman jumalallista ilmoitusta? Olen odottanut hyviä (tai edes huonoja) vasta-argumentteja tähän niitä kuitenkaan saamatta. Eikä kukaan ole pyrkinyt haastamaan myöskään ajatuksiani ”seitsemien aikataulusta” – sitä kuinka monet Trumpin ensimmäiseen kauteen ja sitä seuraaviin tapahtumiin liittyvät asiat ovat seuranneet seitsemien sarjaa niiden ajoituksessa. Olen tuon aikataulun valossa kyennyt ennakoimaan tulevia tapahtumia joskus päivälleen tarkasti.

En siis koe johtaneeni ihmisiä harhaan tämän osalta. Olen tuonut esiin vain tosiasioita, joista moni muu on ollut hiljaa yleisen mielipiteen lynkkauksen pelossa. Toki sekin on täysin mahdollista, että olen elänyt omissa harhoissani ja uskonut siihen mitä haluan uskoa. Raamatun mukaan ”usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.” (Heb. 11:1) Se ei tarkoita sokeaa uskoa ja luottamusta siihen mistä ei ole todisteita, vaan uskoa ja luottamusta johonkin mistä Jumala on antanut jo todisteita. Uskon esimerkiksi Jeesuksen takaisin tuloon juuri siitä syystä, että Hänen ensimmäisestä tulemuksestaan ja ylösnousemuksestaan on jo monia historiallisia todisteita. Uskon siihen myös siksi, koska lukuisat Raamatun jo toteutuneet profetiat puhuvat sen puolesta, että Jeesuksen toiseen tulemukseen liittyvät profetiat ovat yhtä lailla totta. Mutta myönnän olleeni väärässä. Myönnän olleeni myös oikeassa. Enkä osaa sanoa täydellä varmuudella olenko väärässäolemisestani väärässä vai oikeassa tai oikeassaolemisestani väärässä vai oikeassa. Todellisuus on toisinaan yhtä hämmentävää kuin edellinen lauseeni.

Advertisement

11 vastausta artikkeliin “Anteeksipyyntöni siitä, että olin väärässä.

 1. Kiitos rehellisyydestäsi ja hyvästä kirjoituksestasi Samuel. Samoja asioita olen miettinyt. Olen edelleenkin sitä mieltä että Trump on 2020 vaalien voittaja, vaikka tätä ei tällä hetkellä virallisesti myönnetäkään. Uskon että vielä myöhemmin. Ne muutamat kotimaiset profetiat joihin myös uskoin ja uskon edelleen, kertoivat usein vain Trumpin voitosta, mutta hänen paluuseen eivät ottaneet kantaa. Vaikka muutamat amerikkalaiset profetiat ovat maininneet vuosilukuja Trumpin paluulle, niin ymmärtääkseni eivät suinkaan kaikki. Mielestäni Trump voi edelleenkin tulla presidentiksi. Esim. dos. Markku Ruotsila totesi hiljattain että Trump on Amerikan suosituin poliitikko.

  Troy Black totesi myös profetiassaan että Jumalalla on edelleenkin suunnitelma Trumpille. Ongelmaksi Troyn mukaan tuli vain se että Trumpia alettiin palvomaan kuin jotain ideolia. –Tässä varmasti on mentykin liiallisuuksiin.

  Monethan Jumalan antamat pofetiat Raamatussa olivat ehdollisia: Jos teette näin niin tapahtuu näin. Mietin että voisiko tämä ehdollisuus olla näissä profetioiden väärin menneissä aikamäärissä mukana? —

  Amerikassa poliittiinen tilanne on nyt ymmärtääkseni hyvin lähellä sisällissotaa. Mietin että voisko tämä sisällissota tulla nyt tähän väliin sotkemaan asioita entisestään. Ts. sodan jälkeen ei olisikaan enää Amerikan yhdysvaltoja, vaan sodan jälkeen Amerikka olisi jakaantunut useampaan osaan. Näin ollen ei myöskään olisi enää koko Amerikan presidenttiä.

  Myös maailmansota on mahdollinen, joka näyttäisi nousevat Ukrainan sodasta, jossa yhä useampi maa liitetään tukemaan eri osapuolia.

  Liked by 1 henkilö

 2. Kunnioitan ja arvostan rehellisyyttäsi — ennen ja nyt jälkeen tämän postauksesi. Kulje eteenpäin. Nöyränä ja Herraa etsivänä ja kunnioittavana. It’s not over, Bro. LEO MELLER

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Leo. Niin, aika näyttää. Profetointi on vajavaisia kuten Raamattu sen jo sanoo. Usein profetiat ovat sellaisia, että niiden kokonaiskuva alkaa hahmottua paremmin ajan kuluessa. Se koskee ainakin Raamatun profetioita. Ehkäpä myös nykyajassa annettuja profetioita yhtä lailla. Mutta Raamatun profetiat menevät minulle silti arvovallassa kaikkien muiden profetioiden yläpuolelle, koska kyse Jumalan omasta inspiroidusta Sanasta. Muihin profetioihin (kristityiltä) olen suhtautunut lähinnä uteliaalla mielenkiinnolla. Siunattua alkanutta vuotta 2023. Mielenkiinnolla jäämme seuraamaan edelleen tulevia tapahtumia, osoitti ne arvailumme ja profetoimisemme sitten oikeaksi tai vääräksi.

