2 vastausta artikkeliin “UUSI VIDEONI: APOKALYPTINEN YMPÄRISTÖLIIKE, PRINSSI CHARLES, SATANISMI JA NATSISMIN USKONNON JÄLLEENSYNTYMINEN.

  1. 1. video. Mielenkiintoinen valaisu siitä mihin luonnonsuojelun nimissä uskotaan. Ikäänkuin luonnonsuojelu vaatisi kristillisen uskon kieltämistä. Enempää ei Charles & kumppanit voisi erehtyä.. Toki kristityt eivät ole hoitaneet aina luontoa niinkuin Raamatussa kehoittaa eli luonnon varjelemiseen. Ihmiset ylipäätään ovat unohtaneet luonnosta vastuun kantamisen. Se ei ole Kristinuskon vika, kuten nyt halutaan nähdä. Vika on ihmisen perusolemuksessa joka ei tule terveeksi kuin Kristinuskon avulla.. — Tässä dokumentissa Charles ja muut hengenheimolaisensa kertovat vain omasta epäuskostaan, ei muusta. Mikään looginen välttämättömyys ei tämä ajattelutapa ole.. Näiden kysymysten eteen joudutaan varmasti tulevaisuudessa entistä enemmän, ja on hyvä tietää miten luonnonsuojelun taustalla voi olla myös tällainen Kristinuskon vastainen henki. Tämä ideologia ei luonnonsuojelulle ole mitenkään välttämätöntä. Luontoa voi suojella myös Raamatun antamien kehoitusten perusteella, ja tämä tapa tulkita ei myöskään mahdalla jokaisen ihmisen ihmisarvoa..

    Tykkää

    1. Niin, Raamatussa on kyllä monia kohtia joissa kehotetaan pitämään huolta koko Jumalan luomakunnasta. 1600 -luvun puritaanit säätivät itseasiassa historian ensimmäiset luonnonsuojelulait. Raamatullisesti katsoen Jumalan ihmiselle antama hallintavalta luonnon yli ei tarkoittanut tietenkään mitään luonnon väärinkäyttöä ja ympäristön tuhoamista. Viljele ja varjele maata, kuten Jumala antoi ihmiselle alkuunsa tehtäväksi. Videossa tuodaan lähinnä esiin tuollainen pakanallinen luonnonusojeluaate, joka on hallinnut vihreää ajattelua jo kauan. Se on jo lähtökohtaisesti kehityksen ja ihmisen hallintavallan vastaista. Sen mukaan ihmisten tulisi elää kuin luonnonkansat elävät ”harmoniassa” luonnon kanssa. Sivistys, taloudellinen kasvu, ja teollinen kehitys on sen mukaan kaiken pahan alku ja juuri. Tästä syystä esim. Pentti Linkola valitti kun ihmiset eivät käy enää hevosilla kaupassa. Teollinen yhteiskunta ja kapitalismihan hajotti aikanaan Euroopan feudaalisen järjestyksen ja aristokratian vallan. Tuo ehkä selittää sitä miksi Charlesin kaltaiset kaverit saarnaavat nyt tällaista taaksepäin katsovaa nostalgista luontoromantiikkaa.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s