Jeffrey Epsteinin uhrin mukaan juuri pidätetty Epsteinin ”oikea käsi” Ghislaine Maxwell työskenteli Rothschildin pankkiirisuvulle, joka puolestaan työskentelee Elisabet II:lle ja on Clintonien läheinen liittolainen.

Suosittelen jokaista Netflix-tilin omistavaa katsomaan neliosaisen dokumentin Sikamaisen rikas. Dokumenttisarja käy läpi Jeffrey Epsteinin pöyristyttävää alaikäisten lasten hyväksikäyttörinkiä ja siihen liittynyttä liittovaltiotason peittelyä. Mainitsin Epsteinin 700-sivuisessa kirjassani jo yli viisi vuotta sitten. Kirjoitin hänestä myös blogissani täällä, täällä ja täällä. Tapaus sai taas uuden käänteen, kun FBI pidätti juuri New Orleansissa Epsteinin oikean käden naisena tunnetun Ghislaine Maxwellin, joka ei osallistunut vain lasten hyväksikäyttöön, mutta myös heidän kauppaamiseen rikkaille ja vaikutusvaltaisille. Sosiaalinen media on jo täynnä meemejä, joissa Hillary Clinton pahoittelee Ghislainen tulevaa itsemurhaa. Kukaan ei nimittäin usko, että Jeffrey Epstein olisi tappanut itsensä eikä Epsteinin veljen palkkaama ruumiinavaus tue myöskään virallista väitettä itsemurhasta. Tapaus oli niin ennaltava-arvattava, että ennustin itsekin Epsteinin ”itsemurhan” jo viikkoja edellä Facebookissa. Liian monilla vaikutusvaltaisilla ihmisillä oli hävittävää jos heidän nimensä olisi paljastanut Epsteinin oikeudenkäynnin yhteydessä. Sama pätee nyt Ghislaineen. 

0_PAY-Maxwell-Spacey-NOT-watermarked
Röyhkeä Ghislaine Maxwell ja näyttelijä Kevin Spacey istumassa Elisabet II:n ja Prinssi Philipin valtaistuimilla.

Lehtiraporttien mukaan Ghislaine olisi valmis yhteistyöhön FBI:n kanssa ja nimeämään vaikutusvaltaisia nimiä, mutta Epsteinin uhreja edustavat lakimiehet pelkäävät, että hänet tullaan vaientamaan ennen kuin hän ehtii paljastaa salaisuuksia korkeatasoista ystävistään. On kuitenkin epätodennäköistä, että hän kantelisi Prinssi Andrew’sta. Daily Mailin mukaan:

Maxwellilla on hämmästyttävä verkosto kansainvälisiä ystäviä ja tuttavuuksia, joista jotkin ovat epäilemättä auttaneet häntä pitämään matalaa profiilia Epsteinin itsemurhasta lähtien. [Spencer] Kuvin sanoi ihmisten nauraneen hänelle, kun hän ennusti, että Epstein tulisi kuolemaan vankilassa — mutta hänen vaistonsa kertovat hänelle samaa Maxwellista. Mutta yksi hänen aiemmista luotetuistaan on väittänyt ettei Prinssi Andrew’illa ainakaan ole mitään pelättävää, sillä hän ei tarjoaisi koskaan mitään informaatiota tämän yhteyksistä häpeälliseen miljonääriin [miljardööriin]. Laura Goldman, New Yorkin pörssimeklari, joka on tuntenut Maxwellin useita vuosia, kertoi Telegraphille: Ainoa keino jolla hän voi selvitä on se, että hän kantelee jostain ystävästään, mutta tämä ei varmastikaan tule olemaan Andrew. ”Hän arvostaa tätä niin paljon, että kun hän saapui ensimmäistä kertaa New Yorkiin, se oli Herttua, joka auttoi häntä pääsemään korkeisiin seurapiireihin. Hän puhuu aina siitä millainen tosiystävä Andrew on hänelle. Hän ei näe mitään syytä puhua hänestä viranomaisille.


Kehonkielen saloihin perehtyneet neljä huippuasiantuntijaa analysoivat Prinssi Andrew’n surullisenkuuluisaa haastattelua BBC:llä ja tunnistavat heti valehtelijan selvät tuntomerkit. Andrew’n keinotekoiset alibit – kuten se ettei hän hikoile – ja paljastavan ruumiinkielen näkee tosin läpi jo lapsikin. (Ks. Prinssi Andrew munasi itsensä BBC:n haastattelussa Jeffrey Epsteinistä. Kuinka Andrewin ruumiinkieli ja tekosyyt paljastaa kaikki paatuneen valehtelijan tuntomerkit? ) Netflixin dokumentissa Virginia Giuffren väitteet on myös vahvistettu Epsteinin ”pedosaaren” entisen työntekijön taholta, joka väittää nähneensä Andrew’n nuoren Virginian kanssa uima-altaassa.