   Tykkää

 3. Voi sinua Samuel, ja kiitos kumminkin minkä teit, ovathan nämä kysymyksisä, joita minunkin pitäisi pohtia ja jonkunverran minäkin olen pohtinut, mutta en toki näin laajalti ja ”syvällisesti”.

  ”Mutta me toivoimme hänen olevan sen, joka oli lunastava Israelin. Ja onhan kaiken tämän lisäksi nyt jo kolmas päivä siitä, kuin nämä tapahtuivat.”

  Voi kun jaksaisin käydä kaiken kirjoittamasi läpi yksityiskohtaisesti, mutta katsotaan jaksanko vai tuleeko tästä jotain muuta. Arvostan rehellisyyttäsi ja kirjoituksesti oli minullekin tarpeen pohtiakseni tätä kaikkea missä olen mukana, jonka voi siis otsikoida vaikka sanoilla ”Trumpin paluu” vaikka se viekin asiat hieman sivuraiteille, sillä pääasiahan on siis kuten annoit ymmärtääkin Jumalan kunnia.

  ”…ja sanovat: ”Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta.”

  ”…henkilökohtaisesti olen jo menettänyt uskoni ja kiinnostukseni profetioihin Trumpin paluusta.”

  Samuel, oletko han nyt tosissasi? Et varmasti ole menettänyt kiinnostustasi, vaikka koetkin tulleesi petetyksi. Tuo Manuelin ”aikamatka profetia” ja sen selitykset tuntuvat minustakin maalitolppien venyttämiseltä, mutta entä Klementin profetia kahdesta presidentistä, eikö sekin vaadi tulkintaa tai odotusta, jotta siihen voisi uskoa.

  Käsitin, että olet yhtä mieltä tapahtuneesta petoksesta, Amerikan katastrofaalisesta mädännäisyydestä, vai oletko? MInulle suurin todiste tästä on sensuuri ja MSM:n valheet ja tämä on tausta, jota vasten katselen tätä näytelmää. Jos tämä Trumpin paluu ei olekaan Jumalasta, eikö Jumalan täytyisi jo lähettää tulta ja tulikiveä tuon kauhean kulttuurin päälle, joka siellä on noussut esiin johdattaen koko maailmaa käsittämättömään pimeyteen. Mieti miten kaikki on noussut eksponentiaaliseen valheeseen Bidenin varastetulla hallituskaudella, jos sitä edes siksi voi kutsua. Mietipä kuinka monessa asiassa Trump on ollut oikeassa ja kuinka monessa asiassa häntä on syytetty väärin.

  Kaksi raamatunpaikkaa, jotka laitoin alkuun hillitköön meitä ruoskimasta itseämme liikaa arvioidessamme profeettoja, suuria tai pieniä, vanhoja tai uusia. Nämä profeetat, jotka operoivat ajan hermolla ovat tietysti vaikeimpia, sillä odotamme nopeita ratkaisuja ja tulkitsemme ehkäpä hätäisesti heidän sanojansa, ehkäpä he itsekin tulkitsevat niitä väärin ja jatkavat profetian jälkeisellä spekulaatiolla liikaa.

  Kalifornia on kärsinyt monia vuosia ankarasta kuivuudesta, nyt tulee vettä kunnolla.
  Amerikka on kärsinyt valheesta vuosikymmeniä, eikö nyt voisi tulla jotain aivan muuta; phdistus tai tuomio. Älä sinä Samuel päätä, oletko väärässä vai oikeassa. Tuo asioita esiin edelleen nöyrästi, tietäen että voit erehtyä. Nuo, jotka ovat hylänneet Jumalan ovat totaalisen väärässä. Meidän ei tarvitse esittää taikatemppuja Jumalan voimasta todistaaksemme heille, että palvelemme elänää Jumalaa, annetaan Jumalan esittää itse ihmeitään. Oletko koskaan seisonut Lasartuksen haudalla, se on paikka mihin joudumme vaeltaessamme uskossa. Opetuslapset joutuivat hautaamaan jopa Jeesuksen itsensä.

  Tiedätkö, että tänään on päivä, jolloin korkeimman oikeuden pitäisi päättää tuo Bruson vs Adam juttunsa. En toki tiedä miten siinä käy, pasuunoja tai trumpetteja olen kyllä jo puhaltanut veljesten kanssa keuhkojen täydeltä, sillä näin koin Jumalan Hengen minua ohjaavan. Olenko eksyksissä, enpä usko, mutta minä en vanno, olen Jumalan edessä samalla tavalla paljaana kuin muutkin. Antaako Hän kenties kunnian epäilijöille vai minulle uskoni mukaan – eipä taida, vaan Hän ei kunniaansa jaa kenellekään. Minä huudan” ”petosta petoksen perään Amerikassa” ja ”Jumala on todellinen ja hylkäämällä Hänet et elä todellisuudessa”.

  ”Mitä etuuksia on siis juutalaisilla, tai mitä hyötyä ympärileikkauksesta?
  Paljonkin, kaikin tavoin; ennen kaikkea se, että heille on uskottu, mitä Jumala on puhunut.
  Mutta kuinka? Jos jotkut ovat olleet epäuskoisia, ei kaiketi heidän epäuskonsa ole Jumalan uskollisuutta tyhjäksi tekevä?
  Pois se! Olkoon Jumala totinen, mutta jokainen ihminen valhettelija”

  Juutalaiset erehtyivät, vaikka heille oli uskottu mitä Jumala oli puhunut, kuitenkaan Jumala ei ole valhettelija.

