Paul Joseph Watson: Totuus Syyrian kemiallisesta iskusta.

Paul Joseph Watson ja Alex Jones tekee taas teräviä huomioita siitä miksi Syyrian hallinnolta puuttuu motiivi Itä-Ghoutassa tehtyyn kemialliseen iskuun missä yli 70 siviilin, mukaalukien pienien vauvojen, on arveltu saaneen surmansa. Miksi Assad määräisi iskun vain vajaa viikko sen jälkeen, kun Trump ohjeisti armeijaansa aloittamaan valmistelut Syyrian konfliktista vetäytymiseksi? Ainoa osapuoli joka hyötyy tästä iskusta ovat kapinalliset. Venäjän hallitus varoitti jo viime kuussa, että ”luotettavan informaation” mukaan kapinalliset valmistelivat lavastettua kaasuhyökkäystä lännen väliintulon oikeuttamiseksi. Uutispalvelu Reuters kertoi toukokuussa 2013: ”YK:n ihmisoikeustutkijat ovat koonneet todistuksia Syyrian sisällissodan uhreilta ja hoitohenkilökunnalta, mikä vihjaa kapinallisten käyttäneen sarin-hermokaasua, yksi johtavista tutkijoista sanoi sunnuntaina.” Samalla Trumpin puolustusministeri James Mattes ilmoitti helmikuussa, ettei Yhdysvallat ole löytänyt vielä todisteita sen puolesta, että Syyrian hallitus olisi syyllinen vuoden takaiseen Khan Sheikhunin kaasuiskuun. Mikään tästä ei tarkoita sitä, etteikö Assad olisi tunteeton massamurhaaja, jolta ei heru sääliä edes omalle kansalleen. Mutta Syyrian sisällissota ei ole mikään mustavalkoinen hyvä-paha asetelma. Toisella puolella on tyranni al-Assad – Iranin ja Venäjän liittolainen – ja toisella ISIS:iin ja al-Qaidaan läheisesti kytkeytyvät kapinalliset, joista eräskin harjoitti kerran kannibalismia kameran edessä

Päivitys julkaisuun: Senaattori John McCain, joka on kannattanut jo kauan Assadin vallaltapanoa, syytti iskusta Trumpin Syyria-politiikkaa. Hänen mukaansa Trumpin viikko sitten ilmoittama suunnitelma USA:n joukkojen vetämiseksi Syyriasta olisi vain rohkaissut diktaattoria tähän kaasuiskuun. Entinen YK:n joukkotuhoaseiden asiantuntija Åke Sellström kuitenkin epäilee tätä teoriaa, koska Bashar al-Assad ei näyttänyt hyötyvän iskusta juuri millään tavoin. Watson päättelee äskeisessä raportissaan: ”kapinallisten hallussa ollut kemiallisten aseiden tehdas löydettiin myös vain viikko sitten samalta alueelta missä isku juuri tapahtui. Ottaen huomioon, että Syyrian armeija oli voiton kynnyksellä, siinä ei ole mitään järkeä miksi he sabotoisivat oman menestyksensä.”

Yhdessä Sergei ja Julia Skripalin kemiallisen salamurhayrityksen kanssa tämä tapaus näyttää vievän länsiliittoumaa lähemmäksi Obaman hallinnon aikaista kylmää sotaa – ja kohta kuumaa sotaa – idän ja lännen välille. Trumpin ja Putinin väitetty ”rakkaussuhde” näyttäisi olevan lopullisesti ohitse, kun Trump syytti Putinia sekä Skripalien salamurhasta, että ”eläin Assadin” tukemisesta, kuten hän kutsui Syyrian johtajaa äskeisessä tviitissään. Mitä tulee Skripalien salamurhayritykseen, Tom Packalen teki Uuden Suomen puheenvuorossa hyvän huomion: Toisekseen minun on mahdoton ajatella, että venäläiset tekisivät tärkeänkään kohteen salamurhan, joka viittaisi suoraan heihin ja todennäköisesti aiheuttaisi vakavia seurauksia Venäjälle. Venäläiset osaisivat lavastaa henkirikoksen ryöstöksi tai liikenneonnettomuudeksi. Syytösten kohteena on sentään valtiollinen toimija. Neuvostovalmisteisen hermomyrkyn löytyminen ruumiista on sama kuin vainajasta löytyisi venäläinen 5,45 millinen erikoispatruuna, jossa lukee kyrillisillä kirjaimilla GRU, SRV tai FSB, ja 10 metrin päästä uhrista löytyisi vaikkapa GRU:n salaisten ulkomaanoperaatioiden käyntikortti.” Raamatun profetioiden valossa al-Assadin hallinto ei tule kestämään ja koko Damaskos luhistuu raunioksi mahdollisesti USA:n tai Israelin tekemässä ydiniskussa (Jes. 17:1).

Mitä me saamme Syyrian pommittamisesta paitsi lisää velkaa ja mahdollisen pitkittyneen konfiktin?… Ole valmis, on pieni mahdollisuus, että kauhea johtajamme johtaa meidät tietämättään kolmanteen maailmansotaan. – Donald Trump, elokuussa 2013 Syyrian Ghoutaan tehdyn kaasuiskun jälkeen missä sai surmansa yli tuhat siviiliä.

Meidän tulisi keskittyä ISISiin. Meidän ei tulisi keskittyä Syyriaan. Päädyt kolmanteen maailmansotaan Syyriasta jos kuuntelemme Hillary Clintonia – Donald Trump, lokakuussa 2016.

Presidentti Putin, Venäjä ja Iran ovat vastuussa eläin Assadin tukemisesta. Iso hinta maksettavana… Jos Presidentti Obama olisi ylittänyt kutsumansa punaisen viivan hiekassa, Syyrian katastrofi olisi loppunut ajat sitten! Eläin Assad olisi ollut historiaa! – Donald Trump, huhtikuussa 2018.


 

KS. MYÖS:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s