Netflixin dokumenttisarjasta käy ilmi, että Epstein oli asettanut valvontakameroita kaikkialle hänen asuntoihinsa, joissa alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttö tapahtui, ja aikoi käyttää niiden kuvaamaa videomateriaa vaikusvaltaisten ihmisten kiristämiseen. Eräs uhreista, Sarah Ransome, sanoo siinä: ”Kyseessä ei ollut Jeffrey Epsteinin rinki, vaan kansainvälinen seksikaupparinki. Tämä on levinnyt kaikkialle. Hän on vain pieni pala valtavassa verkostossa.” On syytä huomioida, että belgialainen seksirikollinen Marc Dutroux väitti itsestään samaa hänen oikeudenkäytinsä yhteydessä vuonna 2004. Dutrouxin rikostapaus on todella järkyttävää luettavaa. Hän kidnappasi ja raiskasi lapsia, joista nuorimmat olivat vain 8 -vuotiaita. Jotkut lapsista hän telkesi kuukausiksi koirankopin kokoiseen vankityrmään ja jätti sinne kuolemaan ilman ruokaa ja vettä. Erään teini-ikäisistä uhreistaan hän hautasi elävältä, vaikka Dutroux on itse kieltänyt osan syytöksistä. Hänen entinen lakimiehensä on paljastanut, että hän suunnitteli luovansa kokonaisen maanalaisen kaupungin hylättyyn kaivokseen lasten kidnappaamista ja vangitsemista varten.

marc-dutroux-getty
Marc Dutroux

Myös Dutrouxin rikostapaukseen on liittynyt väitteitä valtiotason peittelystä ja salaliitosta yhteiskunnan korkea-arvoisten jäsenten suojelemiseksi. Dutrouxin rikosten väitettyihin silminnäkijöihin lukeutuneet X-todistajat ovat väittäneet, että tämä salaliitto ulottui aina Belgian kuningasperheen jäseniin asti, jotka väitteiden mukaan olivat mukana lasten kidutuksissa ja murhissa, ei vain heidän hyväksikäytössään. Kirjoitin tästä aiheesta laajemmin 700-sivuisessa nettikirjassani Muhammad, Kaarle Suuri ja Antikristus, luvussa 12. Toin siinä esille todisteita jo 1800 -luvulta Belgian kuningashuoneen osallisuudesta lapsiprostituutioon ja sadomasokismiin. On syytä muistaa, että Belgian kuningashuone on samaa Saxe-Coburg ja Gothan saksalaista aatelissukua, josta myös Britannian nykyinen kuningashuone polveutuu. Wikipedian mukaan Gotha oli paikka, jossa Adam Weishaupt sai turvapaikan, kun hänen Illuminati salaseuransa lakkautettiin.

Turvapaikan Weishauptille antoi Illuminatin merkittävä aatelisjäsen Ernest II, Duke of Saxe-Gotha-Altenburg, jonka lapsenlapsenlapsi Prinssi Albert oli Kuningatar Viktorian puoliso. Toisten historian lähteiden mukaan Illuminatin varhaisiin jäseniin kuului myös Viktorian isoisän Yrjö III:n lapset, mukaan lukien Viktorian isä Prinssi Edvard (Jacqueline DiSalvo: Blake, Politics, and History, luku 6 – Blake’s Tiriel and the Regency Crisis: Lifting the Veil on a Royal Masonic Scandal). Illuminatin päämääränä oli soluttautua kaikkialle vallan asemiin hallitakseen maailman hallituksia kulissien takana ja hävittääkseen maailmasta kaikki kansallisvaltiot ja uskonnot yhden universaalin maailmanveljeyden saavuttamiseksi.  Tämä paljastettiin mm. vapaamuurari John Robison vuoden 1797 kirjassa Proofs of a Conspiracy, joka lainaa Adam Weishauptin omia julkisuuteen vuotaneita tekstejä. Illuminatia käsittelevissä salaliittoteorioissa esiintyy usein maailman vaikutusvaltaisimpia ja rikkaimpia perheitä, kuten Rothschildien juutalainen pankkiiridynastia, jonka yhteenlasketun varallisuuden on arveltu olevan ei miljardeissa vaan biljoonissa eli tuhansissa miljardeissa.