  Kun mietin tätä kokonaisuutta, petosta petoksen perään, sensuuria, jumalttomuuden esiinmarssia ja kaikkea valhetta vs lukuisia profetioita ja profeettoja, monien profetioiden toteutumista jo nyt, kuten aborttioikeuden kumoaminen, en näe muuta kuin, että Jumala itse on liikkeellä. Kuinka paljon minä itse olen kaikessa ollut oikeassa, en tiedä? Olenko ollut osoittamassa oikeaan suuntaan, kyllä. Jumala on ja hallitsee. Vielä uskon Trumpin paluuseen ja toiseen kauteen, jopa ilman vaaleja, tämänhän esim. tuo Brunsonin tapauskin tekee jopa mahdolliseksi. Tuodessani esille uskoni tähän en lätki Punaista merta sauvcallani, enkä huuda Jumalalle. Ojennan itseni kuten koen Jumalan kehottavan.

  ”Mutta sinä nosta sauvasi ja ojenna kätesi meren yli ja halkaise se, niin että israelilaiset voivat käydä meren poikki kuivaa myöten.”

  Jos minun pitää halkaista meri Jumalan sanan mukaan, enpä jännitä ojennanko sauvani jämäkästi tai viuhuen, teen sen Jumalan sanan mukaan, Jumalan kunnia on vaakalaudalla, ei minun.

  Rakas veljeni, tällainen tästä vastauksestani tuli. En jaksanut paneutua kovin profetioiden yksityiskohtiin, mutta senhän jo arvasin aloittaessani. Samuel, turvaa ja luota Jumalaan kaikin voimin, anna Hänen rakentaa elämääsi, kaikessa hämmennyksessäsi hiivi lähelle Hänen sydäntään. ”Me luulimme” ei tee Jumalasta valehtelijaa, eikä se ole minun asiani epäillä Jumalaa, voin vain elää nöyrästi niin kuin koen Jumalan kehottavan ja korjata kurssiani tarvittaessa. Seisomme molemmat Jumalan edessä vilpittömällä mielellä, tämä riittäköön tällä hetkellä.

  ”…Jumalan, avulla, joka sinua auttakoon, Kaikkivaltiaan avulla, joka sinua siunatkoon, antakoon siunauksia taivaasta ylhäältä, siunauksia syvyydestä alhaalta, siunauksia nisistä ja kohdusta.”

  Tätä edelleen sinulle toivotan ja edelleen myös rukoilen sinulle palkkaa kaikesta tekemästäsi työstä!

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos kommentista. Kommentoisin hieman tuota yhtä kohtaa tekstistäsi:

   ”Samuel, oletko han nyt tosissasi? Et varmasti ole menettänyt kiinnostustasi, vaikka koetkin tulleesi petetyksi.”

   En koe tulleeni minkään asian suhteen petetyksi kuten tässä kirjoituksessa jo painotin:

   ”Koenko tulleeni petetyksi tai pettäneeni tiedostamattani muita? Vastaukseni on tuohonkin kielteinen. Petetyksi tuleminen edellyttää nimittäin sokeaa uskoa johonkin, joka ei ole totta. Tunne siitä, että on tullut petetyksi, edellyttää sen tiedostamista että minulle on valehdeltu. Olenko itse valehdellut jostain? En ainakaan tietoisesti.”

   Entä olenko tosissani siitä, että olen menettänyt kiinnostukseni profetioihin Trumpin paluusta? Kyllä. Tarkoitin sitä, että pidän edelleen hyvin mielenkiintoisina lukuisia toteutuneita profetioita Kim Clementiltä, ym. Painotin sitäkin asiaa jo tässä päivityksessäni, ettei kukaan ole kyennyt tarjoamaan minulle vielä päteviä vastalauseita siihen miten hän kykeni ennustamaan niin monia asioita kohdilleen ellei kyse ollut todellisesta Jumalan profeetasta.

   Kiinnostukseni menettämisellä tarkoitin sitä, että olen väsynyt käsittelemään ja seuraamaan asiaa siinä toivossa, että asioihin tulisi vielä jokin yliluonnollinen käänne. Jos näin sitten tapahtuisi, niin alan taas kommentoida asiaa blogissani. Mutta en ala enää esittämään mitään aikatauluja ja spekulaatiota Trumpin toisesta kaudesta (jos sellaista on edes tulossa). Eikä tuo USA:n korruption vastainen taistelu enää kiinnosta minua kun se näyttää olevan pelkkää ”taistelua tuulimyllyjä vastaan.”

   Se toteutuu jos on toteutuakseen, tai on toteutumatta, mutta lopetan asian pakkomielteisen jankkaamisen ja keskityn muihin asioihin. Asia muuttui nimittäin itsellenikin hieman pakkomielteiseksi vasta vuoden 2020 vaalien jälkeen ja vei huomion pois eskatologisilta tutkimuksiltani. Se syö myös jatkuvasti omaa uskottavuuttani Raamatun profetian tutkijana jos olen asettamassa kaiken aikaa jotain päivämääriä Trumpin paluulle ilman, että ne tulisivat koskaan toteen (ja mitään päivämääriähän en tähän asti ollut edes esittänyt asialle Manuel Johnsonin ”profetiaa” lukuunottamatta).

   Tämä kirjoitus ei ollut myöskään hyökkäys ketään vastaan. En esittänyt siinä syytöksiä yhtäkään miestä tai naista vastaan, jotka ovat tuoneet esiin näitä Trumpiin liittyviä profetioita. En hyökännyt tässä edes Manuel Johnsonia vastaan vaikka hänen näkynsä oli selvästi virheellinen ja valheellinen. Ei siinä auta mitkään jälkiselittelyt. Minulla käy lähinnä sääli hänen kaltaisiaan miehiä kohtaan.

   ”Käsitin, että olet yhtä mieltä tapahtuneesta petoksesta, Amerikan katastrofaalisesta mädännäisyydestä, vai oletko?”

   Tietysti olen samaa mieltä siitä edelleen, että Trumpilta varastettiin toinen kausi vääryydellä. Sanoin jo tuonkin yllä olevassa kirjoituksessani:

   ”Kriittinen palaute ei saanut minua tosin vakuuttuneeksi tai toisiin aatoksiin siitä, etteikö vuoden 2020 vaalit olisi olleet epärehelliset (eikä ole saanut tähän päivään mennessä).”

   Väite siitä, että vuoden 2020 vaaleissa tapahtui vaalivilppiä, joka johti Bidenin valintaan, on ihan oma aiheensa, josta voisin käydä ja olen jo käynyt useita debatteja. Sama pätee viimevuoden marraskuun välivaaleihin etenkin Arizonan osavaltion kohdalla mistä Kari Lake käy edelleen oikeustaistelua.

   Mutta olen väsynyt jatkuviin tyhjiin lupauksiin asioiden kääntymisestä kun korruptio ja valhe on jatkanut voittokulkuaan jo yli kahden vuoden ajan huolimatta ”profeettojen” lupauksista, että asioihin tulisi pian jokin muutos ja käänne.

   Tykkää

 4. Uskoessamme Jumalaan, joudumme usein seisomaan mahdottoman edessä, mahdottoman, joka on vain Jumalalle mahdollinen. ”minun vanhurskaani on elävä uskosta”. Olemme pelastuneet uskon kautta, uudestisyntyneet elävään toivoon. Tunnemme sisimmässämme tämän, mutta emme aina tunne kuitenkaan. Meillä on elävä toivo, varma ja luja ja kuitenkin lopullinen pelastuksemme odottaa toteutumistaan, vai riittääkö sinulle pelastus vain tätä aikaa varten, heh. Onpa uskosi surkuteltava (Paavali), jos näin on. Uskomme jättimäisen huikeaan pelastukseen, käsinkosketeltavaan autuuteen kaikilta todellisuuden osilta; Jumalan rakkaus ja läsnäolo yhdistettynä kultakatuihin, joilla astumme. Onhan se kurjaa, että kärsimme ja näemme hirvittävää kaaosta, verrattuna edessä olevaan kirkkauteen ne eivät ole edes verrattavia keskenään (Paavali jälleen). Pitääksemme päämme pystyssä ja masennuksen kaukana meidän täytyy pitää tämä mielessä. Ja on kysymys suuremmasta asiasta kuin voitot täällä ajassa, on kysymys ikuisuudestamme. Emme horju, vaan asetamme pienen mielemme , sillä olemme saaneet Pyhän Hengen sinetin pelastuksestamme. Sota on voitettu, taistelu on silti vielä todellinen monessa asiassa. Jos pysymme uskomme alkajassa tässä pelastuksen suuressa asiassa, voimme rentoutunein mielin luottamuksessa Häneen kohdata kaiken muunkin, jopa erehdyksemme. Totuuden Henki ohjaa meita kaikessa, mutta oletteko koskaan nähneet täydellisesti toimivaa kristittyä? Minä en lähellekään.
  Ei tietysti ole kiva hävitä taisteluja taistelujen perään, mutta juuri niissähän me tarvitsemme uskoamme, seistessämme lujina. Olemme kovia ruikuttamaan rukouksiamme Jumalalle silmät tiukasti kiinni uppoutuen soman sydämemme syövereihin, mutta olemmeko valmiit tunnustamaan uskomme Häneen silmät auki katsellessamme vihollisiamme silmästä silmään. Toiset uskon sankarit saivat odottamansa avun, toiset tapettiin. Tekivätkö he Jumalan tahdon on kuitenkin se olennainen kysymys, joka sinetöi heidän voittonsa.
  Kyllä, kyllä minuakin kiusaa tuo kun Jeesuksen nimessä, kuin taikasanoina, julistetaan milloin mitäkin olematta Pyhän Hengen johdossa. Pitäisikö minun tämän tähden ruveta nihilistiksi Jumalan suhteen, heh. On asioita, joiden taakse täytyy asettua ja seistä uskossa ja se on yleensä pidempi prosessi, ei hokkus poikkus taikasanat. Se on itsensä likoon laittamista, ei vanhurskauden kaavun kiillottamista tai teologian maisterin taitojen esittelyä, heh. Kalastajat, eivät kirjanoppineet olivat valmiit tähän lapsenomaisessa vilpittömyydessään, erehtyvinäkin. Menemmekö matseihimme pelailemaan, vai taistelemaan hullun lailla mestaruudesta. Ei kukaan jaksa katsella pelailua ja kuulla selittelyä. Kuka voitti jalkapallon maailmanmestaruuden, Ranska vai Argentiina? Ettekö huomanneet mitään eroa mentaliteetissa, yhteishengessä ja itsensä likoon laittamisessa? ja tietysti voiton nälässä! Itsekin ajattelin maailman joutuvan antikristuksen kynsiin ja meidän pelastuvan täpärästi tempauksen kautta. Nyt uskon Jumalalla olevan räjähtävä suunnitelma ravistella maailmaa ja tuoda esiin voimansa ennennäkemättämällä tavalla saadakseen saaliikseen ennennäkemättömän suuren joukon pelastuneita. Kaaos ja Jumalan voima samanaikaisesti. Mädännäisyys ja Trumpistit yhtaikaa (oletteko huomanneet kumpi puoli kaivaa totuutta herkeämättä ja kumpi peittelee herkeämättä), ei toivottomuus, Biden ja yksi maailmanhallitus. Ilman voittoja ”maallisessa” politiikassa, tuskin voimme kohta edes sanoa sanottavaamme sensuurin vuoksi. Surkea lähtö seurakunnalle pakoon tätä kaikkea tai Jumalan kirkkaus kutsuen ihmisiä valoon, ennen kuin pimeys peittää maan?
  Mutta mikä minä olen puhumaan, en mikään. Tässä kuitenkin teille lisämietteitä.