Samoin Euroopan aatelishuoneet on liitetty hyvin läheisesti Illuminatin historiaan, kuten yllä mainitut esimerkit jo osoittavat. Ei ole kovin vaikeaa löytää Britannian kuningashuoneen ja Rothschildien pankkidynastian hyvin läheistä suhdetta viimeisen 200 vuoden aikana. Prinssi Charles kunnioitti äskettäin lordi Jacob Rothschildia, perheen nykyistä päätä, mitalilla uskontojen välisen vuoropuhelun edistämisestä. Hänen serkkunsa Evelyn de Rothschild on Elisabet II:n taloudellinen neuvonantaja ja nuoruudessaan hänellä oli tapana pelata pooloa Kuningattaren aviomiestä Prinssi Philipiä vastaan. Tässä suhteessa on mielenkiintoista, että Epsteinin rikoksista ensimmäisenä FBI:lle raportoinut Maria Farmer kertoo Shaun Attwoodin toukokuisessa haastattelussa, että Ghislaine Maxwellilla oli tapana kehuskella hänen yhteyksillään Rothschildien pankkiirisukuun ja käyttää sitä pelotteena hänen uhrejaan vastaan.

Maria Farmer uskoo, että Rothschildien suku oli koko Epsteinin kansainvälisen pedofiiliringin johdossa ja että Epstein itse oli vain matalan tason työntekijä siinä. Farmerin mukaan Ghislaine pelotteli uhrejaan sanomalla kuinka Rothschildit omistavat kaiken ja kuinka heillä on kaikki valta maailmassa ja kuinka he olivat myös hänen perheensä suojelijoita. Silloinkin kun Ghislaine uhkaili Marian henkeä, hänellä oli tapana vedota Rothschildien valtaan saadakseen uhan kuulostamaan todelliselta. Jeffrey Epsteiniä vuoden 2008 oikeudenkäynnissä puolustanut lakimies Alan Dershowitz – jota itseäänkin on syytetty seksistä alaikäisten kanssa Prinssi Andrew’n syyttäjän Virginia Giuffren taholta –  on sanonut monessa yhteydessä, että hänet esiteltiin Epsteinille ja Ghislainelle Sir Evelyn ja Lady Lynne de Rothschildin taholta. Lynne de Rothschild on mainittu Epsteinin yksityiskoneen lentopäiväkirjoissa, ja yksi Epsteinin palatseista New Yorkin Manhattanilla, joissa lasten hyväksikäyttö tapahtui muiden paikkojen ohella, oli myyty itsensä Lady Rothschildin taholta.

Rothschildien, Englannin kuninkaallisten, Clintonien, Epsteinin ja Ghislaine Maxwellin välinen läheinen suhde palaa useiden vuosikymmenten taakse. Huolimatta Bill Clintonin julkisista yrityksistä ottaa etäisyyttä kuolleeseen seksirikolliseen, Epsteinin tiedetään vierailleen Valkoisessa Talossa useita kertoja Clintonien ollessa vallassa, aina vuodesta 1993 lähtien, kun Bill Clinton astui virkaansa. Clintonin hallinnossa tuohon aikaan palvellut Lynn Forester, joka ei ollut nainut tuolloin vielä Evelyn de Rothschildia, lähetti vuonna 1995 kirjeen Bill Clintonille, jossa hän sanoi haluavan keskustella ”Jeffrey Epsteinistä ja valuuttojen vakauttamisesta”. Lynn Forester tapasi tulevan aviomiehensä Bilderbergin salakokouksessa Skotlannissa vuonna 1998 Henry Kissingerin esittelemänä. Kun Lynn ja Evelyn vihittiin avioon vuonna 2000, he saivat kutsun Clintoneilta viettää hääyönsä Valkoisessa Talossa. Lynn de Rothschild oli tuohon aikaan myös Ghislaine Maxwellin ystävä ja Prinssi Andrew oli yksi Rothschildin pariskunnan häävieraista, kuten Daily Mail raportoi jo helmikuussa 2001.