  ”…minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita.”

  tai vielä jämäkämmin englanniksi (King James)

  ”…I will build my church; and the gates of hell shall not prevail against it.”

  Liked by 1 henkilö

 5. Olipa hauska kirjoitusvirhe kirjoittaa ”soman sydämemme” syövereihin kun piti olla ”oman sydämemme”. Voisiko tuota kutsua jopa onnistuneeksi ironiaksi, heh?!

  Liked by 1 henkilö

 6. Katsoi muuten Wikistä sivun Denialismi ja huomaan, että siinä käytetään esimerkkeinä totuudellisia väitteitä ja kiistanalaisia väitteitä ja vääriä väitteitä. Kuka on denialisti, minäkö koska uskon luomiseen. Annatko Wikin tai jonkun muun hiljentää sinut siitä mihin uskot. Eikö sinulla ole perusteita uskoa luomiseen, on varmasti ja vahvat, jo ihan todennäköisyyslaskenta todistaa vääjäämättömasti evoluution valheeksi. Väitätkö, että kolesterolihypoteesi on täysin tyhjentävästi tutkittu, se on höpöä ja ihmisen pullistelua vähäisistä tiedoistaan ihmisen aineenvaihdunnasta, asia on paljon monimutkaisempi. jne

  Denialismi https://fi.wikipedia.org/wiki/Denialismi

  Denialismiksi on kutsuttu tilannetta, jossa väitteen mukaan henkilö kieltää asian, jonka tiedeyhteisö kykenee todistamaan mm. toistettavin ja tilastollisesti merkitsevin mittaustuloksin. Käsitteen käyttäjien mukaan denialisti kieltää tosiasiat välttääkseen epämiellyttävän totuuden.[1] Denialismissa retorisia väitteitä käyttämällä annetaan vaikutelma kiistasta asiassa, jossa ristiriitaa todellisuudessa ei ole.[2] Päämääränä on naamioitua osaksi kriittistä tiedekeskustelua.

  Esimerkkeinä on käytetty seuraavia: rokotteiden hyötyjen kyseenalaistaminen, HIV-infektion ja AIDSin yhteyden kiistäminen, tupakan vaarallisuuden kyseenalaistaminen ja kolesteroliskeptikot. Kreationismissa kiistetään evoluutio ja iänmääritykset. Ilmastoskeptikot eli ilmastodenialistit kiistävät ilmastonmuutoksen tai ihmisen sen syynä. Historialliset denialistit voivat kiistää esimerkiksi holokaustin, keskiajan, kuulennot tai syyskuun 11. päivän iskujen valtamedian käsityksen.[1]

  The Guardian -lehdessä amerikkalainen kirurgi Mark Hoofnagle luetteli ilmastodenialismin yhteydessä seuraavia denialistien käyttämiä tunnusmerkkejä:[3]

  1. Salaliitto – Vihjataan, että vastustajalla on piilotettuja vaikuttimia tai he ovat osana salaliittoa.
  2. Väärä valikointi – Valitaan poikkeava arvosteleva tutkimus tukemaan ajatusta tai käytetään vanhentuneita, vääristyneitä ja kumottuja tutkimuksia tavoitteena antaa vaikutelma, että vastustaja perustaa käsityksensä heikkoon tutkimukseen.
  3. Väärät asiantuntijat – Maksetaan alan asiantuntijoille, tai toisen alan asiantuntijoille, jotta saataisiin näyttöä tai uskottavuutta.
  4. Liikkuvat maalitolpat – Kiistetään vastustajan tietylle väitteelle antama todistusaineisto ja vaaditaan jatkuvasti jotain toista (usein suurempaa) näyttöä. Eli ”kun pallo on potkaistu siirretäänkin maalitolppia maalintekoyrityksen torjumiseksi”.
  5.Muita loogisia virhepäätelmiä – Tavallisesti denialistit käyttävät virheellistä analogiaa, seurauksiin vetoamista, olkinukkea tai savuverhoa.
  Tieteen vapauteen kuuluu jatkuva tiedon etsiminen, uudelleenarviointi, teorioiden kehittäminen ja väitteleminen, joita ei lasketa denialismiksi.

  En kuitenkaan pysty menemään kaikkiin profetioihin ja väitteisiin tässä Trump tapauksessa, eikä ole tarkoituksenikaan. Olen ollut mukana antamassa sananvapauden profeetoille, toki itsekin ollut mukana, mutta lähinnä tuomassa esiin sitä mitä itse uskon, en määrittämässä vuorenvarmasti totuutta, siis erehtyvänä ihmisenä, kuitenkin yhtyen suurelta osin heidän julistukseensa, kykenemättä varmistamaan asioita, mutta nähden asioiden etenemisen juuri siihen suuntaan, mistä puhuvat, vai eikö? Profetioiden aikataulut ovat aina se vaikein asia.

  Wikin artikkelin kirjoittaja laittaa sitten tällaisen lauseen, hyvä!:

  ”Tieteen vapauteen kuuluu jatkuva tiedon etsiminen, uudelleenarviointi, teorioiden kehittäminen ja väitteleminen, joita ei lasketa denialismiksi.”

  mutta määrittää siten myös itsensä denialistiksi ottamalla esimerkiksi yleisiä mielipiteitä totuudesta, joita ei ole todistettu tai jotka eivät ole ollenkaan totta, ovat siis juntattu totuudeksi vastoin rehellistä tiedettä. Väittääkö tiede, että evoluutio on totta? Kyllä, se ”tiede” jota he tunnustavat ja ei, se rehellinen. Se väittää myös ettemme ole tietellisiä kun emme usko tuota väitettä, mikä on hölynpölyä. Alistummeko tuohon valhetieteeseen, emme. Onko meitä sensuroitu ? On. Miksi, jos kerran olemme totaalisen väärässä miksi meidän ei ole annettu puhua, vaan on kielletty uuden tiedon jatkuva esilletuominen ja ja vanhojen väittämien uudelleen arviointi julkisesti, (”saliitto”-, (heh))teorioiden kehittäminen ja väitteleminenkin evoluutiosta. Kuka onkaan denialisti? Mekö, jotka etsimme väsymättä totuutta, vai hekö, jotka jyräävät väärien profeettojen eli valtamedian voimalla meitä? Tupakka on varmasti vaarallista, mutta eipä ollu median mukaan aina. Nyt se on onneksi kielletty jo julkisissa sisätiloissa.
  Juutalaiset ovat kirjoitusten kansa, kuitenkin he erehtyivät eivätkä voineet käsittää Messiaan tulon vaiheita, vaan kielsivät sen, vaikka näkivät.

  En aio kiirehtiä kieltämään Trumpin tuloa, en alkuunkaan, puhumattakaan, että kieltäisin Messiaan paluun ja uskoni Hänen jo kertaalleen tulleen. Enkä tunnusta olevani denialisti, vaan yritän arvioida ja tulkita tilanteita totuudellisesti jatkuvasti ja tällä hetkellä päällimmäisenä on mielessäni valtamedian eli MSM:n hirvittävät valheet lähes kaikesta määrittäessni totuutta ja tietysti Jumalan uskollisuus ja salattu olemus.

  Vielä muutama kuka teistä kysymys:

  Kuka teistä ottaa tämän korviinsa, tarkkaa ja kuulee vastaisen varalta?
  Jes. 50:10

  Kuka teistä pelkää Herraa ja kuulee hänen palvelijansa ääntä? Joka vaeltaa pimeydessä ja valoa vailla, se luottakoon Herran nimeen ja turvautukoon Jumalaansa.
  Hagg. 2:3

  Kuka teidän joukossanne on jäljelle jäänyt, joka on nähnyt tämän temppelin sen entisessä kunniassa? Ja miltä näyttää se teistä nyt? Eikö se ole tyhjän veroinen teidän silmissänne?
  Matt. 6:27

  Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?
  Matt. 7:9

  Vai kuka teistä on se ihminen, joka antaa pojallensa kiven, kun tämä pyytää häneltä leipää,
  Matt. 12:11

  Niin hän sanoi heille: ”Kuka teistä on se mies, joka ei, jos hänen ainoa lampaansa putoaa sapattina kuoppaan, tartu siihen ja nosta sitä ylös?
  Luuk. 11:11

  Ja kuka teistä on se isä, joka poikansa häneltä pyytäessä kalaa antaa hänelle kalan sijasta käärmeen,
  Luuk. 12:25

  Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?
  Joh. 8:46

  Kuka teistä voi näyttää minut syypääksi syntiin? Jos minä totuutta puhun, miksi ette minua usko?