Vuonna 2004, Yhdysvaltain presidenttikilvan vaalivuonna, Prinssi Andrew osallistui yhdessä Rothschildin pariskunnan, Hillary ja Bill Clintonin ja lukuisten muiden demokraattijohtajien kanssa yksityiseen ”kuka tahansa paitsi Bush” juhlaan. Moni voisi ihmetellä, että miksi Englannin Rothschildit ja Kuningattaren poika sekaantuu Yhdysvaltain puoluepolitiikkaan? Itseäni tämä ei yllätä lainkaan. Olen sanonut jo vuosia, että Hillary Clinton oli Lontoon ja Wall Streetin pankkiirien – maailman salaisten valtiaiden, joiden huipulla istuu viimekädessä Englannin kuningatar – nimittämä kandidaatti, jonka tarkoitus oli toimia maailmaa kulissien takana hallitsevan anglo-amerikkalaisen varjohallituksen sätkynukkena edistämässä yhden maailmanhallituksen asiaa. Lynn de Rothschild pysyi Hillary Clintonin uskollisena tukijana loppuun asti. Wikileaksin lähteiden mukaan Rothschildin pariskunta sanoi olevan Hillaryn suurimpia faneja. Vuoden 2010 kirjeessä, Lady Rothschild kuvailee itseään Hillaryn ”uskolliseksi ihailevaksi kaveriksi”. Tammikuussa 2015 – ennen kuin Hillary oli asettunut edes ehdolle – rouva Rothschild kirjoitti Clintonin avustajalle Cheryl Millsille, että heidän tulee ”luonnostella ekonominen sanoma Clintonille”.

Mieti tätä. Englannin Kuningattaren taloudellisen neuvontantajan ja Prinssi Philipin nuoruudenystävän Sir Evelyn de Rothschildin vaimo antaa ohjeita Hillary Clintonin presidenttikampanjaa varten. Ja Englannin monarkin väitetään olevan poliittisesti puolueeton ja poliittista valtaa vailla oleva valtionpää. Lainasin blogissani muutama päivä Donald Trumpin vaalivoiton jälkeen hänen historiallista puhettaan Floridassa lokakuussa 2016, jossa hän paljasti Amerikalle Hillaryn presidenttikampanjan todellisen salaisen agendan:

Wikileaks on antanut meille ikkunan näihin hallitusvallan salaisiin käytäviin missä me näemme entisen ulkoministerin julistavan halunsa päättää ikuisesti Amerikan itsenäisyys, jonka meidän perustajaisämme antoivat meille ja halusivat meidän pitävän. Amerikan sotilaat ovat taistelleet ja kuolleet voittaakseen ja säilyttääkseen Amerikan vapauden ja nyt Hillary Clinton haluaa meidän luovuttavan tämän vapauden näille avoimille rajoille, avoimelle kaupalle ja maailmanhallitukselle… Nämä Wikileaks sähköpostit vahvistavat sen minkä monet meistä täällä ovat tienneet kaiken aikaa: Hillary Clinton on astia korruptoituneelle globalistien valtaeliitille, joka on ryöstämässä meidän maammme ja luovuttamassa kansamme itsemääräämisoikeiden. Tämä rikollinen hallituskartelli ei tunnusta rajoja, mutta uskoo globaaliin hallitukseen, rajoittamattomaan maahanmuuttoon ja suuryrityten valtaan.

gtlefEAdq7mxHQOZFX08
Naisten vaatteisiin pukeutuneen Bill Clintonin erikoinen maalaus Jeffrey Epsteinin Manhattanin palatsissa.

Tämä kaikki muuttuu vieläkin hälyttävämmäksi, kun tiedämme että sama Rothschildin pariskunta oli myös Ghislaine Maxwellin ja Jeffrey Epsteinin läheisiä tuttavia jo ainakin 90 -luvulta lähtien (Evelyn ja Lynn de Rothschild ovat myös Hillaryn kampanjaa avokätisesti lahjoittaneen kahden amerikkalaisen miljardöörin George Sorosin ja Werren Buffettin tuttavia). Jos siis Maria Farmer on oikeassa siinä, että Rothschildin perhe oli Jeffrey Epsteinin ja Ghislaine Maxwellin seksi- ja kiristysringin todellisia johtajia, niin oliko heidän tarkoituksena käyttää Epsteinin salakuvaamaa arkaluontoista materiaa maailmanjohtajien kuten Bill ja Hillary Clintonin kiristämiseen saadakseen heidät tanssimaan Rothschildien pillin tahdissa yhden maailmanhallituksen agendan edistämiseksi? Farmer sanoo Shaun Attwoodin haastattelussa, ettei Rothschildin suvun pimeää valtaa koskeva spekulointi ”ole salaliittoteoriaa kun koet sen kaiken itse”.