  Tykkää

  1. Sana ”denialismi” on yhdistetty kaikkein yleisimmin holokaustidenilaisteihin, jotka kiistävät holokaustin tapahtuneen tai vähättelevät holokaustissa tapettujen juutalaisten kuolinlukuja. Olin kyllä tietoinen, että termiä käytetään nykyään törkesti väärin viittaamaan mihin tahansa yleisen tai vallitsevan mielipiteen kyseenalaistajiin oli kyse sitten ilmastotieteestä, evoluutioteoriasta, tai muista valtanarratiiveista. Sanalla itsessään on siis sen nykykäytössä yhtä vähän painoarvoa kuin vaikkapa leimalla ”salaliittoteoria”. Itse käytin sitä ainoastaan siinä merkityksessä mihin sana viittaa sen englanninkielisessä merkityksessään: denial=kieltäminen/kiistäminen.

   Eli kiellän todellisuuden ellen kykene hyväksymään sitä, että Biden on presidenttinä (oli hän tuossa asemassaan sitten laittomasti tai laillisesti) ja tulee pysymään presidenttinä ellei hän sitten kuole tai ellei hänen sijalleen valita toista henkilöä vuonna 2024. Tämä on asioiden vallitseva realiteetti, pidimme siitä sitten tai emme. Tiedän kyllä, ettet sinä enkä minäkään ole pyrkinyt tuota realiteettia kiistämään. Mutta siltä se näyttää jos alan esittämään joka vuodelle jotain uutta aikataulua sille milloin Trumpin pitäisi palata presidentiksi ilman, että mitään kuitenkaan tapahtuisi. Ja kuten jo sanoin, en edelleenkään kiistä sitä etteikö näin voisi tapahtua (että Trump palaa valtaan kesken Bidenin kauden), mutta en vain jaksa enää spekuloida asialla. Jos se tapahtuu, niin sitten myönnän oman kärsimättömyyteni ja uskonpuutteeni ja annan siitä kaiken kunnian Jumalalle. Mutta ennen kuin tuollainen ihme tapahtuu, minun on aivan turha jatkaa asiasta kirjoittamista, koska aiheutan sillä vain enemmän häpeää kuin kunniaa Jumalalle.

   Puhun tässä vain omassa puolestani. En ole tuomitsemassa ketään muuta – kuten sinua – siitä, jos jatkat profetioiden esiintuomista Twitterissä tai muualla. En ole neuvomassa sinua siitä pitäisikö sinun jatkaa näiden profetioiden esiintuomista vai ei. Voit kysyä sitä asiaa vain Pyhältä Hengeltä itseltään ja pyytää Häneltä henkilökohtaista opastusta ja viisautta asiaan. En itse ole siinä asemassa, että voisin neuvoa sinua tällaisissa päätöksissä. Olen vain Hänen varsin vajavainen ja epätäydellinen palvelijansa. Teet hyvin jos seuraat Hengen ääntä ja kuuntelet Hänen tahtoaan tässä asiassa. Meillä jokaisella on kuitenkin oma leiviskämme, työsarkamme ja kutsumuksemme.

   Ehkä sinun leiviskäsi on puhua ihmisille enemmän mm. USA:n politiikkaan liittyvistä asioista. Itsekin tulen varmasti puhumaan vielä USA:n politiikasta. Mutta en halua tehdä Trumpista itselleni epäjumalaa tai valheellista messiasta, johon panen turvani ja toivoni Jumalan sijasta. Jos hän on Jumalan valitsema ja voitelema mies, jonka tehtävä on täyttää Clementin profetia hänen kahdesta virkakaudestaan, niin sitten Jumala panee kyllä suunnitelmansa aikanaan toteen. Turha meidän on silloin ponnistella ja taistella omassa voimassamme. Silloin voimme vain ”luottaa suunnitelmaan” kuten Q-liikkeellä oli tapana hokea. Kun Jumala halkaisi Punaisenmeren kahtia, niin eipä siinä ihmisillä ollut juuri paljoakaan vaikutusvaltaa tapahtumiin. Samoin jos Jumala päättää palauttaa Trumpin presidentiksi, niin sitten se tapahtuu Hänen ehdoillaan ja Hänen aikataulullaan. Ja silloin Jumala tulee huolehtimaan myös itse omasta kunniastaan aivan kuin Hän huolehti tuodessaan kansansa pakanakansoista takaisin omaan maahansa vuosisatojen diasporan jälkeen.

   ”Ja minä hajotin heidät pakanakansojen sekaan, ja heidät siroteltiin muihin maihin. Vaelluksensa ja tekojensa mukaan minä heidät tuomitsin. Niin he tulivat pakanakansain sekaan; minne tulivatkin, he häpäisivät minun pyhän nimeni, kun heistä sanottiin: ’Nämä ovat Herran kansa, mutta heidän on täytynyt lähteä pois hänen maastansa.’ Niin minun tuli sääli pyhää nimeäni, jonka Israelin heimo saastutti pakanakansain seassa, minne tulivatkin. Sentähden sano Israelin heimolle: Näin sanoo Herra, Herra: En tee minä teidän tähtenne, Israelin heimo, sitä minkä teen, vaan oman pyhän nimeni tähden, jonka te olette häväisseet pakanakansain seassa, minne tulittekin. Minä pyhitän suuren nimeni, joka on häväisty pakanakansain seassa, jonka te olette häväisseet heidän keskellänsä. Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, sanoo Herra, Herra, kun minä osoitan teissä pyhyyteni heidän silmäinsä edessä. Minä otan teidät pois pakanakansoista ja kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne.” – Hes. 36:19-24 (huom. tämän profetian toteutuminen kesti noin 1900 vuotta, joten Jumalan oikeaa aikataulua saa usein odottaa)

   PS. Tarkoitukseni ei ollut lietsoa postauksellani mitään kyynisyyttä tai epäuskoa Jumalaa kohtaan. Halusin vain olla rehellinen ja kertoa rehellisesti omista tuntemuksistani. Rehellisyys – se ettei valehtele itselleen tai muille – voi olla joskus hyvin vapauttava ja palkitseva kokemus. Sen tähden en ole myöskään mitenkään masentunut tällä hetkellä vaikka postauksestani sen kuvan olisit ehkä saanutkin. Tietysti osittain kyyninen ja epäuskoinen saatan olla, mutta se ei olisi ensimmäinen kerta kun alan epäilemään itseäni ja aikaisempia uskomuksiani. Sitä paitsi mielestäni jokaisen ihmisen tulisi kyetä myös kyseenalaistamaan omia ennakkokäsityksiään ja etsimään asioille myös vaihtoehtoisia selityksiä. Vain sitä kautta voi syntyä mielenmuutosta ja yhteisymmärrystä eritavoin ajattelevien ihmisten välille.

   Siunauksin, veljesi Samuel

   Tykkää

 7. Vaalipetos on suurinta maalitolppien siirtelyä demokratiassa ja sanoisinpa siis, että Amerikassa media siirsi vaalitolppia ja petoksella otettiin loput. Väitän, että kaikki selviää, on paljolti jo selvinnyt, valhetta (MSM) vain jatketaan. Ja väitän, että me saamme nähdä tämän hyvän muutoksen, ennenkuin pimeys peittää maan. Noilla seuraamillamme profeetoilla on tuo valon, ei pimeyden, sanoma ja he ovat rohkeasti nousseet valhetta vastaan. Arvostelkaamme, mutta varokaamme astumasta valheprofeettojen puolelle alistuen heidän agendaansa.
  Emmekö me juuri ole ainakin osa sitä joka vielä pidättää antikristuksen tuloa, tietysti vain Jumalan Hengen saadessa meitä käyttää

  Liked by 1 henkilö

 8. Totta vai tarua?

  Odotamme suuria ihmeitä tilanteen ollessa suotuisa ja rauhallinen vai odotamme Jumalaa tilanteen ollessa järkyttävä ja kaaoottinen?, kumpi sana tuntuu sopivan suuriin ihmeisiin Raamatussa. Aika selvää vai? Kyllä se vain on niin, että usko kasvaa pimeydessä, juuri sen Raamattu todistaa. Suurin osa meistä tarvitsee epätoivoa edes harkitakseen heittäytymistä Jumalan varaan. Ihmisen täytyy asettua alttiiksi uskoessaan Jumalaa, eikö? Ihmistä voidaan pitää denialistina uskoessaan Jumalan sanaa, eikö?

  ”Tavallisesti denialistit käyttävät virheellistä analogiaa, seurauksiin vetoamista, olkinukkea tai savuverhoa.” Otetaanpa tästä pari esimerkkiä 😉

  ”Herra, joka on pelastanut minut leijonan ja karhun kynsistä, pelastaa minut myös tämän filistealaisen käsistä”

  ”Sinä tulet minua vastaan miekan, peitsen ja keihään voimalla, mutta minä tulen sinua vastaan Herran Sebaotin nimeen, Israelin sotajoukon Jumalan, jota sinä olet häväissyt.”

  ”Tänä päivänä Herra antaa sinut minun käsiini, ja minä surmaan sinut, katkaisen sinulta pään ja annan filistealaisten sotajoukon ruumiit tänä päivänä taivaan linnuille ja metsän pedoille; ja kaikki maat tulevat tietämään, että Israelilla on Jumala.”

  ”Ja koko tämä suuri joukko tulee tietämään, ettei Herra anna voittoa miekan eikä keihään voimalla; sillä sota on Herran, ja hän antaa teidät meidän käsiimme.”

  Onko
  Jumala siis olkinukke?
  vetoaminen Hänen sanaansa väärin?
  seurauksiin tai Jumalan tuomioon vetoaminen pahan tekijöille puhuttaessa väärin? tai
  ihmisten saaminen mukaan marssimaan oman asian puolesta vain savuverhoa ja tappion kieltämistä?

  Oliko Daavid denialisti, heh?
  Kertooko Raamattu Jumalan puhuneen hänelle korvin kuultavasti ja antavansa hänelle voiton?
  Oliko Daavidillasiis mitään jakoa menna soittamaan suutaan jättiläiselle, mistä hänen uskonsa oikein oli peräisin. Uskoisin, että Pyhästä Hengestä, ei uskon pumppaamisesta.
  Harvoinhan meillä on edes profetioita kun toimimme uskossa, jos nyt Jumala on kuitenkin vielä vahvistanut uskoamme profetioilla, joista osa on jo toteutunut (monet jopa uskomattomastI) mitä syytä meillä on vetäytyä. Profeettoja on vieläpä lukuisa määrä, kaikkiko he valhtelevat tai ovat matkijoita, enpä usko.

  Poistun nyt ainakin vähäksi aikaa takavasemmalle, olen sydämeni purkanut, olenko tuonut keskusteluun muuta, en tiedä, Jumala tietää!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s