Donald Trumpilla oli myös aikaisempia yhteyksiä Jeffrey Epsteiniin, ja antoi hänestä joskus ylistäviä lausuntoja. Mutta olen kirjoittanut blogissani aiemmin – perustuen Epsteinin uhreja edustaneen asianajaja Brad Edwardsin väitteisiin -, ettei Trump itse ollut mukana lasten hyväksikäytössä, potki yhdessä tapauksessa Epsteinin ulos hänen Mar-a-Lagon huvilastaan kuulleessaan tämän syyllistyneen nuoren tytön seksuaaliseen häirintään, ja oli ainoa korkean profiilin henkilö, joka halusi auttaa Epsteinin uhrien lakimiehiä. Trumpin inhoa pedofiileja kohtaan osoittaa myös hänen tviittinsä lokakuulta 2012: Täytyy tehdä jotain näille perverssien sieppaamille kadonneille lapsille. Liian monta tapausta – nopea oikeus, kuoleman rangaistus.” Trumpia voidaan kyllä kritisoida esimerkiksi siitä, että miksi hän nimitti Alexander Acostan työministerikseen, kun Acosta oli vastuussa uhrien päälle sylkeneestä Epsteinin alkuperäisestä 13-kuukauden vankilatuomiosta luksusvankilassa toimiessaan liittovaltion syyttäjänä Floridan eteläisellä piirillä.

Johtopäätös

Ghislainen pidätys saattaa tuoda julkisuuteen nyt monia merkittäviä nimiä Epsteinin kansainvälisessä pedofiili- ihmiskauppa- ja kiristysringissä, ellei hän ehdi tehdä ”itsemurhaa” sitä ennen. Jos Prinssi Andrew ei kyennyt hikoilemaan aikaisemmin, niin on varmaa että hän hikoilee tällä hetkellä. Tämä jäniksenkolo saattaa mennä kuitenkin paljon Prinssi Andew’ia syvemmälle ja vieläkin vastenmielisempään saatanallisen rituaalihyväkskäytön pimeään maailmaan, josta kirjoitin jo 700-sivuisen kirjani luvussa 12. Epsteinin hyväksikäyttörinki saattaa olla lopulta pelkkä julkisivu jostain paljon sadistisemmasta. Jos Virginia Giuffren mukaan Epsteinin uhreja oli yli tuhat ja jotkin heistä vain 12 -vuotiaita, niin missä kaikki muut uhrit ovat tällä hetkellä? Onko osa uhreista tapettu ja toiset myyty Epsteiniäkin sadistisimmille ja kieroutuneimmille pedoille? Tämä seksirinki saattaa haarautua hyvin moneen alahaaraan asiakkaiden henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Epsteinin ringissä suurin osa uhreista oli teini-ikäisiä tyttöjä, mutta olen kirjoittanut aiemmin poikakodeista, joissa eliitti hyväksikäytti teini-ikäisä poikia ja kuinka tämän jo 70 -luvulta asti raportoidun seksiringin on sanottu ulottuneen aina Buckinhamin palatsiin asti. Kerroin viimemarraskuussa kuinka Prinssi Charlesin perustaman Prince’s Trust nuorisojärjestön ensimmäinen presidentti Sir Harold Haywood – Charlesin läheinen ystävä – puolusti kerran julkisesti pedofiileja ja kirjoitti valtiorahoitteisen esitteen, jossa pyrittiin oikeuttamaan jopa vauvojen raiskaaminen. Tämä sama henkilö nimitti Iso-Britannian historian pahamaineisimman pedofiilin ja seksirikollisen Jimmy Savilen – myös Charlesin läheinen ystävä – kansallisen nuorisojärjestön varapresidentiksi vuosina 1955 – 74. Jotain todella pimeää on selvästi meneillään kulissien takana. Virginia Giuffre tviittasi äsken kuvan missä myös Prinssi Charles on yhdistetty Epsteinin kansainväliseen pedofiilirinkiin. En tiedä perustuuko tuo kaavio Epsteinin uhrien omakohtaisiin todistuksiin, mutta Charles on identifioitu siinä veljensä Andrewin rinnalla ”asiakkaaksi mieltymyksillä alaikäisiin”. Liitän kuvan vielä alle:

D_D9YQJUYAEaMoW
Sinisellä olevissa laatikoissa kuvataan henkilöitä, joilla on ”mieltymyksiä alaikäisiin”. Sekä Prinssi Charles että hänen veljensä Andrew löytyvät tämän luokittelun sisältä.


 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s